• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה -

OUT
כעיקרון הדבר לא אפשרי, אבל זה מגניב מדי מכדי לסרב והתיאור היה נפלא. you got it, דסטריקס :)

IN
המים סביב החונק קופאים בזמן שעורו של היצור החלקלק קופא. הוא מנסה לצרוח, כנראה, אך לשונו קופאת עוד לפני שקול נשמע ממנו. הקרח מכסה את הגופה המזוויעה ושורלאוודוס יכול לעמוד עליו כדי שלא להיות במים העכורים והמגעילים.
החונק שניאלדו מנסה לתקוף מתנגד באופן מפתיע ומזנק עליו בשנית, ויחד עם חונק אחר הם שניהם זורקים אותו אל תוך המים ועטים עליו במהרה. המים סביב ניאלדו הופכים לאדומים, דבר שבקושי נראה דרך הזוהמה שהמים מלאים בהם. בזמן הזה אסאדאר חותך בחונק אחר שקופא מחרבותיו הקסומות של אסאדאר, ולאחר שאפילו לא מצליח להתנגד כיאות נופל מת, מקפיא את המים סביבו. גם אסאדאר יכול לעלות על הקרחון הקטן שנוצר כדי לברוח מזוהמת המים המגעילים.

שני החונקים הנותרים, עדיין נמנעים משורלאוודוס, שמים לב שניאלדו מותקף ומטופל על ידי שניים מבני מינם. הם מסתכלים על אסאדאר בחשש אך מצליחים לאזור אומץ להסתער עליו, הפעם בקטלניות יתר - בעוד אחד מהם ממשיך למוטט סלעים, השני משתמש בקיר כדי לקבל מומנטום חזק ופוגע באסאדאר היישר בבטן, מעיף אותו אל המים שנהפכים לאדומים מעט סביבו.

META

התקפות נגד אסאדאר -

מפולת סלעים - 21 נגד תגובה, אם פגע 7 נזק ואסאדאר סובל -1 לפעולות שלו עד סוף תורו הבא. תזכור שיש עדיין נזק מתמשך 2 ולא הודעת לי אם הצלחת בהצלה נגדו.

חניקת מוות - [דרישות, יתרון קרבי - הצלחה בבדיקת מומטנום אקרובטיקה]. 27 נגד דרג"ש (דאמ!), אני מניח שפגע אז 16 נזק ואסאדאר נקע את העקב שלו בנפילה העוצמתית. -2 לדרג"ש ולתגובה עד טיפול רפואי רציני.

התקפות נגד ניאלדו -
חניקה - 13 נגד דרג"ש, פספוס.

חניקת מוות - [דרישות, יתרון קרבי - איגוף]. 24 נגד דרג"ש, אני מניח שפגע אז 17 נזק וניאלדו קיבל חתך רציני ביד. -2 לדרג"ש ולתגובה עד טיפול רפואי רציני.

OUT2
אל תצפו שאני אכתוב דרישות שוב בקרבות אחרים, אני פשוט כותב את זה כדי למנוע תגובות כמו "מה זה חניקת מוות?! אתה עושה לנו דווקא!"
וכן, לצערכם אני מספיק מנוסה במניקה כדי להעלות מפלצות דרגות או להמציא להם נתונים ע"פ מדריכים :P

נביא (נקסטורל וטייגר) -

OUT
אין לי מושג למה כתבתי שליש. התכוונתי חצי.

IN
"מעולה. יש לכם מימון של חצי ממני. אני מניח שאתם מדברים על נשף בטירת המפקד... יוקרתי. יהיה לפחות בעלות של 20 אלף מטבעות זהב. כואב לכיס, אבל היהלום שווה הרבה יותר... הו, אני נחמד מדי" הוא נאנח בחיוך ציני ומתיישב על הכיסא. "הסכום יהיה מוכן עד הערב, לאחר שלוש ספירות מדויקות" הוא מסמן להם לצאת מהדלת. "אה" הוא עוצר אותם רגע לפני. "בחרתם בסוסים, לידיעתכם. מילת קוד שלנו. תאמרו אותה לבחור שעצבנתם בדרך לפה".

נביא (דינרבלו) -

IN
הם מגיעים לבסוף למעין גג גדול ואדום עם ארובה המובילה לבניין. יש גם חלון, אם כי שבירה שלו תעשה יותר רעש, אך תהיה נוחה יותר לכניסה.
"זוהי גילדה ששומרת טוב על הכסף שלה..." הוא מזהיר מראש. "אתה לא אוהב להתעסק עם גילדות רוצחים".

OUT
אני נותן לך לתפוס פיקוד פה כי אני מניח שלביוס רגיל להנהיג. אם אתה מעדיף שטאלדיוס ינהל את זה תאמר לי (אני כמובן מעדיף שאתה תנהל את זה :) )

נביא
"אני מעסיק חלק מן הרוצחים טאלדיוס.אני אדם מסוכן.מאוד.ועלי לרכוש עכבישים בכל מיני מקומות.אז אני לא חושב שיהיה לנו קל.אבל קשה?ממש לא אני מכיר את האומנות המלוכלכת הזאת.למדתי אותה. "לביוס מסתכל על החלון ושולף את הגרזן הענק שלו הוא מתחיל להשתמש בחלק המחודד של הגרזן המיועד לעריפת ראשים כדי לחתוך את הזכוכית תוך כדי תפיסת הזכוכית החתוכה בעזרת ידיו.לאחר זה הוא שולף חבל מן תיקו(ערכת הרפתקנות) והוא קושר אותו לגג בחוזקה וקופץ ממנו לתוך הביניין תוך כדי שהוא מבקש מטאלדיוס לחפות עליו.

ממלכה
OUT
יפיי!! תודה תודה תודה תודה!!!!!!!111אחדאחדאחד

IN
שוראלוודוס מביט בפגר הקפוא של היצטור המתועב בשביעות רצוון כשל חתול מטופח ושמן שבעליו השליך לו דג גדול, והוא אוסף בשמאלו את שולי גלימתו המטונפים מזוהמת הביבים וממהר לטפס על הפגר.
הוא נאנח בהקלה כאשר נעליו מתרוקנות מן מי המדמנה, אך הקלה זו היא הקלה רגעית, כשל נמלט העבר את חומות כלאו אך מבין עתה כי עליו להסתתר מפנמי החוק, כך הוא מרגיש כאשר הוא מביט בניאלדו שותת הדם המתפתל מכאבי תופת.
שורלאוודוס מביט בחונקים בזעם עצום, כאשו של הר געש ישיש שחזרנה לפעום ביתר שאת כך הוא מביט בהם במבט משמטה בתפלצים המתועבים, הם לקחו ממנו את ילדותו, את משפחתו, כמעט את חיו, ועתה גם את חיו החדשים וחבריו, והוא גמר אומר בנפשו לא להיות טרף קל, לא לאבד את כל מה שיש לומ בשל המפלצות המתועבות והארורות הללו.
הוא חושב על קסם בעל מעוף, קסם שיהרוג אותם בעודם מלאים בפחד אלוהים, או יותר נכון בפחד שורלאוודוס.
הוא רוצה שהפחד ימלא את ישותם, ישמיד את כל זכרונותיהם, רגשותיהם, חושיהם, ימלא את מוחם, ישמד וידחק הצידה את כל מה שהיה בהם קודם, הוא רוצה לנקום, לעשות למפלצים האלה את מה שהם עשו לו, ולעשות זאת לכל בני מינם הארורים והמתועבים.
הוא שולף פסלון קטן מכסף של חייל על נשקו וציודו, ומנסרת קרח, ומכוון בעדינות את המנסרה אל מאחורי הטבח המתרחש בניאלדו, ומניח מאחוריה את הפסלון בעדינות, כאילו הוא מתעסק כרגע במרקם המציאות עצמה.
הוא מתחיל לשיר בקול עמוק וגותי מילים משונות, מילים שמקסימות את השומע, שניתן להבין את היופי שבהן, ואת משמעותם מעבר לכל מחסום שפה שהוא.
הקול מדבר על מלחמה, על צבאות השועטים אחד כנגד השני בשלגי וקרחוני הצפון הרחוק, על עולם אחר, חיל הרגלים נאבק באמצעות שריונות גסים מפרווה ואלות מקרח נוקשה בפילים אדירים בגודלם ושעירם, שמראשם מושלכים קרחונים.
השלג הצח מאדים בדמם של הנופלים, ושדה הקרב זרוע גופות מבותרות, מעוכות ומחוללות,, וצבא אחד נהדף אל עבר הצוקים.
אז השיר האפל והנורא נעשה שיר על ישועה, על יצירתיות, על מנהיגות גדולה, על גאונות.
חיילים רבים ואדירים בגודלם מופיעים על הצוקים, ויורדים בהסתערות אדירים ההופכת את הקערה על פיה.
פילי ענק צונחים, הרודף נהפך לנרדף, הסתערות הנצחון המוחצת, קול הקרנות המתרונן לו בכפור, ובלב כל זה, שאמאן שבטי צעיר, עטור פרוות ועצם המניף ידיו בהתלהבות, ונשבע, שהיום הזה יזכר לעד.

לפתע, שירתו המהפנטת של שורלאודוודוס מפסיקה, וכולם חוזרים את הביבים המצחינים, בעודם מביטים בחלל במבט חולמני, אך עד מהרה מתעשתים וחוזרים לקרב, כי הרי מי שת לבו אל שירה יפה כשחיו על הכף?
אך שורלאוודוס לא חדל משירתו, הוא מלמל בשקט את המילים האחרונות ואמר בלשון הזרה את אותם הדברים שנטעו אימת מוות בתפלץ שהיווה הנקמה הראשונה, ואז הבזק של אור כחול וקר ממלא את המערה.
לוחם אדיר בגודלו, שכמו יצא מתוך האפוס המרשים מופיע מאחורי החונקים העולים על ניאלדו לכלותו, ומניף את אלתו הקפואה במכה חסרת חרמים אל עבר התפלץ הקרוב בעודו זועק זעקת קרב, זעקת נצחון, זעקת מוות באותה שפה עתיקה, ומכה במלוא העוצמה בתפלץ, ומותיר אותו סגול מכפור וחבורות, בעודו מתפלש במי המדמנה.
שורלאוודוס מביט במבט נצחון בלוחם הרומס תחת אלתו את התפלץ וזועק אל ניאלדו זעקה יחידה החודרת מבעד לדמדומי הכרתו "ניאלדו, הנצחון שלנו, מוות לתפלצים! הם יובסו עוד היום עד האחרון שבהם" זועק שורלאוודוס השיכור מנצחון, והלוחם אך החל את מלאכת הדמים...

META
אחיזתו הקפואה של ביגבי, במסוך לניאלדו כך ששני החונקים המאגפים סמוכים, בערך ככה:

:orc: :? :orc:
:idea: :bones:

(ניאלדו-המבולבל, הלוחם-העצמות, המשבצת הריקה-המנורה)

גלגול התקפה כנגד החונק שקרוב אלי-20 טבעי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111אחדאחדאחד אני לא מאמין! (הוא גמור)
נזק-16+5+1+1=23 נזק קור+הוא אחוז ד"ק להשתחררות-17 קשיחות 21 תגובה!!

ממלכה-
Out
תגובה קצרה, כי אני לחוץ בזמן, שוב...
In
אסאדר מסתכל על היצור, חרבותיו מונפות ומבלבלות אותו, ולפתע ננעצות בו ללא אזהרה. דם ניתז על הקרקע וחתכים מאיימים מופיעים על היצור.
Meta
פעולה רגילה- מלתעות הזאב
גלגול התקפה ראשון: 14+8=22
פגיעה: 5+3+5+2=15 נזק קרח
גלגול התקפה שני: 18+8=26
פגיעה: 3+8+5+4=20 (!!!) נזק קרח

פעולת תנועה- פסיעה אחורה

ממלכה-
ניאלדו נחנק, דם ניגר מפיו ומפציעה חדשה בראשו, ואז הוא רואה את החונק שפלאפי תקף, מת, הקרח שניאלדו שם עליו מקפיא את כל גופו, ואז הקרח מתפורר, משאיר רק שבבים מנצנצים כגופה, שמשאירים ענן קור קטן, הענן זז אל ניאלדו במהירות, וניאלדו שואף אותו, ואז גופו הופך לערפל, ערפל לבן עם שבבים נוצצים בתוכו, הוא זז ועובר את האחד שלא נתפס על ידי לוחם הקרח, זז דרכו, גורם לו לרעוד מקור אדיר, משאיר עליו כמה שבבי קרח קטנים, שמתחילים להקפיא חלקים קטנים מגופו, ניאלדו, הערפל הקפוא, עובר, ומתרחק מעט מהחונק, ונוחת על הרצפה, המים מתחילים לקפוא מסביב לערפל, ואז הוא חוזר להיות רגיל, וניאלדו עומד על המים הקפואים, שצפה על המים, הוא פונה אל אלאמוריק, "קצת עצבני מדי לטעמי, אבל בכיף", הוא שובר עם המטה שלו חתיכה קטנה מהקרח הצף, וגורם לה לעוף במבטו, היא מרחפת עד שהיא מגיעה לגובה של הכתף שלו, ואז מתפרקת כאילו נשאבה לתוך מערבולת, יוצרת שער קטן, בגודל של יד, הוא מכניס לשם את היד שלו, ונראה שמתחיל לחטט, "בוא נראה, מסור חשמלי?, חלש מדי, שוט שואב נשמות?, מסוכן מדי, פצצת קרח?, תחסל את כולנו, רימון יד קדוש?, אין פה ארנבים, הו!, אש לבנה", הוא שולף מהשער כדור אש לבן, בגודל של כדור גומי קטן, שנראה שלא פוגע בו בכלל, , הוא מעביר אותו אל מעל למטה, והוא מתחיל לרחף מעליו, הוא מכניס את היד שוב, ושולף חוברת קטנה, "בוא נראה, הוראות שימוש לאש לבנה, הנח את כדור האש הלבנה מעל המטה שלך, לאחר מכן כוון את המטה מעל המטרה, ותדחוף אותו קלות, תיזהר שכדור האש הלבנה לא יבוא במגע עם חברים, מכרים, או בני משפחה, מחשש לנזק בלתי הפיך, תודה שבחרת בנו, חצר החורף", ניאלדו מפנה את המטה לכיוון החונק הלא אחוז, ודוחף אותו קלות, כדור האש טס במהירות אל החונק, לא נותן לו הזדמנות להתחמק, ונכנס בתוכו, לא נראה שנגרם לחונק נזק, ואז הקרח מתחיל להתפשט, אדי קור יוצאים ממנו, ועורו של החונק מתחיל להיעשות כחול, ואז זה נפסק, והחונק פתאום נבער באש עצומה, אש לבנה, החונק צורח, בזמן שחלקים ממנו נמסים, והוא הופך לשלולית שנבלעת במים העכורים, "אני מבין למה הם שמו אזהרה על זה",אז ניאלדו שם את המטה שלו בתוך המים הלא עמוקים ומשתמש בו כמשוט, מתרחק מהחונקים, אל מקום כיוונו הכללי של אסאדאר, ואז הוא הופך לערפל, הוא מהר נכנס אל תוך המים, שקופאים מאחוריו, ויוצא מאחוריי אסאדאר,שוב המי קופאים מתחתיו, והוא עומד על קרח צף.
META
פעולה חופשית: צעד ערפילי(משתמש בחונק הראשון שתקף אותי): ניאלדו משתגר 5 משבצות הרחק מהחונקים.
פעולה משנית: סימון החונק שלא אחוז.
פעולה רגילה: אש מכשף על החונק המסומן.
התקפה: 17+11=28 נגד תגובה.
נזק: 23 נזק אש, והמטרה מקבלת 5- לכל ההתקפות עד סוף תורי הבא.
פעולת תנועה: מתרחק מהחונקים ומתקרב לאסאדאר
פעולה חופשית שנייה צעד ערפילי(במקרה וזה שתקפתי מת, או שזה שאלאמוריק תקף מת): ניאלדו משתגר אל מאחוריי אסאדאר

ממלכה
שורלאוודוס מביט בהשתאות רבה בלחשיו של ניאלדו והוא ממהר להגיד לו "אשמח אם אחרי שנצא מכלל סכנת חיים מידית תוכל ללמדני כמה מן הנוסחאות האלו, זה נראה נחמד מאוד, באיזה תנועות כוכבים אתה משתמש? או שאולי אתה משתמש בפרימה ושזירה? מידול? מימדי מעבר? אולי בשיטות אקזוטיות יותר? אבל מה שלא תהיה שיטתך וגישתך הן נראות מלבבות ומעניינות ביותר" אומר שורלאוודוס בפנים קורנים

ממלכה -

OUT
"שירתו המהפנטת..." מעולה, מעולה, ראה שורה ראשונה :)

IN
בעוד שני חונקים אחרים מתים משיר של אש וקרח ונופלים למים העכורים ויוצרים עוד קרחונים קטנים, נשמעים עוד ועוד חונקים באים.
על פי טפיפות הרגליים והצרחות, לפחות עוד שישה. החונקים האחרים קופצים למעלה במהירות ונאחזים בכמה סורגי ביוב שלא מזרימים מים כרגע. נראה שהם מתארגנים לתקיפה גדולה.
נשמעת צרחה צרודה - "אווווו" וכמה הצלפות מים חזקות ביותר, עד שלבסוף מסתער איש זאב עצום אל כמה מהחונקים המתים שעל הקרקע. הוא לוקח אותם במהרה בזמן שחונק אמיץ וטיפש מחליט לקפות עליו מהתקרה.
איש הזאב נפגע מעט ודם נוזל מגבו, שם החונק הצליח לפגוע, אך הוא תופס את היצור הקטן ותולש את ראשו בנשיכה קטלנית. בזמן הזה החונקים, צורחים בשפתם, בורחים מהמקום.
איש הזאב נעצר כשהוא מגיע למסדרון המואר. הוא זורק את גופות החונקים על הקרקע, כנראה כמעין סוג של אזהרה לחונקים האחרים, וחושף שיניים אל עבר החבורה.
"מ-מ-מי א-אתם, ב-בני אנו-ו-וש?" הוא אומר בקולו החייתי. נראה שהוא נאבק עם טבעו כדי לדבר, והוא בקושי מובן.

נביא (דינרבלו) -

OUT
אתה בטוח שאתה רוצה סולו?

ממלכה
שורלואוודוס ממהר לקשור את מטהו מפיץ האור מאל גבו, ולשלב את ידיו אחת בשניה אל מול חזהו, בכדי לבצע מחווה עתיקה של מאגים, הדומה אל אקט הכניעה ומשמעה-איננו רוצים להזיק לך, וגם אם כן, אתה תהרוג אותנו קודם.
לוחם הקרח המבולבל צועד אל שורלאוודוס בצעד כבד ומתייצב לצדו בעוד שורלאוודוס אומר בעדינות קרירה אל איש הזאב "ברכותינו לך, שליט אדיר המטיל את מרותו עלי מפלצים איומים ונוראים! אנו אומנם בני אנוש, אך אנו כאן לא בכדי להזיק לך לוחם דגול אלא בכדי לבקש את עזרתך ואת עזרת אחיך האדירים אשר אינם נוכחים כאן, באירוע חשוב מאין כמותו" אומר שורלאוודוס תוך כדי כך שהוא מחווה בגופו אל עבר אסדאר "שני אלה מצידי הינם אחי בנפש, אך האדון הנכבד שהחוויתי עליו הוא לוחם גדול, איש אציל ומכובד וגם אחי הבכור, אשר מנהיג את כולנו" אומר שורלאוודוס, משהו מבריק נראה על לחיו באור העמום.

דמעה.

נביא (טייגר ורונדון) - לאן?

ממלכה -

IN
נראה שהוא מסתכל על ניאלדו במבט מטורף מכעס.
"אלפא?!" הוא צורח וכמעט מסתער עליו. "להקה?!" הוא שואג. "אנחנו לא זאבים, בן אנוש כעור! אנחנו מקוללים!"

ממלכה-
"אני מתנצל על הטעות, איני יודע איך החברה שלכם עובדת, והנחתי הנחה שגויה, אני מצטער, וגם אני מקולל, אני יודע שזה לא נעים, שאנשים רגילים מתייחסים אליכם כמו חרא, שאתם אפילו לא יכולים ללכת ברחוב, אני יודע איך זה ללכת ברחוב ושאנשים רואים אותך כיצור זר, מפלצת, שאף אחד לא מתייחס אלייך כשווה, ולכן באנו לתקן את האבל הזה, אנחנו רוצים לעזור לכם, לגרום לכך שתוכלו ללכת ברחוב כשווים לכולם, שלא תצטרכו לגור בביוב המצחין עם חונקים ארורים, שלא תצטרכו פעם בחודש לצאת ולהרוס שדות חקלאות, אנחנו רוצים לעזור לכם להתמודד עם הקללה, ונקווה שגם להביס אותה, אנחנו רוצים להחזיר אותכם לחיים רגילים, של שקט ושלווה, לא לחיות בביוב בפחד, זה מה שבאנו להציע לכם".

ממלכה-
"ומי אתם חושבים שקילל אותכם?, האיכרים המסכנים, שכל חווה שאתם הורסים, מביאה אותם לסף רעב, והרס שלם של משפחות?, האם זה באמת פוגע באותו האיש, שיש לו חשיבות קטנה לכך?, אני מבין שניסתם לצאת נגד מי שקילל אותכם, אך אני רוצה לדעת, מי אתם חושבים שעשה זאת?"

ממלכה-
"חשבתי כך, אני מבין שמי שאמר לכם את זה הוא תומס, או שאתם מכירים אותו כלנטרוק?, המקולל שיודע הכל על מצבכם, ומי קילל אותכם, ויודע להדריך אותכם בצורה מדוייקת, כן?, זה שנתן את הרעיון לתקוף את השדות?, אם צדקתי עד עכשיו בשאלותיי, תן לי להוסיף עוד שאלה, האם אי-פעם, היה לך חשד, שמשהו לא נשמע בסדר?"
META
דיפלמטיה: 12+21=33

ממלכה -

IN
נראה שהוא נרגע לעכשיו.
"לא. תומס הציג הוכחות... ועד שלא אדע שאתה צודק לחלוטין לא אספר אותן. ריטקט הנוכל הזה... אם הייתי יודע את דרכי אל ביתו הייתי יוצא לחסל אותו מיד! מיד, אני אומר לכם!" נראה שהפראיות משתלטת עליו שוב. "אני ועוד שמונה מקוללים" נראה שהוא אומר ב... עצב?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה