• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נביא (דינרבלו) -

IN
"כסף בשבילי, לכיסי הפרטי" הוא מחייך.

ממלכה (דסט) -

IN
הוא מגיע אל האחוזה ורואה שכמה אנשים מקיפים אותה, אך וינסטון עומד מבחוץ. "אנחנו לא נתמוך בלנטרוק! עופו מכאן לפני שאשלוף את חרבי" הוא צועק, ושולף בחדות את חרבו, מחזיק את הלהב הבוהק בשתי ידיו. האנשים נסוגים אחורה, ואחד מהאצילים קורא לתלייה של משפחת גריאון. וינסטון מתקרב צעד עם החרב. הקהל נסוג ולבסוף מתפזר. "אלאמוריק! היכנס לתוך הבית, יש מהומות בכל מקום!" אומר וינסטון תוך כדי שהוא ממשיך לנופף בחרבו כדי לזרז את הקהל ללכת מהאחוזה.

ממלכה(חברוי)
שורלאוודוס מתקרב כעוס אל האחוזה ומתחיל לצרוח "בשם האלים כולם!!!! בשל איבה של סתם נחרבה ממלכת דות'!!!! חבורה של שוטים, פחוזים, בורים ורפש הארץ!!!! סורו נא מעלי פני כי אנוכי חרודודיל כוהן האלים הכבירים, ששלחוני להענישכם על חטאיכם הנוראים!!!! על תמיכתכם בבראסיוס נביא השקר אשר לאדוני השטנים!!!!! סורו נא מעל פני!!!!!" מסיים שורלאוודוס, ואך זה הוא מסיים את דבריו, ברקים ורעמים מתחילים להשתולל במחול שדים קטלני בין ההמון, ברעש נוראי.
ראשי כידוני כל רוחות השמיים ננעצו באדמה במקום זה, ויצרו מופע בלהות רבגוני, החל בצבעי הלבן של רוחות הצפון על לבריקהן הסגולים של רוחות הגורל, השמיים נמלאו ברקים ורעמים נוראיים, הפוגעים באדמה המדממת בקולות נפץ עזים.
שוראלוודוס בתחילה הביט בדבר כאחוז אקסטאזה דתית, כנביא זעם שאך הנה נתגשמו נבואותיו השטניות, מביט הוא בעיניו הקרות מתחת לברדס בהמון ובלחשיו, מרגיש את האנרגיה הקסומה מתנחשלת סביבו, ואת גלי האנרגיה מתנפצים על חוף המציאות, הוא מעולם לא הרגיש כל כך חי.
ריח הגופרית, האוזון והפחד מופיע באוויר, בעוד האנשים נתקפים בפאניקה ונסים מהמקום, שורלאוודוס מנצל את ההפתעה בכדי לחטוף את איוואניס ולרוץ איתו ישר אל תוך האחוזה בכל כוחו.

META
אותו טריק בסמטה, פעלולים, אור וצלילי רפאים בכדי להניס את ההמון לזמן מה.

נביא (נקסטורל) -

IN
"אתה לא רוצה לחכות לזד? יופי" הוא אומר ומתרחק מדום. "הוא עושה לי צמרמורת... הממ, נוכל תמיד לתחקר חיילים, לא?" הוא שואל בחצי חיוך.

נביא (דינרבלו) -

IN
"טיפול מעולה הלך שם, לא? היה יכול להסתבך" הוא אומר בעוד הם מציגים את האישור לשומר חמוץ הפנים. "תעברו. יש לכם שתי דקות" הוא אומר ונותן להם רשות. הם עולים במהירות ומגיעים עד לנקודה הגבוהה ביותר לאחר טיפוס מאומץ. הם מגיעים לנקודת תצפית. לביוס נזכר להסתכל אל האופק ב'חיפוש' אחר בן דודו האבוד. גאס, מתנהג כמתרשם, הופך לרציני יותר מתמיד. לביוס מתפלא לראות את גאס מצליח להסתיר את פניו בעורמה אך עדיין סופר את החיילים. לא כל החיילים יודעים חשבון כל כך טוב...

"הזמן עבר, צאו" אומר החייל הזועף. הם יורדים במדרגות ומגיעים לתחתית המגדל. כשהם מתרחקים גאס לא מעז לחייך. "הם יצפו בנו עכשיו ועד שנלך. אל תדבר הרבה. לאן תרצה ללכת עכשיו?" הוא שואל אותו בקצרה.

ממלכה (דסט) -

IN
ההמון מתפזר לגמרי ווינסטון לוקח את שורלאודווס המותש והצרוד ומכניס אותו לבית. אודיליה מכינה תה עם דבש.
"ספר לי בשקט. מה לעזאזל קרה בכיכר העיר?"

ממלכה (עמית) -

IN
הוא עוקב אחריו עד שהוא מגיע אל הרחוב הכללי, מלא האנשים, של הבית של ריטקט. הוא מוביל את הארגזים לשם ועובר בין שומריו של לנטרוק. זה יהיה בלתי אפשרי להמשיך לעקוב אחריו מכאן.

נביא (רוי)
"באתי איתכם כדי לפקוח עליך עין. שהוא לא יהרוג אותך. הוא כבר רצח לנו מישהו לפני כמה זמן." אומר רונדון בקול קודר. "והוא עוד חושב שהוא מפקד עלי". "אף אחד לא מפקד עלי. גם א ברסאיוס, אני נלחם לצידו, אני מקשיב לפקודות שלו, אבל מרצוני. לא מרצונו."רונדון מתנער מהעניין. "בוא, אני רוצה לבדוק משהו." הוא הולך לשדה קרוב לעיר ושם יושב ישיבה מזרחית. "תהיה בשקט, אני בהכרה עדיין" הוא אומר לטלדאיוס ומתחיל למדוט, מנסה לתקשר עם הרוחות ובעיקר עם רוחות הסערה והאדמה.
אדמה ואוויר, קול רעם ורעידת אדמה. ברק וצוק מתפורר. הכל אותו דבר, כל היסודות שווים. טורנדו וסופת חול, ערפל וחול טובעני. ההפכים מקבילים.
התגלמות האדמה עלי אדמות, התגלמות הסלעים והבוץ. התגלמות החולות והחצץ. אני מבקש בעצתך.
התגלמות הסערה והאוויר הדומם. הברק והרעם. התגלמות הערפל והעננים, הרוח הקלילה והבריזה. אני זקוק לחוכמתך.
הו רוחות האדמה והשמיים, ענו לקריאתי. תנו לי מחוכמתכם.
רונדון שר זאת במוחו, מפעיל את קשריו בעולם הרוחות. זמן רב הוא לא זימן את חוכמת הרוחות, התגלמויות החומר. זמן רב מדי, והן כבר התרחקו.
זה לוקח לו זמן, בו הוא חוזר על השיר עוד ועוד, עד שהוא מצליח. ואז, הוא מבקש מהן מידע, על ~מי שצריך להשיג עליו מידע~ ועל הדרך הטובה ביותר לכבוש את העיר, עם הכי פחות הרוגים. ועל עוד כמה דברים כמו מה לעשות עם דום ואם אפשר לבטוח בטלדאיוס.

נביא (רונדון) -

IN
הוא מקבל... השראה רוחנית? הוא רואה כלא, חרב ויד על דום. אבל היד נראית... מחזיקה את הכתף. עידוד? אולי אחת משלוש הדרכים הללו?
כשהוא שואל על טאלדיוס הוא רואה חושך ואור מולו, ואת טלדיוס הולך בדרך החשוכה, אך מסתכל בשקיקה על האור, כאילו רוצה ללכת לשם.

טאלדיוס נוגע בו בחשש. "אתה... אתה בסדר?" הוא שואל. "לבדוק מים או שמן?"

נביא (דינרבלו) -

IN
"לא. אתה במשימה" הוא אומר בכעס.

ממלכה (עמית ודסט) -

IN
ניאלדו מגיע ליד אחוזת גריאון ואולידיה פותחת את הדלת. הוא רואה מבפנים את שורלאוודוס יושב עם וינסטון על כוס תה עם דבש.

ממלכה (עמית וחברוי)
שורלאוודוס מתיישב בגינונים היאים לבן תרבות ומתחיל בדיבור שקט "ובכן, בכיכר העיר הופיע בראסיוס המקולל בכבודו ובעצמו אל ההמון, שהוסת על ידו להכנע. הוא הדיח את ריקן ומינה את לנטרוק כשליט בובה ועכשיו הוא וכל מפקדי הצבא נמצאים בארמון המושל. ההמון ביצע לינץ' בדנדליון, וכמעט קרע אותי לגזרים כאשר התחלתי להטיף כנגד בראסיוס הארור, ולהסביר לפשוטי העם שהוא רק רוצה ברעתם, ושהוא השמיד הרבה מה'גיס הרביעי' של העיר, ופגע בתקשורת בינה לבין העולם החיצוני באופן איום ונורא. כרגע אם לא נעשה משהו העיר תסגיר את עצמה לבראסיוס נביא השקר ללא קרב, ואז דין כולנו כדינם של בוגדים כבראסיוס, אז עלינו להשתלט על העיר כמה שיותר מהר, בכדי למנוע מלנטרוק להגשים את תוכניתו. אין זמן לפעולה זהירה, צריך לפעול ומהר!!! ואני מציע שנשרוף את בניין המושל על יושביו בכדי לחסל את כל צמרת שלטון הבובות של בראסיוס הבוגד!" אומר שורלאוודוס בכעס ובשנאה גלויים

ממלכה(דסטריקס)-
"כמה שהייתי רוצה לעשות את זה, אנחנו לא יכולים, הייתי שם לפני כמה דקות, יש הרבה מאוד שמירה, יותר מדי שמירה, וגם אם נצליח, העיר תפנה נגדנו, לצערי הרב, אין שום דבר שאפשר לעשות, העיר משוכנעת מדי בגלל הנאום של בארסיוס,אין שום דרכי דואר או שליחויות, וצבא מתקרב לעיר, המקסימום שאני יכול לחשוב עליו, זה להפיל את לנטרוק, להפליל את הנביא, אולי אפילו למצוא דרך לגרום לאנשי החיה לתקוף את הנביא, ואז ביחד לנסות להדוף את ההתקפה, אבל גם זה רעיון מסובך וקשה לביצוע".

נביא (דינר) -

IN
"אני מניח שאפשר לחזור אליהם... אבל קיוויתי להעיף מבט בנפחייה פה. מאז שנלכדתי לא התחמשתי כראוי, ולקחתי את המשכורת האחרונה שלי מהגנרל. זה בסדר מצידך?"

ממלכה (עוג) -

IN
אסאדאר נשאר לבד בבית. הוא חושב שהוא שומע... קולות בכי?

ממלכה (דסטריקס ועמית) -

IN
"צעד פזיז יהיה הדבר הטוב ביותר שנעשה ללנטרוק, אפילו יותר מלתמוך בו. לנטרוק הוא לא הבעיה פה, לפחות לא כרגע. וריטקט חשוב, אבל הוא עצמו לא ינצח לנו את הקרב הפוליטי. כשהצבא יבוא אפילו דנדליון ועין אור לא יתנגדו לדנדליון בגלוי, אחרת ראשם יערף. אנחנו צריכים למצוא דרך לתקשר עם מישהו אחר... ומהר" וינסטון אומר. "אבל הבנתי, כעבור שיטוט מהיר, שנגנזה מאיתנו כל אפשרות לתקשורת חוצית. אני רואה שברסאיוס לקח בחשבון כל דבר..."

"הוא לא לקח בחשבון את דאנור" אוליביה אומרת. ווינסטון עוצר לרגע. "דאנור? זה לא היה נשר המחמד של אחי?" הוא אומר בפקפוק. "הוא עדיין חי?"
"ברור שהוא עדיין חי! נשר ותיק אמנם, אבל חזק! הוא אהב ללכת ולצוד איתו..." היא אומרת בזיכרון מתוק וכואב כאחד. "כן. גם כילד הוא אהב לעשות זאת, אוליביה. אני יותר טיפוס של חתולים. אפילו יש לי אחד משלי בביתי באנדלי" הוא מחייך. "אבל את חושבת שהוא יספיק להגיע למקום כלשהו? לאן כבר נוכל לשלוח בקשה לעזרה?" הוא שואל.

איווניס נכנס לחדר. הוא נראה מותש מריצה ושרווליו קרועים. "יש מקום אחד... אבל נזדקק לאסאדאר. אנחנו הולכים לקרוא לריקן ופארגוס" אומר איווניס. הוא נראה מעט חושש.
"למה שהוא יאמין לנו? כן, משפחת גריאון הייתה אהובה מאוד על ריימונד, אבל זאת לא סיבה מספיק חזקה" אומר ווינסטון.
"ובכן... יש לי משהו להתוו-" הוא נקטע על ידי רוגל המתנשף.
"אה-הא!" הוא צורח עליו בכעס. "שקרן! אתה לא יותר משקרן! אני חיפשתי קצת מידע יחד עם העלמה פה" הוא מחווה לגלוריה שנכנסה לבית, "ויחד עם האדון פרילוס עצמו" הוא מחווה לפרילוס שנכנס לבית.
"כבר מהקרב נגד פאראנגאר זה נראה לי מוזר שידעת להילחם בצורה כזאת, איווניס" אומר פרילוס בכנות. "וידעת את כל הדרכים החוצה ופנימה, לא בדיוק עונה לתיאור של אדם שחי חיים פשוטים של רב משרתים" אומרת גלוריה במבט מבין.
"זה כי אתה לא רב משרתים, איווניס יקירי... יש לך אפילו חבר פה, לא? מוכר חביב שמכר לידידינו" הוא מצביע אל שורלאוודוס ואל הטלסקופ שלו. "אם הוא לא היה מתעקש ללכת אל הבחור הזה בחיים לא הייתי מגלה! עבודה מעולה חבר" הוא מחייך אל שורלאוודוס.

"אתה לא רק רב משרתים..." ווינסטון אומר בחשש מסויים. "אז מה עשית סתם ככה במפקדה? איך התגייסת למסע הזה בכלל? מי שולח רב משרתים למסע?" ווינסטון קם בכעס.
איווניס מחוויר. הוא נסוג אחורה. "באמת שרציתי לומר, אבל אני מנוע מלדבר על זה. כולל עם אנשים קרובים. הוראות ישירות" הוא נראה מתבייש מעט.
"מישהו מוכן לומר לי מה הוא כבר, בשם קמרהאן?" מתפרצת אודיליה. "אז רוגל ואלאמוריק עשו עבודת ריגול על אלאמוריק? פשוט דברו!" היא אומרת בכעס וסקרנות.
"מצחיק שבחרת דווקא את צמד המילים הזה" מחייך רוגל.

(בגלל ששורלאוודוס מבוסס בכבדות על שרלוק הולמס, אני אתן לו הזדמנות לפצח את המקרה ולהתערב בשיחה. הטמעתי הרבה רמזים בשיחה למה באמת איווניס. עוד משהו שאני רוצה להדגיש - בלי החקירה הגדולה שלך על הטלסקופ [עשיתי הסכם עם עצמי שהדב"ש המוכר הראשון יהיה מקושר אל איווניס] ובגלל שדיברת איתו בנחמדות יש לכם הזדמנות לגלות פרט שלא חשבתי שתגלו בכלל בכל הקמפיין.
אז בראבו, שורלאוודוס :) )

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה