ריקן מעביד אנשים, אתה חושב שאתה יותר טוב מהגובלינים והאורקים?, אני מבין את זה, זה לא נכון אך מובן, אבל בו וסה להבין את זה, העולם הזה, שהעולם שאנו בני האדם בנינו, הוא לא יכול להחזיק,אנארק קם ואף אחד לא עושה דבר כדי לעצור אותו, הממלכה מעבידה אנשים ואף מילה לא נאמרת, תרבות לא יכולה להיתמך ככה, אתה לא יכול לחיות במלחמה נצחית, להלחם באוריקם ובגובלינים שוב ושוב, בהובוגבלינים באלפים בגמדים ובננסים, אתה לא יכול לחיות בעולם הזה ללא שאר הגזעים, אתה טוען שאנחנו לא יכולים לחיות אם גובלינים וארקים, שהם יאנסו את נשותינו וירצחו אותנו, אבל איך אתה יכול לדעת?, הריי מעולם לא חיינו איתם בשלום, מעשיי הזוועה שהם מבצעים כלפיינו לא שונים מעלה שאנו מבצעים לכול אחד מאוביינו, אפילו בני אדם, אתה שואל באיזה זכות אנחנו שולטים?, בזכות הצדק, בזכות האל האחד, ובזכות החרב, " צועק ארתור, " העיר נכבשה, אני יכול להרוג אותך על המילים שאמרת, אבל אני לא, עשה זאת, כיוון שאין במילותיך רוע, רק חוסר הבנה, אם תרצה להמשיך את הוויכוח הזה, למד, בחן כפרים אורקים וגובלינים, למד את תרבותם וחזור אליי, אם יהו לך טענות אני נשבע באל האחד שאבחן אותן היטב, ואדעג להתייחס אלייהם" אומר ארתור בקול שקול וחסר פחד.