• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מפגש חודשי אצל רומ"ח

אני לא לומד בשישי, אבל יש לי דברים אחרים, שאם אסדיר אותם מספיק זמן מראש אוכל להיעדר מהם.
אז יוצא שאני, עמית, רוי ודראקמו יוכלו להגיע למפגש, זה לא אידיאלי אבל יהיו עוד מפגשים, בנוסף לכך שלא צריך שכל הקהילה תגיע לכל מפגש, אבל רצוי שיגיעו לכל מפגש מספר מכובד של בעלי צבאות, ובמפגש הזה יהיו לפחות 4 בעלי צבאות שיגיעו, אז זה נראה לי מספק בהחלט.

אל תחפז למסקנות... יכול להיות שדינרבלו והגמדים יגיעו לכמה שעות יחד עם טייגר והגובלינים שלו. נחכה לתגובה מהם.
בכל מקרה, אכן, זה מסתמן כרגע שיהיו לפחות 4 צבאות שמוכנים להילחם.

קודם כל... היי!!

קצת סדר... כי שמעתי כל מני דברים שלא כל כך נכונים לגבי מה שידוע לכם

ביום הבחירות - שהוא יום חופש - יש ברומ"ח מיני כנס. כולל כל התחומים שאנחנו מתעסקים בהם.. ובעיקר מינאטורות.

מה שמאד יעניין לדעתי זה...

הצגה, הדגמה ומשחק של משחק ההוביט החדש. למי שלא שמע \ ראה וכו'

מדובר למעשה בהוצאה חדשה של LOTR. לא יהיה יותר מכרות מוריה - אלא מדובר במשחקמלא - כולל ספר משחק דומה לזה של וורהאמר או וורהאמר 40K. (אני כרגע רק בעמוד 101...)

כל החוקים, המודלים של שר הטבעות תקפים, מדובר בעידכון ומהרחבה של המשחק של שר הטבעות.

כולכם מוזמנים ביום הבחירות (בערך בשעות הצהריים)

במקביל - ימכרו כמובן גם משחקי ההוביט :)
(בפייסבוק שלנו כבר אפשר לראות את מיכה מרכיב וצובע את הסט שלנו)
:shock:

בכל אופן - אל תתבודדו... תהיו חלק! קחו חלק מיום הבוחר של רומ"ח :lol:
בואו לשחק את המועצה הגבוהה! (כן - זה אפשרי)

Bluefly: חבל שאתם עושים כנס ביום האחד שבו 10 שחקני שר הטבעות הולכים למפגש פורום בפריק...
לפעם הבאה אני ממליץ לתאם מראש.

בכל אופן, אני רוצה לעשות רשימה של הדברים שאני נותן/לוקח במפגש שלנו, בשביל לעשות קצת סדר.

נותן:
צבא האורוק האי - לעמית
צבא הגובלינים - לטייגר
אורוק האי בודד לפרוקסי - לדסטריקס

לוקח:
המשלחת של טורין, רדגסט וחוקים - מטייגר
ספר Shadow in the east - מרועי

שכחתי משהו?

רגע, אתה תאחר בשישי או שתאחר בשבת?
אם אתה יכול רק בשבת אני לא חושב שתהיה לי בעיה לבוא פעמיים לשחק, כל עוד לא תהיה הגזמה במחיר שלהם (אם נגיד 50 כל פעם אז אני אוכל).

מעניין לראות איך ההוביט יצא בעוד כל שחקני שרה"ט וההוביט לא שם... תיאום.

אוקיי, אז עכשיו יש לפחות 3 צבאות. אני מקווה שעוד יוכלו להגיע.

אפשר להתחיל לקבוע שעות? אני יכול לדבר עם רועי (הבחור שחילק אחוות הטבעת חינם) באימייל.

שישי - אני מעדיף בסביבות 10 או 11 עד שעת ערב כמו 9 או 10 גג (כי בכל זאת אין לימודים, הוריי!)
שבת - אין לי בעיה אפילו ב8 או 9 עד בערך 7-8 בערב.

אני כמובן אתחשב במי שירצה אחרת :)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה