• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה-
In
"לפני כמה רגעים, נרצח בעזרת זה אדם. ואתה יכול לנחש בעצמך מי זה היה" הוא אומר, ועל פי מבטו דנדליון מביט שהוא מדבר על ריטקט "אני מצטער שאנחנו מגיעים למצב כזה, אבל צירוף מקרים כזה גורם לי לחשוד" הוא אומר לו.

ממלכה -

IN
"אני מבטיח לך שאם הייתי האחראי לרצח של הממזר הייתי עושה את זה בעצמי, בחנק... אם כי קצת דם שלו הייתה תוספת לא רעה" הוא מתיישב על אחד הכסאות שלו.
"מי רצח אותו? אזרח כועס? או שאתה חושב שנעלמתי לתוך הצללים והרגתי אותו בחדר התפילה?"

ממלכה -

OUT
לשאלתך, האצולה בפאנדל תמכה בדנדליון כשליט. הם מאמינים שהוא חף מפשע.

IN
"אז ברסאיוס גנב ונוכל שלקח את הסכין שלי כדי להרוג אדם טוב. אדם שמגיע לו לשלוט בעיר הזאת ולהצעיד אותה קדימה. אני לא עשיתי את זה, אסאדר... אתה תמכת בריטקט. הגיוני שתראה את המועמד הנגדי כאשם".

ממלכה-
In
אסאדר מהנהן "אני מחליט לסמוך עליך, עם כול הסיכונים הכרוכים בכך" הוא אומר ואז שם את הסכין בתוך חתיכת בד "את הסכין הזאת אני אשמור, ואני אברר איך בארסאיוס השיג אותה, אני לא רואה היגיון בכך שאם עשית זאת תיתן לבארסאיוס להשתמש בסכין שלך- אז אני מאמין לך" הוא אומר לו והולך משם. ההחלטה קשה, אבל אסאדר מחליט לא להרהר בזה יותר מידי. עם כול הסיכויים שהוא עושה דבר מטופש עכשיו- הוא חייב לעשות זאת.

כול הסידורים לקבורה של ריטקט נעשים, ומעבר לכך, הסידורים שדנדליון יהפוך לראש העיר. אסאדר יוכל לשלוט בו, דנדליון יקשיב לו- אם הוא לא בוגד. אסאדר הולך גם אל איווניס, והם מארגנים זאת כך שאסאדר יקבל את כול הרישומים של הדברים שדנדליון עושה ואת כול השיחות שהוא מבצע. ליתר ביטחון- אסאדר חייב לוודא. ואם הוא טועה, כול האחריות תהיה עליו, אבל זה סיכון שהוא חייב לקחת.

הבוקר עולה ביום למחרת על פאנדל, ומלא בהירהורים, אסאדר יוצא עם המלך אל הבירה.

ממלכה -

IN
"אתה מכיר אותו טוב ממני, אסאדר" אומר ריקן כשהוא מבשר לו שדנדליון לא הרוצח. "אתה גדלת איתו... אני אסמוך עליך, בלית ברירה. אני לא מאמין שיש מישהו אחר שישלוט בעיר. שלחו את הכרוזים להפיץ את הידיעה" הוא אומר למשרתיו. העיר והאצולה מקבלים בשמחה ובצרחות את דנדליון ראש העיר החדש, ו"האלף", כפי שנקרא על ידי שונאיו, הפך ליד ימינו. האצולה הפכה למועצה אחת שראש העיר וימינו בראשה. איווניס, לבקשתו של אסאדר, שתל מרגל בין המשרתים של דנדליון. הוא יקבל דיווחים מדי שבוע.

כעבור שבועיים, המלך ריקן ולורד אסאדר מגיעים אל הבירה, נשימה-ראשונה.
"הייתה פה מאז ממלכת דות'" אומר ריקן כשהם מתקרבים. הוא רכוב על סוס שחור, מרהיב וגדול. אסאדר רכוב על סוסה לבנה יפיפייה. "פארגוס כבר עשה את דרכו אל הבירה לפני שאנחנו יצאנו. הוא יארגן פה הכל לכבודנו".
כשהם עוברים בשערים, השומרים קדים בפני המלך ואסאדר. מאחוריהם, נישאים סמל בית קראנדאן, הגריפין בעל העין האדומה, והסמל של בית גריאון - הזאב האפור והמטה המלכותי עליו. האנשים מביטים בסוסים היפים ובאבירים הרכובים עליהם כשהם עוברים, והרוב מתחננים לכסף או אוכל, למעט נדיבות.
הם מגיעים לארמון המלכותי, מבנה אדיר עשוי זהב ואבן לבנה. השערים העצומים יכולים לשמש כמגן אימתני, אך היום עם פתוחים עם עיטורי זהב וגריפין בעל עין אדומה וחודרת. עשרים שומרים ניצבים עליהם בבגדי משמר העיר, סמל החרב והמגן זה על זה עם גלימה לבנה ופשוטה שנרכסת עליהם. המבנה עצמו גדול עוד יותר מבפנים, עם מסדרונות שנפרשים לכל עבר. שיש, אבנים יקרות ועשרות פסלים ועיטורים ניצבים שם.
"ברוך הבא לארמון שלי, גריאון", ואסאדר חושב שהוא שומע מעט גאווה בקולו.

בפנים, הארכמג פארגוס נראה הרבה יותר רשמי - גלימות בצבע כחול עמוק ועשיר נפרשות עליו, וזקנו הלבן משווה לו מראה של חוכמה.
"הוד מעלתך", הוא קד. לידו עומד גבר רזה וגבוה עם זקנקן שחור, וראשו מלא בשיער מסודר להפליא. "הוד מעלתך, הכבוד הוא שלנו" הוא קד למחצית מגובהו.
"ארכמג פארגוס, לורד קונטרול" ריקן נד בראשו פעם אחת. "קונטרול, אני מציג בפניך את לורד אסאדר גריאון, שליט פאנדל" הוא מחווה בידו אל אסאדר.
"הכבוד הוא שלי, לורד גריאון... אם כי אני כבר יודע על כך, אם יורשה לי לומר" הוא אומר בחיוך ערמומי ובעיני לילך שובבות.
"ארכמג פארגוס, אני מאמין שנפגשתם זה עם זה", ופארגוס מהנהן בחיוך. "אני שמח לראות אותך בבירה, הלורד", ואסאדר מהנהן אליו בחיוך ומשיב לשניהם דברי ברכה.
"יש חדשות מהחזית האלפית?" שואל ריקן בקול מונוטוני, הרומז שהוא מאמין שלא קרה שום שינוי.
"למען האמת, הוד מעלתך, ישנן. אני מאמין שלורד אלפארי קרוב לחתימת הסכם יותר מתמיד. ארבעת אלפים איש, כמדומני. זה המספר שהוא כתב במכתבו האחרון. התרצה לראות אותו?" שואל קונטרול.
"כן, אם כי לאחר מכן. בנו מסתדר בחזית?", הוא שואל, וקונטרול מגיב בהנהון.
"והמכרות?"
"לא טוב, הוד מעלתך. סר גרט עושה כל מה שאפשר, אבל לורד ריינארט יצא לשכנע את הפראים הברברים לצאת כנגד המכרות. בלי הברזל שהוא מכר ללורד אלפארי, יש לו מחסור בחיילים".
"אני מבין. סטרויס מסתדר?"
"עדיין אין מילה משלושת-הנהרות, הוד מעלתך".
"ובולדווין?"
"מנצח את הים כתמיד".
"טוב מאוד. אני עולה לחדר האסטרטגיה. פארגוס, אסאדר, הצטרפו אלי בעוד כחצי שעה. אתה", הוא פונה למשרת. "כתוב לבנו של סטרויס שישלח מאתיים איש לאבטח את פאנדל. לא נאבד אותה שוב. בנוסף, הבא לנו אוכל לחדר האסטרטגיה. וקרא לכל לורד שעדיין בבירה... יש לנו הרבה לשוחח עליו", ובמילים אלה עולה המלך במדרגות, אל חדר האסטרטגיה.

נביא
רונדון משנה את צורתו. גופו חוזר לצורתו דמויית האדם, אבל לא בדיוק. גוף הפלדה של רונדון קליל ודק יותר, זרועותיו גמישות יותר וכפות רגליו וידיו נותרות פנתריות, וכך גם עיניו.
במהירות מדהימה הוא מזנק על אחד הגריפונים- גריפון בעל נוצות שחורות וטפרים חדים- ומזנק לאוויר.
במהלך ריצתו הוא לוקח מלביוס חמישה גרזני הטלה שהלה זרק לו באוויר.
META
נותר בצורת הפנתר, רק לא נראה כבר כמו פנתר.
יוזמה: 18

נביא -

IN
קורניליוס עולה על הגריפין שלו ומורה לו כלפי מעלה. כשהוא גבוה מספיק, הוא מניף את חרבו אל על, אל עבר הסערה, וצורח, "אלים! תנו לי את הכוח להשמיד את יריבי! הוכיחו את שקריו של האל האחד ומאמיניו המטונפים!", ובתגובה האלים שולחים ברק... אך לא בקורניליוס זה פוגע, אלא בחרבו. הלורד מסיט את מבטו כדי שלא להתעוור. היא הופכת ללפיד ברקים מסוכן. "לקרב!" הוא צועק כשהוא חובש את קסדתו השחורה, וחרכי העיניים שלו הם הדבר היחיד שנותר המראה את גופו. שריונו כולו מכסה אותו, והוא מתיר את גלימתו כדי שלא יתפסו בה באמצע התעופה. כשהם עולים אל האוויר, קורניליוס מנצל את המיומנות שלו ברכיבה כדי לתקוף במהירות את לביוס. "פראי, אתה הולך למות" הוא מסנן בזמן שחרבו ננעצת עמוק בבטנו של לביוס, כמעט זורקת אותו מהגריפין שלו. הוא מסתובב לאחר מכן במהירות ומנחית מכה שנייה על לביוס, ולאחר שהיא מפספסת הוא נוסק כלפי מעלה, אל העננים... והוא חוזר בסערה ובמהירות גדולה, מנחית עוד מכה על לביוס, שכמעט קורס. הגריפין הפצוע של לביוס צולל כלפי מטה, אל עבר הים האינסופי והסוער של מבצר הסערה.

למטה, לורד ניוואק רץ בצרחות, "בוא לכאן! הם אלו שעשו את זה!" אל המבצר, חזרה למקום מבטחים.

META

התקפות על דינרבלו -

*הסתערות*
הסתערות (בונוס: התקפה כפולה) - קורניליוס מכה פעמיים בעוצמה.
33 נגד דרג"ש, 14 נזק חשמל ואתה סופג מחסר -4 לבדיקות מיומנות.
13 נגד דרג"ש, פספוס.

*ניצול נקודת פעולה*
נסיקה - קורניליוס וטופר נוסקים אל השמיים ומכים בחוזקה במטרה אחת.
20 טבעי (!), 36 נזק חשמל ולביוס מוכרח לנסות ולהחזיר שליטה על הגריפין שלו (בדיקת מיומנות של טבע/איום/דיפלומטיה, לבחירתך).

נביא
רונדון נוהם בזעם על גב הגריפין, הוא צועק אל גאס והנטריוס "תתפסו אותו בדרך!" הוא צועק.
הוא לא יכול לבזבז את ההזדמנות, הכעס שלו על מותו הקרב של לביוס בוער בתוכו והעיניים שלו בוערות בירוק, רונות מוזרות מצטיירות על גופו, צבען כצבע עיניו ונראה שכולן מתחברות ברונה שעל מצחו- טיווז: הלוחם.
לא, כבר לא. הרונה השתנתה- דבר בלתי אפשרי כמעט. אצל מחושלי קרב, שהרונה שעל מצחם מגדירה אותם, שינוי הרונה משמעו שינוי מהות נשמתם. אין כמעט מחושלי קרב שהמהות שלהם השתנתה כל כך. שהאני שלהם השתנה כל כך הרבה עד שהרונה שעל מצחם תשתנה גם.
אבל זה קרה לרונדון.
כעת, הרונה של מצחו נראית אחרת-
18px-Runic_letter_pertho.svg.png
- הרונה החדשה היא פֶּ‏‏רת'וֹ- התכוננות וכוח נסתר.
כוח שרונדון רק מצא.

זעמו גורם לאדמה להשתנות- עמודי אבן נורים מגג המבצר ומתרכזים בקורניליוס- כולאים אותו ואת הגריפון שלו בתוך כלוב של סורגי אבן, לא מאפשרים לו לזוז ושורטים אותו, גורמים לו לדמם- דם אדום. לא כחול כלל.
הסורגים האלה מתרכזים מסביב לרונדון, אך נראה שהם מפנים לו דרך במהירות כאשר הוא עובר כמעט דרכם.
לאחר מכן, כאשר הוא כמעט צמוד לקורניליוס, הוא מכה בחרבו.
אבל לא בקורניליוס אלא בגריפין שלו, מכוון לצוואר.
"אין לי כוח ליהירות או לאדיקות שלך" הוא אומר לקורניליוס, "אני לא חושב שהאלים שלך יוכלו להרחיף אותך- זו עבודתו של קוסם פשוט. ואל תחשוב שאני מאמין באל האחד, אני מאמין באלי גאנור, לא יותר.
לא נראה לי שהם מחבבים אותך יותר מההרפתקנים שחיסלו את מורוון, ולהם הם בקושי עזרו, אל תתיימר לעזרה מהאלים. בן תמותה"
META
בא אל קורניליוס כפעולת תנועה, משתמש בשורשי סלע (28 נגד דרג"ש [קורניליוס] 30 נגד דרג"ש [גריפין], 11 נזק. מי שעוזב את האזור נופל שרוע וסופג ארבע נזק. האזור הוא פרץ 1)
פעולה משנית- סימון
נק' פעולה- התקפת הפנתר חסר הרחמים: 23 נגד דרג"ש [גריפין] 14 נזק וחמש נזק מתמשך [הצלה לסיום]. אם מפספס 7 נזק ו-2 נזק מתמשך [הצלה לסיום]

"בשמו של האל האחד, אני ארתור הלהב, שופט אותך למוות", הוא שואג ושולף את חרבו, בעוד הגריפון שלו מעופף במהירות סביב קורניליוס, ומחייך בעוד חרב עשויה אש זהובה מופיעה מעליו, מסמנת אותו, ואז בלייד תוקף, הוא מוריד את חרבו בפתאומיות ולפתע הגריפון שלו הוא לא יותר מצללית מטושטשת של תנועה, טס כול כך מהר שנראה שהוא ורוכבו הם רק קוים, ואז בעוד הם נעים הקווים מתעצבים, יוצרים צורה של חרב ענקית, שחודרת היישר לבטנו של גריפינו של קורניליוס ואז משתנה, הופחת לגריפון ולארתור, שבוחן בעניו את קורניליוס ואת הגריפון עליו הוא רוכב.
META
שבועת הרג על הגריפון של קורניליוס : עד סוף ההיתקלות אני מטיל פעמיים ובחור בתוצאה הגבוהה כשאני תוקף אותו
הסתערות על הגריפון של קורניליוס
התקפה : 1+16+5+4+1+1+1=29 נגד דרג"ש
נזק :2+4+1+1+2+1=11
הגריפון מבצע שתי התקפות טופר(כי הסתערתי ויש לי את הכישרון רכיבה קרבית)
התקפה ראשונה : 7+4+10=21 נגד דרג"ש
נזק : 11+7+1=19
התקפה שנייה :2 טבעי

נביא
לביוס נופל מהעננים,זועק זעקה.כולכם שומעים את הרעש המחריד של הזעקה,היא בקול על טיבעי כמעט ואתם רואים שהשמיים נעלמים ותוך כדי השמיים מתכסים בעננים חדשים ואדומים,אתם רואים דמות עצומה רכובה על גריפון עצום,עפה במהירות עצומה מאחורי קורניליוס,קול עצום מתגלגל ונשמע חזק בתודעה שלכם"טיפש האלים עצמם הסמיכו אותי כשליחם!אני הוא כוהן האיחוד!הרוכב הזהוב!הורג יהלום!רועץ ברק! אינך יכול לפגוע בי אפילו לשנייה!חרב עשוייה ידי תמותה אינה פוגעת בי!תמות עכשיו בגשם האל ולא תראה את מות משפחתך כופר עלוב!אני היום מסמיך את בראסיוס כלורד המזרח במקומך!בשמו של המלך לביוס הראשון לשמו מלך ארצות הכאוס!" גשם מטאורים לבנים ואדומים נופלים על לביוס והוא נקבר תחתם.הוא לוקח את הגרזן העצום שלו ושובר אותם.להבו מתמלא באש האלים הוא מסתער במתקפת התאבדות על הבוגד.
MEAT
פעולה משנית:הדגשת אריכות שן
פעולה רגילה:ריפוי פצעים קשים-אני מקבל את ערך המדמם שלי לנק"פ
פעולת תנועה:אל קורניליוס
נקודת פעולה:להבה נוקמת:19+1+1+1+4=26
נזק:15 נזק אש ו5 מתמשך ואם הוא מתקיף אז אוטמטי הוא מקבל את הנזק המתמשך בלי גילגול הצלה.

נביא -

IN
הוא חותך את השורשים שמקיפים את טופר בשלוש תנועות מהירות, וכמעט בולם את ההתקפה של ארתור, אך החרב לא מזיקה לשריון הכבד שסביב הגריפין. קורניליוס צוחק צחוק רחב שנשמע אפל ומתכתי מבעד לקסדה המקורננת השחורה שלו.
"תוקפים לי את הגריפין, הא?" הוא מחייך כשההתקפות נבלמות בשריון הסגול הכהה. הוא נאבק להאחז לאחר המכה של רונדון, ומצליח. שנייה לאחר מכן הוא בולם את התקפתו של לביוס. "הוא משוריין, בדיוק כנגד ממזרים חסרי כבוד שכמותכם. "אחורה!" הוא מצווה בתקיפות, וטופר שורט בכפות ידיו את ארתור, מניף את כנפיו בפניהם, ונע כמה מטרים בנסיגה. "אתה... אתה הבא". קורניליוס מכוון בחרבו אל לביוס המתאושש ומסתער עליו כשטופר צורח יחד עימו - כעבור רגע, חתך מופיעים על החזה של לביוס.

"אלי!" קורניליוס שואג, וחייליו של לורד סקימאט באים שואגים מהמבצר, עולים בכמה שניות על הגריפונים שניוואק שחרר לפני שברח ומסתערים על החבורה, חוצים את השמיים עם חניתות ארוכות. שניים לא חכמים מנסים לפגוע ברונדון, אך הם מאגפים אותו ואחד מהם מחדיר את להבו עמוק אל תוך המתכת. אחד אחר, צייתן יותר, מסתער על לביוס, והוא מחדיר את חניתו יחד עם נשיכת ברזל של הגריפין שלו.

META
התקפות על ארתור -

טופר - 34 (!) נגד דרג"ש, 9 נזק ואתה סופג נזק מתמשך של 10 (הצלה לסיום).

התקפות נגד רונדון -

הסתערות כפולה - 23 ו12 נגד דרג"ש, פספוס.
הסתערות כפולה - 10 טבעי ו26 נגד דרג"ש, 12 נזק.

התקפות נגד לביוס -

הסתערות כפולה (קורניליוס) - 28 נגד דרג"ש ו3 טבעי. 29 נזק ברק.
התקפה כפולה - 19 נגד דרג"ש, פספוס, 24 נגד דרג"ש, 9 נזק. (עדיין מאוגף).
נשיכה - 22 נגד דרג"ש, אני מניח שפספוס, 5 נזק מתמשך (הצלה לסיום).

IN
"האל האחד, תן לי כוח!" שואג בלייד ומניף את חרבו למעלה, עוצם את עיניו וממלמל תפילה, לרגע נראה שדהר לא השתנה בו, ואז הוא פותח את עיניו שזוהרות באדום, ונראה שהוא גדל, ואז מוריד את חרבו, שבזמן ההנפה הופכת גדולה יותר ויותר, לבסוף היא מכה בטופר ורעד אדיר מרעיד את האוויר, לרגע הזמן קופא, ולהבו של ארתור זוהר באור אפל, נראה שמחשבות בדמות צללים זורמות מגופו של הגריפין אל ארתור דרך החרב, ואז הכול ממשיך, ולהבו של ארתור מונף שוב הפעם בזמן שהוא מורד נראה שהוא דוהה, ואז נעלם, משאיר רק צל של חרב, שחודרת אל תוך צלו של הגרפין חותכת אותו מטופר,הצל נופל למטה ואז נשאב לתוך להבו של בלייד, וטופר מביט סביבו מבולבל, לאחר שארתור נעלם משדה ראייתו.
META
התקפה מזמדנת על הגריפון
2+17+11=30 נגד דרג"ש
נזק : 10+11+2=23
אספקט של כוח : 5 טבעי
10+10+9+5+1+1=36 (פספוס אז חצי נזק -18 :cry: )
נ"ק פעולה
גלימת התליין : 11+17+2=30
נזק 13+13=26
סה"כ 67
הצלה : 15

נביא
"קורניליוס טיפש!דםמי לא ישפך בקרב נגד בוגד!יכנו אותי אחרי הקרב הזה הלא מדמם!הבן אני אינני בן תמותה כמוך.אני הפרש של האל האחד! אני מזמן את כוח האלים שלך נגדך.אני קורא לאמונותך להורגך!אני הוא מביא השלום!אם תיכנע אתן לך רחמים קורניליוס!אשלב את דמי בדמך!רק תיכנע קורניליוס!אינני רוצה מלחמה אני רוצה שלום והמלכתו של בראסיוס הצטרף אלי ותצטרף אל הצבא הזהוב!הקרב אבוד אני מציע לך להמשיך בתפקידך!היכנע לבראסיוס ואצרף אותך כבן חסותי כחלק מליגיון החיים!" חלק מהשריון של לביוס מתפורר והופך לרונה מזרחית רונדון מבין את הרונה וכל המביט בה רואה זיכרונות רבים,מלחמות,אהבות,חיים,ובעיקר עצבות.הרונה הופכת לחרב חצי מוחשית שעפה אל קורליניוס ומתחברת אל חרבו ומרסקת אותה לשברים לביוס מדמם מגופו נוזל זהוב-כחול אשר מפסיק ברגע שבירת החרב ומעניק לו שריון נפשי.כולכם רואים שלביוס תשוש ועייף ורצה לסיים את הקרב.ברגע שבירת החרב רסיס גדול פוגע בטופר בכנף,טופר צורח בעוד שהגריפון של לביוס שורט את לביוס גם.
MEAT
גריפון-
מזדמנת-28 נגד דרג"ש לטופר
נזק:13 נזק
רגילה-18 נגד דרג"ש לטופר
נזק:18
לביוס:רונת שלום:20 טיבעי(תודה לקוביות המזל שלי שהביאוני עד הלום של קרוניליוס)
נזק:19 והוא לא יכול להתקיף הצלה לסיום.
הדגשת אריכות השן
ומילת מרפא.

התקפה מזדמנת: +11 נגד דרגש, ק10+ 4 נזק.
זעם הנוטר על קורניליוס שפגע בדינר- 11 נגד דרגש, ק10+ 4 נזק וקורניליוס מעניק לי יתרון קרבי.
משתמש בכוח יומי צורת סופת המפולת 12 נגד תגובה על הגריפין של קורניליוס ו1ק10+ 5 נזק רעם, הוא מוחלק משבצת אחת הרחק מדינר ומואט

נביא -

IN
הגריפין עוצר לרגע מהפגיעות, אך מתרכז חזק בדינרבלו ונושך אותו, ונראה שהשריון שלו מעביר את דמו המוקז של האלוף אל עבר הגריפין, והדבר מחזק אותו. הנטריוס יוצר כדור אש בידיו ומטיל אותו אל עבר החיה המכונפת, אך היא מהירה להתחמק.
"זה... זה לא קדוש" אומר גאס, שמנסה לאגף את קורניליוס ולהכות אותו, אך הוא מתנער מההשפעה של מכתו של לביוס מהר מן הצפוי ובולם, וצורח "אחורה!" כשהגריפין שלו מעיף את הלוחמים אחורה. "אלי!" הוא צורח אל אנשיו בשעה שהם תוקפים בכוח מחודש, ועוד רוכב גריפין עולה אל האוויר ומכה את ארתור בחוזקה פעמיים. "אתה... אתה הבא" הוא מצביע אל לביוס בחרבו ומסתער עליו בצרחה. "מבצר הסערה! סקימאת!" הוא תוקע את להבו בבטנו של לביוס, בעוד בן הפרא מדמם. "מורד מזדיין, אתה חושב שאתה יכול להשוות את עצמך ללורד? אנחנו גדולים יותר, אנחנו חזקים יותר, ואנחנו נמחוץ את המרד המזדיין שלך ונדחוף חרב בתחת של ברסאיוס", הוא מוציא את חרבו בעוד לביוס לא מראה סימן חיים.

META

התקפות על רונדון -

התקפה כפולה - 28 נגד דרג"ש ו13 נגד דרג"ש, 9 נזק.
התקפה כפולה - 3 טבעי ו2 טבעי... פספוס.

התקפות על ארתור -

התקפה כפולה - 17 נגד דרג"ש ו29 נגד דרג"ש, 6 נזק.
נשיכה - 33 נגד דרג"ש, 7 נזק ו5 נזק מתמשך.

התקפות על לביוס -

נשיכת דמים - טופר סופג 5 נזק ותוקף, 36 (!) נגד דרג"ש, 5 נזק ו10 נזק מתמשך וטופר מקבל 15 נק"פ (סך הנזק). כוח השריון נוצל.
חזית מפקד - קורניליוס מתנער מהשפעה אחת עליו, קסומה או רגילה, אך סופג מחסר -2 להתקפה (מתמשך).
נסיגה - קורניליוס נסוג מהאיגוף סביבו.
*ניצול נקודת פעולה*
הסתערות כפולה (קורניליוס) - 1 טבעי ו27 נגד דרג"ש, 22 נזק חשמל.
התקפה כפולה -15 נגד דרג"ש ו26 נגד דרג"ש, 9 נזק.

נביא
ארתור מעוות את פניו בכאב כאשר מקור הגריפון ננעץ בו, ואז חיוך עולה על פניו, והדם שנוזל מפצעו מתחיל לזהור, ואז עולה בלהבות, מרחף באוויר ועוטף את חרבו של ארתור, שמרכין את ראשו, לוחש תפילה לאל האחד, ואז נע במהירות, פוגע בטופר בעודו מרחף לעבר לביוס, ואז הוא חג למעלה, טס כחץ על השמיים, נעלם תוך שניות בין העננים, ואז הבזק של אור מופיע בשמיים, ונראה כאילו העננים עצמן עולים באש, ולפתע ארתור נוחת מהשמיים, נע במהירות אדירה ומתנגש בטופר, נועץ בו את להבו בעוד גרפונו משלך בו את טפריו, " אני הוא המוות שלך" לוחש ארתור באוזנו של קורניליוס, ונראה שהוא מוקף בהילה זהובה כלשהי
META
ספגתי נזק אז אני זוכה לתוסף לנזק (4 להתקפה המזדמנת ועוד 4 בתורי בגלל הנזק המתמשך)
התקפה מזדמנת על טופר
17+16=33 נגד דרג"ש
נזק :6+4+1+2+4=17 נזק
הבזק הסחה : אני הופך לבלתי נראה וזז את מהירותי אחורה
הסתערות על טופר(במסלול שלא מעורר התקפות מזדמנת , ולאיגוף )
התקפה : 10+17=27 (אם אני מחטיא אני משתמש בכוח היהתקלות מאמץ הירואי כדי לקבל +4)
נזק : 1+6+4+2+1+2+8+4=28

והגריפון מבצע שני התקפות טופרים
ראשונה : 3 טבעי
שנייה 18+16=34
נזק : 6+7=11
סה"כ : 56 נזק

רוי
למעלה למעלה למעלה, ארתור ממשיך לטוס אל עבר העננים, ואז הוא מגיע לשם, ולפתע הוא מוקף מילים, מחשבות, חזיונות, הוא רואה צללים, צללים של לוחם גדול, של מהנהיג שמנהיג צבאות קדימה,אבל הוא לא רואה את פני הצללית, " מי זה?" הוא קרוא אל הענן, אבל הצללית נמוגה, מוחלפות בלהבות המקיפות אותו, להבות הנושעות חזיון קרוב יותר, קורניוליוס למטה מחרף על טופר, וארתור, המחסל אותו,קורניליוס, האל האחד אמר את דברו, זמנך הגיעה חושב לעצמו ארתור בעוד הוא מסתער אל הקרב.

הצלה 12

"אתה מקלל מול השופט?מעניין.אתה תמות היום קורניליוס בזאת אני נשבע!אני אקח אותך איתי אם אצטרך אז תיכנע!אני אשמור על טופר,ואעניק לך משפט הוגן!בשמו של האל האחד אתה תמות!אני אשמיד! את הברקים ואת בני משפחתך!תמותו כולכם מול האל האחד!אני אשרוף את גופתך ואתן לאביך לאכול את האפר!מות בוגד וקח את הגריפון המדמם איתך!מות!כי ממני לא תקבל רחמים!"לביוס צועק את המילים ועף אל קורניליוס מנסה להרוג אותו ומקבל כוח מהמילים.
MEAT
11+ נגד דרג"ש
1ק12 +7 נזק

OUT
נקסט ביקש שאני ידב"ש אותו, אז הנה התגובה שלו
IN
כאשר טופר תוקף את לביוס רונדון מגיב בזריזות, מכה בחיה בלהבו, ואז עף מעט למטה, תוקף מצד אחר כאשר ארתור בצד השני, ומשאיר את החיילים שאגפו אותו מסתכלים זה אל זה, ואז הוא מכה עוד פעם, וענן של רעל מקיף את האזור, מרעיל את החיילים והגריפונים שמסביב, בעוד שברקים שיוצאים מגפו מסיימים את העבודה.
META
מזדמנת
התקפה 13 +11=24
נזק 2+4=6
פרץ שורשים על טופר :1 טבעי
התקפה משנית, כול יריב שסמוך לטופר
20 טבעי !
כול יריב חוטף 5 נזק רעל.

בגלל צורת הסערה כול יריב שמתחיל את תורו 2 משבצות מרנדון סופג 5 נזק רעם ומסומן עד סוף תורו הבא של רונדון(זה קרה גם תור קודם רוי, נקסט פשוט לא כתב את זה כי הוא לא יכל להגיב)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה