• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה-
Out
אני אראה לך, סקפטי שכמוך :x

In
אסאדר הולך עם המנהיג של העדר, עיניו בוחנות בזהירות את הקירות, חושיו מנסים לקלוט אם אולי יש משהו על הקירות, אולי עוד חונק. חרבו מוחזרת באיטיות אל הנדן, הוא אפילו לא טורח לנקות אותה. והיד שלו נשארת מוכנה לשלוף אותה כול הזמן. מי יודע מה עוד מסתתר בביוב המלוכלך הזה.
שהם מגיעים לחדר הגדול אסאדר מסתכל על העדר. הם מעטים, אבל על פי השמועות יש להם כוח רב. שהוא שומע את דבריהם הוא מבין את הערך הנוסף שלהם- יש להם גם רצון לנקמה. וכמו שהוא הוכיח. וכמו שהוכיח המלך ריקן. המניע של נקמה יכול לחזק אותך במידה רבה.
או למוטט אותך.

אסאדר מחכה מעט שיללות העדר יפסקו, לאחר שהן נרגעות מאט אסאדר מסתכל על העדר, סוקר אותם בעיניו ומתחיל לדבר: "לנטרוק, או תומס, נמצא בעמדה חזקה מאי פעם כרגע" הוא אומר בעודו מרים את קולו "הוא שולט בעיר. אבל הוא לא יודע שאתם כאן תעזרו לנו." הוא מחייך "בגלל זה, הוא גם לא יגלה שאתם איתנו עד שתהרסו לו את התכנונים."
עיניו מסתכלות על ניאלדו ואלאמוריק, מצפות להסכמה בנושא.

ממלכה
שורלאוודוס מתייצב בענוה מאחורי אסדאר, בעודו מדפדף באחד מספריו וממלמל משהו בשפה משונה, אך כל ישותו אומרת נאמנות ונחישות, שכמו פוסלו בסלע, והוא כסלע יעומד בפני איתי הזמן, ישחק אך לא ימוט, יתנדנד אך לא יפול, יסדק אך לא ישבר.

נביא
רונדון פוקח את עיניו, הוא מרפה מדום ושם את ידיו על האדמה החולית ועיניו נעצמות שוב, תודעתו מתנתקת וצפה כמעט ללא הגבלה בעולם הרוחני.

לאחר מכן רונדון קם, מהרהר במה שנגלה לו, והולך לחפש מקום המתנגד למשטר בעיר, עדיף פאב או דבר מה בסגנון.

לבקשת נקסטורל, נערך ע"י גאלאן

נביא (דינרבלו) -

IN
הוא מוצא שם כמה שקיקי זהב שהוא לוקח במהירות. לביוס פותח את הדלת לכדי חריץ ורואה שם גמד עם סכין קצבים ובן אנוש מדברים. הם לא לובשים שריון.
"כן, אז 'מרתי לו שיי'וף 'שם או ש'ני מחסל 'תו, אף אחד לא יעליב את המנהיג מולי. הוא הדבר הטוב היחיד שקרה לנו בשנים האחרונות!" אומר הגמד בעוד הוא חותך קצת בשר. ריחות בישול מגיעים אל אפו של לביוס. זה כנראה המטבח.

נביא (רונדון) -

META
תטיל חוכמת רחוב.

נביא (דום) -

OUT
אני זוכר את האלף, רשמתי לי בצד :)
רעיון מאוד יצירתי. כל הכבוד.

IN
דום מגיע אל הפונדק. הוא מסתכל מהחלון ולא רואה את האלף בפנים. דום ניגש במהירות לאורווה ורואה סוס שחור יפה, מחכה רק בשבילו.

ממלכה -

IN
"לנקמה!" רגנאר שואג לקול יללות אנשי הזאב והם רצים בביוב אל עבר היציאה, מונהגים על ידי אסאדאר, ניאלדו ושורלאוודוס.
לאחר ריצה ממושכת הם מגיעים אל פתח ביתו של לנטרוק. אנשי הזאב מסתערים לשם במהירות, משחיתים את הקירות של הבית היקר.
"איפה הוא?" הם שואלים.

OUT
אוקיי, פה אני מציע שתעצרו לחשוב על איך לנהל את אנשי הזאב. הסתערות חזיתית/התגנבות, מקומות מסתור זמניים לאנשי הזאב כשאתם עוברים בעיר, דברים כאלה. אני לא אקל עליכם עם זה :)

ממלכה
OUT
אני חושב שהתגנבות תהיה יותר יעילה, אבל מכיוון שקשה לשלוט בפראיותם הייתי עושה את זה דרך תעלות הביוב, כך שהם עדיין יוכלו לרוץ ולהסתער אבל הם לא יראו, והם יוכלו לפרוץ בנקודות הרגישות ביותר.
אפשר לעטות אותם בגלימות או בחתיכות בד כדי להסתיר את טבעם, ולהסתתר עמם בסמטאות הצרות שבין הבתים בשכונות העוני כמה שיותר זמן עד שנהיה חייבם לעבור לרחוב ראשי ששם הם יצעדו עטויים בבד

OUT
נביא - נא להגיב. אני מודע לזה שדינרבלו לא הגיב כי זה היה חג+שבת, זה בסדר.
נקסטורל - לא הבנתי... אתה תיארת את זה ולא השארת לי מקום לתיאור. מה אתה רוצה שאני אתאר? :)
דסטריקס - עוג יגיב בצאת שבת (היום או מחר). עמית לא יגיב במשך הרבה זמן כי הוא נסע לחו"ל לשבועיים או שלושה שבועות, אני לא בטוח. אני מחכה לתגובה של עוג, וכמובן שתמשיכו כרגע בלי עמית.

רוי
out
סליחה שלא הגבתי, הייתי בירדן(לא יכולתי להודיע לך כי זה היה מאוד ספונטני )
IN
דום לוקח את הסוסה, וברגע שהוא נוגע בה הוא מרגיש את זה, קול בתוך ראשו דום, מצאת אותי סוף סוף, אני רואה שבלי הדרכתי הידרדרת, והרבה, דום נרתע, הציפור שהייתה שלו, לא הרוח שאמו החורגת כבלה לציפור, היא מצאה אותו, והיא כאן כדי להדריך אותו אל דרך הישר, במעמקי ראשו הוא שומע את השד שלו ממלמל בכעס
OUT
1) אני חושב שהגיעה הזמן להפוך את דום לקצת יותר נחמד כי דמות מרושעת נטו זה פחות כיף מדמות אם דילמה מוסרית
2) יאי סוס, באופן כללי חיות רכיבה זה מגניב אז אני מעדי לקבל חיות חזקות יותר במקום ציוד(אני כבר ברמה של לרכוב על זאב חזיר בר או לטא), תזכור שהציוד שלי ממש עלוב ביחס לדרגה( חרב קסומה פלוס 1 שריון קסום פלוס 1 וסוס שזה חיה לדרגה 3)
3) מה אם האלים?, באופן אישי אותי יותר מעניין לשמוע עוד על האלים או פרטי היסטוריה קצרים כאלה שנותנים רעיונות, כמו שהיה בחודשים( כאתה אומר לי שהיה פעם מלך הדרקונים אני ישר רוצה לשחק דמות שקשורה לזה איכשהו, עוד כאלה יהיה מגניב),

ממלכה
מה אתה מתכנן? כי אני חושב שצריך לפעול מיד
ובנוסף איך נחביא אותם בדרך לחווה, כי נצטרך לעבור מחוץ לעיר, וגם איך נשכנע אותם לחכות, כי הם רוצים לתקוף מיד

ממלכה-
Out
בוא נסגור כמה דברים-
- לא תוקפים איתם כרגע
- לא מעבירים אותם באמצע העיר

עם 2 העובדות האלו, בוא נתחיל לבנות תוכנית. הם כנראה מכירים דרך סודית לשם כי לא ראו אותם בתקיפה הראשונה שלהם והיו עליהם רק שמועות. ת׳נטרו המזוקן הוא עלוב לעומתנו, ואנחנו נצטרך פשוט לתפוס אותו לקצת זמן ולכלוא אותו איפה שהוא, אולי בביובים. ואנחנו נשתמש בחווה שלו.

רוי
לביוס מתבונן בגמד ובבן האנוש הוא מטיח את הדלת בפניו של הבן האנוש האומלל ושובר לו את האף ולאחר מכן מזנק בפראיות על הגמד המסכן.לאחר האבקות קלה הוא בועט את הגמד שלושה מטרים אחורה ברעש רעם גדול שמחשמל את הגמד.לאחר ההתקפות הוא נוהם עליהם ומתקרב אל הגמד.
MEAT
הטחה-18+4=22
אני לא יודע אם אתה מאשר אז תגלגל לי נזק שלא נתעכב
ביקוע שמיים על הגמד-3 :x אני מניח שלא פגע.

ממלכה
ואני חושב שכדאי לנו לשמר את המומנטום של ההתלהבות ותאוות הנקמה, שתיעלם עוד כמה זמן ולכן אסור לנו להשתהות יותר מדי ולשקר להם יותר מדי כדי למשוך זמן-קח את הפיקוד-כי מעבר לזה אין לי מה לתרום

ממלכה-
Out
אז נתקוף הלילה? מעולה מבחינתי

דרך אגב, רוי אמר לי בסקייפ שיש לנו עכשיו זמן לדיונים בגלל שעמית לא כאן. דיונים אחד עם השני, עם דב"שים ועם הכול. בזמן שהעדר הולך בביוב, אנחנו נדבר.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה