• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מערבולת המייג' עץ משחק

Out
רציתי להיות בן חמש עשרה זורגון לא הסכים לי
In
סר
״אוקי אז אני מתחיל אני בא משבט מיוחד ונדיר זה שבט גוליתים שהתחברו יותר ליערות ולאגמים מאשר להרים
ודורות על גבי דורות ישבו שם כמעת משחר האנושות ( וגם לידות לא טהורות דם עם אלפים )
מה שהוביל לזה שיש לי אוזניים טיפה מחודדות כמו של חצי אלף ועור בהיר אך הם עדיין נשארו חזקים וחסונים״

״ה׳שבט נשרף ויום אחד מצאתי את עצמי מסתובב בטבע וללא בית
כמו שכבר אמרתי לא היה לי אף פעם קרבה לבנות ״דאראן מסמיק בעוז ומתכנס בתוך עצמו
״זה בערך כל ילדותי מה איתך ״

לומיוס:
"אני נולדתי במנזר אחד. זה היה המקדש של סיילרה. מאז שנולדתי, חינכו אותי לעבודת האלה. כמובן שנשים לא אימנו להיות כוהנות, ולא לימדו אותנו את אומנויות הלחימה. יום אחד, זה היה תורי להקטיר קטורת. לפתע, קול ענוג הדהד במחשבתי: "את, זו שאני רוצה!" אם המנזר הייתה שם, וגם היא שמעה את הקול. עוד באותו היום היא לקחה אותי, בליווי כל הכוהנים לאובליסק סיילרה. כל אביר חייב לבקש את הברכה שלה, וכל כוהן חייב לקבל את הסכמת האלה. אבל, האובליסק שתק במשך עידנים. כשנגעתי בו, הוא התעורר לחיים, ואמר: "את הנבחרת, מקבלת בזו את ברכת האלה!" הרגשתי משהו חדש, כוח גואה בתוכי, והוא התפרץ. לא יכולתי לשלוט בו. לכן כל פעם שאני משתמשת בכוחי הכוח משתלט עליי, וכוח שלי יש אישיות שונה לגמרי... אני מצטערת על זה שצעקתי עליך בחדר של ת'ורד, לא יכולתי לשלוט בכוחי..."

סר
Out
רגע אם זורגון לא אישר לי שאהיה בן חמש עשרה אז איך הוא אישר לך ?
In
אני מרגיש מין הרגשה מוזרה בקרבתך מין משהוא כזה בגרון ובחזה מה זאת ההרגשה הזאת ?

סר
עזבי לא משנה זה עבר כנראה זה היה שוב גל של קסם לפעמים שזה קורה אני מרגיש את ההרגשה הזאת אבל לא ככה יותר חלש אבל לא משנה .
אז מה את אוהבת לעסות בזמנך הפנוי ?

עמית
מהדלת לידך את שומעת את אמילי מדברת עם עוד מישהו לא מוכר. מהדלת של חדרו של ת'ונד את שומעת "אוומ"ים חלשים. הדלת מולך שקטה ואת שמה לב פתאום שמישהו חדש נכנס, שמנמן קצת ובעל ברדס גדול מאוד, שלא מראה את פניו.

עוג
אתם מגיחים באולם עגול קטן בעל מספר יציאות, משם הגבר מוביל אותך לחדר האוכל ולעוד מספר מקומות בספינה, ולבסוף משאיר אותך במסדרון בו על פי מה שהוא אומר החדרים. מהדלת הקרובה אליך משמאל שקט, אך הדלת נעולה. מהדלת שאחריה יש קולות "אוומ"ים חלשים, מהדת הימנית הקרובה קול דיבור עירני ומהדלת שאחריה יוצאת מישהי, דומה לאלפיתא אך יפה יותר מאלדרינית, בעלת בגדים העשויים מצמחים ושיער בצבע עלים נושרים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה