• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נביא (רונדון ודום) -

IN
הוא מתרחק צעד אחורה. "לא צריך להיות כזה תקיף..." הוא נסוג עוד צעד בזמן שחלק מה'שיכורים' קמים. "כדאי להירגע... סוסים, או סוסות?"

נביא (לביוס) -

IN
"כמובן, ידידי. מה?"

ממלכה -

IN
רוגל אומר להם לרוץ הכי מהר שהם יכולים ללא שהות לעצור. הם רצים לבית של לנטרוק כדי לגלות שהכניסה עדיין פתוחה. בעוד הם עולים במדרגות הם שומעים אנקה של סחיבה מלמטה. "זה כבד..." אומר כנראה הנער שסחב. "אתה מוכן לעזור לי פה? זה האחרון!" הוא צועק בעוד צעדים פנימה נשמעים. קולו של נער אחר נשמע אומר לו להזדרז ולהפסיק להתלונן.
מזל שיש טלסקופ.
כשהם מגיעים אל המשרד של לנטרוק הם מוצאים שהכל פורק, נארז וכבר נסחב מהחדר. שאריות דם של אליאנה נמצאות פה. איפה המדרגות הארורות?

ממלכה
שורלאוודוס מדליק לעצמו מקטרת ומקיש בניחותא על הקירות והמרצפות, בעודו מאזין לצליל המכה בדריכות, דריכות של נץ שהבחין בטרפו ומוכן לתפוסו, דריכות שתאפשר לו לזהות את הצליל החלול המיוחל.

ממלכה -

IN
מאחורי מדף הספרים מתגלה קיר שניאלדו מריח ממנו צבע טרי.
צבע טרי על קיר עץ?
הוא נוגע בו ומרגיש אבן.

נביא (טייגר ודום) -

IN
"הבנתי. אז במקרה הזה מפה, רבותיי" הוא אומר בחלקלקות ומוביל אותם במסדרון מתפתל אל עבר חדר תת-קרקעי. הדלת נעולה, אך נראה שזה לא מפריע לו. הוא נוקש פעמיים ושורק פעם אחת ונסוג אחורה. "העונג כולו שלכם" הוא לוחש ועולה למעלה.

"מי שם?" נשמע קול עבה ומחוספס.

ממלכה-
"נראה לי שזה פה, אפשר לחפש דרך לפתוח אותו, או שפשוט ננסה לדחוף את זה, לשבור את זה לא נראה לי, כי זה לא כל כך הגיוני שכל פעם שהוא ניסה לפתוח את זה הוא שבר את זה ואז סייד קיר חדש", הוא מנסה לדחוף את הקיר.

ממלכה
שורלאוודוס מתייצב בכדי לחפות על ניאלדו ואסדאר בגבו אל הקיר. פניו הנחושות מופנות אל הדלת בעודו מנסה להיזכר במתקני קירות נעים המוכרים לו מעבודתו הארוכה בשירות הממלכה, תוך כדי שהוא מתופף במקלו באקראיות על המרצפות ומתעסק במחרוזת קטנה שהוא מוציא מכיסו בעצבנות ברורה.

OUT
סליחה על התגובה המאוחרת, רוי אמר שהוא יגיב בבוקר

META
מבוכים-10+7=17

ממלכה -

IN
הקיר נדחף פנימה בשקט וזז באופן אוטומטי ונוח למדי הצידה, חושף מדרגות פתלתלות ורטובות מעט למטה. כמה טיפות מים שנוטפות למקור גדול יותר של מים משמיעות רעש מותח. חשוך מאוד למטה... אבל יש לפיד לא בוער שתלוי על מתקן מיוחד המחובר לקיר.

ממלכה (דסטריקס) -

IN
מקומות כאלה, המובילים לביוב, נוטים להכיל כמה כוכים אפלים. כדאי לשמור על עין אחת פקוחה כל הזמן.

נביא - כפי שאמרתי, במטרה לסגור את הפער אני אגיב להם לפעמים בלי שאגיב לכם. זאת הדרך הכי טובה שאפשר לטפל בבעיה, אני חושב.

ממלכה -

IN
הוא לוקח את הלפיד ומאיר את הדרך בצורה טובה כדי שכולם לא יחליקו על המדרגות. הקירות הקרובים לכניסה נקיים יחסית, אך כשהם מתחילים לרדת ריר, לכלוך ורפש הם יורדים במשך הרבה מדרגות וריח מזעזע מתפשט באפם. לפתע המסדרון נחצה לשניים - משמאל נשמע טפטוף מים בלתי פוסק, ומימין הדרך נראית אפלה ואין בה שום זכר ללפידים.

ממלכה-
In
"אני אנחש שהמקום ממנו נשמעים המים, שמה נמצאים אנשי החיה. הקול הזה יסתיר את קולותיהם. והם בכול זאת עדיין צריכים לשתות משהו. מה דעתכם?" שואל אסאדר.
Out
כי לא נעים לי לעשות את כול ההחלטות בעצמי :P

ממלכה
שורלאוודוס פונה בחשש אל עבר המדרגות בעודו אומר בשקט "היזהרו, מכיוון שבמבנים כאלה מרובים הכוכים החשוכים, ואנו לא יודעים מה נמצא בהם" בעודו יורד בשקט תוך כדי כך שהוא מרים את שולי טוניקתו ביד שמאל כאשר ביד ימים הוא מניף את מטהו פולט האור (להטוט "אור") ומוודא ששום יצור לא נמצא בכוכים הסמוכים. הוא אומר לאחר האזנה קצרה לקולות המים יחד עם אסדאר ולבסוף אומר "האפלה יכולה לשמש כמלכודת עבור פולשים חטטנים, אך הנחתך בדבר צורכיהם של המפלצים אסדאר נכונה למדי, והיא מעידה על כך שככל הנראה יש שם מדרגות, מערבולות במים או משהו שמשכשך בהם, ואני מקווה שהדבר הזה הוא אנשי החיה; ולעניין אחר, האם יש לנו נשקי כסף? כי אם כן נוכל להביס אותם בקלות רבה, אך אם לא עלינו למצוא תוכנית פעולה שתעקוף את חסינותם הטבעית של הליקנטרופאים (מלשון ליקנטרופ) במידה והם כאלו, מה שנראה עבורי כסביר" אומר שורלאוודוס

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה