• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

רכיבה

סטטוס
נעול לתגובות.
the Nerubian אמר/ה:
אגב, חרקים שמחוברים לנעליים שלך ומאפשרים לך לנוע כמו בפרסומת של 'משהו קטן וטוב' זה לא מגניב. מילא לרכוב על עקרב יורק אש עם ארס שמפוצץ אנשים בהבזק של אור אדום...
רציתי להזהיב את ההודעה של הזוטון, אבל זה אפילו יותר מוזהב :lol:

טוב, צריך תמיד למצוא את הגבול בין מה שמגניב לבין מה שרצוי - לפעמים מה שרצוי זה ההגיון (כמו במקרה שלי), לפעמים מה שרצוי זה עוד יותר מגניב (כמו במקרה שלי, +20 דרגות).

זה פשוט לא עד כדי כך מגניב שצריך לעוות את החוקים, חוץ מזה שככה זה אפשרות פתוחה למאנצ'קיניזם ("אז אני רוצה לרכוב על הקרפדה הזו, זה בכלל לא משנה שאני עוג"), שאותו אני אוהב מאוד, אבל בנפרד.

זה קצת מנצ'קיניזם בגלל שמנצ'קינים משתדלים לעשות כל דבר שיעצים אותם שנראה להם מגניב.. (כמו למשל לרכב על נמר)

ובלי קשר נראה לי שכל מי שמשחק מבוכים ודרקונים מעדיף כברירת מחדל כיף על הגיון וזה בסדר לכופף את החוקים בשביל הכיף אבל לא כדי לקדם כוח אישי (אהמ.. מנצ'קיניזם)

אני לא מנסה להיות משעמם! אני פשוט מפריד את המגניבות מהכיף, (כמובן שזה די הולך ביחד... אבל במקרה הזה לא).

אתם יודעים, שחקן תפקידים שמה שבאמת מציק לו זו צורת האוכף של בהמת הרכיבה המוזרה, הוא שחקן תפקידים מקולקל.

שחקן תפקידים שלא יצא לו לשחק באף אחד ממשחקי וורקראפט (1, 2 וההוספה, 3 וההוספה או העולם של... וההוספה) הוא שחקן עם חור בהשכלה. גם סטארקראפט מומלץ, אגב.

מנצ'קינים הם בדיוק כמו כל שחקן אחר, אלא שמה שמגניב עבורם זה רק מה שחזק עבורם. "מגניב" לא חייב להסתכם בנתונים, אחרי הכל. מה אם אני אוהב שהדמות נלחמת בשתי חרבות קצרות תואמות כי זה מגניב, למרות שהכל יודעים שיותר חזק להשתמש בחרב ארוכה וחרב קצרה?

זה קצת מנצ'קיניזם בגלל שמנצ'קינים משתדלים לעשות כל דבר שיעצים אותם שנראה להם מגניב.. (כמו למשל לרכב על נמר)
לא.
אני רוצה נמר כי זה מגניב לא כי זה חזק. אני לא מתכוון לרכב על נמר כדי שינשך את האויב שלי.
מנצ'קין יעשה הכל על מנת לחזק את הדמות שלו וידרוס שחקנים אחרים, חוקים ומה לא.

the Nerubian אמר/ה:
מנצ'קינים הם בדיוק כמו כל שחקן אחר, אלא שמה שמגניב עבורם זה רק מה שחזק עבורם. "מגניב" לא חייב להסתכם בנתונים, אחרי הכל. מה אם אני אוהב שהדמות נלחמת בשתי חרבות קצרות תואמות כי זה מגניב, למרות שהכל יודעים שיותר חזק להשתמש בחרב ארוכה וחרב קצרה?

או שחקן שחושב שקשת קצרה מורכבת זה הכי מגניב(כמוני), גם כשיש קשת אדירה, אבל יש מקרים בהם יש גבול למגניבות ונכנס המנצ', כמו שקרה לי(DRAILER, אני יודע שזה מנצ')

מה אם אני אוהב שהדמות נלחמת בשתי חרבות קצרות תואמות כי זה מגניב, למרות שהכל יודעים שיותר חזק להשתמש בחרב ארוכה וחרב קצרה?
האמת, אני לא בטוח שזה נכון. אם נלחמים עם חרב ארוכה וחרב קצרה אז או שמתמחים במיוחד באחד מהם, או שלוקחים כישרונות כמו מיקוד נשק ופגיעה חמורה משופרת פעמיים.
כמובן שהכי חזק זה להילחם,בעזרת הכישרון מהשלם להרפתקן שנותן לך להילחם עם שני נשקים בינוניים, עם שתי אלות מלחמה :twisted:

the Nerubian אמר/ה:
שחקן תפקידים שמה שבאמת מציק לו זו צורת האוכף של בהמת הרכיבה המוזרה, הוא שחקן תפקידים מקולקל.
למה? הרבה שחקנים נטפלים לפרטים - מה שקורה הרבה בדיונים פה וזה בסדר גמור לרצות לעשות את המשחק מציאותי כדי שתוכל להזדהות איתו.

the Nerubian אמר/ה:
אין לי שום בעיה עם מנצ'קינים ושכל אחד יהנה בדרך שלו אבל בלי קשר למה שאתה אוהב להילחם איתו מנצ'קינים נהנים מהעצמת הדמות בעזרת חפצים ונסיון. לפעמים העניין הזה מתנגש עם המגניבות (כמו ההעדפה שלך לשתי חרבות קצרות) וזה בדיוק למה שהתכוונתי אליו.

לגבי צורת האוכף-קיים דבר שקוראים לו "אוכף רכיבה/קרבי/משא אקזוטי".
לגבי רמך משונה:הבעיה היחידה של אלפים לרכוב על נמרים זה שהנמרים קטנים מדי. שהאלפים ירכבו על טיגריסים.
לגבי רמך משונה 2:מה הבעיה עם רמך משונה? קופיל רוכב על צבוע מגודל=זאב אימים, כוהנות הירח מ-WC3 רוכבות על טיגריסים לבנים, והרשימה ארוכה. לרמך חוקי ומגניב, כל מה שצריך שהוא יהיה בגודל המתאים, שהוא יסכים ויוכל לשאת רוכב בצורה מקובלת, ושהוא יהיה מגניב.

פלאפי אמר/ה:
אתה אומר את זה רק כי יש לך חור בהשכלה :mrgreen: .
רגע... לא לקחת את זה ברצינות, נכון?

סוס זה מגניב?לא.אז למה לוחמים רוכבים עליו?
כי לדמויות נמוכות דרג קל יותר להשיג סוס.
ראה את כלב הרכיבה (לשעבר) של בלקר ב-OotS. זה מדגים מצויין את המצב.

פנג הדרואיד אמר/ה:
the Nerubian אמר/ה:

או שחקן שחושב שקשת קצרה מורכבת זה הכי מגניב(כמוני), גם כשיש קשת אדירה, אבל יש מקרים בהם יש גבול למגניבות ונכנס המנצ', כמו שקרה לי(DRAILER, אני יודע שזה מנצ')
קשת אדירה זה לא מגניב, זה מטומטם. אין שום בנאדם בעולם שיכול להשתמש בה בצורה יעילה. תחשבו על כך שקשת ארוכה היא בערך של יותר ממטר וחצי. אז איך לעזאזל אתה יורה בקשת אדירה באורך של 2 מ'?

ישמעאל - כן, גם אלת מלחמה זה מטומטם. זה פשוט לחשוב "הי, זה יותר כבד, אז זה גורם 1ק12 נזק! איך נאזן את זה? ניתן 1- לדרג"ש". ובכן זה לא עובד, וזה לא מאזן.

לגבי צורת האוכף-קיים דבר שקוראים לו "אוכף רכיבה/קרבי/משא אקזוטי".
לגבי רמך משונה:הבעיה היחידה של אלפים לרכוב על נמרים זה שהנמרים קטנים מדי. שהאלפים ירכבו על טיגריסים.
לגבי רמך משונה 2:מה הבעיה עם רמך משונה? קופיל רוכב על צבוע מגודל=זאב אימים, כוהנות הירח מ-WC3 רוכבות על טיגריסים לבנים, והרשימה ארוכה. לרמך חוקי ומגניב, כל מה שצריך שהוא יהיה בגודל המתאים, שהוא יסכים ויוכל לשאת רוכב בצורה מקובלת, ושהוא יהיה מגניב.
מסכים עם כל מילה.

אפשר להוריד את ה"שיהיה מגניב". סוס זה מגניב?
בטח שכן. אבל לא כמו טירנוזארוס רקס.

מבין שני אלה, מה הכי מגניב?

אני לא אוהב שלדמויות שלי יהיו רמכים "שגרתיים", אני יותר אוהב אקזוטיים כמו חזיר בר אימים, זאב אימים, גריפון, ספינקס וכו'

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה