Wood-Elf
פונדקאי ותיק
הביצועים פחות טובים מהRadeon.Dragon_Master אמר/ה:![]()
תחח איזה גדול! אתר ענק! בכל מקרה, אני לא מבין מה הבעיה עם ג'יפורס.מה כזה רע בו ( חוץ מה- mx )
הביצועים פחות טובים מהRadeon.Dragon_Master אמר/ה:![]()
תחח איזה גדול! אתר ענק! בכל מקרה, אני לא מבין מה הבעיה עם ג'יפורס.מה כזה רע בו ( חוץ מה- mx )
קצת יותר יקר, אבל שווה כל שקל (או דולר).Wolf's Bite אמר/ה:גם ביחס למחיר?
שטויות.Wood-Elf אמר/ה:הביצועים פחות טובים מהRadeon.Dragon_Master אמר/ה:![]()
Wood-Elf אמר/ה:קצת יותר יקר, אבל שווה כל שקל (או דולר).Wolf's Bite אמר/ה:גם ביחס למחיר?
כתבתי בערך את המחירים של הכרטיסים בעץ אחר.Wolf's Bite אמר/ה:Wood-Elf אמר/ה:קצת יותר יקר, אבל שווה כל שקל (או דולר).Wolf's Bite אמר/ה:גם ביחס למחיר?
זה כבר טיפשי. אם אני קונה כרטיס יותר יקר, אני גם מצפה ממנו להיות טוב. אני לא אביא לו על זה קרדיט. בשביל זה שילמתי...
זה כמו שאני אגיד(וזאת רק דוגמא שאני לא יודע א נכונה או לא), שכוכבי כסף יותר יקרניים מהפונדק, כי ספר X בכוכבי כסף, עולה יותר מספר Y בפונדק... אין בזה שום הגיון...

The oldman אמר/ה:תעשה קורס צלילה שני כוכבים באילת - עולה מקסימום 1500 ש"ח, אחל'ה דבר בעולם
(אתה מעל 15, נכון ?)
לא, ואני לא יכול להמליץ על ספרים![]()
גם אני פעם שקלתי אם לעשות קורס צלילה, אבל אז עשיתי חושבים: כמה פעמים בשנה כבר ייצא לי לנצל את הרשיון הזה?The oldman אמר/ה:תעשה קורס צלילה שני כוכבים באילת - עולה מקסימום 1500 ש"ח, אחל'ה דבר בעולם
(אתה מעל 15, נכון ?)
Atkinson אמר/ה:גם אני פעם שקלתי אם לעשות קורס צלילה, אבל אז עשיתי חושבים: כמה פעמים בשנה כבר ייצא לי לנצל את הרשיון הזה?The oldman אמר/ה:תעשה קורס צלילה שני כוכבים באילת - עולה מקסימום 1500 ש"ח, אחל'ה דבר בעולם
(אתה מעל 15, נכון ?)
הגעתי למסקנה שלא כל כך הרבה אז ירדתי מהרעיון...
אני שוקל להנהיג את מחתרת השנורקל. "בולעים מי מלח - ואוהבים את זה!"
Atkinson אמר/ה:גם אני פעם שקלתי אם לעשות קורס צלילה, אבל אז עשיתי חושבים: כמה פעמים בשנה כבר ייצא לי לנצל את הרשיון הזה?The oldman אמר/ה:תעשה קורס צלילה שני כוכבים באילת - עולה מקסימום 1500 ש"ח, אחל'ה דבר בעולם
(אתה מעל 15, נכון ?)
pitfiend אמר/ה:The oldman אמר/ה:תעשה קורס צלילה שני כוכבים באילת - עולה מקסימום 1500 ש"ח, אחל'ה דבר בעולם
(אתה מעל 15, נכון ?)
למה אתה לא יכול להמליץ על ספרים? אין איזה חוק שאני לא יודע עליו ואוסר עליך להמליץ ללקוחות על ספרים נכון?
אני יודע שזה ספאם אבל תקראה הכל לפני שאתה כותב!the chenmn אמר/ה:ספרים של מ"ת:
Mercenaries
MUTANTS & MASTERMINDS Core Book
Expanded Psionics Handbook
ועוד
משחקי מחשב:
חוסך מלא לwow
לgta5
ולHalf Life2
בקיצור תחסוך הרבה כי בתחילת 2005 יהו מלא משחקים שווים
the chenmn אמר/ה:pitfiend אמר/ה:The oldman אמר/ה:תעשה קורס צלילה שני כוכבים באילת - עולה מקסימום 1500 ש"ח, אחל'ה דבר בעולם
(אתה מעל 15, נכון ?)
למה אתה לא יכול להמליץ על ספרים? אין איזה חוק שאני לא יודע עליו ואוסר עליך להמליץ ללקוחות על ספרים נכון?אני יודע שזה ספאם אבל תקראה הכל לפני שאתה כותב!the chenmn אמר/ה:ספרים של מ"ת:
Mercenaries
MUTANTS & MASTERMINDS Core Book
Expanded Psionics Handbook
ועוד
משחקי מחשב:
חוסך מלא לwow
לgta5
ולHalf Life2
בקיצור תחסוך הרבה כי בתחילת 2005 יהו מלא משחקים שווים
חבר שלי עשה רישיון והוא כמעט כל חופש וסוף שבוע נוסע לאילת או לסיני לצלול.Atkinson כתב:
The oldman כתב:
תעשה קורס צלילה שני כוכבים באילת - עולה מקסימום 1500 ש"ח, אחל'ה דבר בעולם
(אתה מעל 15, נכון ?)
לא, ואני לא יכול להמליץ על ספרים
גם אני פעם שקלתי אם לעשות קורס צלילה, אבל אז עשיתי חושבים: כמה פעמים בשנה כבר ייצא לי לנצל את הרשיון הזה?