• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נביא (טייגר) -

OUT
על הציוד אני כבר עובד, לא לדאוג :)
אם אתה אומר שאין מספיק פלאף על העולם או שאתה צוחק או שאתה רוצה שאני אכנס לגיאוגרפיה (ואני אכנס בקרוב). בסוף השבוע הזה יהיה עדכון עצום של האלים, החודשים ואיך נראית מפת העולם של העידן הרביעי. בנתיים יש אלים וחודשים, אבל חלק מהם ישונו.

אוקיי
ממלכה
למישהו יש התנגדות לתוכנית הבאה?
!)יוצאים, משחררים את ריטקט ומורידים את לנטרוק
!)מחביאים את אנשי החיה בחווה ומתבצרים באחוזה
!)מחכים שתגיע תגבורת ואז יוצאים ועוזרים להם בהסרת המצור.

למישהו יש התנגדות או הבהרה?
אם לא אז נמשיך

ממלכה
שורלאוודוס חושב לאטו על דברי המקולל, גלגלי השיניים של מוחו המשכולל עובדים בלא מנוח, בלא הפסקה, בלא רצון-הם ממשיכים להתגלגל לנצח.
הוא מעבד במהירות את המידע החדש שהגיע, "המקוללים לא נתפסו, אך הם אלו שפשטו על החוות" חושב לעצמו.
דמותו מפיצה צללים מוזרים על הקירות בשל האור החיוור והדק שבוקע ממטהו, ומראהו כמו שהגיע מעולם אחר, זר, מפחיד וכמו נלקח מביעותי ליל.
"אם כך" חושב הוא לעצמו בעוד הוא צועד בשקט באפלה שסוגרת עליו, וקצות גלימתו המזוהמים מעבירים גלים במי המדמנה של הביוב, "קרוב לוודאי שהתקווה היחידה שקיימת עבורנו היא הצלת שקרן ומושחת, אשר מנצל את מנדט השמיים הנצחיים שהוענק לו לרעה".
שורלאוודוס עוצר לפתע, קווי המתאר של דמותו נעשים חדים יותר, ברורים יותר, והעולם כמו מורכב רק משחור החומר ומלובן האור, הוא חושב לו.
מחשבתו משוטטת על פני העולם, על פני הגור, ועל נהר הזמן, הוא מהרהר במשמעות הצלתו של ריטקט, ובמוסריות של מעשה כה נקלה-לחלץ שליט קולקל מכלאו.
הוא חושב לעצמו, האם כל הדרך נעשתה לחינם? האם עליו להציל את האדם הרשע ביותר עלי אדמות בכדי להציל את כתר מלכות הצדק והאמת? האם עליו לעשות מעשה כה נקלה?
אך לפתע התשובה נעשית ברורה, שורלאוודוס כמו נמלא חיים מחדש והוא ממשיך להתקדם בזריזות במערה בעודו אומר לאסדאר חרישית "אנו נציל את ריטקט השקרן על כל פנים, אך לאחר תבוסת כוחות הרוע והכאוס הוא יועמד לדין הצדק של המלכות בגין פשעיו שלא יסולאו בפז"

OUT
יופי. אני רוצה לסיים איתכם את החלק הזה ואז אני אוכל לחזור ולהריץ לנביא.
נביא - אם תוכלו לצטט את התגובות האחרונות שלכם זה יהיה נהדר :)

ממלכה -

OUT
יש לכם בעיות עם שפה קשה יותר? (מזדיין, מזויין וכו').

IN
הם מגיעים לפתח הביוב ונפרדים מאנשי הזאב.
"תודיע לנו מתי שעת הנקמה בלנטרוק או ריטקט... או שניהם..." אומר רגנאר בעיניים פראיות. הוא נע במהירות על טבעית עם שאר אנשי הזאב, חותך דרך סמטאות שכוחות בעת שקולותיו נבלעים ברעש השריפות.
העיר עולה בלהבות. כמה בתים עדיין בוערים, וכבר נראות גופות ברחוב וכמה שומרים שתלויים על חניתות. כרזות ופוסטרים של לנטרוק נתלו ממש לאחרונה על הקירות. זאת הופכת לדיקטטורה.

ממלכה
לי אין שום בעיה, תתפרע כאילו אתה בGTA

IN
שורלאוודוס מביט בכעס בדליקה ואש הנקמה ניצתת בעיניו, הוא יודע שהגיעה שעתו להשיב למלכו את השליטה בעיר הבוערת, ולהחזיר את העטרה ליושנה.
הוא מביט בהערצה במנהיגו, אסדאר גראיון אשר הוא סומך עליו שיובילו אל הנצחון, בדרך האמת והצדק, והוא מוכן ללכת אחריו באש ובמים.
הוא קורא אל מנהיגו "אסדאר, הובל אותנו אל הנצחון! הןובל אותנו אל העוצמה והכוח! הובל אותנו אל קץ המלחמה!" ומביט בו, מוכן ללכת אחריו לכל אשר ילך

רוי הנה התגובה האחרונה
the tiger אמר/ה:
רוי
out
סליחה שלא הגבתי, הייתי בירדן(לא יכולתי להודיע לך כי זה היה מאוד ספונטני )
IN
דום לוקח את הסוסה, וברגע שהוא נוגע בה הוא מרגיש את זה, קול בתוך ראשו דום, מצאת אותי סוף סוף, אני רואה שבלי הדרכתי הידרדרת, והרבה, דום נרתע, הציפור שהייתה שלו, לא הרוח שאמו החורגת כבלה לציפור, היא מצאה אותו, והיא כאן כדי להדריך אותו אל דרך הישר, במעמקי ראשו הוא שומע את השד שלו ממלמל בכעס
OUT
1) אני חושב שהגיעה הזמן להפוך את דום לקצת יותר נחמד כי דמות מרושעת נטו זה פחות כיף מדמות אם דילמה מוסרית
2) יאי סוס, באופן כללי חיות רכיבה זה מגניב אז אני מעדי לקבל חיות חזקות יותר במקום ציוד(אני כבר ברמה של לרכוב על זאב חזיר בר או לטא), תזכור שהציוד שלי ממש עלוב ביחס לדרגה( חרב קסומה פלוס 1 שריון קסום פלוס 1 וסוס שזה חיה לדרגה 3)
3) מה אם האלים?, באופן אישי אותי יותר מעניין לשמוע עוד על האלים או פרטי היסטוריה קצרים כאלה שנותנים רעיונות, כמו שהיה בחודשים( כאתה אומר לי שהיה פעם מלך הדרקונים אני ישר רוצה לשחק דמות שקשורה לזה איכשהו, עוד כאלה יהיה מגניב),

ובנוגע לאוט
3) לא אני פשוט כתבתי מה אותי יהיה מעניין לדעת על העולם, סתם שתדע, את מוזמן להתעלם מזה אם אתה רוצה

דינרבלו אמר/ה:
רוי
לביוס הולך שפוף במטבחון הקטן הוא הולך לתנור האבן הגדול שנמצא שם ומחפש מתחתיו איפה ששמים את הפחם העוד.הוא מפשפש קצת שם תוך כדי קילול אמא של ריקן שלמה הוא לא עושה בשביל כסף.
הוא ממשיך לחפש הופך סירם ומחבתות מקים רעש קטן בעודו מקלל את הסיר הרותח מלא המים שנפל עליו.
הוא הופך את הגופות של הלוחמים "עזי הנפש" שנלחמו ושם לב שבן האנוש רק התעלף.הוא משספ לו את הגרון ובודק בכיסיו האם יש לו כסף.הוא מחפש בגרונות ובפרקי האצבעות טבעות ושאר דברים העשוים לתת לו כסף.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה