• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה
אוקיי אז כמה נקודות שחשוב שנתאם
מה יעד התקיפה? (הבית של לנטרוק, אני מניח)

איך נברח משם? פעולת הסחה, עיכוב על טבעי, עזרה מבחוץ? (אני חשבתי על שליחת כמה אנשי זאב להצתת מרכזים של האויב בעיר כדי לפצל את כוחו וליצור בלבול שיאפשר לנו להימלט)

איך נגיע לשם? (פירטתי את התוכנית שלי, אבל צריך לעבור את שער העיר בלילה...)

מה עם סיור מקדים ומודיעין אנוש? (חשבתי לצאת בעצמי עם כמה חברים פחות מוכרים של החבורה או יותר מיומנים בנושא-כמו איוואניס)

התוכנית עצמה? (אני חשבתי להתקרב לשם בהילוך איטי, כאילו אנו משלחת שבאה להתדיין עם השליט, ואז לעבור את השומרים ולהסתער אל תוך הישיבה בכוח מלא)

ואיך בדיוק נבטיח שנהרוג את לנטרוק? (אני חשבתי להשתמש ברגל שנמשוך על חץ שתירה אתה אליו, ובלי טיפול רפואי הוא ימות)

אם יש לך עוד נקודות תעלה אותן בכיף, חשוב שניצור תוכנית שלא יכולה להשתבש

ממלכה (דינרבלו) -

OUT
גלגל איום+מתאם כוח+מתאם כריזמה+2 מתאם מצב. אגב, יצא לך 8 נזק.

נביא (טייגר) -

OUT
על הציוד אני כבר עובד, לא לדאוג :)
אם אתה אומר שאין מספיק פלאף על העולם או שאתה צוחק או שאתה רוצה שאני אכנס לגיאוגרפיה (ואני אכנס בקרוב). בסוף השבוע הזה יהיה עדכון עצום של האלים, החודשים ואיך נראית מפת העולם של העידן הרביעי. בנתיים יש אלים וחודשים, אבל חלק מהם ישונו.

נביא (נקסטורל) -

OUT
אני בכוונה מתאר את ההתגלות הרוחנית שלו אחר כך, כי לוקח זמן לתודעה שלו לקלוט. אם הוא ירצה הוא יכול לחשוב/לדבר לעצמו מעט כדי ששנינו נבין איך רונדון מתייחס למה שהתגלה אליו. לאחר מכן, כשהוא ירגיש מוכן, תודיע לי בOUT ואני אריץ.

IN
רונדון מרגיש מוזר... לא התגלה לו כלום. ואז זה מכה בו כמכת חשמל בגופו המתכתי.
דום... שד מאחוריו. שדים מאחוריו. הרבה שדים. אבל באותו הזמן, אור אדום ולבן יחדיו מקיף את דום, במעין הילה מנוגדת של טוב ורע.
הוא רואה את גאס ניגש אל בית בפאתי העיר. הוא נראה חושש, הוא חושב. כשהוא פותח את הדלת הוא נעלם.
הוא רואה את לביוס ודם לידו. הוא לא בטוח של מי הוא.
הוא רואה את טאלדיוס, רגש הפחד נעלם ממנו אט אט. אולי לביוס משרה בו אומץ.

ממלכה -

OUT
להריץ או שאתם רוצים להמשיך לדבר בIN/OUT?
דסטריקס, בשם כל מה שקדוש, פתח סקייפ :)

נביא
דום, כמו שחשבתי אומר רונדון, נגוע שדים, אולי אפילו נשלט על ידי אחד מהם. כן, זה מסביר את הטירוף שלו.
גאס. מה קרה לגאס? הוא נכנס לאנשהו ונעלם?
לביוס, ודם. הם שוב הסתבכו בצרות? בלעדי? :evil: בפעם הבאה אבוא איתם, לפחות שם יש קצת אקשן.
טאלדאיוס, הוא מתחיל להשתנות, מתחיל ללכת בדרך הנכונה.

אבל, עוד משהו? מיוחד?
רונדון לא בטוח, הוא חושב שהוא ראה משהו, הבזק קטן. מחושל קרב, על מצחו נמצאת הרונה "טיווז" גם כן. הוא שומר על שער, שער של אחוזה. ומישהו יוצא מהשער- אדם בבגדי אצילים, בעל הבעת פנים מרושעת. רונדון מכיר את האיש ואת מחושל הקרב- הלורד לות'רן, אדונו לשעבר. ומחושל הקרב הוא זאנפין, השותף של רונדון לשעבר כאשר שניהם שמרו על השערים למצודה. רונדון מרגיש כאב חד בגבו, היכן שישנן צלקות כסף הנוצרו מפגיעת שוט מלובן. הוא צריך לוודא שלות'רן ימות.

Out
כאן, כאן, רק לא הייתי יכול להגיב עד עכשיו.

ממלכה-
Out
אז פורצים לבית של לנטרוק? סבבה. אני חושב שזה גם הסיכום של התוכנית, כי אין לנו שום מידע על הבית מעבר לזה שלנטרוק נמצא בו.
בכול מקרה, בוא נריץ לקטעי הפלאף.

ממלכה
אני בעד לתקוף בלילה, אבל אם נשלח חוליה אחת (אני מעדיף מצומצמת, אבל אפשר גם מורחבת) לחולל מהומות בעיר (למשל לשחרר אסירים, להצית מרכזי שלטון, לחסום רחובות וכאלה דברים, בעצם במחשבה שנייה עדיף לשלוח שתיים שלוש חוליות כדי לעשות את העבודה החשובה הזאת בזמן שאנחנו מתקדמים לכיוון הבית של לנטרוק דרך הביוב, ועדיף לתקוף בלילה ולנצל את החשיכה לטובתנו, כי רוב ההתקפות נעשות בבוקר המוקדם (משמרת האיש המת מישהו?) ואז יותר מצפים להתקפה, אז אנחנו נפתיע אותם מכמה כיוונים שונים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה