• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

Blizzard WWI08 - Diablo 3

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Icel
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
בתכלס, אם שוברים את דיאבלו לחלקים, ומסתכלים טוב, מגלים שבפועל מדובר במשחק של "בוא ותלחץ על המפלצות"

אבל, בליזארד יודעים (ואין לי מושג איך) לקחת קונספט משחקי פשוט מגוחך, ולעשות ממנו משחק ממכר ומדהים, גם עם המשחקיות שלו טיפשית כשחושבים על זה
כנראה שבזמן המשחק לא חושבים על זה הרבה, פשוט כי המשחק כל כך טוב.
או שיש בו מסרים תת הכרתיים.

יש לי מעט דברים להגיד:
1. דווקא ל-SC2 יש תאריך יציאה שקבעו יחד כמות די גדולה של חנויות בארה"ב, שלא קיבל אישור של בליזרד. הניחוש שלי שמדובר בהדלפה של החנויות בניסיון לחייב את בליזרד לתאריך כדי שהחנויות ימכרו את המשחק לפני החגים.
התאריך הוא השלישי בדצמבר, 2008, אבל כמו שאמרתי, בליזרד לא הגיבו על הידיעה.
2. דיאבלו החדש לא נראה כזה מגניב. רעיון יפה שהכניסו שם מנוע פיזיקלי, אבל אם המשחק יהיה עוד מאותו דבר, אני לא חושב שהוא יהיה שווה את זה. 2 די מיצה את סגנון המשחק המאוס של זחילת המבוכים והקלקה.

molejo אמר/ה:
בתכלס, אם שוברים את דיאבלו לחלקים, ומסתכלים טוב, מגלים שבפועל מדובר במשחק של "בוא ותלחץ על המפלצות"

אבל, בליזארד יודעים (ואין לי מושג איך) לקחת קונספט משחקי פשוט מגוחך, ולעשות ממנו משחק ממכר ומדהים, גם עם המשחקיות שלו טיפשית כשחושבים על זה
כנראה שבזמן המשחק לא חושבים על זה הרבה, פשוט כי המשחק כל כך טוב.
או שיש בו מסרים תת הכרתיים.
כמו זה שואים את קתולהו בסרט הדגמה של הגיימפליי (כשמישהו אומר There's something in here, תסתכלו טוב בחשיכה).

וההוכחה:

בשניה 9:15. אם זה לא קטולהו, אני חתולהו!

אין דבר כזה "יש תאריך יציאה" אם זה לא תאריך שבליזארד הכריזו עליו.

לבליזארד יש שיטה מאד פשוטה- הם לוקחים קונספט שכבר קיים בעולם משחקי המחשב, מלטשים אותו והופכים אותו לפי אלף טוב יותר מכל משחק אחר.
SC הוא משחק האסטרטגיה הטוב ביותר, WOW הוא משחק הMMO הטוב ביותר, דיאבלו המציאו מחדש את ז'אנר משחקי התפקידים-פעולה (action RPG, מונח שבליזארד משתמשים בו, ARPG בקיצור).

molejo אמר/ה:
פלאפי אמר/ה:
זה לא קטולהו, אין לו מספיק בולולולולולו
אני מניח ש-"בולולולולולו" זה "זרועות תמנון מפלצתיות".

ממש מגניב.גם אם הוא הולך להיות אותו משחק בדיוק רק עם מערכות שונות,הוא יהיה מגניב.לא יודע מה איתכם,אבל אותי בליזארד עוד לא הכזיבו ואני בטוח שהם לא מתכוונים להתחיל.

עריכה:מגניב!!!111אחדאחדאחד
אחד הדברים השולטים ביותר שראיתי בחיים שלי.אני חייב את זה עכשיו.
טוב לדעת שקיין עדיין שם,ושאני לא היחידי שנמאס לו מה-"Stay a while and listen" שלו.

יש למשחק הזה פוטנציאל ענק, אישית אני מאוד אוהב את האווירה האפלה של העולם, יותר מתאים מהסגנון של וורכראפט לדעתי. (לא שאני לא אוהב וורכראפט - אני משחק במסך השני וורכראפט תוך כדי שאני כותב את ההודעה הזאת...)

molejo אמר/ה:
פלאפי אמר/ה:
זה לא קטולהו, אין לו מספיק בולולולולולו
אבל זה באמת לא קת'ולהו, זה הבחור הגדול שמופיע בסוף. היד שלו, עם הטפרים המתכתיים נראית קצת כמו ראש קטן עם שלוש זרועות, אבל זו יד.
תבהירו את המסך שלכם.

כל הקתדרלה בהתחלה מלאה רמזים שהמפלצת תופיע. זה מחיל עם הצעדים שגורמים לגשר להתמוטט, ממשיך עם הדמות המטושטשת שחשבתם שהיא קת'ולהו, ואז יש את הקירות שמתמוטטים כשהברברי וקיין מתקרבים ליציאה, לקבוצת ה-Cultists שמחייה את השד השמן עם הגרזנים.

פלאפי, אתה זכאי לתואר חתולהו.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה