• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

נמאס לי החלטתי שאני לא סובל יותר ופורש לזמן מה בגלל מנהל אחד

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא nwcares
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני לא הגידש את שם המנבל הוא אבל כשדופקינם אותי כל פעם מחדש זה מעצבן דפקה הפונדק הוא פרום נחמד אבל כאשר אני נפגעתי יותר מפעם אחת החלטתי להגיד דיי עד פה לא חייב כלום לאף אחד לא רוצים אותי פה לא צריך זזתי למקום אחר בגלל אותו מנהל אני פורש ואני לא הולך לחזור לפה בזמן הקרוב.

nwcares ו-pesky, אני לא רוצה להתערב בעניינים לא לי - אבל חבל שהנושא גולש לשאר הפורום. אני לא חושב שיחסים עכורים בין שני חברי פורום, גם אם האחד הוא משגיח/מנהל, הם הילה לעזיבתו של חבר קהילה. אני בטוח שבהמשך החיים nwcares היקר תגלה שיש הרבה אנשים שלא תסתדר איתם מסיבה כזו או אחרת, בין אם אתה מקור הבעיה או הם או שסתם הסתכסכתם על שום דבר מיוחד. בריחה היא אף פעם לא הפיתרון... ויום אחד אחרי שתתגייס כבר לא יהיה יותר לאן לברוח, הם ישנו איתך באותו חדר, הם יתקלחו איתך במקלחות, הם יעבדו איתך במשרד, ישמרו איתך בש.ג או ילחמו לצידך בשדה הקרב - אם לא תלמד להסתדר עם אנשים, לפעמים לבלוע את הזעם והעצבים ולהחליק דברים - תמיד תברח ולעולם לא תמצא לך מסגרת, אף אדם אחד לא צריך למנוע ממך להיות חלק מהקהילה או להינות ממשחקי תפקידים.

זו דעתי בכל אופן.

קודם כל, אם אתה מרגיש שמנהל כלשהו מתנהג בצורה לא הוגנת, הדרך הנכונה להתנהג היא להתלונן על כך - עדיף בפורום המשוב, - לא לצאת בכעס. אחרי הכל, קורה שמנהלים טועים ומתנהגים בצורה לא הוגנת.
אבל ספציפית במקרה הזה, אני חושב שרוב המנהלים היו נעמדים לצידו של פסקי, ואני חושב שגם הוסברו לך המניעים לכך כמה וכמה פעמים.
קודם כל, אנשים *לא* נרשמים למשחקים שלך - זאת עובדה בשטח. זה לא קורה אפילו כשאתה פותח עץ מיוחד למשחק. ואגב, המשחק האחרון שלך שכן נרשמו אליו ושבסופו של דבר פתחת פורסם לראשונה בעץ של חיפוש שחקנים, ככה שאתה לא יכול להתלונן שזה מפריע לאנשים להרשם. יחד עם זאת, אתה פותח המון משחקים חדשים. זה מפריע ומציק, וזאת הסיבה מדוע פסקי ביקש ממך לפרסם את המשחקים החדשים שלך בעץ חיפוש השחקנים.

בנוסף, אמרו לך כמה וכמה פעמים מה אתה יכול לעשות כדי שהמשחקים שלך יהיו טובים יותר וכדי שיהיו אליהם יותר נרשמים - גם בפעם הקודמת שהיית בפורום. אני, למשל, אמרתי לך לקחת משחק כלשהו שהוא לטעמך מושקע וראוי להרצה, לוותר על להריץ אותו, לקחת את הזמן, לכתוב הכל ולהראות לנו - כדי שנוכל לעזור לך לעבוד עליו, להראות לך איפה לדעתנו צריך להוסיף ומה לדעתנו כדאי לשנות, או, במקרה הכי טוב בשבילך, להגיד "וואו, זה באמת משחק כל כך מושקע ומגניב, אני בטוח ארשם למשחק הבא שלך". אתה לא עשית את זה, למרות שאחרי האמירה הזאת פתחת עוד הרבה משחקים, ככה שכביכול היה לך מה להראות לנו.
אתה מתעלם לחלוטין מכל עצה או בקשה שהיא לא מה שאתה רוצה לשמוע, שזאת לא ההתנהגות החכמה במצב שבו די ברור שכל שאר האנשים לא מסכימים איתך. למה אתה מצפה?

אני חייב לומר שנראה לי שלפרוש מפורום בגלל כל אדם, גם אם הוא יהיה המנהל העליון או משהו, זו שטות גמורה. אנחנו כאן קהילה דיי גדולה ויש כאן לא מעת מנהלנים שמעולם לא היה לי שיח איתם- הפורום הפך למקום דיי גדול ומגוון ולפרוש בגלל מנהל או אדם זו שטות, לא משנה מהי הסיבה.
אין שום סיבה שתפרוש מהפורום בכנות. אני זוכר זמנים שבהם היו מנהלים בכריזות שחילקו אזהרות מסיבות ממש מצחיקות(כתבתי 'שטויות!' כמחאה על משהו שמישהו אחר כתב וקיבלתי על זה אזהרה), אבל לעזוב את הפורום?! שמע אחי כדי שתתמודד ודחוף.

אני חייב להסכים עם מה שנאמר פה:לפרוש בגלל מנהל אחד זה באמת לא רציני..חוץ מזה, רק ממה שקראתי היה צורך שתגייס שחקנים לפני שאתה פותח משחק..וממה שהבנתי לא עשית את זה,ע ברת על הוראה של מנהל, כמובן שהוא יגיב...אז מסכימים/לא מסכימים איתו, כותבים סליחה וממשיכים..עם נקודה לשינוי ושיפור..לא צריך לקחת ללב.

כאדם שפתח גם לא מעט הרפתקאות בזמנו שלא היו מספיק בנויות ומנוהלות על ידי מספיק טוב כדי לשרוד החלטתי בשלב מסויים בלי קשר לזה לעזוב, כשחזרתי עלה לי בדיוק רעיון להרפתקאה מעניינת..והתחלתי לפתח את זה..תוך יום יומיים של עבודה ממש ממש רציתי כבר לפתוח נושא ולהתחיל..אבל ידעתי שזה לא מספיק..ואני ממשיך לעבוד על זה ברגעים אלו, למעשה..מפתח וכותב ומרכיב הרפתקאה..ואתה יודע מה?גם אם אתה הכי מכושר בעולם ואתה פתוח הרפתקאה:בלי הכנה מראש, הרבה השקעה ומאמץ ועבודה ההרפתקאה לא תעבוד.

זהו, אני יכול להמשיך ולהמשיך לכתוב, אבל אני חושב שכולנו הבנו ויודעים שפסקי רק מילא את חובותיו כמנהל פורום, תוך כדי התחשבות בך ממה שראיתי.אתה נעלבת ונפגעת כי חשבת שזה אישי נגדך.ופרשת..אני חייב לציין שאם חשבת שכולנו נתחנן סביבך "אל תעזוב, אל תעזוב!" אז טעית בהחלט, אף אחד לא רוצה אף אחד פה בכוח, ואם אתה לא נהנה אז בבקשה, תעזוב..לא צריך לעשות עניין...

שבוע טוב לכולם.

hant

יגאל, קלוט את עצמך. אתה פותח משחקים על ימין ועל שמאל, אין לי מושג מה אתה כותב כשאתה כותב, ואני מספיק מפוכח כדי לראות שאין לך מה לומר כנגד פסקי.

נכון, הוא קצת לא יגאל, כמו כולנו, אבל עד עכשיו, גם כשהוא נתן לי אזהרה, לא חשבתי שהוא לא בסדר. חשבתי שהוא אולי היה קצת קשוח מדי, אבל זה לא נורא. הוא פעל בתור מנהל וזהו זה.

כשאתה פותח משחק, 1698029657907148567624464537 בחודש, נראה לי שבתור מנהל הוא רשאי לתת לך שלוש אזהרות, באן משושה וחסימת ID, רק בשביל הפרינציפ. אבל, כמו שהוא היה איתי ועם עוד אחרים, הוא אמור לנהוג לפנים משורת הדין - והבחור רק נועל ומזהיר כל הזמן, ולא נושך. רק נובח. תקשיב לו וזהו, ואז תדבר.

זה נראה לי קצת דרמטי. מה הטעם בכלל בשטויות האלו. אם אתה מחליט לעזוב את הפורום, למה לפתוח thread על זה? מה אתה מצפה להשיג בזה?

nwcares כועס אומנם לבתא זאת באיום של אני אעזוב בתור עץ כועס זה ילדותי.
בסך הכל אתה בחור טוב ויש לך מה לתרום לפורום.
אין לך מה לכעוס, קבל ביקורת כביקורת בונה, תצייט לחוקי הפורום המנהלים פה הם בשביל לשמור על הפורום הזה נחמד וטוב הם לא רודפים אותך אישית.

Ashardalon אמר/ה:
והבחור רק נועל ומזהיר כל הזמן, ולא נושך. רק נובח. תקשיב לו וזהו, ואז תדבר.

פינגוין נמר שנובח... אם היה דבר אחד שהייתי מבקש לראות לפני שאמות, הרגע מצאת אותו :)

למרות שאני בהחלט עומד לצידו של פסקי בעניין הזה, אני לא חושב שהוא היה צריך להגיב בעץ הזה. מי שכבר מודע לבעיה יודע, ואם מישהו לא אז זה לא מכובד כלפי אף אחד להגיד את זה, בעיקר משום שיגאל בחר לא לערב שמות.

תיראו,ניראה לי שאתה מבזבזסים את הזמן שלכם,אם הוא באמת כל-כך כועס,הוא לא יחזור כדי לקרוא את העץ....

מצד שני,אם אתה באמת קורא את זה,תידע שכדי לך להקשיב לשאר,ולהגיד שאתה פורש ואז לחזור ולקרוא זה ממש ילדותי...

בכל מיקרה,עדיחף שתישאר,אבל אם אתה בוחר ללכת וקורא את זה,היה שלום.

פלדריק אמר/ה:
מצד שני,אם אתה באמת קורא את זה,תידע שכדי לך להקשיב לשאר,ולהגיד שאתה פורש ואז לחזור ולקרוא זה ממש ילדותי...

אין שום דבר ילדותי בלהבין שעשית טעות, להפך.

death-knight אמר/ה:
פלדריק אמר/ה:

אין שום דבר ילדותי בלהבין שעשית טעות, להפך.
אבל לחזור רק כדי לקרוא את העץ זה כן די ילדותי. דומה קצת לילדים שהולכים אחרי שהם נעלבו ואז מסתכלים אחורה לראות אם רודפים אחריהם.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה