• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה-
"היא הותקפה כי היא גילתה מידע קריטי, ניסיון החיסול היה במטרה להשתיק אותה, אני יכול לספר לך מה היא גילתה, אבל לדעתי עדיף שתשמע את זה ממנה, אנחנו באנו לפה בשביל לעשות קשר ראשוני איתכם, ולבדוק שהדרך בטוחה, לכן היא לא פה כרגע".

ממלכה
OUT
די! זה לא בסדר שאתם מריצים את המשחק כל כך מהר כשעוג לא יכול להגיב, ואני לא מגיב. איפה שכחנו את עצמנו אנשים?!
אני מגיב כי לא הגבתי מזמן לפי התקדמות המשחק וזה סותר את ההבטחה שלי,ואני לא אהיה מוכן להגיב על כל תגובה של רוי בנושא עד שעוג יגיב

IN
"על כולנו כאן רובצת קללה, מסוג שהוא, על שלי לא אדבר מחמת הסכנה שבהגית דברים שכאלה, אך אנו באנו בכדי לתקן את העוול שנעשה לכולנו, אומר שורלאוודוס בעודו מורה על אסדאר "האדם הזה נפגע מאוד בגלל תומס לנטרוק הארור לעולמי עד! רכושו עומד להיגזל ממנו, חייו ילקחו, אמו תוכרח להינשא לו, וכל חבריו יעונו" אומר שורלאוודוס ומורה על ניאלדו "אדם זה ירצח ע"י הארור ברגע שאנשיו יניחו את ידיהם עליו, הוא הפך מגיבור לאויב, מאיש מכובד ומהולל המגן על אנשינו לבוגד שפל שיומת בכל מחיר, ואנוכי איבדתי את כל החיים החדשים שלי, שבניתי בעצמי לאחר חורבנם המוחלט של חיי הישנים הייתי איש מכובד, חכם, איש סודם של שליטים, נתנו בי אמון, בטחו בי, הייתי צריך לבצע למען שלטון הצדק דברים כה מסוכנים וכה מסמרי שיער, אך עכשיו זרקו אותי לכלביהם של הרוצחים השכירים!" אומר שורלאוודוס בהתמרמרות גלויה.

META
בדיקת דיפלומטיה-אם צריך-14+8=22

ממלכה-
In
"כמו שחבריי אמרו, אליאנה שלחה אותנו" אומר אסאדר "תומס לנטרוק, מי שהביא את הקללה הזאת עליכם. שולט כעת בעיר. בעוד שבוע ימים הוא יביא אליה צבא גדול ויהרוס אותה. הבחירה נתונה בידך, האם תישאר כאן ולא תעשה דבר, או שתתנקם בו איתנו על מעשיו- ויחד נהרוס לו את התכנונים דווקא שהוא הכי בטוח בעצמו?"

ממלכה -

IN
"הוא... ה-הוא שיקר ל-לנ-נו?!" הוא צרוח ומתקשה להסתיר את טבעו הפראי. "אנחנו חייבים לבדוק את זה... תנו לנו להתארגן. בואו" הוא מפטיר בזעם כמעט בלתי נשלט ונכנס אל המאורה.

OUT
כל דיבור ביניכם שאתם לא רוצים שהם ישמעו - עכשיו.

ממלכה -

IN
הם מגיעים לחדר גדול מכוסה בטחב. המים והסירחון נשארו בחוץ ועשרים אנשי זאב נמצאים על הרצפה, שקטים וקטלניים.
אחת מהן קמה ומסתכלת ברעב ובפראיות. "רגנאר, מה זה אמור להיות?" היא שואלת בכעס. "מי הם? מה הם עשו עם אליאנה?" היא כועסת.
"לנטרוק, מתברר, בגד בנו. או שהוא מעולם לא היה איתנו..." אומר איש הזאב שליד החבורה האנושית, רגנאר.
אנשי הזאב נוהמים בכעס. "ואנחנו ננקום! אנחנו נסיר את הקללה הארורה הזאת מאיתנו!" משלהב אותם רגנאר בפשטות. הוא פונה אל החבורה.
"אנחנו רוצים הסתערות חזיתית! דם! קרב! מוות!" הוא צועק לקול יללות אנשי הזאב.

נביא (דינרבלו) -

IN
הוא יורד, אוחז בחבל שטאלדיוס זורק אליו. "אני אשאר פה לפקוח עין" הוא לוחש. לביוס יורד בקלות ומסתכל על החדר שהוא נמצא בו.
החדר מרוהט בפשטות - מיטת עץ, שידה קטנה עם שלוש מגירות ושטיח פשוט מבד. הדלת ליציאה נמצאת מימינו. דלת אחרת, אולי לחדר סמוך, נמצאת לשמאלו.

נביא (רונדון ודום) -

OUT
טוב, זה זמן מחוץ לקרב... אם אתם רוצים רולפליי או כל דבר אחר שאתם חושבים שהדמויות שלכם יעשו - בכיף. אם לא, חכו עד שדינרבלו יסיים עם שלו.

נביא (טייגר)
רונדון גורר את דום לגן כלשהו בעיר (גן ציבורי, לא גן ילדים. אף על פי שזה יהיה משעשע לשים את דום בלול שלא יעשה כלום) שם הוא מתיישב על האדמה (על חלקת אדמה חולית), אומר לדום שאם מישהו שואל הוא צריך "להטען", ושוקע במדיטציה עמוקה, פוקח עין על דום כל הזמן. "אם תנסה לעשות משהו אתה גמור" אומר רונדון, "פשוט שב ותנוח קצת"

נביא (רוי)
רונדון מנסה ליצור קשר עם רוחות המדבר, מקווה שהן יוכלו לעזור לו להבין משהו על דום אם דום יהיה קרוב אליו. הפעם הוא לא מנסה להשיג חזיונות, אלא פשוט לאפשר לתודעה שלו לצוף במישור הרוחני ולאפשר לדברים לבוא אליו.
IN
רונדון עוצם את עיניו, והרונה שעל מצחו זוהרת בירוק, כמו גם הפסים שעל גופו, המסמלים עורקים וורידים של אנרגיה. רונדון רואה את המנגנונים המכניים המרכיבים את הראש שלו, ובמרכז הכל נמצת אבן חן, מרוצפת ורידים ועורקים. האבן עצמה צהובה-עמומה, כצבע החול.
רונדון נכנס עמוק יותר ויותר, מנסה להתכנס בתוך תודעתו כדי להגיע לרמה המושלמת של המדיטציה.
חוויות חייו חולפות ביעף.
הוא רואה את דום לצידו. והתמונה נמוגה, מפנה את מקומה לתמונה אחרת.
הוא רואה את הצטרפותו של לביוס, ואת דום דוקר את האדם החף מפשע.
הוא רואה את ויקאס, בדו קרב שהיה להם לפני זמן רב.
הוא רואה את גאס, מציג אותו בפני שאר החבורה.
הוא רואה שממה- מדבר אינסופי, היכן שהתחבר לראשונה לזעמו ולרוחות הטבע.
הוא רואה עיר, מבצר, הוא מסתכל למחושלקרב אחר בעיניים- זהו בן זוגו (partner) הם שומרים יחדיו על הכניסה למצודה.
הוא רואה את אדונו- אציל מהודר ששמו תרקייס לות'רן, מלקה בו בחוזקה בשוט פלדה מלובנת- צורב בגבו "צלקות" שיישארו לנצח.
הוא רואה את חדרו לשעבר- אפילו לא חדר- אפילו לא חדרון- כוך אבן קטן, לא מרוהט. אין בו כלום חוץ משמן.
הוא רואה את הממציא שלו- גמד בשם אוריג, צועק לשמיים שהוא חי.

לאט לאט התודעה שלו מתנתקת מכל הכבלים למעט אחד, למעט היד שאוחזת בדום, ומתחילה לרחף במישור הרוחני.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה