• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה-
In
אסאדר נשאר לבד בחדר, וחושב על זה מעט. הוא מסתכל על הפסל של מאנורה, אולי האלים יכעסו עליו לנצח, אולי הם באמת יסלחו לו. מאנורה מקושרת לרחמים, אבל האם זה יספיק בשבילו? הוא לא מוכן להמר על זה. המחשבות על עצמו צורח מתוך שינה באמצע המקדש מעבירות בו צמרמורת. לנגד עיניו הוא רואה את פרילוס, שנראה הרבה יותר נינוח תחת מחיצת האלים ולא נראה שהאלים זועמים עליו. אבל הוא כוהן, האם האלים יתייחסו אליו כמו שיתייחסו לכוהן? לא. הספקות קשים מידי, הוא לא יישאר כאן הלילה. אסאדר יוצא באיטיות מהחדר, מהורהר. כעבור רגע הוא מבין שמחשבותיו צלולות, מזה ימים רבים- והוא חייב לה שיחה. הוא הולך לאליאנה.

נביא
לביוס רץ ורץ אגילי זיעה מתמלאים על השריון הזהוב והקסום שלו. הוא חושב על כל החיים של האנשים ששישנה אם יתפוס אותו אם יהרוג אותו אם ימנע ממנו.הוא נזכר בכל אחיו העבדים שלמדו איתו,על הכוהנים שלו,ואל ביתו. הוא רץ באמוק רצחני כשעיניו נהפכות לזהובות בכל צעד הוא מזנק בקפיצה חסרת סיכוים על ניוואק הוא שולף את הגרזן תוך כדי הקפיצה נועץ אותו בגבו
meat
20 טיבעי אתלטיקה.

נביא -

IN

הם ממשיכים לצרוח, לאיים ולקלל בעוד לביוס ממשיך לחתוך את הפער ביניהם. לורד ניוואק, עייף מהמאמץ, מאט אט-אט, מחזיק את צדו הימני בידו הרועדת. הם עוברים ליד המזווה, והוא זורק חביות יין על הרצפה, והחביות נשברות, היין האדום נוזל ונוזל וגורם לרצפה להיות חלקה... בזמן שניוואק מעלה את הפער עוד יותר.

META
7 הצלחות, 2 כשלונות.
כדי לעבור את היין אפשר לקפוץ מעליו (אתלטיקה), או לנסות ולדלג על החביות כדי לא לגעת ברצפה החלקה (אקרובטיקה).
בנוסף, כישלון יתן -2 לבדיקה הבאה (כמובן שיש עוד בדיקה לאחר היין).

ממלכה (עוג) -

IN
אליאנה כבר עומדת על הרגליים כשאסאדר מגיע. פציעות השריפה נראות בה היטב, אך היא קיבלה טיפול טוב מפרילוס - רק צלקת על שתי הרגליים הארוכות שלה נותרו.
היא אוכלת מרק עם בצלים וחתיכות בקר אצל דנדליון כשאסאדר מגיע אליה.
"אסאדר...", נראית שהיא לא נינוחה לאחר הוויתור שעשה.

ממלכה-
In
"היי" אסאדר אומר בקול רך, מנסה שלא להראות שהוא עצוב על אמו. בסופו של דבר, הוא יהיה חייב לדבר על הקורבן שהוא הקריב איתה, אבל הוא יודע שהוא לא יאהב לדבר על הנושא. האם באמת זו הייתה הבחירה הנכונה? השאלה העסיקה אותו כול כך הרבה, והוא לא רצה לקבל את האפשרות שהוא טעה.

ממלכה-
In
אסאדר מתיישב על יד אליאנה, "השיחה הייתה בסדר" הוא אומר "המלך רוצה ממני כמה דברים, לא משהו קשה במיוחד" הוא אומר. להפנות את נושא השיחה זה לא מה שיעזור לו עכשיו, בסופו של דבר- הוא יצטרך להסביר לה על הבחירה שלו. אין שום סיבה למרוח את השיחה יותר מידי.

נביא -

IN
והם עוקבים אחריו... הישר לתוך מעבר ללא מוצא.
ניוואק מתרחק יותר ויותר, ובזמן שהם כבר גילו את הטעות הם לא רואים אותו באופק. הוא הולך להזהיר את קורניליוס.
הנטריוס וגאס מגיעים, המג כמעט קורס מהמאמץ. "איפה הוא?" שואל גאס, כשהנטריוס נאבק ללחוש.
"חייב... לענות... תשובה... מחוכמת..." הוא מתנשם.

ממלכה -

IN
"השמועה פשטה מהר, עוד לפני שהגעת לפה. ברכות לגנרל החדש" היא מצדיעה בחיוך רפה, אם כי המתח נשאר באוויר.

ממלכה-
In
"אני מצטער" אומר אסאדר בקול חלש, חושב על מה שהוא גרם לה. הוא עכשיו ייתן לה להטיח בו את כול מה שהיא רוצה. זה מגיע לה אחרי מה שהיא עברה. והוא ישתוק. אחרי שהיא תשחרר את כול המטען הזה מהלב שלה, הם יוכלו לדבר.

נביא
פנתרונדון נוהם בתסכול. הוא מסתכל על בלייד בזעם, ייתכן שהוא מאשים את בלייד בכשלון.
אבל יתכן גם שלא, קשה לקרוא את הבעות הפנים של פנתר מתכתי כסוף.
בתנועה זורמת אחת הוא מתיישב ומסתכל על בלייד, גאס ולביוס עם עיניו החודרות.

"כדאי שנזוז" קולו של רונדון נשמע דרך פיו הסגור של הנמר. "אנחנו לא רוצים לאבד את ניוואק"
OUT
מחדש כוחות התקלות

ממלכה-
Out
כול מה שעשינו בסקייפ-
השיחה עם אליאנה
[04/03/2014 19:40:12] rui: "אתה הצלת אותי על פני אמא שלך, דמך ובשרך?! אתה מבין כמה אחריות זה מטיל עלי? זה מכריח אותי לאהוב אותך, לתת לך ילדים, יורשים לבית גריאון! לדודך יש רק שתי בנות, אתה היחיד שיכול לתת יורש..." קולה נשבר. "ועכשיו אתה גורר אותי למלחמה? תרכוב עם המלך מקרב לקרב... ואני אשאר מחוייבת להתחתן, אלמנה בסופו של דבר"
[04/03/2014 19:44:30 | 19:45:15 נערך] or ben abu: "תירגעי" אומר אסאדר ברכות, והוא מנסה למצוא את המילים לדבר, שאובדות לו. כעבור רגע הוא מצליח לדבר "לא התכוונתי לזרוק עלייך את האחריות הזו, לא התכוונתי לגרום לכך. פשוט..." המילים נתקעות בגרונו של אסאדר. הוא מנסה לנשום, אך המילים מסרבות לצאת לחלל האוויר, להגיד את האמת שאסאדר כול כך לא רוצה לדעת. "...פעלתי לפי מה שהלב שלי בחר, באותו רגע. לא היה לי הרבה זמן לחשוב, עם הייתי חושב עוד רגע, הייתי מאבד את שתיכן..." הוא אומר. 'היא צודקת' אומר לו קול נוזף בראשו, וזה לא משפר את ההרגשה שלו.
[04/03/2014 19:46:23] rui: "שתיכן? אתה שמעת את הצרחות של אמא שלך?" היא אומרת, אך לאחר מכן חוזרת בה. המילים קשות מדי. "אני... אני לא התכוונתי..." היא שמה את ידה על מצחה ומשפשת בחוזקה. "זה פשוט... זה... זה מרגיש כאילו אתה רוצה מחוייבות כלשהי. אני מכירה אותך שבוע, חי מאנורה! אני לא יכולה להבטיח כלום, ואני בטוחה שלא תצווה עלי להתחתן איתך"
[04/03/2014 19:54:07] or ben abu: "את לוקחת את זה בצורה קיצונית מידי" אומר אסאדר, מבטו מושפל לרצפה. הוא לא יכול לפגוש עכשיו את מבטה. יותר מידי קשה. "לא ביקשתי דבר, עשי כרצונך, לא אעצור אותך, אני אפילו לא אכעס. אם לא סיפרת לאף אחד, אני בטוח שאף אחד לא ידע שבחרתי בך- ויוכלו לומר שלא הייתי יכול להציל את אמי." הוא אומר, קולו כמעט נשבר, אך הוא עוצר את עצמו. הוא לא ייתן לקול שלו להישבר עכשיו "אני לא האדם שיעצור אותך" הוא מסיים את דבריו.
[04/03/2014 19:57:52] rui: היא נרגעת מעט. "אם אתה חושב שאני מרכלת על מוות יש לך עוד הרבה ללמוד עלי..." היא נאנחת. "ויש זמן לכך, אסאדר. אני ואתה זקוקים לשקט. נדבר בבירה, לאחר שכל אחד מאיתנו לקח הפסקה לחשוב על האירועים. בסדר?"
[04/03/2014 20:14:46] or ben abu: "את צודקת" אומר אסאדר לאחר נשימה עמוקה בה הוא נרגע "נדבר בבירה" הוא אומר לאליאנה. לאחר מכן הוא יוצא מהחדר. התחושה שיש בליבו היא לא עצובה, להיפך, היא דווקא טובה. התגובה של אליאנה לא הייתה נוראית כמו שהוא ציפה בסופו של דבר.

השיחה עם דנדליון
[04/03/2014 20:20:50] or ben abu: אסאדר עולה אל הפונדק, ונכנס מהדלת האחורית של הפונדק. הוא הולך לדבר עם דנדליון.
[04/03/2014 20:26:00] rui: "אסאדר! אתה נראה חיוור כמו עצם. קח כוס בירה, ילד" הוא מגיש לאסאדר את הבירה שראה את אביו שותה כשהוא עוד היה ילד. "דיברת עם המלך? העיר מתה לדעת מה הוא אמר לך"
[04/03/2014 20:31:12] or ben abu: אסאדר שותה מעט בשביל הנימוס "הוא נתן לי תפקיד, בקרוב אלך איתו לבירה" אומר אסאדר, לא מפרט בינתיים מעבר "אך לא על זה באתי לדבר, דנדליון, באתי לדבר איתך על נושא אחר" הוא אומר לו. כעבור רגע הוא מתחיל להסביר "אני יודע על כמה אתה כועס על השלטון של ריטקט בעיר, עד כמה אתה מרגיש לא טוב עם השלטון שלו. אך אני מצטער להיות זה שאומר את האמת המרה- שרק ריטקט יצליח להחזיר את פאנדל למה שהיא הייתה" אסאדר אומר. "אך עם זאת, יש לי אליך הצעה שאולי תרצה גם אותך, ותיתן לך את האפשרות למנוע את השחיתות." הוא אומר.
[04/03/2014 20:45:53] rui: "אתה מחזיר את השליטה בעיר אליו? אתה רציני?" הוא זועם ולוקח את אחת הכוסות, זורק אותה בכעס על הקיר. "הוא איש מושחת ומגעיל, ולא אכפת לי שהמשפחה שלו מתה. זה רק קצה הקרחון ממה שהוא האכיל אותנו פה במשך שנים. אתה חושב שבגלל שהוא מדבר מילים חדשות וכורע ברך בפני מזבח הוא אדם שונה? הוא אותו אדם מושחת, ואתה מכל האנשים אמור לראות את זה. המלך דיבר איתך לא כי אתה טיפש. תן את השליטה בעיר למישהו שיכול לנהל אותה - אני, או כל מי שתמצא לנכון"
[04/03/2014 20:48:20] or ben abu: "אל תתרגז כול כך" אומר אסאדר "אני לא מפקפק ביכולת שלך לשקם את העיר. אך אני יודע שהעיר לא תשרוד שום מהפכה, שלך או של ריטקט, אחרי כול מה שעבר עליה. לכן, אני מציע גם לך חלק בהנהגה. אם תרצה, אתן לך מינוי כסגן ראש העיר, מה שייתן לך סמכויות פוליטיות בעיר ואת היכולת לשנות ולהשפיע על החלטותיו של ריטקט. התפקיד התפנה לאחרונה" אומר אסאדר, ומציע את ההצעה. מקווה שדנדליון יקבל אותה.
[04/03/2014 20:51:41] rui: הוא צוחק צחוק ציני. "סגן ראש העיר, וואו, כמה כוח פוליטי יהיה לי. מספיק כדי לסרסר את האנשים כמו הבוס שלי?" הוא גומע הרבה בירה מכוס שלידו, וקצף על כל פניו משרה לו מראה של זקן גדול ורחב, ואסאדר מתאפק לא לחייך. "אני לא אשרת תחת ריטקט. אם אכפת לו מהעיר הזאת ולו קצת, זרוק אותו מכאן לכלבים"
[04/03/2014 20:59:37] or ben abu: "המצב השתנה, דנדליון" אומר אסאדר "לפני הקרב ואחרי הקרב זה זמנים שונים לחלוטין. אז, אולי הייתי מסכים לכך. היום, אחרי כול מה שקרה לעיר, אני לא יכול לבחור באף אחד מכם על חשבון השני. האצילים והאנשים סומכים על ריטקט, ואני לא יכול להסתכן בכעס של התומכים בו. אותו הדבר לגביך. העיר הזאת נמצאת במצב עדין במיוחד, ורק אם תסכים להצעה שלי אולי נוכל לשקם אותה. לא אני צריך להחליט כאן אם אכפת לי מהעיר או לא, אלא אתה. אם לך אכפת מהעיר ואתה רוצה באמת לשנות משהו, קבל את ההצעה שלי ואת כול הסמכויות הנלוות לכך, שהן מספיקות בהחלט בשביל לעשות שינוי. אם אתה רוצה להמשיך לנהל את הפונדק שלך בשקט ולהתלונן על השחיתות בלי לשנות דבר, אתה יכול, אך תמיד תזכור שהיית יכול לשנות את המצב" אסאדר מרגיש שהוא קצת זועם, למרות שנימת קולו לא מתלהטת במיוחד, היא משתנה רק במעט. אסאדר מנסה להישאר עם מראה רגוע ומחושב. כעס לא יגרום לדנדליון לקבל את ההצעה שלו, והוא יודע את זה.
[04/03/2014 21:03:27] rui: "לא" הוא קם, כרסו עוקבת, וכשהוא רואה שכוסו ריקה הוא מניח אותה על השולחן בחבטה. "אני לא אשרת את הממזר הזה תמורת שום הון שבעולם. הצעד הראשון שלך כלורד פאנדל היה למכור את העיר. נראה שאתה לא שונה. מה חבל שדודך ואמך לא פה כדי לראות כיצד אתה מכהן כלורד גריאון" הוא עוזב את החדר בשעטה, סוגר את הדלת בחבטה רועשת.
[04/03/2014 21:05:56] or ben abu: אסאדר עוזב את הפונדק בהליכה שקטה, מאוכזב מעט מזה שדנדליון סירב, אבל הוא יודע שהוא לא יכול להצליח בכול דבר שהוא מבצע. אולי ההערה על וינסטון ואוליביה הייתה קצת לא במקומה, ולרגע פגעה באסאדר, אך הוא מחליט שלא לכעוס. דנדליון אמר את זה מכעס, ולא מעבר לכך.

דברים באמצע-
[06/03/2014 15:57:33] or ben abu:- לשים מס על כניסה למשמר (כי רוב השומרים נתלו בגלל התמיכה בלנטרוק, ומס נמוך אך מקובל יוכל למלא את הקופה של פאנדל מעט)
- להפוך את אסאדר ליועץ משני של ריטקט מבחינה פוליטית (תפקיד שבעצם אומר שהוא מקבל דיווחים על מה שיקרה בעיר מריטקט אחרי עזיבתו, ויוכל לייעץ לריטקט מה לעשות, זה בעיקר בשביל הדיווחים על המאורעות בעיר גם אחרי שאסאדר יעזוב)
- [08/03/2014 00:30:01] or ben abu: אסאדר הוא הולך לאיווניס ורוגל ומודה להם על זה שהם הגנו לו על הבית. (אין טעם לשיחה)

השיחה עם רגנאר-
[06/03/2014 15:57:40] or ben abu: אסאדר הולך אל רנגאר
[06/03/2014 15:59:53] rui: הוא יושב סביב מה אלו שנשארו חיים לאחר הקרב של פאנדל. מעל לשלושים אנשים, חלקן נשים, רואים בו מעין מנהיג. הוא גידל זקן שחור פרוע תוך שבוע... כנראה לא כל התכונות של אנשי הזאב נעלמו מדמו.
"אסאדר" הוא מחייך ולוחץ את ידו בחוזקה. "או שאקרא לך לורד עתה?"
[06/03/2014 16:01:04] or ben abu: "אסאדר זה בסדר מבחינתי" אומר אסאדר. "באתי להודות לך על עזרתך בקרב" הוא אומר לו בחיוך.
[06/03/2014 16:27:23] rui: "בסך הכל היינו נאמנים למי שהציל אותנו" הוא מתיישב ומציע לאסאדר שרפרף עץ קטן, בזמן שהוא יושב על המדרכה הקרירה. אור השמש מאיר חזק, אבל הבניין שלידם מספק צל.
[06/03/2014 16:28:12] or ben abu: אסאדר מתיישב לידו "אז מה אתם הולכים לעשות הלאה?" הוא שואל את רנגאר לאחר שהוא מתיישב.
[06/03/2014 22:38:24] rui: "לעבור. אנחנו לא רוצים להישאר כאן, עם כל הכבוד..." הוא מסתכל על אסאדר ונראה שהוא חושב. "אתה זקוק למשמר? הבירה אף פעם לא בטוחה, ואנשי ישמחו לשרת אותך, הלורד. אתה הצלת אותנו"
[06/03/2014 22:42:43] or ben abu: "אני זקוק למשמר, אבל אני לא חושב שאתם מתאימים." אומר אסאדר "אולי אתם מוקירים לי תודה, אבל אני הולך למרכז המלחמה. ואחרי שהשתחררתם מהקללה ומהסיכונים שה, אני לא חושב שאתם צריכים להתגרות עוד במזל וללכת למרכז המלחמה. לא אתנגד לבחירה שלכם, אך גם לא אשקר לכם- הסיכונים שאתם לוקחים כאן הם גבוהים"
[06/03/2014 22:46:12] rui: "אנחנו לוחמים מלידה, אנשי הכפרים המוקירים" הוא מחייך אליו בשלווה. "אנחנו מוקירים תודה לריימונד על הקמפיינים הצבאיים שלנו, כמו אבותינו. עכשיו אנו מוקירים תודה לך, על הצלתך ועל גבורתך בקרב. זה יהיה כבוד לשרת תחתיך, כמגן ושומר שלך. כבר דנו בזה אחד עם השני... ההצעה התקבלה פה אחד"
[06/03/2014 22:52:29] or ben abu: "אם כך, אז אני מסכים. לכבוד לי" אומר אסאדר בשלווה "אני אצא מהעיר ב[מתי שהמלך אמר לי]. אמצא לכם כמה קרונות בשיירה וציוד מספיק." הוא אומר.
[06/03/2014 23:07:30] rui: "אני רוצה חרב דו ידנית, אם אפשר. תמיד הייתה האהובה עלי" הוא קם ולוחץ את ידו של אסאדר בחוזקה, וחוזר בחיוך לאנשיו, מודיע להם את הבשורה המשמחת.
[06/03/2014 23:08:28] or ben abu: "אשיג לך אחת" אומר אסאדר בחיוך ולאחר מכן הולך משם.

In
אסאדר הולך לבירה עם המלך.

נביא -

IN
כשהם מגיעים אל הגג, הם מוצאים את ניוואק מתנשם. "-אז הם רדפו אחרי, ו-הנה הם!" הוא צורח אל קורניליוס באימה. הלורד, חגור בשריון זהוב עם סמל הברק ולבוש גלימה סגולה, נראה כאביר אימתני. הגג סביב ריק מלבד מבנה אחד הנראה כאורווה... מקום משונה לגדל בו סוסים.
"ניוואק... מזה פחדת? מקומץ מורדים עלוב?" הוא מחייך אליהם בחיוך אכזרי. "אתה, פרא, אתה אצל הלורד הלא נכון. אתה אמור להיות אצל קסוול" הוא ממשיך אל רונדון, "גם אתה אצל הלורד הלא נכון. אוזארד נהנה לשעבד את ה"גזע" שלך. אתם מביאים יותר מתכת מאשר ממנה נוצרתם" ולבסוף נח מבטו על ארתור. "ואתה... אותך אני לא מזהה. אם כי אני בטוח שגם אתה אצל הלורד הלא נכון. מילא, אשלח עוד גופות לבירה. מבצר הסערה לא יפול" הוא מפנה בידו אל האורווה, וגריפין יוצא ממנה, טס אל לורד קורניליוס בצרחת שמחה וקרב. "זה טופר, נעים להכיר" הוא מלטף את ראשו בכפפת הברזל שלו. "אני אוהב להילחם על גבי גריפין. כולם משחקים עם הסוסים... זה כל כך משעמם. אפילו המלך ריקן הכביר מסרב לרכוב על סוס. למה שאני ארכוב על דבר כל כך... פשוט? יש חיות נהדרות בהרבה" הגריפין נוהם לעברכם. "הוא נאמן, חכם, ומהיר כברק" הוא מחייך מהלצתו. "ומי אתם אמורים להיות? מג והאביר השומר שלו?" הוא מביט בזלזול את גאס המתנשף ואל הנטריוס שכמעט נופח את נשמתו. "מג, לקסוול. אביר שומר... נו, אני מניח שאתה לי. אתה הראשון" הוא מוחא בכפו. "ניוואק, תפוס לך גריפין ורובה קשת. אנחנו הולכים לצוד"
"אני לא נלחם עם רובה קשת..."
"זה לא בשבילך. עשה כדברי, זאת פקודה" הוא מסתכל במבט חד על לורד ניוואק, שמתקפל ורץ אל עבר אורוות הגריפינים.
"לעולם לא יאמרו שקורניליוס סקימאט לא נלחם בהוגנות. אתם, חלאות מורדים, ראשכם יהיה על החומה... עם הגריפינים שתבחרו. קדימה, עשו זאת מהר... הקרב הזה הולך להיות מרהיב. שמו של בית סקימאט יהיה חקוק לעד כמגן על מבצר הסערה... אף על פי שהקרב היה לרעתי" הוא מחייך. "אביס את כולכם, אני מבטיח".

META
onwords! יוזמה!

ממלכה -

IN
כשהוא מגיע אל המלך הוא רואה אותו בשריון הזהוב שלו, וסמל הגריפין עליו. עין אדומה עשויית אודם מנצנצת ביום החמים. הוא מתחמם בשמש הנעימה וחיילים עובדים סביב סביב - אך המראה המוזר הוא לראות חיילים ואבירים מסדרים לבד את הסוסים שלהם. ריקן לקח לצעדה שלו רק את הטובים ביותר מבית קראנדאן.
"לורד אסאדר" הוא מדבר ברשמיות כשהוא ליד כל כך הרבה חיילים. "לורד ריטקט קרא לך. הוא מבקש ממך להתפלל לדרך בטוחה ולניצחון במלחמה עימו". אסאדר מהנהן והולך אל עבר המקדש כשהוד מעלתו מלווה אותו. "חברך הכוהן די תשוש מההרצאות לאנשים על האלים. הוא המיר חזרה הרבה עד כדי שהם היו צריכים להחזיר את הפסל השני של מאנורה כדי שיהיה מקום בחדר התפילה. אני אוכל להשתמש בכריזמה כזו כמו שיש לחבר שלך..." הם מגיעים אל המקדש וריקן מחכה בחוץ. "אני לא הטיפוס המתפלל" הוא נשען על קיר. "אמור לחברך ריטקט שלום, התפלל מעט כדי שישתוק ונוכל לצאת".

אסאד נכנס אל חדר התפילה. עוד פסל, זהה לשני, ניצב במקום מיטת המנוחה של ריטקט. "אם אני עובר חזרה לאחוזה שלי כבר עדיף שיותר יתפללו" אומר האיש החיוור מעט. "הצטרף אלי, במחילה ממך. ביקשת ממני לנהל את העיר. התפלל איתי למסע בטוח לילדתי... ולך" אסאד נאנח מעט וכרע ברכו בתפילה דומם.
"הו מאנורה, אלה רחומה, תני לנו תקווה. תני לנו אהבה ודרור וחופש. תני לנו את הכוח לשאת את אסונות החיים ולשמוח ברגעים הבודדים בהם", הוא ממשיך להתפלל כשכוהן לבוש גלימה לבנה, ריקה ופשוטה נכנס אל החדר, גם הוא לוחש תפילה.
"תני לנו כוח", קול נעילה דקיק נשמע.
"תני לנו חופש", הכוהן מהנהן וניגש עוד יותר קרוב אל ראש העיר.
"תני לנו אומץ", הכוהן שולף סכין קצבים גדולה היישר מגלימתו. היא מוכרת לאסאדר.
"תני לנו הגנה", הכוהן מתקרב עוד ועוד, מרחק קטן ממנו.
"והנחי את ידינו נגד אויבינו", הוא מסיים, והכוהן מעביר את הסכין על גרונו של ריטקט. נהרות אדומים פורצים וזולגים על בגדיו הפשוטים, הגלימה הלבנה הופכת אדומה ומלוכלכת מדם.
"אמן" אומר האיש שנראה כמו כוהן, ריטקט קורס ומשתנק על הרצפה, ודם חייו נשפך על רצפת האבן הקרה. "בשם האל האחד, אני שופט אותך למוות. תמות כמו החזיר שאתה" ברסאיוס מדבר בקול ובתנועה קלה לוקח את הסכין המגואלת בדם ומטיל אותה אל עבר ראשו של ריטקט, וההשתנקויות פוסקות.
הוא לא מתקרב אל אסאדר. "לעולם לא אהרוג אדם בעל כבוד בדרך נלוזה שכזו. אותך עוד אצליח להמיר", וובמילים אלה הוא לוקח את הפסל של מאנורה, זורק אותו על הקרקע ובכוח ענקים לא טבעי מוחץ אותו. כשהפסל נהרס שער לבן נפתח, בו בזמן שדפיקות חזקות והבטחות נשמעות על הדלת. ברסאיוס נעל אותה. ורגע לפני שהנביא נעלם, הוא רוכן מעל הגופה של ריטקט. "אין מאנורה. רק האל האחד, האחד שישמור את כולנו מפני התועבות". המלך פורץ את החדר ומביט בו במבט מלאה שנאה. הוא זורק אליו את חרבו, אך ברסאיוס נעלם בשער, והקסם מפסיק. ריקן רץ בטירוף רק כדי לראות שהשער התפוגג רגע לפני שהגיע אליו. הוא צורח לרגע בזעם, אך מתעשת וניגש אל גופתו של ריטקט. המבט על פניו קפוא בדיוק כמו מילותיו. "הוא מת".

ממלכה-
In
אסאדר מוציא את סכין הקצבים בעדינות מראשו המדמם של ריטקט. הוא מוריד מריטקט את הגלימה ומכסה אותו בה, מסתיר את מראה הגופה מהאנשים. מה שקרה הרגע גורם לו להיות בהלם. אבל יותר מכך סכין הקצבים אותה הוא שלף מראשו של ריטקט. הוא מסתכל עליה משני הצדדים, בודק אם אולי הוא טועה. לרוע מזלו, הוא לא טועה. הסכין שייכת לדנדליון. הוא קם על רגליו והולך מהמקדש מבלי לומר מילה. הוא הולך אל דנדליון מיד, ודנדליון מופתע לראות אותו בכזו מהירות. "אני דורש הסבר" הוא אומר בקול רציני. מקווה שדנדליון יבין על מה הוא מדבר גם מבלי שהוא יראה לו את הסכין, ויותר מכך, רוצה לראות את התגובה שלו.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה