ממלכה-
In
"המקום שבו אחד מכם נתפס" מסביר אסאדר.
"המקום שבו אחד מכם נתפס" מסביר אסאדר.
נביא (טייגר) -
OUT
על הציוד אני כבר עובד, לא לדאוג
אם אתה אומר שאין מספיק פלאף על העולם או שאתה צוחק או שאתה רוצה שאני אכנס לגיאוגרפיה (ואני אכנס בקרוב). בסוף השבוע הזה יהיה עדכון עצום של האלים, החודשים ואיך נראית מפת העולם של העידן הרביעי. בנתיים יש אלים וחודשים, אבל חלק מהם ישונו.
the tiger אמר/ה:רוי
out
סליחה שלא הגבתי, הייתי בירדן(לא יכולתי להודיע לך כי זה היה מאוד ספונטני )
IN
דום לוקח את הסוסה, וברגע שהוא נוגע בה הוא מרגיש את זה, קול בתוך ראשו דום, מצאת אותי סוף סוף, אני רואה שבלי הדרכתי הידרדרת, והרבה, דום נרתע, הציפור שהייתה שלו, לא הרוח שאמו החורגת כבלה לציפור, היא מצאה אותו, והיא כאן כדי להדריך אותו אל דרך הישר, במעמקי ראשו הוא שומע את השד שלו ממלמל בכעס
OUT
1) אני חושב שהגיעה הזמן להפוך את דום לקצת יותר נחמד כי דמות מרושעת נטו זה פחות כיף מדמות אם דילמה מוסרית
2) יאי סוס, באופן כללי חיות רכיבה זה מגניב אז אני מעדי לקבל חיות חזקות יותר במקום ציוד(אני כבר ברמה של לרכוב על זאב חזיר בר או לטא), תזכור שהציוד שלי ממש עלוב ביחס לדרגה( חרב קסומה פלוס 1 שריון קסום פלוס 1 וסוס שזה חיה לדרגה 3)
3) מה אם האלים?, באופן אישי אותי יותר מעניין לשמוע עוד על האלים או פרטי היסטוריה קצרים כאלה שנותנים רעיונות, כמו שהיה בחודשים( כאתה אומר לי שהיה פעם מלך הדרקונים אני ישר רוצה לשחק דמות שקשורה לזה איכשהו, עוד כאלה יהיה מגניב),
דינרבלו אמר/ה:רוי
לביוס הולך שפוף במטבחון הקטן הוא הולך לתנור האבן הגדול שנמצא שם ומחפש מתחתיו איפה ששמים את הפחם העוד.הוא מפשפש קצת שם תוך כדי קילול אמא של ריקן שלמה הוא לא עושה בשביל כסף.
הוא ממשיך לחפש הופך סירם ומחבתות מקים רעש קטן בעודו מקלל את הסיר הרותח מלא המים שנפל עליו.
הוא הופך את הגופות של הלוחמים "עזי הנפש" שנלחמו ושם לב שבן האנוש רק התעלף.הוא משספ לו את הגרון ובודק בכיסיו האם יש לו כסף.הוא מחפש בגרונות ובפרקי האצבעות טבעות ושאר דברים העשוים לתת לו כסף.