Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
IN
"יהיה לי העונג לעבוד איתך..." הוא לא יודע את השם.
"רונדון" משלים לו גראנסיוס. הוא קם. "ובכן, אני הולך לסיים את גריאון ואת פאנדל. אני אתן לכם להכיר זה את זה..." הוא מחייך מעט. "אה, ולפני שאני שוכח" הוא זורק אל המג שק כסף. "אל תבזבז הכל על זונות".
"התרופה כלולה בפנים?" שואל הנטרוס.
"כמובן. אני תמיד משלם את החובות שלי" גראנסיוס אומר ברצינות. "אה, רונדון, כשתסיים פה ותביא את החפץ לברסאיוס... אנחנו נתראה שוב. אני אשמח לראות אותך ולשמוע מה עבר עליך. בתמורה אני אספר לך איך עקרתי את עיניו של גריאון" הוא מחייך במעט סדיסטיות. "יש לך שאלות אחרונות?"
"השאלה היחידה שלי היא כמה זה כאב לו" אומר רונדון בקול מתבדח, מנופף לו לשלום.
"אז הרעיון שלי הוא לעורר מרד בעיר בו בזמן שיש נשף שמאורגן על ידי. הבעיה היא שבשביל הנשף צריך לגנוב את היהלום. מה דעתך והאם אתה יכול לעזור במשהו?" הוא שואל את הקוסם.
"כמובן, זה היה הרעיון. אבל יש לך מידע מודיעני או משהו?"
"אני עובד עם עוד כמה אנשים, שכוללים זד מטורף צמא דם, אציל מוזר שמדבר כמו שהוא- מוזר. יש לנו גם חייל בשם גאס, ואיזה בחור טלדאיוס"
IN
"גאס? שמעתי על גאס... בחור טוב. עבר אפל" הוא חושב מעט. "טאלדיוס... מצלצל מוכר... לא מצליח להיזכר בעבר שלו. דום? זה אפילו שם? אציל... אציל מוזר... לביוס?"
IN
"אני יודע מה זה דום... שהזדים יקראו לעצמם איך שבא להם. הם כולם יכולים לקפוא למוות. זה לא פחות ממה שמגיע להם" הוא לוגם עוד מעט. "ואתה מסתדר בחברה כה משוגעת? לפחות ברובה, יש לך אותי" הוא מחייך, כאילו אמר בדיחה כרגע.
לביוס הולך שפוף במטבחון הקטן הוא הולך לתנור האבן הגדול שנמצא שם ומחפש מתחתיו איפה ששמים את הפחם העוד.הוא מפשפש קצת שם תוך כדי קילול אמא של ריקן שלמה הוא לא עושה בשביל כסף.
הוא ממשיך לחפש הופך סירם ומחבתות מקים רעש קטן בעודו מקלל את הסיר הרותח מלא המים שנפל עליו.
הוא הופך את הגופות של הלוחמים "עזי הנפש" שנלחמו ושם לב שבן האנוש רק התעלף.הוא משספ לו את הגרון ובודק בכיסיו האם יש לו כסף.הוא מחפש בגרונות ובפרקי האצבעות טבעות ושאר דברים העשוים לתת לו כסף.
In
אסאדר מסתכל על רנגאר בשביעות רצון, הוא יודע שהוא יוביל את העדר למקום מבטחים בלי הרבה בעיות, כי יש בו תכונות של מנהיג.
״אז לכו אל החווה בה כמעט התגלתם״ אומר אסאדר לרנגאר ״והתחבאו בתוכה, אנחנו נלך לטפל בזה כדי שהיא תהיה ריקה.״ הוא אומר.
הוא מתכונן עם חבריו ללכת ״היו שלום״ הוא אומר אל העדר. ומתכוון לכול מילה.