• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

2540 שקל... מה עושים עם זה?

מה אני צריך 5 הרחבות למאנצ'קין ולשפוך על זה מאות שקלים לפני שבכלל שחקתי במשחק... פשוט המליצו לי.
ונוסיף לעניין עוד מאה ומשהו שקל על game of thrones. תוסיפו מכחולים וערכות צביעה חדשות לווארהאמר. ועכשיו נשאר לי בסך הכל 1300 ש"ח... בלעט... זה פשוט לא נגמר.

doctor wang אמר/ה:
game of thrones
הוא משחק הלוח הטוב ביותר ששיחקתי בו. מומלץ בחום.

ד"א למאנצ'קין יש 5 הרחבות, אתה מוזמן לבזבז כסף גם עליהן

יש לו שניי הרחבות + גרסת חלל שגם לה יש הרחבה + מאנצ'קין אומנויות לחימה.
עוד משחק שווה זה נינג'ה בורגר, ניתן לקנות אותו רק בכוכבי כסף בארץ.

תשאיר אותם בשקט כי עכשיו אתה תבזבז על שטויות ואחר כך כשתרצה משהו באמת אתה מזה תצטער שלא חסכת!!
ואם אתה באמת רוצה לבזבז אז תקנה ספרים רגילים שאתה אוהב (אני לדוגמא הייתי קונה את כל כישור הזמן- 1200 ש''ח, אבל רק אני עושה כאלה דברים...)

צר לי מילדי, אבל יש לי עוד 21000 בבנק... מהבר מצווה, והם שמורים ל"משהו הגדול הזה" כמו טיול מסביב לעולם, וזה גם גודל עם ריבית כל שנה... הלימודים מממנים ההורים, כמו גם יציאות וכו'...

שמע, הדבר היחיד שאתה יכול לבזבז עליו כסף בצורה יעילה זה וורהמר.
יש לי רעיון!
תקנה שולחן לוורהמר, שולחן מגניב יכול לעלות משהו כמו 500 ש"ח.
או מינאטורות של פורג'וורלד, או טריין שלהם, הם מכינים דברים ממש, ממש מגניבים.
וגם נורא יקרים.

למה שאני אקנה מיניאטורות של פורג'וורלד? זה לא יעזור לווארהאמר...
כבר ציינתי שגם אם אני אקנה את כל מה שיש לחנויות המוכרות מיניאטורות בארץ בנוגע לגמדים, זה יצא רק איזה 550 שקל פלוס ערכת צבעים ומכחול נוסף.
מה שאומר שגם אם רציתי אין לי יותר מה לקנות בווארהאמר מלבד להתחיל צבא חדש (וזה אומר עוד לצבוע מלבד מה שכבר יהיה לי לצבוע מצבע הגמדים - שזה קצת יותר מדי...).

אני לא קונה סתם ספרי משחקי תפקידים, אני קונה מה שמוצא חן בעיני... כרגע אני צריך רק שני ספרים - ספר השיטה של warcraft וספר ה alliance & horde compadium של עולם המערכה הזה.

חוץ מזה יש לי כבר ערימה לא קטנה של ספרי מ"ת:

dungeons&dragons third eddition - player's handbook, DM's guide, monster manual
call of cthulhu D20
oriental adventures
rokugan campaign setting
magic of rokugan
creatures of rokugan
GURPS discworld
Vampire victorian age London by night
ואת הערכה האדומה למתחילים עוד מתקופת מו"ד מהדורה ראשונה.

אולי בעצם ספר החוקים של וומפייר יהיה רעיון טוב, היות ואת חוקי המשחק בזמנו למדתי דרך עותקים מפוקפקים במחשב... בכל מקרה, זה לא באמת לא חוקי אם אתה קונה את זה בסוף...

תזמין מיניאטורות של וורהמר ישירות מGW... ככה יש לך את כל המבחר ואתה גם לא "סותם" את הגמדים לכל שאר השחקים בארץ. בגודל כזה המשלוח לא נורא יקר, ושוב, תוכל לקנות מה שאתה רוצה ולא רק מה שיש.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה