• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה-
ניאלדו נאבק בחניקה, הוא מצליח להסיט טיפה את זרועתיו של היצור המקולל, וזה כל מה שהוא היה צריך לעשות, הוא נעלם בהבזק ירוק, שער נפתח ליד אסאדאר, יד יוצאת ונוגעת בכתפו, והוא נעלם בהבזק ירוק, ניאלדו יוצא מהשער, ניצב מול היצור שחנק את אסאדאר, בפעולה מהירה, הוא מעיף עם המטה שלו מים על היצור, ומרכז בהם אנרגיה קסומה קרה, כאשר המים פוגעים ביצור הם קופאים, כמות המים היא מזערית, אבל נראה שהיא יוצרת הרבה קרח יחסית לגודלה, שהיצור בא לתקוף אותו חזרה, ניאלדו נעלם שוב בהבזק ירוק, והיצור תוקף משהו אחר, אדום, גדול, ועם ארבע מחושים, פלאפי ניצב שם, חוסם את המכה עם אחד מהם, ניאלדו מופיע רחוק משם, "תשתמש במים", הוא צועק לפלאפי, פלאפי מתחיל להינמס, לא נראה שזה מפריע לו במיוחד, אבל הוא הופך לשלולית מים, ונשארה רק הריכה קטנה מפלאפי, היצור מבולבל, ואז מחוש יוצא מהרגל ונותן לו מכה תחתית לסנטר, המים עושים תהליך הפוך, והופכים שוב לפלאפי, רק שהפעם במקום להיות אדום הוא לבן כשלג, מנשימתו יוצאים אדי כפור, והרצפה שבה הוא דורך מתחילה לקפוא, פלאפי מתחיל להכות ביצור עם המחושים, על כל מכה הוא נוגע עם אחד המחושים במים, ואז נותן איתו מכה, כל פגיעה חלק קטן בגוף היצור מתחיל לקפוא, פלאפי מתרכז ברגליים שלו, וככל שהוא נותן יותר מכות, ככה היצור הרצפה מתחתיו מתחילים לקפוא יותר, תוך שניות ספורות של עשרות מכות, הרגליים של היצור קפואות לחלוטין, לא מאפשרים לו לזוז בכלל, "אני חושב שאני אתחיל להתעסק עם מים", אומר ניאלדו מרחוק, ואז הוא מניף את המטה שלו לכיוון המים הקפואים שהוא שם מקודם על היצור, הקרח מתחיל להתרחב, ומקפיא עוד קצת מהיצור.
META
יוזמה: 16.
פעולת תזוזה: החלפת פיה: אני ואסאדאר מחליפים מקומות דרך השתגרות.
פעולה משנית: לסמל את החונק שתקף את אסאדאר.
פעולה רגילה: פסיעת רוח אחרת
התקפה: 26 נגד קשיחות.
נזק: 16 נזק, והוא נטוע עד סוף תורי הבא
השפעה: אני משתגר 8 משבצות הרחק מהחונקים.

ממלכה
OUT
החטיא :gah:
ואל תשכח נזק ושריעה מכישלון הקפיצה...

IN
שורלאוודוס הודף בקרירות את היצור שזינק עליו באמצעות נעיצת המטה בבטנו באלגנטיות ומפמפם במעט את הטבק במקטרת עץ הדובדבן שלו.
הוא מעיף מבט מהיר בשדה הקרב ותוך כדי פשפוש בזכרונותיו מעלי העובש מהעבר הוא מאמץ את מחשבתו, אשר כמכונה משומנת היטב מחפשת מידע על היצורים האלה.
העבר שורלאוודוס לא מסוגל לעמוד במחשבה, והבזק של כאב מוקרן וממלא את כל הוויתו, הוא רואה הבהובים של זכרונות אפלים, זכרונות מודחקים, זכרונות מימים שמוטב לשכוח צפים ועולים. הוא מתבלבל בין מציאות וחזיון, סכין אובסידיאן, צרחות המתים, נהרות הדם הטרי, הלבבות הקרועים...
הזעם מתלהט בקרבו, כאשו של הר געש קשיש שהתעוררה לפתע לחיים בכוח מחודש, וממשיכה לזרוע הרס סביב, הזעם ממלא את הוויתו, זעם על התפלצים הללו, על כל התפלצים, והנקמה בוערת בעצמותיו צמאות הדם.
צמאות לנקמה.

הוא נוועץ את מטהו מפיץ האור בקרקע בעודו מוציא מחרוזת משונה, העשויה כמה שנראה כגיד ישן ובלוי, שהזמן הרסו אך עליה ישנם שני חרוזים של קריסטל צלול ובוהק, הנראה כאילו נחצב בים האסטרלי עצמו.
החרוזים מפיצים מעין זוהר פנימי מוזר וצונן בעוד שורלאוודוס מוסיף במהירות אבקה משונה למקטרתו והוא מתחיל להקטיר אותה.
עד מהרה דמותו נעשית כדמותה של דמות מסיפורי האגדות-מטה מוכשף למולו, מחרוזת קסמים בידיו, ועשן מקטרתו בצבע עין אבן הטורקיז משווה לדמותו מראה שנראה כנלקח מסיוטי בלהות ברקע התפאורה הזאת.
הוא מרים לאט את המחרוזת אל מעל מקטרתו, ולפתע שומט אותה פנימה בקול קרקוש.
העשן מתחיל להתאבך בצורה משונה, בצורת שני חזיזי ברק כחולים שקפאו במקומם, שני חזיזי ברק שנשלחו ע"י האלים להעניש את הכופרים, חזיזי הנקמה.
האוויר מתחיל לזמזם ולהתפצפץ מעצמו סביב שורלאוודוס מזרה האימים, המתח מורגש בכל המערה ולפתע הוא נפרק בקול שריקת הרוח, ושני חזיזי הברק שועטים לעבר שני תפלצים, האחד שתוקף את ניאלדו, וזה שנכשל בנסיונו לזנק על שורלאוודוס.
הברקים משרים באוויר סביבים ניחוחות של אוזון וגופרית, ולפתע הם פוגעים במטרות, אך דבר כה זניח לא יסיטם ממטרתם, והם מפלסים להם דרך בתוך גופות התפלצים תוך פליטת זעקות כאב מצידם.
נקמתו של שורלאוודוס רק החלה

META
יוזמה-14+5=19
בדיקת תפיסה-5+2=7
בדיקת ידע מבוכים על התפלצים הללו-16+7=23

גלגול התקפה ראשונה-13+8=21
גלגול התקפה שניה-7+8=15

נזק התקפה ראשונה-3+8+1=12 +נטיעה עד סוף תורי הבא
נזק התקפה שניה-6+8+1=15 +נטיעה עד סוף תורי הבא

ממלכה - אני מחכה לתגובה של עוג.

נביא (רונדון וטייגר) -

IN
"לפדות אתכם? בסדר גמור" הוא אומר. לאחר מכן הוא מסתכל על דום. "אם העסקה לא שווה לך, אתה מוזמן לצאת מפה. התוכניות לכספת אצלי בלבד, שלא לדבר על הקופסה הקסומה בה היהלום עצמו נמצא. במידה ותחליטו לנסות ולגנוב את היהלום, לא רק שנצוד אתכם, אלא גם שלא תוכלו להנות ממנו. הוא מאבד הרבה מזוהרו ומיוקרתו כשהוא לא בעיר" הוא לא מחייך, אלא רק אומר בפשטות עובדה.

ממלכה-
In
אסאדר מסתכל על בהפתעה, מרגיש את הצבתות המלוכלכות שלהם מחליקות בקול נורא על השריון שלו. לפתע, העולם קורס. והוא מוצא את עצמו במקום בו היה ניאלדו לפני שנייה. 'ניאלדו הוא קוסם, זה ברור שהיו לו כמה טריקים בשרוול' חושב אסאדר בחיוך. הוא שולף את חרבותיו בקול מתכתי חלק שנבלע בקול המים. ונועץ את עיניו ביצורים המוזרים "איפה אתם?" הוא צועק אל עבר האפלה שבהמשך המסדרון, מצפה לתגובה מאנשי החיה "אליאנה שלחה אותי אליכם!" הוא ממשיך. ידיו זזות במהירות, בתנועה המוכרת של הנפת החרבות בתיאום, אל עבר היצור המבולבל מהשיגור שעשה ניאלדו. הוא מסתכל הצידה, ורואה את ניאלדו משתגר שוב.
עיניו זזות לצד השני, והוא רואה את אלאמוריק יוצר משנה צורה באחד מקסמיו, הוא נראה הרבה יותר- מדהים, זו המילה המתאימה, ברגע זה. רוחו מתעודדת. יש לו חברים כאן שיתמכו בו.
היצור נראה מביט גם הוא בשני הגיבורים האחרים. 'זה הזמן, הוא מבולבל' חושב אסאדר, אחת מחרבותיו מונפת שוב. היצור לא מספיק לראות אותה לשנייה כבר מונפת לעברו שוב.
Out
כמה זמן לא הסתכלתי בדף הדמות הזה, התגעגעתי :P
Meta
פעולה משנית- שליפת 2 החרבות

פעולה רגילה- מכה כפולה
התקפה ראשונה: 16+9=23
פגיעה: 8+5=13 נזק קרח
התקפה שנייה: 4+9=13
פגיעה: 1+5=6 נזק קרח

פעולה משנית (שהומרה מפעולת תנועה)- מכת יד חלשה
התקפה: 20 (טבעי)+9=29
פגיעה: 8+5=13 נזק קרח
Out
איזה דרגה אנחנו בכלל? כי הדף דמות הזה בדרגה 4. ויש לי הרגשה רעה שאנחנו כמה דרגות מעל זה.

amitf0123 אמר/ה:
ממלכה-
דרגה 6.
ממלכה-
Out
טוב, אני אדבר עם רוי בפרטי מה נעשה. לדעתי רק צריך להוסיף 1+ לכול הגלגולים ולהוסיף נק"פ, ואז אני אעדכן את הדמות אחרי הקרב.

ממלכה -

OUT
עוג - אתה יכול לעדכן הכל חוץ מכוחות.
אגב, אני יודע שאין לכם הרבה חפצים קסומים עכשיו. אתם עומדים לקבל כסף בקרוב, לא לדאוג :)
ח"ח לכולם על ההשקעה! שכחתי כמה כיף לראות אתכם בקרב :)
דסטריקס, אני מודה לך על התגובה המהירה והמושקעת כמו שרק אתה יודע לכתוב. אני יודע שהיו בעיות בזמן האחרון, אבל אני אתגמש כדי לא לראות אותך בחוץ. אני אוהב אותך כשחקן שלי.

META
יוזמה 24 סה"כ. סדר תורות:

(עוג לא כתב יוזמה)
חונקים.
אלאמוריק.
ניאלדו.

IN
החונקים לא נראים מופתעים מההתנגדות, באופן מעורר תמיהה. הם אכן נפגעו מהתקפותיהם של החבורה, אך הם לא מוכנים לוותר עדיין...
חונק אחד קופץ עם רגליו השריריות אל עבר ניאלדו שוב, מנסה לנקום בו. הפעם הוא מצליח לפגוע בו בקלות. ניאלדו נתפס בצווארו ומנסה להשתחרר בלא הצלחה כרגע. החונק שלידו עוד נראה המום מהתקפתו הקודם של אמן הטלפורטציה.
חונק אחר קופץ חזרה למעלה ורעש גדול נשמע. לבסוף מטר אבנים נופל על אסאדאר, שלא מצליח להתחמק לגמרי ונחתך. דם חם שנוטף מידיו מצליח לגרות עוד שני חונקים ארורים לקפוץ מהצללים! אחד מהם מפספס לגמרי, אך השני מצליח לתפוס את אסאדאר באחיזתו האימתנה ללא קושי, והמומנטום מפיל את אסאדאר אל המים, שם את היצור בעמדת יתרון. החונק שפספס נופל אל המים העכורים ונחבט באדמה שם, מוצא את עצמו שרוע. נראה שהברק הפחיד לחלוטין את החונקים, כי הם לגמרי נמנעו מאלאמוריק! בנוסף, נראה שהחונקים פיתחו מעין עבודת צוות מוזרה כזאת שלא נראית הרבה. מוזר מאוד.

META

התקפות נגד אסאדאר -

מטר אבנים - 26 נגד תגובה. אם פגע אז 9 נזק ואסאדאר לוקח נזק מתמשך 2 (הצלה לסיום).

אחיזה חונקת - 2 טבעי, פספוס. נפילה למים העכורים הופכת אותו לשרוע.

אחיזה חונקת - 25 (כולל בונוס איגוף). אני מאמין שפגע, ולכן 11 נזק (+1 מומנטום). נפילה למים גורמת לך -2 לכל הגלגולים כיוון שהיא פוגעת בריכוז. אתה לוקח נזק מתמשך 5 (יחד עם ה2 של מטר האבנים, 2 מקורות נזק שונים) בגלל החניקה שלו כל תור שאתה בה.

התקפות נגד ניאלדו -

חניקה - 28 נגד דרג"ש. 7 נזק ואתה נחנק ולוקח נזק מתמשך 5 כל עוד אתה בחניקה.

ממלכה (דסטריקס) -

IN
אלאמוריק נזכר בפרט מעניין אחד - אם החונקים עובדים כל כך טוב ביחד, סימן שיש להם אויב שמאיים עליהם.
והאויב של האויב שלי הוא החבר שלי.

ממלכה-
ניאלדו נאבק בחונק, הוא משתמש במטה בשביל לפגוע ברגלו, מה שגורם לו לשחרר את האחיזה, ניאלדו צועד במהירות אחורה, הוא מכוון את המטה שלו לכיוון החונק, מים יוצאים מהמטה, פוגעים בחונק, והופכים לחלקי קרח קטנים על גופו, החונק נושף על ניאלדו, ניאלדו מסתכל לחונק בעיניים, עיניו של ניאלדו זוהרות בכחול, החונק לא מצליח להסיט את מבטו מעיניו של ניאלדו, קרן כפור קטנה נורת מעיניו של ניאלדו אל עיניו של הבוהה, הוא מנסה לחסום את הקרן עם ידיו, אבל לא מצליח, הקרן פוגעת בעיניו, והחונק נאנק אנקת כאב, ניאלדו עדיין עומד שם, עיניו רגילות, אבל עכשיו עיניו של החונק זוהרות בכחול, והוא מזיז את הראש לצדדים, כאילו הוא אינו רואה את ניאלדו, פתיתי שלג יורדים סביבו, ואז אחד נוגע בו, ואז הקרח שעליו מתחיל לגדול, פתיתי השלג מתחילים לרדת יותר מהר, החונק מתחיל להתכסות בקרח ושלג, חלקים מעורו מתחילים להיעשות כחולים מקור, והוא רועד, עדיין מחפש את ניאלדו.
META
פעולת תזוזה: בריחה: 20 טבעי! :P
פעולה משנית: סימון החונק.
פעולה רגילה: עין רעה
התקפה: 9+10=19 נגד רצון
נזק: 20 נזק כפור, והמטרה לא רואה את ניאלדו עד סוף תורו הבא.

ממלכה
שורלאוודוס מעיף מבט רצחניומעורר בעתה בחונק ששרוע למרגלותיו ואז קורא בקול רם אל עבר המקום האחרון שבו ראה את אסדאר "הם משתפים פעולה בכוח האימה, אויב חזק שלהם מכפיף אותם לשירותיו, וייתכן ונוכל לקבל ממנו עזרה" קורא שורלאוודוס ואחר כן חוזר להתמקד במלאכה. הוא מביט בחונק שלמרגלותיו,ף והוא לא צריך שום יידוע שהזדמנות פז לנקמה הופיעה מולו, אויב מפוחד וחסר ישע לחלוטין שנמצא במרחק נגיעה ממנו.
שורלאוודוס מחכך ידיו בסיפוק ושואף מלוא המקטרת עשן מתוק תוך כדי כך שהוא מחפש בזכרונו המשוכלל לחש מתאים.
האות ניתן, והמכונה החלה לנוע לפי רצון אדונה במטרה למצוא את הדרך לחסל את צוררו של אדונו אחת ולתמיד בהזדמנות הזאת, ואז זה עלה, הרעיון הגאוני והכביר עלה במוחו הכביר של שורלאוודוס.
הגלגלים עבדו ביתר שאת, הוא חישב משוואות, ערך התאמות ושינה נתונים בכדי שהאנרגיה תגרום לתוצאה היעילה והמייסרת ביותר, אט אט משאלת לבו הכמוסה של שורלאוודוס, שהייתה עד עתה תכנון חסר ממשות יצרה קיום משלה, היא נוצרה במטרה לנקום את נקמתו.
יש לו את זה!

שורלאוודוס מוציא במהרה סרט לבן ממשי עכבישי מעמקים יוקרתי ועדין, והוא מתחיל לסובבו ויוצר מצורתו בתנועה חרוט של לובן רך וזוהר, של תנועה אלגנטית ומחוכמת, תנועה הרמונית שממלאת את הוויתם של המביטים בה.
הסרט מסתובב ומסתובב,] העילאיות שלו אינה מתאימה בשום אופן למנהרה הטחובה והמטונפת, וכמו מתוך חלום הסרט מופיע, בתנועה שאינה משתנה לעולם כמדומה, סביב סביב חרוט בלתי נראה...
אך האם הם הבחינו בשינוי בהרמוניה המושלמה? אכן כן, דומה שהחרוט המרתק אליו אנשים כמו בחבלי קסם מתקרב אט אט אל החונק המבועת המתפלש בחוסר אונים משווע ומעורר רחמים אפילו מצד הנוראים שבשדים בתוך הרפש והזוהמה בנסיון נואש של אדם הרואה את קצו לפניו ומנסה לברוח מגורלו.
כך הוא מנסה להימלט על נפשו בגמלוניות, וכל ישותו מתחננת לרחמים, בעוד הסרט הולך וקרב...

ולפתע, הסרט נע במהירות מפתיעה ונצמד אל עורו הנוקשה של החונק, והוא נראה כרגוע יותר, כאילו הבין שחששותיו היו לשווא, ובעודו מתכונן לזנק על רגליו במטרה להרוג את הקוסם הארור שפגע בו ובחבריו משהו מעורר אימה קורה.
הסרט מתנתק מידו של שורלאוודוס ומתחיל לנוע סביב סביב לחונק, בעוד ידו של שורלאוודוס נוגעת בעורו.
כל הוויתו מוקרנת בכאב, הכאב נובע מכל מקום, הוא נובע היכן שהסרט חלף מעליו, היכן ששורלאוודוס נגע, אך הכאב הנורא ביותר נוצר ממבט עיניו החוצב להבות של שורלאוודוס.
המג כמדומה נסחף בתחושת הנקמה בעודו מצמיד את ידו יותר ויותר אל עורו של החונק מלא בעתת המוות, אך ידו שלש רולאוודוס נלחצת יותר ויותר עמוק, בכדי לגרום לייסורים המקסימליים בעודו מזמר חרישית בשפה שאינה מובנת* משהו.
מתוך סערת הקרב, מצווחות הכאב, מאנקות העייפות, מצלצול הפלדה, מרעש הפגיעות בשריונות הלוחמים מופיע דבר המרתק את כולם, עורו של החונק השבוי בידי שורלאוודוס מסגיל תוך כדי כך שהוא צורח בייסורי תופת, והסגול מתפשט מידו של שורלאוודוס, מנתיבו של הסרט המרחף, אך הסגול הנורא ביותר מתפשט משתי עיניו של החלונק, שכמדומה הן הכחילו וקפאו תחת מבו של שורלאוודוס.
עד מהרה מגיעה שכבה דקיקה של קור המתפשטת בעקבות הסגול בעוד צרחותיו האחרונות של החונק רק הולכות ומחריפות, ושורלאוודוס ממשיך את הלחש הנורא, חסר רחמים ומורא בעודו ממשיך לזמרר לחונק את אותן המילים הנוראות, שגורמות לו להיאחז בבעתה כה איומה, שלא נראתה מעולם על פניו בנות החלוף של בן תמותה פשוט.
הזכרונות עולים שוב בשורלאוודוס בעודו מוצץ את לשד חיו של היצור המסכן, הוא מזהה אותו עכשיו מאחד הזכרונות היותר אפלים שלו, בתקופה שסיוטי הבלהות היו הייינו הך עם המציאות המעוותת, והוא נהנה כרגע מכל רגע של ייסורים שהחונק סובל בגללו ובגלל נקמתו.
שורלאוודוס מרגיש כה חזק, וכה חי! הוא לא נהנה כך אף פעם, והנקמה עוד לא הגיעה אל סיומה מעורר הבעתה...

META

בדיקת מאגיה-14+15+2=31 (ניצלתי את הכוח של המטה) במטרה להתאיםן את הלחש מכה קרירה כך שיועבר במגע (ואם אפשר אז ליצור עוד נזק בהתאם למצבו של הקורבן השרוע)

מכה קרירה-16+9=25 נגד קשיחות

נזק-5+5+8+1+1=20 נזק קור +הלם עד סוף תורי הבא.

ממלכה(רוי)
"זכור את ייסורי ניסונייני* האילת'יד! זכור אותם לעד! שעתם הגיעה! ונקמתם תגיע אל כל מיסרייהם!

* הכינוי שלו זכו קורבנות ניסויי מצליפי המוח

OUT
הודעה רשמית לכולם - בעקבות המעבר לתיכון יהיה לי פחות זמן על המחשב משנה שעברה. בשבוע הראשון ללימודים זה עוד יהיה בסדר, לאחר מכן יתחיל לחץ גדול יותר. אני אשתדל לפחות תגובה אחת כוללת ביום, ומלבד מקרים קיצוניים אני מתחייב לתגובה כללית גדולה ביומיים.

ממלכה - מחכה לתגובה של עוג. התחלתם לתפוס קצב טוב ואני שמח.

נביא (דינרבלו) -

OUT
אם דיברת על הממלכה שלך סבבה כי אתה קובע. אם דיברת על הממלכה האנושית זה לא נכון (עם איש הזאב).

IN
"ובכל זאת, אעדיף כרגע להתרכז בלנסות להישאר בחיים" הוא אומר בזמן שהוא קופץ מגג לגג.

META
אקרובטיקה. -1 כי אתה מדבר :P

נביא (טייגר ונקסטורל) -

IN
"אני מניח שזה הוגן" הוא אומר. "ועכשיו, אם תסכימו לחתום זאת בשבועת דם עתיקה, אני אשמח לתת לכם מימון ברגע שתתחילו לארגן את הנשף" הוא אומר בזמן שהוא פותח מגירה במהירות, מחפש בה לכמה שניות ומוציא סכין מעוקלת. "היא קסומה, איש-מתכת. תקף גם עליך"

נביא (טייגר)
"איש מתכת? אני לא ממליץ לך לדבר אלי ככה, ראש-הגנבים", אומר רונדון באיפוק, "הרי אומרים שעל ראש הגנב בוער הכובע, זה למה אתה לא לובש כובע אני אנחש? כי אתה יודע שאם תלבש אשרוף אותו?". למרות זאת, רונדון מושיט את ידו על הסכין, ודם כחול. לא, לא דם. נוזל כחול המורכב חלקו משמן וחלקו מאנרגייה נוזלית זולג על ידו, שמתאחה לבד באור ירוק.

נביא (טייגר ונקסטורל) -

IN
הוא מרים גבה. "לא ידעתי שזאת העלבה לבני מינך..." הוא אומר. "ואיך קיבלת את הרושם שאני ראש גילדת גנבים? אני איש עסקים תמים עם הקשרים הנכונים" נראה שהוא מחייך למרות שהוא רגיל לחזור על השקר הזה.
הוא מושיט לדום את הסכין. "לא פוחד מקצת דם, נכון?"

ממלכה-
Out
מצטער שאני לא מספיק להגיב, בימים האחרונים אני כמעט לא על המחשב. ממש מצטער.
In
אסאדר מסתכל על החונק, עיניו מתמקדות ביצור והוא מזהה את מה היצור עומד לעשות. קולו של מוריהו הזקן, שבטח כבר מת מזמן, מדבר אליו בראשו בסדרת פקודות ׳עמידה התקפתית׳ ׳הנפה לנקודה מתה׳ ׳חזרה לעמדה הגנתית׳. אסאדר עשה את התנועות כמעט אוטומטית. אפילו האבנים שנפלו עליו לא הפריעו לו. ובעוד החונק מסתער עליו כדי לחנוק אותו- אסאדר הניף את אחת מחרבותיו לנקודה מתה שהיצור חשף ופגע בה.
היצור נרתע לאחור, בעוד אסאדר מחייך לעצמו, ומנחית עליו רצף מכות חזק, שגורם לו לחתכים רבים.
Meta
הפרעה מיידית- מכה מפריעה
התקפה: 19 טבעי! פגיעה חמורה! אני אוהב חרב מעוקלת.
פגיעה: 8+5=13 נזק קרח לחונק, ומחסר 4- להתקפת החניקה, ככה שלא פגע בי

פעולה משנית- מטרת הציד על החונק שניסה לחנוק אותי

פעולת תנועה- שיפור עמדות
אין לי דף דמות מולי אבל זה נותן לי 2+ להגנות או משהו

פעולה רגילה- מכה כפולה נגד החונק עם מטרת הציד
התקפה ראשונה: 7 טבעי. באסה
התקפה שנייה: 16+9=25. אני לא בטוח אם התוסף שלי אולי נמוך יותר. מצטער אם טעיתי בחישוב וזה 8+.
פגיעה: 6+3+5=14 נזק קרח

Out
אני מגיב מאייפון, כדי לא לעקב עוד. אז מצטער על כול הקטע עם הדף דמות.

in
"לא מהדם אני פוחד אלה ממה שיכול להיכנס דרך הפצע," אומר דום חוץף את הסכין, מבצע חתך מהיר ונקי בזרועו כאילו הוא עשה זאת בעבר פעמיים רבות, לאחר מכאן הוא עוצם עניים לרגע ואז פותח אותם ומפותח את פיו "אני מוכן לצאת"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה