רונדון נוהם בזעם על גב הגריפין, הוא צועק אל גאס והנטריוס "תתפסו אותו בדרך!" הוא צועק.
הוא לא יכול לבזבז את ההזדמנות, הכעס שלו על מותו הקרב של לביוס בוער בתוכו והעיניים שלו בוערות בירוק, רונות מוזרות מצטיירות על גופו, צבען כצבע עיניו ונראה שכולן מתחברות ברונה שעל מצחו- טיווז: הלוחם.
לא, כבר לא. הרונה השתנתה- דבר בלתי אפשרי כמעט. אצל מחושלי קרב, שהרונה שעל מצחם מגדירה אותם, שינוי הרונה משמעו שינוי מהות נשמתם. אין כמעט מחושלי קרב שהמהות שלהם השתנתה כל כך. שהאני שלהם השתנה כל כך הרבה עד שהרונה שעל מצחם תשתנה גם.
אבל זה קרה לרונדון.
כעת, הרונה של מצחו נראית אחרת-
- הרונה החדשה היא פֶּרת'וֹ- התכוננות וכוח נסתר.
כוח שרונדון רק מצא.
זעמו גורם לאדמה להשתנות- עמודי אבן נורים מגג המבצר ומתרכזים בקורניליוס- כולאים אותו ואת הגריפון שלו בתוך כלוב של סורגי אבן, לא מאפשרים לו לזוז ושורטים אותו, גורמים לו לדמם- דם אדום. לא כחול כלל.
הסורגים האלה מתרכזים מסביב לרונדון, אך נראה שהם מפנים לו דרך במהירות כאשר הוא עובר כמעט דרכם.
לאחר מכן, כאשר הוא כמעט צמוד לקורניליוס, הוא מכה בחרבו.
אבל לא בקורניליוס אלא בגריפין שלו, מכוון לצוואר.
"אין לי כוח ליהירות או לאדיקות שלך" הוא אומר לקורניליוס, "אני לא חושב שהאלים שלך יוכלו להרחיף אותך- זו עבודתו של קוסם פשוט. ואל תחשוב שאני מאמין באל האחד, אני מאמין באלי גאנור, לא יותר.
לא נראה לי שהם מחבבים אותך יותר מההרפתקנים שחיסלו את מורוון, ולהם הם בקושי עזרו, אל תתיימר לעזרה מהאלים. בן תמותה"
META
בא אל קורניליוס כפעולת תנועה, משתמש בשורשי סלע (28 נגד דרג"ש [קורניליוס] 30 נגד דרג"ש [גריפין], 11 נזק. מי שעוזב את האזור נופל שרוע וסופג ארבע נזק. האזור הוא פרץ 1)
פעולה משנית- סימון
נק' פעולה- התקפת הפנתר חסר הרחמים: 23 נגד דרג"ש [גריפין] 14 נזק וחמש נזק מתמשך [הצלה לסיום]. אם מפספס 7 נזק ו-2 נזק מתמשך [הצלה לסיום]