• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מפגש חודשי אצל רומ"ח

אני חושב שגם ב9 בשישי יש זמן עד שנכנסת השבת (ממה שלמדתי זה בד"כ ב4, ואז לפי הבנתי השנייה דינרבלו יצטרך ללכת).

אז סגרנו 9 בבוקר בשישי ובשבת עד בסביבות 8 בערב? (מי שיכול לבוא יבוא).

רשימת הבאים -

שישי:

אנוכי.
דארקמו.
עמית.
דינרבלו.
דסטריקס.
(עוד?)

שבת:

אנוכי.
דארקמו.
עמית.
טייגר.
דסטריקס (?)

אני אתחיל לדבר איתו עכשיו, במקרה הכי גרוע (כי עדיין צריך לדעת אם דסטריקס יכול בשבת ואם דינרבלו וטייגר יוכלו לבוא בשישי-שבת, 1-2 פבואר, בשעות אלה או אחרות)

מתברר כמה דברים -

זה אפשרי. עוד פרטים בקרוב.
הם היו יכולים כנראה לשנות את היום או את השעות או וואטאבאר כי זה פורסם לפני חודש בפייסבוק. עכשיו, אני לא הנציג בפייסבוק (דינרבלו...) אבל אני שוקל לפתוח אחד כי מתברר שהיינו כנראה יכולים להניע את זה. חבל.
עכשיו, הם פועלים כנראה כדי לעשות משהו בביגור שקשור להוביט, כנראה Escape From Goblin Town. אני מקווה שאני אוכל לדבר איתו כדי לתאם שעות, ושם נהיה גם כדי להפגין נוכחות.

המסקנה שלי - הם רוצים אותנו שם, ואנחנו דוחים אותם. גאדאמיט, לא ראיתי את זה עד עכשיו.
אני חושב באמת ובתמים שאנחנו התקווה הכלכלית והחיובית שלהם לקו המוצרים של ההוביט ושרה"ט. אין עוד קהילה כמונו, ספק אם יש עוד שחקנים בודדים (חוץ מהאלף הגבוה). ראיתי את העצים באורק... אין שם הענות להוביט ושרה"ט.

דרך פעולה - לא לוותר על מפגש פורום. מה שהיה היה, אין טעם לבכות על חלב שנשפך.
צריך לבוא לביגור כקהילה ולתת שם שואו של ההוביט ושל קרב מספק, שישכנע אחרים לפחות להתעניין יותר בתחום.

ואת כל זה אני כותב אחרי יום לימודים מפרך... :|

בברכה,
איתמר.

מסכים בהחלט! צריכים להפגין נוכחות בכל הזדמנות אפשרית, אומנם חבל מאוד שלא ידענו קודם על ההתנגשות אבל נתקן את המעוות בקרבות של יום שישי, ונבוא עוד כמה פעמים בשביל שבאמת הנוכחות שלנו כקהילה תורגש.

דסטריקס אמר/ה:
מסכים בהחלט! צריכים להפגין נוכחות בכל הזדמנות אפשרית, אומנם חבל מאוד שלא ידענו קודם על ההתנגשות אבל נתקן את המעוות בקרבות של יום שישי, ונבוא עוד כמה פעמים בשביל שבאמת הנוכחות שלנו כקהילה תורגש.

+1

איך אנחנו דוחים אותם? נו באמת. אטימות. כולם יודעים שאנחנו כאן, תכלס הם יכלו לפנות אלינו אם הם רצו לתאם. אני לא רואה שחקני שרה''ט אחרים בארץ פרט לאלף הגבוה, לאייבי ולארנון שלא נמצאים פה.
אני תיאמתי עם אילן את אייקון, והיה אחלה. אני רוצה לתאם איתם מפגש גם בביגור. רועי, אני אשמח אם תתן להם את האימייל שלי: [email protected], אם אתה לא רוצה לארגן בעצמך, כמובן(לא מתנגד, אבל מתנדב לעזור).
גם עם רועי של רומח דיברתי קצת באימייל והוא לא חזר אליי. מוזר.

אם הם לא עובדים בשבת אז אני אוכל לבוא רק בכנסים או בחגים, לצערי.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה