IN
"הודעה הגיעה מברסאיוס, המפקד" אומר אחד העבדים המשוחררים שהתגייס לשורות צבא הנביא. הוא נותן את הנייר החלק לרונדון. בכתב קריא, גדול ומסודר, נכתבה תשובתו של ברסאיוס:
למפקדים ארתור ורונדון,
בשם האל האחד אני מברך אתכם על המאמצים שלכם. ללא ספק כבשתם נקודה אסטרטגית חשובה, ואף על פי שכל הגנרלים שלי דוחקים בי להרעיב את הבירה, לא אעשה זאת. אך עם תגבורת נאה מהצפון, הבירה תוכל להיכבש. צבאי נמצא בדרך אליכם, שבעים אלף איש. אנחנו הולכים לצעוד אל הבירה ולסיים את המלחמה הזאת אחת ולתמיד. צדק ייעשה, ורשעים ארורים יתלו. אגיע בתוך שבוע יחד עם חלק הארי של הצבא שלי. החלק השני יגי-". כתם דיו גדול נשפך פה. על פי הידע הצבאי שלו, רונדון מנחש שאחד מהמפקדים הללו התנגד לכתיבת זמן ההגעה למקרה שהמכתב יפול לידי אויב. אולי פיטבארוס. אומר את כל השאר כשאבוא עם צבאי. עד אז, החזיקו בכל מחיר במצודה. אני לא צופה התקפת נגד, אבל הייתי די שנים בחצר המלוכה לדעת שקונטרול כנראה יודע על המקרה. אם יונה לא נשלחה, וודאו שאחת לא תישלח. כל עוד הם עיוורים, יתרון ההפתעה יהיה נתון לנו והוא לא יקרא לנושאי דגלו. בנוסף, ודא שהדרך המזרחית אליך חסומה ומבוצרת - פטרולים של סטרויס עלולים להגיח משם ולגלות אותנו. ואם אתם תופס על דרך המלך את אלפארי קסוול, אל תפגעו בו לרעה. נוכל לסחור בו בשבויי מלחמה.
בנוסף, אל תפגעו בתושבים. אף אחד לא מורשה לעזוב את המבצר, אך גם אם ישנם אנשים שלא מוכנים להצטרף למטרותינו, וודאו ששום דבר רע לא יקרה להם. יום אחד, יבינו את העבודה הקדושה שעשינו.
וכדבר אחרון - אני מצטער על מותו של לביוס. הוא היה תלמיד סבלני וקשוב והיה חרוץ עד אין קץ. מי יתן והאל האחד ישמור את נשמתו.
ברסאיוס.
שבוע. שבוע זה לא הרבה, ורונדון מקווה שתוך שלושה שבועות יגיע שאר הצבא. אם הם על סוסים, אולי זה יקח רק שבועיים וחצי.
כשהוא נכנס למבנה בו היה הבר, הוא ללא שומר וללא קומה תחתונה פעילה כל כך - המבנה הפך לטברנה אמיתית לכוחות הנביא, והקומה למטה הפכה למרתף היין, לאחר שהוחרמו כל כך הרבה חביות מבתי האצילים. שמו של הפונדק נקבע סוף סוף - "שני המפקדים", והוא פופולארי מבעבר. מעבר לבליל הגזעים שפה, עכשיו נוספו אליו העבדים המשוחררים ומחושלי הקרב, שנהנים לחלוק את הסיפור שלהם בקרבות ברחובות. שלושה דיוקנים גדולים בדיו ניצבים על הקיר השמאלי - אחד של רונדון, אחד של לביוס, ואחד של ארתור. בשולחן אחד שותה גאס, אשר הפך לראש הפיקוד הלא רשמי של כל הכוחות כאן והציב עשרות פטרולים והנחיות לשמור על חשאיות מרבית ככל האפשר בכיבוש המצודה. "קצת קשה כשאין סערה פה", הוא אמר לרונדון בלילה שעבר. הנטריוס גם הוא שותה עמו, ונראה שהוא מתאושש היטב מפגיעותיו. היד נשברה, אך הצלע רק נסדקה. כשרונדון וארתור נכנסים, האנשים קמים ומצדיעים להם, לפקודתו של גאס.