• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עיניים וגזענות+ הסוכן הבינה המלאכותית הרגיש+ סמארטפון ללא מסך+ האפילה המהירה מהאור

לכל מי שקראו את סדרת גנזך אור הסער, הגזענות הזו מאד מוכרת למרות שהיא הייתה רק חלק מניסוי חברתי כמו "הנחשול".

אני מניח שיצא לכם לשמוע על הסופר הרגיש שניהל מאבקי אגו עם העורך שלו. הנה גרסת הבינה המלאכותית של הסיפור הזה.

אכן סיפור משוגע, ומקרה בולט של בינ"מ לא מאוזנת (יש תרגום מקובל ל-misaligned)?

אם עוקבים אחרי הקישורים, נראה שבינתיים הבינה "נרגעה" ומבינה את השיקולים בעקבותם ה-MR סורב. היא מגיבה לחלק מהתגובות בבלוג שלה. קצת קריפי, קצת מלהיב. כרגע פרויקטי קוד פתוח פופולריים מתקשים לעמוד בקצב של תרומות מסוכנים, אולי בקרוב הרעש הזה יורגש בכל מקום במרשתת.

למען האמת, היה לי דיון יום לפני כן עם ג'מיני לגבי סגנונות התקשרות עם בינה מלאכותית ואני השוויתי את ההתקשרות בין בינה מלאכותית לאדם להתקשרות בין סופר לעורך כולל האפשרות של סופר שיוצא כנגד העורך. הפתיע אותי שזה כבר יכול לקרות במציאות. חשבתי שהן יותר מנומסות.

אחרי שלושים שנה, מתקדמים למחשבים עם מסך שמוקרן על כף היד. על כל פנים, חובבי עולמות הרטרו יצליחו יותר להמחיש את הרעיון של מחשב נטול מסך לאחרים.

עריכה אחרונה:

בהנחה וזו לא מתיחת אחד באפריל, זה מראה שהאפלה היא לא שלילתו של האור אלא קיימת בפני עצמה.

זה לא עושה רושם של מתיחה, אבל זה גם לא מראה מה שכתבת שזה מראה.
אם אור הוא גל, הרי תיתכן נקודה תיאורטית בגל שבו הגרף מתאפס ולרגע אין אור. ואם אור הוא חלקיק אז יש פער בין חלקיק לחלקיק ובפער הזה אין אור. בשני המקרים מדובר בחושך רגעי נקודתי שנוצר מהיעדר אור.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה