• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחק נשגבים- 'מבטן האדמה'(4/4)- התחלנו

"לא"

עגור שחור אומר בחדות.

"לא נסכים להרוס את העיר או ליצור מהפכה, עבור אמביציות של שאיפה לכוח! זו הטעות שעשינו בעבר הרחוק! זו טעות שלא אתן שתישנה, בגופי אם אצטרך, בחרבי אם זה יהיה קיצוני עד כדי כך! אבל לא אסכים! העיר משגשגת העיר חיה, העיר נמצאת בנקודת חיים, בנקודת איזון! לא אני אפר את האיזון, אך א הוא יופר, אני אחזיר אותו"

לאט לאט, אפילתו של עור מכסה על הזוהר, כאילו האגרוף הפתוח קמץ לאט לאט, אך צופםה מיומן יבחין כי אין זו תוצאה ש היחתגברות האפלה, אלא של היחלשת הזוהר והאפלה גם יחד, האנימה שוקעת אל גופו, הזוהר נעלם, החוך מתפוגג נשאר רק גוף שחור. עגור שחור.

"נקודת איזון? שמע, לי נראה כאילו חצר הרוחות של העיר הזאת דפוקה לחלוטין, וזה לא בדיוק איזון.."
חוץ מזה, להשיג את אבן המוקד וגם לזכות בתמיכת הקדמונים האלה היא הזדמנות שלא כדאי לפספס..
אבל הם אמרו אחד בכל קצה של הבריאה, לא? זה אומר גם אחד באמצע, וזה אומר המשכן הקיסרי, וזה נשמע מסוכן..
אולי לא רע, אבל מאוד מסוכן.
הם האיש השלישי הוא עלה?

IN
הקדמון מהנהן לדבריו של עגור שחור בהבנה רבה בהרבה מהמצופה. "כמובן. אם הייתם נותנים לקדמונים למשול בבריאה היא הייתה מתנהלת כראוי, וגם כעת אם תחזירו לנו, הקדמונים, את השליטה על העיר היא תהיה מאוזנת בהרבה מאשר אם אסופה של דמי דרקון כה לא טבעיים שולטים עליה. אנו נביא שגשוג, ומה כבר אנו מבקשים? שתתכוונו למשכן, או שתנטרלו את אל המשכן השמימי, או שתבטלו את השליטה העל טבעית הפועלת על 3 הקדמונים המופקדים בחצר המבצעת, כאשר יספיק לנטרל אחד מהם! אחד מן הדברים יספיק, ויחזיר לנו את המאזן כך שנוכל להחזיר את השליטה לנו בעיר. נפסיק להילחם! העיר תגדל תבואה ותוכל בעצמה! זהו הצעד הנכון! אנא מכם, הסכימו לנו. אתם יודעים מה- אם תסכימו, אני מניח שהרואה כל ויודע כל מהחצר השמימית יסכים להסגיר לידכם אפילו את המידע על שאר המשכנים הללו בבריאה! הרי אני דיי בטוח שאמרתי לכם, שיש 5 משכנים בכל כיוון בבריאה, 5 במערב 5 במזרח 5 בצפון 5 בדרום ו-5 באי המבורך. כולם מתחברים אל המשכן הקיסרי אגב. אז הרואה כל ויודע כל יתן לכם את מיקומם של 5 המשכנים של המזרח. תארו לכם את העוצמה שתקבלו מכך! כך תוכלו לשלוט בחמישית מעוצמת המשכן הקיסרי.1 למשול בכל המזרח! להקים את מועצת השמש המחודשת! ולאחר שתעשו זאת, יהיה בכם העוצמה לחזור אל מעניק הצל, הוא יבטל את הקללה הגדולה ותחזרו למשול במזרח! מועצת השמש תחזור! לא עוד מלחמות בארצות הבוזזים! אתם לא יכולים לסרב לזה!!!" הקדמון מדבר בהתלהבות מלאת תקווה, ועיניו נדלקות בבקשה ותחינה.
"זה יהיה מושלם! רק תסדרו קטע קטנטן, כה קטן בצרה שיש לנו בחצר הרוחות, והענין יפתר!"

"אתה מנסה להסתכל עלינו בתור מי שאנחנו לא רוצים להיות, אדוני הקדמון." 'שמש הירחים' פונה אל אסופת היצורים במבט נפגע. "אתה חושב שוויתרתי על כל מה שהציעו לי כדי שעכשיו אני אמכור את עצמי לבקשות שלכם? לא, אדוני הקדמון. אני לא אעשה את זה."
OUT
נראה לי שאני פורש מהמשחק, מסיבות אישיות. שלא לדבר על כמה זמן לוקח לי לכתוב את ההודעות הארוכות שאתה משום מה חושב שהן דרושות גם בסצנת סיום כזו.

אתה יכול להרוג את הדמות שלי, לדב"ש אותה, לתת אותה למישהו... מה שתרצה.
אני פשוט לא מסוגל להמשיך לשחק.

אייסדרום, אין לי בעיה שתפרוש, אבל באמת שהחמצתי את הסיבות. אני לא דורש הודעות ארוכות, פשוט יוצא לך כך, ואני לא דורש ממך יותר, כי אחרי שאני נותן לך שני פעלולי 3 בהודעה אחת, אל תצפה ממני לומר לך כך 'אתה לא מספיק'. אבל, אם אתה בוחר לפרוש אין לי בעיה, קורא. היית שחקן לאורך כל 95 עמודי המשחק, אז סבבה. עקרונית אני קצת מנסה לגמור את הסצינה ולגרום לכם להגיע להחלתה, בעיקר כי עד עכשיו המשחק רץ בשני עמודים ליום, ופתאום המשחק רדום...(יחסית לקודם, הוא לא באמת רדום).
אז אני פותח עץ, מכיוון ורועי ודרור הם הותיקים כאן באמת(מה שמשעשע לאחר שבמשך מה שנראה כהרבה זמן, למרות שלמעשה זה לא הרבה זמן, דרור היה חסר כשהוא וישמעל נסעו, מה שהעלים את דרור מקטעי העלילה הכמעת הכי חשובים, הכוללים את השיחה הראשונה עם מעניק הצל).
אני פותח עץ, בוא אני מפנה מקום לשני שחקנים(היי, מעגל לא?). מעבר לעובדה גם שאם תפגשו זוג נשגבים המסתובבים יחדיו זה יהיה יותר הגיוני.
כנראה שהזוג הזה לא יהיה בדיוק מהמעגל העתיק(כי אתם תהיו כל המעגל חי, אז לא יהיה זמן להתגלגל). אבל, מי אמר שכל הסולארים הצליחו למצוא את מעגלם? כי אם כך זה היה, מה היה מגניב כל כך במעגל?
IN
הקדמון ממסתכל עליכם באופן מוזר. "בתור קדמון, למרות היותי קדמון לא קשור כלל לעבר, ההגנות אשר הוצבו מול כל היצורים אשר דרך התבטאות המהות שלהם זהה לזאת של הקדמונים, וההגנות האלה גרמו לי להבין רבות על אבות אבותי. אתם רצחתם ודרשתם מאיתנו את הבריאה, וחזרתם כדי להשיג את הבריאה בשנית. מה רצונכם אם לא את הבריאה? מה מעשיכם כאן?!"

OUT
אני לא פורש רק בגלל זה. סתם שמתי את העובדה שאתה מבקש הודעות ארוכות בתור הערה.
יש סצנות שבהן לא צריך להוסיף עוד דברים חיצוניים למשחק, וצריך לתת לשחקנים להתבשל במיצים אחד של השני.

אני פורש מסיבות אישיות, שבגללן אני לא יכול לשחק יותר במשחק הזה, וחשבתי שבסוף הסיפור(שזה די עכשיו, כי מתחיל האפילוג) זה זמן מתאים.

in
שושנה מחייכת "אתם חושבים שכולנו, אותו דבר ? כולנו ,רוצים את הבריאה? לא .
אם זו הייתה ,מטרתכם, קחו את המשכן למישהו אחר.
אני מעולם לא ארצה ,את הבריאה לעצמי ,אני לא חמדנית עד כדאי כך ,אני קודם כול ,אבנה את הבריאה למקום ,שהיא הייתה פעם, ואז אקח את שלטון נשגבי השמש ,החוקי ".
שושנה מפנה את גבה ,לקדמונים, ואומרת "אין לנו הרבה דברים לעשות כאן ,אז בפעם המי יודע כמה ,אני שואלת חברים ,לאן נלך ?"
out
חבל אייסדורם, שאתה פורש ,טוב אין מה לעשות נראה מי יצטרף.

סם צוחק "מה לנו ולשלטון בבריאה? היינו יותר טובים מדמי הדרקון כנראה (בזה שמנענו ביעילות מהבריאה להכנס לסכנה מכל סוג במשך אלפי שנים [נראה לי..]) אבל עכשיו? נכון, זה הרגע שלנו, הממלכה מתפרקת, והעולם התחתון חושף את פניו, אבל נחש מה אדוני הקדמון, המעגל הזה, קצת עסוק בלשרוד, לשרוד, ולהבין מה הולך סביבו. וחוץ מזה, אני אישית כאן בשביל לחקוק את שמי בדפי ההיסטוריה, לא בשביל לשלוט באף אחד. שלא תבין לא נכון, אין לי שום בעיה לגנוב בשבילכם את האבן ולהתכוון למשכן כמו שביקשתם, ואפילו יותר מכך, אם נארגן עיסקה נורמלית אני מאמין שנוכל להשיג לשני הצדדים ברית מצויינת גם לטווח הארוך. אבל אני רוצה רק שתבין אדוני הקדמון, שהמעגל הזה (ככל שאני יכול לראות) פשוט לא כאן כדי לשלוט. אולי לתקן קצת.. אבל לא לשלוט."
הוא פונה לשושנה "אני חושב שיש לי רעיון לא רע- האנימה שלך כבר דולקת, והקדמון הזה מציע לנו עיסקה מצויינת. אם תקראי בין השורות, תראי שהוא מציע לנו הרבה כוח, בעד שירות פשוט. אני מאמין שנוכל לארגן איתם עיסקה, אבל פשוט לכלול עזרה ביציאה מהעיר קודם כדי שנוכל לטפל בעצמנו ולהתאמן קצת לפני שנחזור לטפל במישכן עם תוכנית נורמלית. מה אתם אומרים?"
הוא נותן לנו הצעות טובות מדי, יכול להיות שכל המוני דמי הדרקון שעברו בעיר הזאת עם השנים לא יכלו לעשות זאת? הם מציעים כל כך הרבה.. זה פשוט לא נראה הגיוני.
טוב, נוכל לבחון זאת תכף ומייד- הרי לשם מה האנימה של שוש דולקת?

"טוב סם, מה שתרצה " אומרת שושנה ,אשר פונה אל הקדמונים.
"כדאי שנעזור לכם, יש לנו כמה דרישות ,אנחנו רוצים יציאה בטוחה מהעיר, להתאמן לפני תחילת העבודה,גישה למשאבים שלכם, כסף בשווי של עשרה כיכרות ברקת או פחות כתשלום לסיום העבודה ,נוכל להתמקח על זה,מספר דמי דרקונים ,שישבעו לעזור לנו, בכול דרך אפשרית ,כמה שתוכלו להשיג ,אם יש את הספינה הזאת, אנחנו רוצים אותה לאחר סיום העבודה ,וכמובן את המשכן אבן המוקד ומה שהצעתם אלו הדרישות שלי לפחות, אם יש לחברי דרישות נוספות ,תצטרכו למלא אותם, אחרת אנחנו פשוט נלך מפה " היא אומרת חד וחלק .
"אה כן ,אני לא רוצה שום עוינות, מאף קדמון פה בעיר.
כולכם מתייחסים אלינו ,כשווים אליכם ,אתם לא תתקפו אותנו ,או תעשו משהו ,שיגרום לאחד מאיתנו נזק נפשי או פיזי .
וכמובן אתם תעשו הכול ,לשחרר אותנו ,אם תהיה בעיה אם רשיות החוק ,או שנכלא ע"י כוח כזה או אחר.
אתם מקבלים את הדרישות?"
out
בעיקרון, היא מבקשת בתמורה: 10 כיכרות ברקת,הספינה,להתכונן למשכן ואבן המוקד ,וכמובן את תמיכתם של הקדמונים.
הגישה למשאבים, דמי הדרקונים, והזמן להתאמן, הם דרישות כדאי להתחיל את העבודה.

IN
"אני חולק עליך! אם תקחו את השליטה על הבריאה תצליחו להיות מוגנית בהרבה. אם תבססו את עצמכם ותצרו ממלכה עם חומות, הצבאות לא יאתרו אתכם. אם תתכוונו למקורות העוצמה הללו, תהיו בלתי מנוצחים! אבל, הבחירה היא שלכם. צר לי לומר לכם, אך ללוש תומכים באל השקרים והמזימות, ואמיליו באלי המשכן. אין ברשתונו דמי דרקון שיוכלו לעזור לנו במשימה הזאת, ונוכל לתת לכם מתכת קסומה מכל סוג שתרצו, אם תרצו נוכל גם נוכל לתת לכם אורכיקלקום, ואולי אם תבקשו מחצר הזקנים, חצר הזקנים עדין זוכרים איך לבנות עתקים, ויוכלו ודאי לבנות לכל אחד מכם איזה עתק חביב ונחמד. אבל 10 כיכרות? אולי אם נשלם לכם את זה במתכת כוכבים, כי שוביה של מתכת כוכבים הוא הגדול מכולם, אך לנו כאן יש אותה כמות של מתכות קסומות מכל הסוגים, אז אני מניח שבושי בערך השוק, מתכת כוכבים תהיה הטובה ביותר. אם כי... יהיה לנו קשיים לשם לכם בדרכים אחרות, אך אם יש לכם קשרים ביו-שאן, אז תוכלו להפוך את המתכת כוכבים לכסף נזיל. באשר לספינה, שוב. הרואה כל ויודע כל בודאי יוכל לתת לכם כולשהיא תשובה. אתם מבינים, הרואה כל ויודע כל הוא מנהיג החצר השמימית, והוא דיי חזק, אך הוא משקיע את כל המהות בחיזוי על העיר. תשאלו אותו. או שתשאלו את האפסנאי מהחצר השמימית, אשר אחראי על משאבי חצר המשכן, ואולי הוא מחזיק בספינה. או שתשאלי את הבונה מחצר הזקנים, אשר אולי בנה משהו כזה. תקשיבי, הרי אני פקיד קטן אשר אהיה מוכן בפקודת אדוני אני אהיה שומר הראש שלכם, אך לא לי הסמכות להחליט את ההחלטות. תצטרכי לפנות אל הגורמים המתאימים. מכיוון וזו מזימה, ניתן פשוט לשאול את ראשי חצרות המשכן- הרואה כל ויודע כל, ההבנה המגלה את המחשבות והנעלם בין כוכבי השמיים, ראשי החצר השמימית, חצר הזקנים והחצר המבצעת בהתאמה. הם יתנו לך תשובה, ולהם הסמכות להישבע בשם אלה אשר תחתם." מסכם הקדמון את הרצאתו הבירקורטית.

אייזה מוזר.. שושנה דורשת דרישות עצומות בזמן שאני אסכים לעשות זאת בחינם.
למעשה, אלמלא היא הייתה מעלה את הרעיון יש סיכוי שהייתי משלם להם על זה.. כמה מצחיק..

סם מהנהן "נשמע ל מצויין. אבל כרגע יש משהו חשוב יותר לעשות- אתם רוצים שנשאר בחיים בשביל לעשות לכם את העבודה עם המשכן, נכון? ואנחנו רוצים להשאר בחיים בשביל שנוכל להשאר בחיים.. נכון? אז למה שלא נתחיל את הקטע הזה עם מעבר בטוח למקום בו נוכל להיות די בטוחים ששום לטאה או אביר מוות לא יקפצו עלינו משום מקום? במצבינו הנוחכי אנחנו נוכל אולי לנצח נזיר אחד כשהוא הורג סופית חצי מהמעגל, אבל אין סיכוי שנוכל להתמודד עם משהו נורמלי."
מעניין, הם מציעים לנו כל מתכת שנרצה.. הממ..
היי, אדוני הנעלה מכול! אל ההשקעות של נקסוס! אל תבוא במטותא ממך! זה לא זימון! אני אזמן אותך באופן נורמלי בקרוב! עכשיו אני רק רוצה לספר לך שני דברים (תבורך וכו') הראשון- אנחנו מבוססים בחרא, האויבים שלי כמעט זרקו אותי לתוך כלא הברקת וסיעת הדם הייתה מעורבת בעניין, אז מה שאתה לא עושה עכשיו(הו אדוני הנעלה..) תסתום את הפה ותחשו לרגע על כל מה שסיפרת עלינו שם למעלה, די הרבה, לא? אם לא אני באמת מתנצל (וגם אם כן אדוני המהולל וכו') אבל תעשה טובה, ותפסיק לספר עלינו מידע, לא נראה לי שמעניק הט'ל היה משקר בעניין כזה רציני! והחדשות הטובות (והסודיות בהחלט)- חצר הרוחות המקומית מציע לנו דברים מרחיקי לכת בתמורה לכך שנעזור להם מול כמה אלים שמיימיים בסביבה, ואני מאמין שעם קצת מזל (ועזרה שלך בקטעים היותר ביוקרטיים) נוכל לחסות ככה בקלות על ההוצאות! אז, עד לזימון הבא שלך (שאני נשבע שיהיה משהו מיוחד) תבורך!

IN
הקדמון שוקל את דבריכם, ואז מהנהן. "לראש החצר המבצעת יש זכות לקרוא מיידית לכל אל בחצר המשכן לאסיפת חירום, כמו גם לחצר השמימית, שכן החצר המבצעת היא הראשונה לדעת בדרך ריגול, והחצר השמימית הראשונה לדעת דרך חיזוי. לכן למעשה אדוני יוכל לארגן אסיפה במהירות רבה. בנוסף, אדוני הוא המרגל והחשאי הטוב ביותר בעיר, ובהתגנבות הוא ברמה של אל הסודות והמזימות(אם כי לא ביכולת התרמית שלו), ויוכל לדאוג לדרוש בזה. הוא יוכל להסתיר אתכם היטב. אם גמרתם אומר לבוא עימי, אז בואו!" הקדמון עם המשקפת מסמן בידו כשהוא עוקף אתכם, ורץ בדילוגים קדימה, ועוצר מבעד לפינה. המשקפת שלו לפתע משנה את צורתה, והופכת לבעלת צורה של קרס. בעזרת המשקפת המיוחדת הזו הוא מסתכל מבעד לפינה, ומסמן לכם לבוא כשהוא מקפץ מעבר לפינה. הקדמון הראשון נע קדימה בחשאיות, כשאחד משומרי הראש הקשוחים לידו, אחד מאחוריכם ואחד במרכז, לידכם. האיש הקטן ומשנה הגובה מזנק דרך פתח של אור וצל שלא הבחנתם קודם לכן בקיר, ונעלם. "אנחנו מוכנים לתזוזה. התבואו?"

מתכת כוכבים? חחח לפחות נוכל לקנות דברים ,ביו שאן.
"מקובל, אבל אנחנו צריכים מקום אימונים מוגן ,מכול דמי הדרקונים,וכול הנשגבים השמימים, חוץ ממני סם איינדימה ועגור שחור" אני לא יכולה לקחת סיכון ,לא עכשיו, לא אחרי מה שעברנו (אם הוא מסכים אז..) הרונות מתערבלות ,כובלות את הקדמון לשמיים ,לאחר מכן שושנה עוקבת אחרי הקדמונים "כדאי שתתחשבו בכך שאני זוהרת ,כמו השמש ".

לא סיכמנו הרגע שכל השבועות האלה הן חרטה אחד גדול?
סם הולך אחרי הקדמון במהירות מפתיעה בשביל מי שנראה כאילו הכו אותו בקרדום עד דימום כבד, מגחך בשקט של מי שהעולם הופך בשבילו למוזר יותר ויותר עם כל רגע..
מה שאני שואל את עצמי זה איך הם יעשו את זה...

IN
הקדמון מהנהן, ואתם הולכים אחריו עד לחצר שוב. שם, מסמן לכם התצפיתן אשר הולך ראשון לעצור. הוא הולך קדימה, ועימו הקדמון שומר הראש אשר הולך בראש. לפתע נשמעים קולות חבטה קצרים, ואז מסמן לכם הקדמון התצפיתן לבוא. אתם רואים 'בן תמותה', לפחות כך זה נראה מכיוון והאנימה שלו לא פועלת, גבוה וחסון, עם שריון אדום. אתם כמעת מחייכים כשאתם מזהים אותו כדם הדרקון שעשה לכם בעיות בכניסה. הוא שוכב חסר הכרה, לפות בין זרועותיו של הקדמון שומר הראש. "בדיוק הייתי כאן" אומר לפתע הקדמון הממש נמוך אשר מופיע מולכם. "שלחתי את הודעת בואכם לאדונך, והמקום יהיה מאורגן לבואכם" הוא מודיע לקדמון הראשי ולכם. "הפתענו אותו שלושתנו" מודיע השומר ראש ומצביע על דם הדרקון. שומר הראש נשאר, בעוד אתם מובלים קדימה. "דם הדרקון יטופל בהתאם לתקנון של חצר המשכן ובהתאם לחוקים המקומיים" מודיע הקדמון שומר הראש, ומתעכב מאחור בעוד אתם ממשיכים. אתם הולכים לאורך החצר, זוהי שעת חצות למעשה אתם מבחינים, כמעת, והירח בדיוק עולה, קטן אך מתמלא, במעלה השמיים. אתם מהלכים בשקט, ואתם מבחינים בפליאה איך אור הירח נוגע באבני המשכן ובמתכת הירוקה שלו. "שילוב של כל המתכות הקסומות כפי הנראה" מסבירה איינידאומה. המשכן עצום המימדים מלא בחלונות, ואתם הולכים לאורכו, לאורך גינות של דשא ועצי אלון גדולים בינות לחומות המשכן, אל שביל מרוצף באבן לבנה חלקה אשר נראה שכל השביל הוא לבנה אחידה אחת, עד שאתם מגיעים לדלת ירוקה כולה לגמרי, אך אל ברקת, אלה אותו שילוב. אורה מתחלף למגע אור הירח, מדגיש את הכסף לבנה המשנה צורה שבא, וגורמת לשאר המתכות להיות ממש פחותות. אתם מאירים באור זוהר את הכל, אך האור שלכם כמו נבלע ומשתלב באור הירח בשילוב המשרה רוגע, ואורכם אפילו לא עובר מעבר לקירות. לפתע אתם מבחינים ביציר רוח המסתכל לעיכם בכניסה לדלת. "המתנתי לכם רבות. הבירוקרט עטוי טוב הלב עבד רבות כדי שתוכלו לעבור פה בלי עשרות אלים אשר יפריעו לכם" אז הקדמון אשר מלווה אתכם אומר- "הוא מתכוון לקדמונים. אתה מבין אדוני, הם יודעים" אומר מי שלווה אתכם וקורע ברך בפני הדמות אשר בכניסה. "קום העילי שבמרגלים. זמננו קצר" אומר בהנהון יציר הרוח, שכעת אתם רואים שהוא גדול בהרבה מהקדמון השני, וללא ספק קורנת ממנו עוצמה מסתורית. בלי לחכות לתשובה הוא עובר דרך הדלת, אשר נפתחת מאחוריו, אך מעבר לה הוא לא שם, אלה מדרגות היורדות כלפי מטה, ובצדיהן ישנם כל 10 מטר לפיד גדול, והמסדרון ברוחב של 5 מטר וגובה של 3 מטר. בין כל שני לפידים יש קטורת ריחנית, ובקצה המסדרון שאורכו 20 מטר אתם מבחינים ברחבה אשר מומנת בגיר בצורת מחומש, והמחומש זוהר באור רך וירוק, מסתורי. "אנו מקווים שהמקום יהיה טוב כראוי וכדין לנבחרי השמש" אומר הקדמון אשר מוביל אתכם, ומוביל אתכם במסדרון.
הוא מקפץ לפניכם, עד שהוא מגיע אל המחומש, שם הוא הוגה מספר מילים בשפה אשר העתיקה אשר אתם לא מצליחים לשמוע[איך אתם יודעים שזו השפה העתיקה?!], ואז יציר הרוח שפגשתם קודשם נעמד, וסביבו מרחפים חמישה קטורות, והוא מדקל מילים ורונות בוקעות מתוך הערפל וממקמות עצמן במחומש. "היכנסו בבקשה, לא נפגע בכם, אלה רק ניתן לכם מקום אשר הוא הכי מוגן ונסתר שהצלחנו להשיג בעיר הזאת אשר הוא תחת יכולתנו וזכותנו, וניתן לכם לצאת ברגע שתרצו לצאת ותביעו זאת בקול אשר נוכל לשמוע כאשר נהיה בסביבה לשמוע, ואנחנו מבטיחים בכוותנו הטובות. תקדישי את השבוע וכנסו למחומש" הוא מסכם.
OUT
מקום כזה... מסתורי, אני חושב שדרוש תגובה. עקרונית הקדמון מוביל אתכם למחומש.

"זה היה לילה ארוך סם, לילה ארוך מדי " אומר שושנה ואז פונה לקדמון.
כול כך הרבה פעמים אמרתי את המילה הזאת היום, מתי אנוח ?מתי יהיה אפשר סתם לשים את הראש על קרית ? "כמה נחתם " אומרת שושנה בשעמום ,כשהאנימה שלה פועלת שוב פעם ומקדשת את הקדמון ,"אני צריכה מיטה אם אפשר, אני לא הולכת לצאת מפה בימים הקרובים".

אנחנו כבר נכלאנו פעם אחת בגלל נימוס, כמה פתאיים אפשר להיות?
סם נכנס תוך כדי פיהוק "למעשה שוש, את תוכלי לצאת מפה בגלגלונים משולשים עד מחר, כל מה שצריך זה קצת עזרה בטעינת המהות ואז אני ושמש נתקן אותך כמו חדשה."

"אה,יש לך משכן? תגיד, יש סיכוי שתוכל להשאיל לי ללילה את אבן המוקד? המצב שלי על הפנים מבחינה מהותית, ואצטרך די הרבה כדי לאחות ת'פציעות של כולם."
מה ציפית ידידי? המקום נבנה על ידי אוטוכטון! הוא הקוקו שהמציא את הנשגבות!

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה