• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

רכיבה

סטטוס
נעול לתגובות.
מה שצריך כדי לרכב על מישהו זה הסכמה ומבנה פיזיולוגי מתאים. מבנה גוף של נמר ושל סוס הוא זהה. הסכמה זאת בעיה-אבל דרגה או שתיים כסייר או דרואיד, וכמה רמות בטיפול בחיות פותרות את זה

פנג הדרואיד אמר/ה:
מבנה גוף של נמר ושל סוס הוא זהה.
איך הגעת לקביעה הזאת? זה שלשניהם יש 4 רגליים וזנב לא אומר שיש להם מבנה גוף דומה (כי אז גם היינו רוכבים על עכברים).

אם כבר, אני יכול להתפשר על כך שיצורים קטנים יכולים לרכב על נמרים מאולפים.

לשניהם יש רגליים ארוכות מתחת לגוף. לא כמו עכברים, עם רגליים באורך סנטים ואורך גוף 5 ס"מ
ולגבי גודל, אי אפשר לרכב על יצור הקטן ממך, ועל יצור הזהה לך בגודלו ישנו מחסר -4 לרכיבה, או -2 אם הוא מאולף ובעל גישה ידידותית אליך
אפשר ליצור כשרון שיתעלם מהמחסר הזה

אבל למה אתה ממציא חוקים?
לא, אי אפשר לרכוב על יצור בגודל שלך. גם עם מחסרים, זה פשוט לא יעיל - המהירות קטנה בהרבה, אם הוא בכלל יכול לסחוב אותך לאורך זמן.

ולנמר אין רגליים ארוכות מתחת לגוף, זה דבר אחד.
דבר שני, לך תחפש בגוגל תמונה של נמר ותמונה של סוס, ותראה שהם כלל וכלל אינם נראים אותו הדבר.

נראה לי שמחסר לבדיקות רכיבה דווקא מתאים, רק שאני לא חושב שאפשר לעשות את זה בכלל אם היצור לא ידידותי וחוץ מזה המחסר קטן מדי.

עריכה:פלאפי אפשר להגמיש את החוקים בשביל מגניבות אתה יודע, וזה למה כדאי להמציא חוקים חדשים.

סוף סוף. אצלך תעשה מה שבא לך, ושסוסים ירכבו על עכברים.

להגמיש שמהגמיש, יש דברים שהם פשוט לא הגיוניים.
אם כבר אלף שרוכב על נמר אימים - עכשיו זה מגניבניבניב 8-) (וגם חוקי ביותר)

אם כבר אלף שרוכב על נמר אימים - עכשיו זה מגניבניבניב (וגם חוקי ביותר)
נמר רגיל זה לא מגניב אבל נמר אימים כן? :roll:
טוב, מה שמתאים לך. העיקר שהדמות רוכבת על משהו חתולי :mrgreen:

נמר רגיל הוא בינוני ונמר אימים הוא גדול! המפ!
וגם לדעתי יותר מתאים לרכיבה, פשוט בגלל שהוא יותר מוצק.

אגב, גם אלפי ים וחתולי ים זה מגניב.

הכל אפשר למצוא או להמציא, תכלס.
אני לא יודע מה זה קודו, אבל זאבים ודינוזאורים כבר יש, וסוסים אלמתים ויענים מכניות לא ממש בעיה ליצור.

אבל תראה בתמונה איך האוכף נראה ממש לא טבעי על הטיגריסים האלה. נמרים וטיגריסים הם חיות שרצות סמוך לקרקע ואם יש איזשהיא יכולת לרכב עליהם - אז דרושה בדיקה קבועה בד"ק גבוה או פשוט המון נקודות במיומנות (בנפרד מאימון החיה שכמובן גם דורש המון זמן והשקעה - ולא רק כדי שהנמר יתן לך לרכב אלא גם שלא יפיל אותך, יקופוץ יחד איתך על הגב שלו או ירוץ צמוד מדי לקרקע וישפשף אותך בכמה סלעים).
בלי קשר אני מסכים עם פלאפי שכל העניין פוגע קשות בגמישות של החיה וכתוצאה מכך בתפקוד שלה בקרב - אז אולי אתה יכול לרכב עליו אבל הוא לא יכול להתקיף כמו שצריך אלא רק לדרוס (כמו סוס מן הסתם)

הנימרים הם חיות טרף גמישות וזריזות, וכמו שכתבו רבים לפני, לרכב עליהן זה מקשה עליהם באופן יוצא דופן.
בקשר לחמורים ולפרדות, הם הרבה יותר מוצקים מנמרים, והרבה פחות גמישים וזריזים, לכן זה לא כ"כ בעיה לרכב עליהם.

עריכה:
ובשביל המגניבות, אפשר גם לחבר לנעלים חרקים ולנוע כמו בפרסומת של 'משהו קטן וטוב'.

אל תנסו להמציא דברים לא הגיוניים רק בשביל המגניבות שבדבר.

הזוטון הרעב אמר/ה:
אל תנסו להמציא דברים לא הגיוניים רק בשביל המגניבות שבדבר.
את זה תגיד לבחור שכתב את מנות החירות של דנוביאן.

הכיף שבמשחק הוא העיקר, ואם זה מגניב אז זה כיף. למי אכיכפת אם באופן ריאלי, נמר לא יכול באמת לרוץ, לטפס ולהלחם בזמן ששני זוטונים יושבים לו על הגב ומיידים אבני-קלע לכל כיוון?
אל תהיה משעמם, תשחק מגניב.

אגב, חרקים שמחוברים לנעליים שלך ומאפשרים לך לנוע כמו בפרסומת של 'משהו קטן וטוב' זה לא מגניב. מילא לרכוב על עקרב יורק אש עם ארס שמפוצץ אנשים בהבזק של אור אדום...

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה