• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

Blizzard WWI08 - Diablo 3

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Icel
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
זאת הייתה הכרזה מצוצה מהאצבע של בעלי חנויות, שניסו להכריח את בליזארד להוציא את StarCraft 2 בתאריך הזה, מן הסתם כדי שיצא לפני החגים ויהיו לו מכירות טובות. כנראה שהם היו "נחמדים" מספיק והרחיבו את ה"הכרזה" גם לדיאבלו 3 ול-WotLK.
כמובן שזאת בליזארד, ולצאת בהכרזות שכאלה זה חסר טעם לחלוטין, שלא נאמר מזלזל. ואגב, לגבי StarCraft 2, בליזארד הכריזה לא מזמן שהיא "מתכוונת הלראות למעריצים משהו מרשים לקראת סוף השנה" - מן הסתם, זה אומר שהיא לא מאשרת את ההכרזה, כי אחרת היא הייתה פשוט אומרת שהם מתכוונים לשחרר את המשחק.\

על אחת כמה וכמה דיאבלו 3, קשה לי להאמין שבליזארד היו בכלל מכריזים על משחק כל כך קרוב ליציאה שלו, עדיף להם למשוך קצת זמן, לתת לריר להצטבר.

בליזארד לא עושים שום דבר בשביל "לגרום",
בניגוד לכל חברות המשחקים האחרות בשוק הוא ממש מקשיבים לקהילה שלהם. אני מעריך שבדיוק כמו עם SC2 גם עם D3 הם יציגו את כל התהליך לקהילה ויקבלו חזרה פידבק שישמש אותם להמשך הפיתוח.
מה שמתקבל הוא משחק מלוטש שמתאים לחלוטין לקהילה שאליהם הוא יוצא.

ברברי 19,סוף לוט-גוליין.המפלצות בקבר של טל-ראשה הורגות אותי כל הזמן.בחרתי בבילד נחמד בשבילו.

יצא לי לשחק קצת באינטרנט,והוא היה איטי יחסית.בכל זאת,זה יהיה נחמד לפתח מן שרת פורומי.כבר ראיתי בילד מגניב לדרואיד (Rabies) וניסיתי אותו עם הקוד של "Act 5".יהיה מגניב לעשות אותו באינטרנט.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה