• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עץ שטויות מרחבי הרשת

כל אחד והטעם שלו. אני לא אוהב GTA, מה זה בכלל SSX? אבל אני מחבב משחקים באש.

ואשאר, אם תקשר להרבה משחקים סוג ז' הדבר היחיד שתשיג זה אישוש לטענה שלך שכולם חושבים שאתה מביא משחקים גרועים. חוץ מזה, אני דווקא אהבתי את הקרונית עם שני הקקטוסים.

baby-shut-the-fuck-up.jpg

ninja.jpg

ninja.jpg

איך זה היה אמור להיגמר - כל הסרטונים בערוץ אחד:
http://www.youtube.com/user/HISHEdotcom

1. שרה"ט
2. לב-אמיץ
3. מטריקס מהפכות
4. ספיידרמן והחרק השחור והגועלי
5. באטמן

אין לכם מושג כמה זה משעשע.

האמת היא שיש משהו יותר משעשע, וזה batman VS superman. וזה באמת קורע.
אוי, כמה שזה טוב...

טוב, הקישור של אשארדאלון לשני הסרטונים האלה של collegehumor גרם לי לאסוף את כל מה שאני מכיר עד עכשיו להנאתם. behold, המיטב של collegehumor!

kedjhnguKhc[/MEDIA]]RPG Heroes Are Jerks - חשבתם פעם איך זה מרגיש בשבילם? הא? הא?!
9k6yX02id7E[/MEDIA]]The Video Game Bosses' Lament - עידן הכיף נגמר, חברה. מעכשיו זה יהיה קשה.
mOcixShtD5o[/MEDIA]]Bowser and His Minions - ואם המהפיכה בכל זאת לא תגיע למריו, תמיד אפשר למרוד.
NKAm1OmdFfU[/MEDIA]]The iPad is a comedy Gold Mine - המכשיר הזה הוא גאוני. הוא מסמל מהפיכה. הוא נותן כל כך הרבה אפשרויות חדשות. אבל לא מהסיבות שהרוב חושבים עליהן.
i3k5oY9AHHM[/MEDIA]]Font Conference - רעיון גאוני. חבל שהם לא הכניסו את כתב רש"י.
m6djQHeqMwQ[/MEDIA]]Font Fight - עוד סרטון עם הרעיון של הקודם. הי הו.
35LqQPKylEA[/MEDIA]]Google Street View Guys - תמונות פנורמה של כל העולם לא יצלמו את עצמן, אתם יודעים.
WgFgYjWFH0Y[/MEDIA]]Google Earth Guys - ואני, מתכוון, כל העולם.
yX8yrOAjfKM[/MEDIA]]Matrix Runs on Windows XP - זה מוכר, אבל אף אוסף סרטוני collegehumor הוא לא שלם בלי הסרטון הזה.
DyTBHdsEPjc[/MEDIA]]The Matrix Pill - תשכחו מהקושי לשנות את תפיסת העולם. זו הבעיה האמיתית של המורדים במטריקס.
7vvhOWEVgPU[/MEDIA]]Marco Polo Submarine - marco! polo! marco! polo!
LHY8NKj3RKs[/MEDIA]]Minesweeper - The Movie - פשוט פיסה של גאוניות. הסרט הזה יהיה שובר קופות, תאמינו לי.
N4vf8N6GpdM[/MEDIA]]Grammar Nazis - אדיר. חשבתם שמי שמתקן אתכם כל הזמן הוא מעצבן? תחשבו שוב.
90TW-p3rkQk[/MEDIA]]Nazi Zombies - אף אחד אף פעם לא עונה על התשובות האלה.
The Tetris God - מסיבה כלשהי, הסרטון הזה מוגבל לבני 18 ומעלה ביוטיוב, למרות שאני לא מבין למה. אבל הוא פשוט גדול.

בנפרד, יש את אוסף הסרטונים של Hardly Working. יש להם כמה סרטונים לא מדהימים, יש להם כמה גדולים. הרי.
Le5nB5Bi6K4[/MEDIA]]Hardly Working: Stomp - דם טי די דם טי די דם דם דם.
CB-cAoBCU8E[/MEDIA]]Hardly Working: Airplane - סיפור גבורה במיטבו.
4BWF4eWHp4c[/MEDIA]]Hardly Working: Age Hierarchy - תתפלאו, אבל ככה זה עובד.
oKTeyYNo2hA[/MEDIA]]Hardly Working: Federal Maaashhhals - השם מדבר בשביל עצמו. maaaaaaaaaashaaaaaaaaaaaaals.
GSpvtAXbp0k[/MEDIA]]Hardly Working: Suspicious Announcements - האש שמאחוריכם היא הולוגרמה. ממש. מציאותית.
k_AoI5sa2Cs[/MEDIA]]Hardly Working: Bullet Trick - הסרטון לא עובד? חכו רגע. חכו רגע. רגע.
zdOU7RVex-s[/MEDIA]]Hardly Working: Evil Crossword - תשבצים זה קריפי. ברצינות.
7zk0yMXklrg[/MEDIA]]Hardly Working: Clue - נחשו על מה הסרטון הזה. אני אתן לכם רמז.

ולסיום, סרט האקשן הגדול של השנה:
vxDByVR4CpY[/MEDIA]]Die Hardly Working: The CH Action Movie
שווה לחכות.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה