ממלכה-
ניאלדו נאבק בחניקה, הוא מצליח להסיט טיפה את זרועתיו של היצור המקולל, וזה כל מה שהוא היה צריך לעשות, הוא נעלם בהבזק ירוק, שער נפתח ליד אסאדאר, יד יוצאת ונוגעת בכתפו, והוא נעלם בהבזק ירוק, ניאלדו יוצא מהשער, ניצב מול היצור שחנק את אסאדאר, בפעולה מהירה, הוא מעיף עם המטה שלו מים על היצור, ומרכז בהם אנרגיה קסומה קרה, כאשר המים פוגעים ביצור הם קופאים, כמות המים היא מזערית, אבל נראה שהיא יוצרת הרבה קרח יחסית לגודלה, שהיצור בא לתקוף אותו חזרה, ניאלדו נעלם שוב בהבזק ירוק, והיצור תוקף משהו אחר, אדום, גדול, ועם ארבע מחושים, פלאפי ניצב שם, חוסם את המכה עם אחד מהם, ניאלדו מופיע רחוק משם, "תשתמש במים", הוא צועק לפלאפי, פלאפי מתחיל להינמס, לא נראה שזה מפריע לו במיוחד, אבל הוא הופך לשלולית מים, ונשארה רק הריכה קטנה מפלאפי, היצור מבולבל, ואז מחוש יוצא מהרגל ונותן לו מכה תחתית לסנטר, המים עושים תהליך הפוך, והופכים שוב לפלאפי, רק שהפעם במקום להיות אדום הוא לבן כשלג, מנשימתו יוצאים אדי כפור, והרצפה שבה הוא דורך מתחילה לקפוא, פלאפי מתחיל להכות ביצור עם המחושים, על כל מכה הוא נוגע עם אחד המחושים במים, ואז נותן איתו מכה, כל פגיעה חלק קטן בגוף היצור מתחיל לקפוא, פלאפי מתרכז ברגליים שלו, וככל שהוא נותן יותר מכות, ככה היצור הרצפה מתחתיו מתחילים לקפוא יותר, תוך שניות ספורות של עשרות מכות, הרגליים של היצור קפואות לחלוטין, לא מאפשרים לו לזוז בכלל, "אני חושב שאני אתחיל להתעסק עם מים", אומר ניאלדו מרחוק, ואז הוא מניף את המטה שלו לכיוון המים הקפואים שהוא שם מקודם על היצור, הקרח מתחיל להתרחב, ומקפיא עוד קצת מהיצור.
META
יוזמה: 16.
פעולת תזוזה: החלפת פיה: אני ואסאדאר מחליפים מקומות דרך השתגרות.
פעולה משנית: לסמל את החונק שתקף את אסאדאר.
פעולה רגילה: פסיעת רוח אחרת
התקפה: 26 נגד קשיחות.
נזק: 16 נזק, והוא נטוע עד סוף תורי הבא
השפעה: אני משתגר 8 משבצות הרחק מהחונקים.
META
יוזמה: 16.
פעולת תזוזה: החלפת פיה: אני ואסאדאר מחליפים מקומות דרך השתגרות.
פעולה משנית: לסמל את החונק שתקף את אסאדאר.
פעולה רגילה: פסיעת רוח אחרת
התקפה: 26 נגד קשיחות.
נזק: 16 נזק, והוא נטוע עד סוף תורי הבא
השפעה: אני משתגר 8 משבצות הרחק מהחונקים.