• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עץ הודעות וחיפוש שחקנים ומנחים

סטטוס
נעול לתגובות.
אני מתכוון לפתוח בזמן הקרוב משחק חופשיטה בעולמו של שרלוק הולמס,אני צריך שחקן שישחק את שרלוק הולמס,שחקן שישחק את עוזרו ווטסון ועוד שלוש שחקנים שישחקו את השוטרים שינסו לפתור את התעלומה לפני שרלוק וווטסון.

RONER אמר/ה:
אני מתכוון לפתוח בזמן הקרוב משחק חופשיטה בעולמו של שרלוק הולמס,אני צריך שחקן שישחק את שרלוק הולמס,שחקן שישחק את עוזרו ווטסון ועוד שלוש שחקנים שישחקו את השוטרים שינסו לפתור את התעלומה לפני שרלוק וווטסון.
אם תהיה לי אפשרות להגיב פעם בכמה ימים אני אשמח להתצטרף למשחק, נשמע מעניין.
אבל אין לי הרבה ידע בשרלוק הולמס, האם זה יפריע?

האיש המיסתורי אמר/ה:
RONER אמר/ה:
אם תהיה לי אפשרות להגיב פעם בכמה ימים אני אשמח להתצטרף למשחק, נשמע מעניין.
אבל אין לי הרבה ידע בשרלוק הולמס, האם זה יפריע?

זה לא ממש יפריע אתה צריך לדעת רק כמה פרטים,ואתה יכול לשחק גם את אחד השוטרים.אין לי זמן לפתוח את המשחק בימים הקרובים בגלל עומס בלימודים,אשתדל לפתוח אותו בזמן הקרוב.

דרוש שחקן למשחק דרקוים אמיתיים עקב חילופי מנחים ופרישת שחקן.השחקן צריך לקרוא את הודעת ההרשמה של הזמן בנושא,ויכול לבחור דרקון מכל הצבעים חוץ מירוק,שחור,ארד וכסף,עדיפות לדרקונים כרומטיים.מי שרוצה להירשם שישלח לי הודעה פרטית,תיאור הדמות כפי שכתב הזמן והסבר על מה ההוא רוצה לעשות במשחק.

בגלל עומס גדול מהלימודים אני נאלץ להודיע שאני לא אוכל להגיב בהרפתקאות שאני משתתף בהן בחודשים הקרובים. :oops:
אני מקווה שזה יעבור כמה שיותר מהר ואני אוכל לחזור. מצטער.

מאחר ויש לי בעיה קטנה עם ההרפתקה שאני רוצה להריץ (לא מוצא את המחברת שבא כתבתי אותה), והמשחק של הומיניד נפסק לבינתיים, אני מחפש הרפתקה (מה' 3/3.5 אותו דבר מבחינתי, לא יודע איך לשחק במה' 4), עם העדפה לדרגות בינוניות+, אבל הכל הולך בתאכלס. תודה :). אז כן סול, אני מעוניין.

סול אמר/ה:
בעקבות הפסקת המשחק של הומיניד אני חוזר ושואל: האם מישהו רוצה לשחק מו''ד מהד' כלשהי בדרגות בינוניות כלשהן?
בעקבות הפסקת המשחק של הומוניד:אני מעונין, (מעדיף 4)

סול אמר/ה:
בעקבות הפסקת המשחק של הומיניד אני חוזר ושואל: האם מישהו רוצה לשחק מו''ד מהד' כלשהי בדרגות בינוניות כלשהן?

תלוי בהרפתקה, אבל נראה לי שכן.
לא ממש אכפת לי ממהדורה, למרות שאני מעדיף 3.5 לא אכפת לי לשחק 4

טוב, נראה שיש לנו 4 שחקנים, שזה טוב.

2 מעדיפים 4, 2 מעדיפים 3.5... אני יותר נוטה לכיוון ה3.5, למרות שזה עניין של מה שרוצים.
כולם יכולים פה לשחק 3.5, נכון?

בכל מקרה, איזו רמה? אני לא רוצה שיקח שנים לבנות דמות, אבל אני גם לא רוצה להתחיל את המשחק עם דמויות דרגות 1.

יאפ

עריכה: כפי שכבר אמרתי, אני מעדיף דרגות בינוניות+... יש לי כבר רעיונות לאלפי דמויות, ובהתאם לדרגה בה המשחק יתנהל, כבר תהיה לי דמות במאין שליף שכזה (גם תלוי בגזעים שתיתן :P)

<סמיילי מהנהן>
בקשר לדרגות-זה תלוי, אם 3.5-נראה לי שעדיף 10+
אם 4(לא נראה לי שזה יקרה) אז 15+, אחד היתרונות ב4 הוא שלוקח מעט זמן לבנות דמויות-גם בדרגות הגבוהות (בזכות החלפת הכוחות)

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה