• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מרוצללים

שר-עין הסגול אמר/ה:
Ogmios אמר/ה:
איך בדיוק Shadowrun מציאותית?
לא הסברתי את עצמי נכון,מכיוון שמרוצללים מתרכשת בשנת 2058(אם אינני טועה...)בעולם האמיתי,כוויכול,ההבדל המשמעותי הוא בגזעים(אלפים,טרולים,ועוד כמה שאינני זוכר...)וגם במקצועות(דאקרים וכ'ו...),וגם ה-"מקלט",הוא לא מציאותי,אבל חוץ ממה שהזכרתי אז זה העולם הרגיל,אני ממש לא אוהב לשחק בעולם רגיל,זה מגביל את הדמיון,ואם לדמיון יש מגבלות,זה אומר שגם למשחק יש מגבלות,כחו למשל את מו"ד,רוב רובו של העולם הוא דמיוני,מה שנותן גבולות רחבים בהרבה.
הבנתם?

לא מסכים.
השיטה של מרוצללים מותאמת למערכה מודרנית, ומשלבת בתוכה עולם מערכה אשר אינו חובה לשיטה (וגם להפך, אם כי לא הייתי קונה את הספר בשביל לראות את העולם הזה). זה כמו להגיד שלכל שיטת ק20 יש מגבלות בעולם כי השתמשתי בעולם המערכה של רומח הדרקון.
אם הבעיה היא רק בעולם עצמו אז צור לך עולם שיוכל להכיל את אותם "מקצועות".

אני אישית אוהב את מרוצללים
(טוב את העולם של מרוצללים, השיטה גרועה)
והיא לא מודרנית אלא סייבר פאנק (עוד שנייה תומרו שstarwars d20 הוא שיטה מודרנית!)

העולם של מרוצללים יותר טוב מכמה מעולמות D&D
והמשחק יכול לכלול בלשות, אקשן מהיר, קונספירציה, דיפלומתיה ואפילו יותר משחק דמות
מD&D (למרות שזה לא כל כך קשה)

הרעיון בקרבות של מרוצללים הוא אקשן מהיר וקרבות בעלי לחץ וריבוי אלמנטים
והרבה פחות קרבות של hek and slash שחוזרים על עצמם
דברים מהסגנון של:
הדמויות נתקעו מול דלת נעולה וכוחות הביטחון שולחים עוד ועוד רזרבות הסיכוי היחיד שלהם הוא אם המשליב או הדקר יצליחו לפרוץ את הדלת לפני שמישהוא מהרעים יתחיל לפגוע.
מצב כזה ישלב גם קרב וגם פריצה (כנראה דרך המקלעת - המציאות המדומה) בצטנה אחת.

השיטה כפי שהרוב יומרו לך היא דיי גרועה וכוללת יותר מדיי קוביות
אבל על דאגה יש גם מרוצללים לgurps

בקשר ל"לעולם על תתעשק עם דרקון"
הוא ספר ברמה של רומח הדרקון, אבל זה היה צפוי

Ferenheit אמר/ה:
אז אני רק מעלה את האפשרות שהעובדה שנכתבו מאות עמודים על הרפתקאות בעולם שלנו והמון אנשים משחקים במציאות הזאת אולי אומרת שיש המון דבירם מרתקים שאפשר לעשות.

אולי אתה צודק....
אני לא ודע כל הזמן בחיים שלי ששיחקתי בו מרוצללים זה 4 שעות...

שר-עין הסגול אמר/ה:
Ferenheit אמר/ה:
אז אני רק מעלה את האפשרות שהעובדה שנכתבו מאות עמודים על הרפתקאות בעולם שלנו והמון אנשים משחקים במציאות הזאת אולי אומרת שיש המון דבירם מרתקים שאפשר לעשות.

אולי אתה צודק....
אני לא ודע כל הזמן בחיים שלי ששיחקתי בו מרוצללים זה 4 שעות...

אז למה אתה מפרסם כל כך הרבה תגובות על זה.. נראה לי שאתה חולה במחלת הmwik (must write in the pundak) הנדירה..

ועכשיו נחזור לדיון..
מירוצללים זה לא העולם האהוב עלי אבל הוא טוב. הרעיון של העתיד, הקסם וכל יצורי האנוש מגניב. יש עשרות שמשחקים בזה וזה יכול לצור הרפתקאה ממש מגניבה (שהייתה לי פעם.
ד. גול

שר עין סגול (אני עצבני היום אז אל תתיחס): זה לא נכון שהעולם של מרוצללים הוא ללא אלפים, טרולים וכו'. גם בהרפתקה שאני עברתי וגם בספר שאני קורא עכשיו על מרוצללים יש את המחלה שנקראת "השינוי" (קוואראו) שמשטלטת על בני אנוש והופכת אותם למינים שונים של טרולים ויצורים.

קוולנה אמר/ה:
שר עין סגול (אני עצבני היום אז אל תתיחס): זה לא נכון שהעולם של מרוצללים הוא ללא אלפים, טרולים וכו'. גם בהרפתקה שאני עברתי וגם בספר שאני קורא עכשיו על מרוצללים יש את המחלה שנקראת "השינוי" (קוואראו) שמשטלטת על בני אנוש והופכת אותם למינים שונים של טרולים ויצורים.

גולבינזצייה - ניסיון גרוע לדחוס את האורקים והטרולים בתוך המשחק.

מכיוון שאין לי הכר רב אם מרוצללים אני יגיד את דעתי מהמשחק שעברנו (אני גם ההייתי בתוך המשחק שצוין כבר).

אני אישית לא חושב שמרוצללים מגביל את הדמיון האובדה שהיה לנו שה"מ גרוע ומעצבן הרסה לנו את המשחק (שלא לדבר על זה שאף אחד מהשחקנים לא ידע מה זה מרוצצללים עד אז [כולל אני]).
בגלל זה אני חושב שהמשחק יכול להיות ממש נחמד (אם נדע מה זה מרוצצללים).

כל העניינים האלה אם הלייזרים והד'קרים ממש מגניבים יכול להיות שאני טועה כי אני בקושי יודע מה זה דקר.

בברכה dark_1

הו, יש הרבה רעיונות מגניבים. אני אישית פשוט לא אוהב את הגובליניזציה. יכול להיות שבנסיבות אחרות הרעיון הכללי (אנשים הופכים למפלצות זה מגניב) היה מוצא חן בעיני, אבל במכלול הקיים... לא..

Ferenheit אמר/ה:
הו, יש הרבה רעיונות מגניבים. אני אישית פשוט לא אוהב את הגובליניזציה. יכול להיות שבנסיבות אחרות הרעיון הכללי (אנשים הופכים למפלצות זה מגניב) היה מוצא חן בעיני, אבל במכלול הקיים... לא..

או... לא אוהב את הגובליניזציה הא? חכה חכה שננסק וגילגם ישמעו על זה בוגד

Ferenheit אמר/ה:
ואתה קורא לעצמך גובלין...המפ.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה