• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

רכיבה

סטטוס
נעול לתגובות.
אביר לבוש בשריון שחור וחרב ארוכה בידו, הרוכב על סוס מכוסה בשריון טבעות ממית'ראל. לעומת אלף על דוב. מה יותר מגניב?

פלאפי אמר/ה:
אביר לבוש בשריון שחור וחרב ארוכה בידו, הרוכב על סוס מכוסה בשריון טבעות ממית'ראל. לעומת

אלפית דוגמנית סיירת עם שריון חזה עשוי קשקשי דרקון ירוק משולבים בזהב ובידיה להבדק אלפי

מה יותר מגניב?

פנג הדרואיד אמר/ה:
פלאפי אמר/ה:
אביר לבוש בשריון שחור וחרב ארוכה בידו, הרוכב על סוס מכוסה בשריון טבעות ממית'ראל. לעומת

אלפית דוגמנית סיירת עם שריון חזה עשוי קשקשי דרקון ירוק משולבים בזהב ובידיה להבדק אלפי

מה יותר מגניב?
קודם כל היא לא רכובה.
חוץ מזה זה בכל מקרה תלוי בדעתו של מי שמחליט.
ולסיום זה לא קשור לנושא בכל מקרה.

בסדר.........בכל מקרה, בעולם שלי אלפים רוכבים על נמרים, ננסים על כלבי רכיבה, בני מחצית על זאבים, גמדים על חזירי בר, ובני אנוש על מה שמזדמן...

אבל זה דבילי! תקשיב, נמר היא לא חיה שמותאמת אנטומית לרכיבה ולנשיאת משקל כבד, היא אמורה להיות זריזה וחמקנית, ולא חית רכיבה, אתה יודע, מילא זאת אימים, אבל נמר רגיל, לא!

דרך אגב, מהם החוקים במקרה ולסוס נכרתה רגל?

פנג הדרואיד אמר/ה:
ובני אנוש על מה שמזדמן...

מה, ובני אנוש יוכלי לרכוב על זחל?! יש!

הזוטון הרעב אמר/ה:
פנג הדרואיד אמר/ה:

חשבתי שאתה זוטון(אחלת אותה!פחחחחחחחחחחחחחחחחחח)
סתם, על סוסים וחמורים ופרדות וכלבים עם שלושה ראשים(בצחוק, בצחוק)

אצלי בעולם מערכה, הם יכולים

פנג הדרואיד אמר/ה:
חשבתי שאתה זוטון(אחלת אותה!פחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

הזוטון הרעב אמר/ה:

פנג הדרואיד אמר/ה:

כן, אני זוטון, אבל זה אומר שאפשר להסתכל על אנשים מלמעלה.

ובקשר לנושא וברצינות, לא הבנתי למה התכוונת, הם יכולים על סוסים ופרודת, אבל בעולם המערכה שלך הם יכולים, מה?

ההגיון הטהור הנובע מאחורי רכיבה על סוסים הוא שאפשר לאלף אותם בקלות, הם מהירים, נפוצים, ונושאים משאות כבדים ביעילות. כל חיה אחרת או שתהיה קשה במיוחד לאילוף, או שתהיה לא יעילה בתחומים מהירות ו/או כושר נשיאה.
על-כן, סוס היא חיה עדיפה.

גזעים מסויימים רוכבים על חיות שעדיפות להם (כגון גובלינים ווורגים), אבל עולם ללא רכיבה על סוסים הוא גם ביזארי מאוד, וגם פשוט מוציא את כל הקלאסיקה ממו"ד.

אלפים לא יכולים לרכוב על נמרים, הנמרים קטנים מדי. אולי על חתוליים בגודל גדול.

זה כבר מזמן לא הפואנטה.

אגב, פנג, הפואנטה שלי קודם הייתה לא על סוסים בפרט, אלא על הנטייה של הרבה אנשים לתאר את מה שהם אוהבים בצורה מגניבה ומפורטת, ואת הטיעון השני בצורה משמימה, ולקוות שהדבר מוכיח את טענתם.
כלומר, לכתוב "אלפית כוסית על עם שדיים כל אחת פומלה שמחזיקה חרב אדירה +17 התפרצות כל האנרגיות שרוכבת על נמר כביר עם כנפיים וסרט ורוד על הראש" לא הופך את זה כלל וכלל ליותר מגניב מ"לוחם על סוס". כי באותה מידה אני יכול לכתוב "אלפית זקנה על נמר שמן" לעומת "בן אנוש בגובה 2.5 מ' עם שרירי חזה של שוורצנגר וחנית אדירה בכל יד, שזועק זעקת קרב עצומה בעודו מסתער על גבי סוס לבן ומפואר הנושף אש ממלתעותיו".

טוב, אבל תסלח לי מאוד, אבל אלפים(ובעיקר אלפיות) שרוכבים על נמרם הם מגניבים לדעתי, ומותרים בעולם שלי

אבל תקשיב, זה לא תורם לדיון מאומה! אתה כל הזמן אומר את אותו הדבר, ולא מביע דעה ממשית. זכותך המלאה לאפשר את זה במערכה שלך, אבל ככה אתה לא משכנע אף אחד.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה