• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחק נשגבים- 'מבטן האדמה'(4/4)- התחלנו

עגור מזמן אתשקו, אם הוא מצליח לאסוף את צוו וכו' וכו', אני מריץ את זה, והולך לחפש אטר המגדל שמעניק הצל

פורט', שיקח אותו כתלמיד, הלך ליהמחשב רקל, וזה דרך מצויינת להעביר ן עד שאוכל חזור למשחק, סבבה?

לפני שדניאל יסיים את הסיפור אני רוצה לסיים את הסיפור במשהו שהיא צריך להיעשות לפני הרבה זמן
in
שושנה קמה, ומסתובבת אל חבריה .
"הגיע הזמן לעשות ,משהו שהייתי צריכה לעשות, מאז שפגשתי אתכם " הוא מסדרת את כולם במעגל, ומחזיקה ידיים .
"עידנים הפרידו בנינו, וכאת אנחנו ביחד, התאספות של נבחרי השמש, שבעידן הראשון נקראה מעגל .
אני שואלת אתכם עכשיו, סם ,איינדימה, ועגור שחור, האם אתם תקבלו את השבועות הקדושות של המעגל, תישבעו לא לבגוד או לפגוע אחד בשני ,מסיבות זדוניות ?האם אתם מתחייבים לשמור אמונים א,חד לשני, לנצח?
בלילה עטור כוכבים זה ,ותחת עינה המשגיחה של לונה, כאשר כולנו עומדים ,מביאים אור בבריאה עטוית צל, האם אתם מקבלים אליכם, את השבועות האלו ? אני מקבלת ונשבעת" הלילה הארוך עומד להגיע לסיומו ,ומעגל סולארים בוערים ממהות השמש הבלתי מנוצח ,עומד מחזיק ידיים ,ליד הכלא שלפני שנייה היו כלואים בו .
שושנה מסתכלת על חבריה ,ושואלת שוב "האם אתם נשבעים ,את שבועות המעגל המקודשות ?"

דרור, כדי שתנסה לכתוב ממחשב אחר.
IN
סם מניד בראשו "לא עכשיו ולא בפזיזות, התנהגות טיפשית הביאה אותנו למצב הזה והתנהגות טיפשית תחזיר אותנו אליו, לא אשבע שבועה כל כך כללית. אני מציע שנשבע איזו שהיא שבועה נורמלית שתארגן לנו את התוכניות ותוודא שלא יהיה לנו מקרה עלה\שליח שוב. אנחנו צרכים לעבוד על זה, סתם להגיד שנשבע יהיה מגוחך."
הוא פונה ומביט מסביב.
MATE
דניאל, קצת התבלבלתי בכל הקטע הזה, מי עוד שם, ומה קורה?

רק אתם שם, בלי דב"שים כלל. מכיוון והיו בנושא הזה 4 ימים להגיב ולא הגבתם, ולדרור יש בעיות במחשב, אני חושב שאני אריץ את זה באופן הפשוט ביותר-
IN
סם לא מוכן להישבע, עצם הניסוח של שושנה שחורה נשבר כשחבר המעגל החדש נשבר. עגור שחור, כשאור מוזר נדלק בעיניו בפתאומיות, יוצא מהחדר, והמעגל נשאר... מפורק?
שושנה שחורה, שממש ברגע זה עמדה להשביע את המעגל, מגלה, שהגורל פשוט לא רוצה בכך! הנה נעלם עגור, והנה סם לא מוכן להישבע. והרי שמה הטעם בשבוע אם מעגל הסולארים נשבר?
האנימה של שושנה, מכופפת למרבה ההפתעה את שושנה וגורמת לה לקרוע ברך, כשלרגע האוויר מתקשח, כשהגורל האכזר נופל בפתאומיות. השבוע אשר נשברה של שושנה מכופפת אותה לאט על הריצפה, כשהיא חושבת לעצמה- הגורל לא רוצה בזאת!
עגור שחור יצא מהחדר, וזיכרונות העידן העתיק, זכרונות על כל אלפי השבועות שנשבעתם ואיך כל פעם מחדש השבועות היוו לכם מכשול, איך נפלתם לשיגעון, איך אחד מכם ניטרל את השני כדי שהוא יצא משגעונו, אך אז זעם השמים נפל עליו, ובמותו הפיל חרבון על חבריו.
ורק מעניק הצל, קולו חוזר ומהדהד. הנאמנות שלנו אינה תלוית שבועה, עלינו להיות נאמנים זה לזה, אך בלי עונשים כה נוראיים.
OUT
היי, זה רק בגלל שכרגע דון לא יכול להיגב, ואייסדרום עקרונית יחל להגיב אבל לא הגיב 4 ימים. ולא נורא, כי אני באמת לא הייתי, אבל פשוט כי דרור לא יכול לכתוב, וכי אני רואה שאתם לא דנים יותר מדי על מה עכשיו. שתבינו, אני לא אקח מכם עכשיו את הזכות אחרי שכל כך הרבה ביקשתם. כעת אני דורש מכם- תעשו מה שבא לכם! אגב, זה הזמן בוא אני ממליץ לכולם לקרוא שוב קצת את הרקע, ולהיזכר במניע של הדמות. כי בסיפור האחרון, היחיד שבאמת גם השתדל, אבל בעיקר באמת יצא לו(אבל לא רק, כלל לא), לקדם מניע זה רועי.
סבבה, תעשו מה שבא לכם. אני על סף גמירת הסצינה, אבל אני מניח שיש לכם עוד קצת מה לומר... אם תוך 18 שעות בערך לא תישלח הודעה אני כבר אשלח הודעה חדשה...

IN
"לא עכשיו, שושנה שחורה. הערב אנחנו עומדים בהתחייבות שכבר עשינו לנסיכי הארץ. הבטחנו שנספר להם מה קורה, ומה התכניות, בעד ספינת אוויר. ואני חושבת שמגיע לנו להנות בנשף אחד לפני שנלך. שושנה, את עוד חושבת שיש לנו זמן להשיג שמלה טובה? אני בטח נראית זוועה עם השריון ו'אנימת הנשף' שלי." היא אומרת בחיוך ועוצמת את עיניה. אז ככה מרגישים מלחים אחרי סערה בים...?
OUT
לא הגבתי כי חיכיתי להודעה של מישהו אחר.

והיי, אתה יודע שלא חובה כל הזמן ללכת על המניע, נכון? אני בכל מקרה צריך נוכחות של סולארים ולונארים כדי לקדם את המניע שלי.

התכוונתי לשאול מה קרה לעלה..
ואגב, מאחר והסיבה שעגור הולך היא חוץ משחקית לחלוטין (למיטב הבנתי) אני פשוט לא אתייחס לזה ביינתיים.
IN
סם נושף בעצבנות "סליחה? מה זה החרטה הזה? כולנו על סף גסיסה מתקדמת ועם מהות מעורערת, למה שנישאר אן לעזאזל? הרי ראינו ששליח השמיים הזהוב (אין סיכוי שזה השם שלו..) חי, וכבר יותר מדי אנשים אמרו לנו שהעיר הזאת שלו, אז למה להשאיר את הראש בקן הצרעות? אני אומר- יש לכמה מאיתנו משכנים, נכון? ויש לנו אמצעי להתחפף מכאן.." הוא מרים את המפתחות "נכון? אז למה שלא פשוט נעוף מכאן לקצת אימונים והתאוששות נורמלית? אני לפ]חות חושב שאנחנו ממש צרכים להשיג קצת זמן פנוי ארור.."

:evil: היי! שושנה ראתה שאל המשכן מאבד את השפעתו בעיר לכן המרידה את האנשים כדאי להראות לו על הסכנה ובגלל שהוא כנראה פוצץ את הנשף אחרי שדם דרקון פגע בו אני חושב שזה דבר שמחזק את אחיזתו ושומר על הסדר אני לא בטוח ששושנה ממש הצליחה אבל בעיקרון הרעיון היה כזה כדאי למנוע את התפוררות השלטון וגרימת אנרכיה בעיר אולי זה היה קצת מסובך אבל כול הנשף היה בשביל לקדם מניע
רק לדניאל
ומעניק הצל לא אמר להם שהוא שחרר אותם מהכישוף?
in
שושנה מופתעת, ממה שאיינדימה לא יודעת.
"כדאי שתשבי" היא מושיבה את איינדימה ,ומתחילה לספר "שליח השביע את כול העיר ,לציית לו, ולשתף איתו פעולה .
כולל את אלי העיר, לכן כול מי שדיברתם איתו, פעל בשמו של שליח ,הוא אירגן את החוזה אם משפחת ללוש ,כדאי לכבול אותנו להישאר בעיר,ואז לתפוס אותנו, אני יכולה להתערב שלא הייתה, ותהייה ספינה כזאת .
הכול היה חלק מתוכניתו של שליח ,נראה לי שאם מעניק הצל שחרר אותנו מהשבועה, כדאי שנצא מפה מהר, תאמיני לי הנשף לא משהו ,וכנראה שכולם שם מתים אחרי מה שגרמתי להם לעשות לאל ,אז נראה לי שאו נסתלק מהעיר ,או נשביע כמה דמי דרקונים ,שיצייטו לנו .
אני מניחה שאחרי שנשביע כמה דמי דרקונים ובני תמותה ,נוכל לגלות אם יש ספינה או לא, ונוכל להסתלק מכאן בהתאם "
out
איפה בכלל שליח?

למעשה הוא נעלם עם 'עלה' וכל שאר הדב"שים, עם העלמות מעניק הצל.
זהו, זה הזמן שלכם לגמרי. אל תצפו ממני לתגובות רבות, כי עכשיו אחרי עלילה אינטנסיבית בא אני מרכז את הדברים, אני אהפוך באמת לרקע. תעשו מה בראש שלכם(ובאמת כדי שתשתמשו בוא גם :wink: )

OUT
לא אמור להיות שימוש כזה לשבועה. באמת שלא. זה נועד רק כדי לקדש חוזה שנעשה מרצון.
IN
"לא! שושנה, איך את מעיזה להשתמש ככה בכוח שלך? מכריחה אנשים לציית לך בעזרת שבועות קודש! חכי רק רגע."
בזוג זינוקים שלא היו מביישים סוס דוהר היא ניצבת שוב מעל דמי הדרקון. "תאמרו לי, נסיכי הארץ. יש ספינת אוויר בעיר?"

סם צוחק "נו באמת אייניאדמה, מה לנו ולספינת אוויר? את יודעת לנהוג באחת? את רוצה להכריח את הצוות להיכרח סביבנו דרך האנימה של שוש? תני לי לנחש- לא- ולא. אני מציע שאם יש לנו עתקים מאוד מאוד חזקים, כדי שננצל אותם, ואם אפשר ביעילות. כלומר, נעבור בעזרת המפתחות למקום אחר בבריאה (בו האויבים של.. לנו לא ימצאו אותם כל כך בקלות) משם נקפוץ לאחד המשכנים שבטח יהיה בסביבה, ניכנס אליו, נתאמן קצת, ומשם נראה. מה שבטוח, להשאר כאן סתם יסכן את מה שמעניק הט'ל השיג.."
הוא פונה לעגור, מחייך "זה מצוין חבר. בלעדיך אין לנו סיכוי על לטאות מהמסדר המפגר ההוא.." ומרצין "שמעת מה הלונאר המשוגע שלנו אמר עגור, יכול להיות שתבריא לבד, ויכול להיות שלא, אבל אני מבטיח לך שאעשה מה שאוכל כדי לעזור לך עם זה, אלמלא הפרח שלי זה לא היה קורה."

חרבותיו של עגור שחור ושריונו עליו. וגם אבני המוקד, והכל למעשה הוא פשוט הלך, והצליח לזמן אותם לידו. יש לו תחושה שבקטע הזה מעניק הצל התערב קודם לכן...
ואצלי, אין בעיה להקדיש שבועות הבאות מ'רצון'. 'רצון' לחיות כשמצמידים לך חרב לצוואר מעבר לעובדה שבעיני ממציאי הנשגבים אשר היה להם למיטב הבנתי יד רבה ועזרה רבה בכתיבת הספר 'יום אפל כליל'(המדבר על הלילה הקלאסי של המעגל לדוגמא- ברקת הרמונית, רוצחת המגיע לנקסוס ופוגשת את השחר הקלאסי, מנהיג צבא הנקרא דייס, ויחד עם מצליחים לחשוף כת הסוגדת ליוזי, ואז ג'אנקיט, נשמת הפטיש של הרוח השקטה, מזומן לבריאה בידי 2 אבירי מוות ואז בא השליח של נקסוס ומחסל את נשמת הפטיש, מעיף את החצי בערך של הרוח השקטה שהצליח לחדור, מרסק הכל והולך לנוח לשבוע שבועיים. אתם עקרונית אגב התחלתם יומיים לאחר שזה קרה. ואכן קיבלתם מידע על כך שנסיך שדים זומן לשם להזכירכם). בספר 'יום אפל כליל' צל ירח אחד עומד להרוג צל ירח אחר, והוא משביע אותו בעזרת עינויים להישבע לו נאמנות. כמובן שהשבוע לא הייתה מנוסחת כראוי, אלה בלשון בקשה, מה שאפשר לאותו אחד להתעלם מכל מה שהוא פקודה. ואז הוא הצמיד לצל ירח שהשביע אותו קשת גדולה, והכריח אותו להישבע לנגוד את השבוע, ובכך בעצם לבטלה.
לכן.. מה ששונה שחורה רצתה לעשות קביל לחלוטין.

ודמי הדרקון כבר לא בחדר.

IN
יציר הרוח, אשר איינידאומה מזהה אותו כקדמון קטן, יוצא החוצה, מתרשף ומתנשף. "אלוהים ישמור! ברגע זה היו פה שלושה ישויות מבין האדירות בבריאה כולה! הלא שמתם לב? האחת היא הסידראל המטורף ההוא, השני זה מעניק הצל, והשלישי זה הזה שמשחק לכם במוח! אלוהים ישמור! אתם המושלמים! אנא! תקנו את חצר הרוחות שלנו, שליטי הארץ! אנא תקנו את העוולת אשר קצרה ידנו מלהושיע, ובשמחה נניח לכם להתכוון" היציר רוח/קדמון כורע ברך, כשכעת הוא לובש צורה- צורה אנושית עשויה משילוב של כל חמשת המתכות הקסומות, גובהה 2 מטר והיא דקת גיזרה, עשויה מתכת מבריקה בתוספת כל המתכות הקסומות באופן צבעוני. עם זאת, נראה שזה רק נראה כמו המתכות הקסומות, ולא ברור אם אכן כל המתכות הקסומות שם, או שמא זה מעין צבע ירוק הדומא לצבע המשכן, ודומא לצבע בגדיו של השליח של נקסוס. מאחוריו, מופיעים חמישה דמויות הדומות לו, אלה שהן בצבע ירוק בוהק ברור ופחות מסתורי, ונראה שפחות קסום גם. יש להם ברובם מתכת, וקצת ירוק. הדמויות האחרון 3 מהן קרובות אל הדמות הראשית הן בגובה של מטר וחצי, אך נראות כשריריות, ונושאות חרבות בעלות להבי מתכת משולבים בירוק הזה בלהבם, בעוד אחד מהאחרים אוחז משקפת ירוקה וכורע ברך, והוא בגובה של מטר ודק גזרה, וצורתו אנושית. לידו, לובש צורה יצור פיצפון, גובהו משתנה כל העת ברוגע בין חצי מטר למטר, והוא דק גיזרה להפליא, ולובש על צורתו האנושית גלימה ירוקה הכמעת מעלימה אותו.
אתם תוהים- למה המראה כה חשוב. ואז אתם מבינים, כולכם מבינים, כולכם נזכרים. המתכת הירוקה, היא שילוב של כל המתכות הקסומות הקיימות. שום נשגב לא הגיע לרמה כזאת, אך זהו סמלו של אוטוכטון, והוא הקדמון הראשון אשר ערק לטובת הנשגבים(גאיה לא ערקה, גאיה הייתה אחת מיוזמי המרד, גם את זה אתם זוכרים, מגלגולכם הראשון, כשפקיד משועמם עם דייקלהב בגודל הר מסביר לכם זאת, ומסביר לכם שאוטוכטון כרגע מייצר כמויות של נשקים).
אתם בוהים לרגע בקדומנים אשר תחת אוטוכוטון אשר כורעים ברך מולכם. "אנו מבקשים, בשמו של אדוני, והוא המבצע. צורתנו זאת, צורת הקרב שלנו, היא צורה נדירה, אשר עשוי לקחת לנו חודשים עד שנוכל לבטלה. אך בצורה זאת, בתור קדמונים מהבריאה, אנו חזקים ממהות הבריאה הרגילה, ובזאת אנו מציעים לכם, בשם איש המבצע המלא מסתורין, החשאי ממחלקת המבצעים, אשר לא הסמכות הבלעדית והסודית לבצע בלא נתינת דין וחשבון, והוא ראש וראשון לראשות המבצעת, והוא אשר מרמה למעשה את אל המשכן וגורם לו לחשוב ששליטה לו עליו, הוא, לו הזכות לפעול בחשאיות. הוא שולח אותי, לוחמו בשטח וגנבו, וראש וראשון לו, ואני, בשמי ובשמו, מבקש מכם. אנחנו לא נוכל לעשות דבר שמנוגד לחוקים הרגילים. אתם אדוני הבריאה הנוכחיים. אני מצטער, אבל אני שומע כאן דעות על להמשיך הלאה. אולי בכל זאת?"
OUT
שתבינו רגע משהו קטן- הוא מתחנן בפניכם. מה שאומר שהדבר האחרון שזה, זה כפיה. וכן, מי שיש לו הרבה חמלה עשוי להיפגע, אבל היי, בוא נודה בזה שאתם ראיתם את העיר, ואיינידאומה למען האמת חייבת להודות שהיא עד כה לא ראתה כלל פסול בשלטונו של אל המשכן, וכרגע העיר מלאת אוכל בשפע וציוד בשפע(גם אם היא בוזזת אותו...).
זה בעיקר בגלל שמאז שקרה משהו התחלתם לחזול גם בכמות התגובות שלכם, וגם באורכן.

אני אומר לך לא הבנתי כלום אלו קדמונים של אואכטון ? מה הם מציאים להם להתכוונן למשכן? אבל זו רק אבן מוקד אחת.
מי הם? מה הם ?
in
לכול הרוחות, ועוד חשבתי שאני יודעת הכול ,על העיר הזאת.
שושנה מתחילה להלך בין הקדמונים ,ושואלת אותם את השאלות המתבקשות ביותר ,"מי אתם? מה אתם? אצל מי ,אתם עובדים? מה, אתם רוצים מאיתנו ? " היא עוברת ליד כול קדמון ,מרוקנת ממהות, אבל מהלכת כשליטת הבריאה האמיתית, אשר יכולה להפיל את מעמדם של אלים במילים בודדות.
זוהרה עוד לא נמוג ,וחרבותיה עודם שלופות ,מוכנות לשפוך דם קדמונים אם צריך ,כמו שגלגוליה הקודמים עשו.
"ויותר חשוב ,מה יש לכם להציא לנו ,חוץ ממשכן? משכן הוא דבר נייח ,ולא נוח, אם אבן מוקד אחת "היא מתקרבת לאחד הקדמונים ,ושואלת שוב "יש לכם משהו להציע?"

IN
זה שמשחק לנו עם המוח? זה חייב להיות עלה.. או שלא?
"הרשי לי להסביר לך שושנה, הם חצר הרוחות של המשכן, אני לא הבנתי בדיוק מה יצר אותם (ועכשיו מסתבר שהם קדמונים..) אבל בקצרה, הם מציעים לנו להפיל את אלי התככים והמשכן הארצי והשמיימי בתמורה לסיועם. אני ועגור שוחחנו איתם בזמן שאתם רבתם בחוץ עם האביסלים וחבריהם. על פי טענתו הם מסוגלים לפרק את אבן המוקד להרבה חלקים, וגם להשאיל לנו הרבה מאוד מהות במקרי חירום- אם נצליח." הוא פונה לקדמון "אני מבקש ממך לפרט מעט על השלישי, מה אתה יודע עליו?"

IN
הקדמונים מסתכלים על שושנה שחורה, ונראה שכמה מבטים של גועל נשלחים. המחשבה מבזיקה במוחכם, כשאתם מבינים שהיא מבזיקה במוחם- אנחנו שליטי הבריאה החוקיים. אבל, הם לא עושים דבר, אלה ממשיכים בסלידה רבה לכרוע ברך, באי רצון מופגן, בפני אלה אשר גזלו מהם את שליטת הארץ.
"על השלישי?" שואל האיש הראשון, אשר הוא המנהיג כנראה, וגובהו שני מטר. "זה אשר משחק לכם במוח? טוב, אין ספק שהוא חזק אם הוא זוכר את קיומם של הסידראלים, וודאי ששל הסידראל ההוא, שרק יצורים כבירים באמת מסוגלים לזוכרו, והוא זוכר אותו. אני רק יודע שהוא כרגע משחק לכם במוח כך שקסמם של הסידראלים הגורם לשיכחה לא יגיע אליכם, והוא מצליח אפילו לגרום לכם לזכור את הסידראל ההוא, שהרי שהוא חזק ברמה מדהימה. מעבר לזה נראה לי שהוא גורם לכם לזכור המון פרטים. אתם מבינים, אנחנו מרגישים בתודעתו הנוגעת בתודעתכם ומעבירה לכם מסרים. חישבו על זה כך- בכל הנוגע לסידראלים יש לכם זיכרון של 3 שניות, ואז אתם מאבדים את הזיכרון בנוגע אליהם. אז הוא כל 3 שניות מזכיר לכם. הוא נראה לי כמכשף חזק מאוד, אבל אין לי שמץ של מושג עליו. פשוט העובדה שהוא פורש את תודעתו כך, עשויה להצביע על היותו מכשף, אך לא בהכרח. אבל אין ספק שיש לו תודע כבירה. מרגישים זאת. לפחות אנחנו, כי אנו מתאפיינים בתכונותיהם של הקדמונים, אפילו שאני עצמי רק בן 10, ואין לי שום קשר למרד."

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה