magnus the red אמר/ה:
ויש לי שאלה שלא קשורה לליגה: איך דארק אלדאר אמורים לנצח מארינס? מישהו ראה את זה קורה? אי פעם? הם לא יכולים לשבת ולירות, כי רוב הנשקים שלהם שווים לטוסיק. הם לא יכולים להסתער, כי ינקנקו אותם. הם לא יכולים לבסס את הצבא על יחידות עלית כי לא יהיה להם יתרון מספרי, והם לא יכולים לקחת רק יחידות בסיסיות כי יאכלו אותם בלי מלח. אז למה לעזאזל אני אמור לפחד מהם? בגלל שהם רזים וש להם קסדות מצחיקות?
אם הייתי צריך לדרג את הצבאות של 40K מאלה שאני חושש מהם יותר לאלה שאני חושש מהם כלל, נחתי החלל היו בתחתית הערימה. לפעמים נדמה שכמעט כל יחידה בצבא האלדר האפלים
נועדה להרוג נחתים. סקירה קצרה:
הלורד, פמליית האינקובי שלו, זה באמת הדבר הכי גרוע לנחתים. הם פשוט לועסים ולועסים כל מה שהם באים איתו במגע.
למנדרייקס ברוב המשימות יש חוקי הסתננות נדיבים, מה שמאפשר להם לנטרל יחידות פגיעות כמו המשמידים (Devestators), או לפחות לאיים עליהם ולאלץ אותם לנוע.
הגרוטסקים מהווים מגן חי עבור יחידות אחרות מכיוון שהם חסינים בפני רוב התחמושת שיש לנחתים.
הלוחמים הפשוטים מגיעים בשני טעמים: יחידת הצלפים המונה עשרה לוחמים הנושאים שני רומחים אפלים בזיל הזול, או היחידה הרגלית המונה עשרים לוחמים (חלקם נושאים מפוצצים). כל התקפה שלהם היא חלשה יחסית, אבל הם בדרך כלל יתקפו ראשונים וארבעים התקפות זה בממוצע 2-3 נחתים מתים, שזה בין שליש לרבע הכח. לסיבריט שלהם בדרך כלל יהיה אגונייזר, כך שאנחנו מדברים על עוד גוויה או שתיים בכל תור.
הפושטות לא שורדות בדרך בדרך כלל את כל הקרב, אבל הן זולות לאללה (בערך כמו 3-4 נחתים) ובדרך כלל גובות מחיר יקר בהרבה. לא יעזור כלום, המפורר פוצע בין 3 ל4 נחתים בכל יריה, ואין להם זריקת הצלה.
הפגעים המעופפים הם לא כל כך יעילים נגד נחתים בגלל שהם יקרים לאללה, אבל זה בכל זאת לא נעים לספוג ארבע פגיעות של רומח אפל בתור אחד. תשאל את גור.
אופנועי הרחף הם הדרך המהירה ביותר להשבית מטרות רחוקות: חסינות בתור ראשון בו הם נעים "24 ואחר כך כמה יריות מהמפוצץ ופושט היבשה הגדול והיקר הופך לשלדת מתכת מעושנת. שלא לדבר על השימוש האכזרי שניתן לעשות בהם לצורך חסימת דלתות נגמ"ש בוער.
הרווג'ר מוגן בפני הנחתים הפשוטים והוא נושא
שלושה מפוררים והטאלוס, מטווח קצר, יכול לגמור לבד (כמעט) כל יחידת נחתים.
אז כמו שאתה רואה, מגנוס, יש לך סיבה לדאוג. אני מאמין שהזלזול שלך באלדר האפלים נובע מחוסר ידע. אבל תנוח דעתך: כשתתחיל הליגה אני כבר אעשה לך בית ספר...
ולמי שהסתקרן, הצבא שממנו אני
כן חושש הוא המשמר הקיסרי. הרבה מאוד דגמים, והרבה מאוד שריון. בעיה.