קודם כל, אם אתה מרגיש שמנהל כלשהו מתנהג בצורה לא הוגנת, הדרך הנכונה להתנהג היא להתלונן על כך - עדיף בפורום המשוב, - לא לצאת בכעס. אחרי הכל, קורה שמנהלים טועים ומתנהגים בצורה לא הוגנת.
אבל ספציפית במקרה הזה, אני חושב שרוב המנהלים היו נעמדים לצידו של פסקי, ואני חושב שגם הוסברו לך המניעים לכך כמה וכמה פעמים.
קודם כל, אנשים *לא* נרשמים למשחקים שלך - זאת עובדה בשטח. זה לא קורה אפילו כשאתה פותח עץ מיוחד למשחק. ואגב, המשחק האחרון שלך שכן נרשמו אליו ושבסופו של דבר פתחת פורסם לראשונה בעץ של חיפוש שחקנים, ככה שאתה לא יכול להתלונן שזה מפריע לאנשים להרשם. יחד עם זאת, אתה פותח המון משחקים חדשים. זה מפריע ומציק, וזאת הסיבה מדוע פסקי ביקש ממך לפרסם את המשחקים החדשים שלך בעץ חיפוש השחקנים.
בנוסף, אמרו לך כמה וכמה פעמים מה אתה יכול לעשות כדי שהמשחקים שלך יהיו טובים יותר וכדי שיהיו אליהם יותר נרשמים - גם בפעם הקודמת שהיית בפורום. אני, למשל, אמרתי לך לקחת משחק כלשהו שהוא לטעמך מושקע וראוי להרצה, לוותר על להריץ אותו, לקחת את הזמן, לכתוב הכל ולהראות לנו - כדי שנוכל לעזור לך לעבוד עליו, להראות לך איפה לדעתנו צריך להוסיף ומה לדעתנו כדאי לשנות, או, במקרה הכי טוב בשבילך, להגיד "וואו, זה באמת משחק כל כך מושקע ומגניב, אני בטוח ארשם למשחק הבא שלך". אתה לא עשית את זה, למרות שאחרי האמירה הזאת פתחת עוד הרבה משחקים, ככה שכביכול היה לך מה להראות לנו.
אתה מתעלם לחלוטין מכל עצה או בקשה שהיא לא מה שאתה רוצה לשמוע, שזאת לא ההתנהגות החכמה במצב שבו די ברור שכל שאר האנשים לא מסכימים איתך. למה אתה מצפה?