• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

2540 שקל... מה עושים עם זה?

תקנה ספרים שאתה אוהב לקרוא! אני לא אמליץ כי אני לא מכירה את הטעם שלך.
תקנה משחקי מחשב שווים. גם כן מה שאתה אוהב...
ספרים של משחקי תפקידים...
כל מיני כאלה.

את האמת, אני ממליצה לך לכתוב רשימה של כל הדברים שאתה רוצה או צריך. ואז להגזים עם זה "קצת"......או שתשמור בצד בכל זאת לזמן שבו יהיו לך רעיונות יותר טובים.

מממ... ספרי קריאה, דפינאטלי, אני אישית הייתי קונה דרגון לנס, אבל אני מכיר את הדעה של היושבים בפורום זה, אז לא אמליץ לך, במקום זה, אולי החטא ועונשו, המדריך השלם לטרמפיסט בגלקסיה (מכיל את ששת הספרים, פלוס אחד מתנה, שלא ניתן לרכוש רגיל, עם אני לא טועה...), מממ... ויש עוד ספרים רבים וטובים, אשר תוכל לקרוא עליהם בעצי ההמלצות שיש בפורום מדע בידיוני...

חוץ מזה, אני הייתי חוסך לקראת WoW, הייתי מבטיח לעצמי לפחות חצי שנה של המשחק, אבל, שוב, זה אני.

-גדיל-

אישית, באלפיים חמש מאות שקלים קניתי צבא שלא רק סיימתי לצבוע, אלא גם התחלתי לצבוע פעם שנייה, וקניתי עוד כמה תוספות.
נבות והצבא המסיבי.
זה תלוי בהשקעה, אם אתה וואנג אז מן הסתם לא תסיים לצבוע בחיים, אתה יכול גם להשקיע קצת ולהגיע לתוצאות נאות.
חסרים לנו שחקני טיראנידים בקהילה, וגם שחקני אורקים. אני צריך עוד בשר ירוק-חום! הייתי רוצה לראות אותך משחק אורקים, קונטרה משובחת לוואנג.

אינפרנל, אאוט.

אני לא יודע, אבל לווראהמר פשוט חסרים דברים שווים... וגם ל 40k... אני מחפש צבא שאני אוהב... אבל פשוט אין.
הגמדים היו נחמדים בהתחלה, אבל כבר קצת נמאס... הם נורא קשים לצביעה ועולים המון.

ב40k חשבתי על neckrons או witch hunters אבל לשניהם יש תסביכים...

טוב, אם אני הייתי מקבל סכום נאה שכזה (2540 ש"ח!!!), הייתי משקיע בו לטווח ארוך.
לסבתא שלי יש דירה קטנה שלא בשימוש (היא עברה דירה) ולפעמים החבורה שלי ואני משחקים שם דיאנדי, זאת המעורה הקטנה שלנו 8) .
בסכום כזה הייתי קונה מלא פוסטרים, לונגים, שיפוצים, עניינים, וכך זאת תהייה מעורת דיאנדי אקסטרה-אורדינרית.
תחשוב על זה ככה - כשימאס לך ממ"ת, תוכל להביא לשם בחורות :lol: .

בשאר הכסף הייתי קונה הרבה מוזיקה ובירות.

Double Y אמר/ה:
טוב, אם אני הייתי מקבל סכום נאה שכזה (2540 ש"ח!!!), הייתי משקיע בו לטווח ארוך.
לסבתא שלי יש דירה קטנה שלא בשימוש (היא עברה דירה) ולפעמים החבורה שלי ואני משחקים שם דיאנדי, זאת המעורה הקטנה שלנו 8) .
בסכום כזה הייתי קונה מלא פוסטרים, לונגים, שיפוצים, עניינים, וכך זאת תהייה מעורת דיאנדי אקסטרה-אורדינרית.
תחשוב על זה ככה - כשימאס לך ממ"ת, תוכל להביא לשם בחורות :lol: .

בשאר הכסף הייתי קונה הרבה מוזיקה ובירות.

רעיון מעולה,רק חסר משהו קטן!
תביא איזה מישהו שעושה וודו או משהו כזה כי הדירה הזאת מקוללת לדיאנדי! וזה רחוק מהבית שלי. אם כבר אז עדיף להשקיע בדירה של עידן!
אולי נשכרו אותה?? ויייייי

ספרים של מ"ת:
Mercenaries
MUTANTS & MASTERMINDS Core Book
Expanded Psionics Handbook
ועוד
משחקי מחשב:
חוסך מלא לwow
לgta5
ולHalf Life2
בקיצור תחסוך הרבה כי בתחילת 2005 יהו מלא משחקים שווים

doctor wang אמר/ה:
לאו ירוק הגלימה אמר/ה:
מעניין?
במקומך הייתי קונה ספרי מ"ת או ווראהמר .
אם היה לי סכום כזה לא היה לי מושג מה לעשות איתו.

pvp_aleandwhores.jpg
אחי! מאיפה קנית את זה??? אני חייב אחד!

Infernal Mercy אמר/ה:
אישית, באלפיים חמש מאות שקלים קניתי צבא שלא רק סיימתי לצבוע, אלא גם התחלתי לצבוע פעם שנייה, וקניתי עוד כמה תוספות.
נבות והצבא המסיבי.
זה תלוי בהשקעה, אם אתה וואנג אז מן הסתם לא תסיים לצבוע בחיים, אתה יכול גם להשקיע קצת ולהגיע לתוצאות נאות.
חסרים לנו שחקני טיראנידים בקהילה, וגם שחקני אורקים. אני צריך עוד בשר ירוק-חום! הייתי רוצה לראות אותך משחק אורקים, קונטרה משובחת לוואנג.

אינפרנל, אאוט.

חביבי, אני צובע רק כשנחה עלי המוזה.

וגרוק: לא קניתי את זה (עדיין..), אבל אתה יכול למצוא את זה ב:
http://www.pvponline.com

והנה פיטפינד, קנה משם חולצה או שתיים

*some Were-wolf* אמר/ה:
אני הייתי קונה Gforce 6 :D כרטיס פשוט שולט אבל יקר מאוד!
עם לא זה אז הייתי קונה משהו חיוני שאני משתמש בו או אשתמש בו, בקטע הזה אתה אמור להגיד מה אתה הכי רוצה.

GForce 6 = ג'יפה.
GForce בכלליות זה ג'יפה.

תקנה Radeon 6600 אם תוסיף איזה 400 שקל יותר.

ולגבי שאר הכסף, או שתקנה כמה ספרי מו'ד,
או שתזמין מפריק את Baldur's Gate 2 + ההרחבה.
הדבר הכי קרוב למו'ד אבל במחשב. ^_^

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה