• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה(רוי)
שורלאוודוס מביט בנחישות כלפי ההמון הסוגר עליו, אך לא, הוא לא יברח, הוא לא ינטוש. הוא יעמוד איתן למול ההמון הזועם, ולמה לו לברוח מפני אנשיו? הוא ממשיך בנאומו כנגד כל הסיכויים, הוא מותש לחלוטין מן הנאום, ומנסה לאזור כוחות. מכונה גדולה, הבזק ברק, צרחה. הוא ממשיך להיזכר בדברים משם. צחנה, המון ילדים אחרים, מצליף מוח, מחוש גדול ומפוצל, ריר, גועל. שורלאוודס חוזר למציאות למשמע קריאות ההמון וממהר להשיב בלשון חדה "אנשיי!!!!!!!! אל נא תשכחו את נאמני ריטקט!!!!!!!!! אותם אנשים מנעו מן הסוכנים לפעול בפומבי!!!!!!! סכנת מוות ריחפה מעל ראשם שלי ושל שאר הסוכנים עד עכשיו!!!!!!!! אם היינו נתפשים היינו מוצאים את מותנו!!!!!! והמיליציות אומנו כבר לקראת הדחתו של ריטקט!!!!! חיילים נאמנים משורות העם מוכנים לתפוש את השלטון מידי המושחת!!!!! ל עמלנו לחינם!!!!!!!!!!" הוא פונה אל האישה שאמרה שהיא אבדה את משפחתה לרעב "אחותי!!!!! ממגורות העיר ריקות!!!!!! אין לחם לעניים!!!!! הן רוקנו בידי בראסיוס הבוגד!!!!!!!!!! ממגורות העיר רוקנו בידי בראסיוס הכופר!!!!!!!!!!" הוא פונה אל האישה שאמרה שבעלה נעלם מעיניה בשעת עבודתו" אחותי!!!!! סוכנינו נכלאו במבוך של אנשי נביא השקר הארור!!!!!!!! ומה קרה להם שם!!!!!!! מה קרה לאנשינו בלב מחנה האויב!!!!!!! הם אולצו להלחם באיש חיה!!!!!!!!! הם אולצו להילחם באיש חיה שנוצר עוד באותו יום!!!!!!!!! בראסיוס הארור מנסה להרעיב את העיר!!!!!! אנשי נביא השקר לא רוצים בטובתכם!!!!!! אותם בוגדים רוצים רק במותכם!!!!!!" והוא פונה אל האיש שהתחיל להטיח בו האשמות "אחי היקר!!!! מספרים לא מנצחים קרב!!!!!! רבבות כופרים החמושים במקלות לא יביסו גם לא מאה אברי קודש נכונים לקרב!!!!!! סוכנינו מצאו שיטה להדביר את אנשי החיה!!!!!! שיטה שעד הלילה הזה הייתה משמידה את כולם!!!!!!!! סוף לביזת השדות עד ליל זה!!!!!!!!! כל רגע שבו אתם מתנכלים לסוכן ממלכה!!!!!!!! כל רגע כזה הוא רגע שבוזבז מתוכניתם להדביר את אנשי החיה בהקדם!!!!!!!!!! אנשי נביא השקר הבוגדני אשר לשרי השדים אינו רוצה כלל בטובתכם!!!! הוא אינו שחרר אתכם!!!!! הוא בעצמו יצר את אנשי החיה!!!!!!! הוא רוקן את ממגורות העיר!!!!! התאחדו אחי ואחיותי!!!!!!!!!!!!" צורח שורלאוודס בכל הכוח שעוד נותר בו"התאחדו למען מפלתו של צרנו וצוררנו!!!!!! נביא השקר אשר לשרי השדים!!!!! אויב הממלכה והאלים!!!!!!!! צורר האנושות!!!!!!!!! רב הטבחים!!!!!!!!!! משמיד הערים!!!!! שורף השדות!!!!!!! המשם כפרינו לשממה!!!!! האונס בנותינו ביד רמה!!!!!!!! ההופך ערינו לתופת בוערת!!!!!!!!! ומבצרינו לעיי חורבות!!!!! הלחמו יחדיו ברוצח ההמונים!!!!!!!!! התלכדו תחת דגל הממלכה הקדושה!!!!!!!!! הנצחון על הכופר מובטח לנו!!!!!!!!! האלים לצדנו!!!!!!!! והכופרים ועובדי השדים מות יומתו!!!!!!!!! וכל הבוגדים ישרפו חיים בחוצות!!!!!!!!! הצטרפו אל מחנה הממלכה הקדושה!!!!!!!! הלחמו באויבנו הגדול ביותר!!!!!!!!!!" צורח שורלאוודוס בשארית כוחותיו. העייפות מתחילה לתת באו את אותותיה, והוא נשען על דוכן הנואמים אל מול הקהל. בעיניו אותו מבט נחוש, נחוש לעמוד איתן, לא לבגוד, לא לברוח מאנשיו שלו.

ממלכה (דסטריקס) -

IN
"בארסאיוס מחלק את האוכל לאנשים הטיפשים שבורחיים מהעיר. אפילו על אויביו הוא חס!" צורח אחד האנשים. גל של תרועות נשמע לטובתו. "אנשי החיה ישתחוו בפני בארסאיוס! הוא יבוא לכאן שנית לאחר צבאו וישחרר אותנו מהסיוט הזה!" נשמעת אישה אחרת ונושאת גל תרועות אחרות. ההשפעה של בארסאיוס גדולה מדי פה. שורלאוודוס נדחק עד לקצה הרחוב. מאחוריו - קיר. מלפניו - קיר של המון כועס. הוא ימחץ כשהוא מדבר או יחיה עוד יום כדי לשכנע.

OUT
אני מאוד לא רוצה להרוג אותך, אבל... אתה תמות אם תזרוק עוד משפט אחד. יש לך דרך מילוט שאני חושב עליה, אם כי אם לא הצלחת לפתור את החידה אז תאמר ואני אומר ששורלאוודוס נזכר בה.

נביא (דינרבלו) -

IN
"לא אכפת לי מי אחיך. אין כניסה על החומות, בפקודת קורניליוס".

ממלכה(רוי)
שורלאוודוס מבין את המצב, האנשים האלה עוותו, הם אבדו את רצונם החופשי, הם הפכו למפלצות ע"י בראסיוס. הוא ממהר לסקור את הקיר שמאחוריו תוך כדי כך שהוא שולף חבל. הוא חושב לעצמו הקיר הזה רחוק מלהיות מושלם, ובעזרת החבל אני אוכל לטפס עליו. ממרומי הקיר לא יוכלו להזיק לי, ואני אוכל לנאום בשקט. הוא סוקר מהר את המצבובידייים רועדות קושר לקצה אחד של החבל את הפגיון שלו, ואז הוא משליך את החבל. החבל מתנועע כנחש באוויר בעוד שורלאוודוס מנסה להנחות אותו להיתפס במשהו. הוא ממלמל בשקט ,קדימה! קדימה!" ושולח מבטים מלאי רחמים אל ההמון, וברגע שהחבל מתעגן, הוא משתמש בו כמו טבעות הלולינים בקרקס, הוא מטפס עליו באמצעות גלגולים אקרובטיים וזינוקים למיניהם. בעוד ההמון צווח מאחוריו על כך שטרפו אבד.

META
זריקת החבל-זריזות-17+5=22
טיפוס-אקרובטיקה (אם תקבל את השימוש שלי)-14+5=19
טיפוס (אתלטיקה, לכל מקרה)-2+5=7

ממלכה (דסט) -

IN
שורלאוודוס לא מצליח לטפס על החבל ונופל. הקהל מתקרב יותר ויותר - הוא צריך לחשוב על משהו, ועכשיו.

OUT
האמת שזה רעיון טוב, אבל הגלגול היה ממש ממש רחוק מהתוצאה (לקחתי את ה19, למרות שהייתי אמור את ה7).

ממלכה(רוי)
הוא עומד דחוק אל הקיר אל מול ההמון הזועם, חבלו חסר התול עלת בידיו. הוא מכווץ ונואש כמו חיה במלכוד, ונעץ מבטים שלא היו עולים ככל על דעתו לפני דקות אחדות במובילי הלינץ'. הוא מבין שאין שום סיכוי לפשרה עם חלאות אדם שכאלה. הוא ממלמל לעצמו מספר מילים ואז צורח במלאו גרונו "בשם האלים כולם!!!! הצילו את נבחרכם!!!!!! הגנו עליו מפני הכופרים!!!!!!" תוך כדי ניפוף פראי בגוש עפרת זהב שנדלה בידיים רועדות משקיק רכיבי הלחש אל מול ההמון ומלמול דברים לא מובנים. לפתע פתאום ברק מבזיק אל מול שוראלוודוס, וריח של גופרית מתפזר באוויר נוסף על הרעם מחריש האוזניים. זו הייתה רק ההתחלה. ברקים רבים מבזיקים מול שורלאוודוס, חוצצים בינו לבין ההמון, והם מתחילים אט אט לנוע, כל פעם להבזיק יותר הצידה, לדחוק יותר את ההמון ההמום, להפיץ באנשים הפשוטים הללו פחד מוות. שורלאוודס ממשיך לומר את אותן המילים, ולנוע יחד עם הברקים אל עבר ההמון. מראה פניו עטויים הברק זורעים אימה במוחות פשוטי העם, ושורלאוודס מתכוון לא לוותר, עד שכולם ינטשו את המאבק, אך הוא רועד מפחד, הריח משום מה מזכיר לו משהו, והוא מנסה לשמור על ארשת נחושה בכדי להימלט מן ההמון.
.

META
מסך הברקים אינו רציף, ישנו פער של מספר שניות (בערך 18) בין ברק לברק, אבל האפקט אותו אפקט בגלל הרציפות של התופעה.
הדבר נעשה באמצעות הפעלולים הבאים:
אור ופעלול (השפעה חושית בלתי מזיקה, המעצבת את האור) כדי ליצור אשליית ברק פשוטה, מה שלא בדיוק משנה כיא היא מופיעה לפחות מחצי שניה אז אין שום הזדמנות לסקור אותה ביתר דיוק.
צלילי רפאים בשביל צליל הרעם, שנשמע גם כן למשך זמן מאוד קצרצר, ולמרות שהוא נשמע לאנשים הפשוטים הללו מאוד חזק, הוא לא חזק כמו רעם אמיתי. הם שומעים את זה כשהם צמודים למוקד, רעמים הם שומעים מעט כשהם במרחק של מאות מטרים מהמוקד לכן אפשר להשמיע את הרעם באותה רמת קול שנשמעת במרחק סביר מרעם אמיתי.
פעולול (השפעה חושית בלתי מזיקה) בכדי ליצור ריח של גופרית ואוזון באוויר, המתלווה לברקים אמיתיים. חשוב לציין ששוראלוודוס לא יודע בדיוק איך מתארים את ריח האוזון (הוא מבין בגופרית, הוא אלכימאי) אך הוא מכיר אותו ממספר התנסויות מאוד לא נעימות מילדותו המוקדמת.

נביא (דינרבלו) -

IN
הוא מחייך. "אם אתה מוכן לתת גם לחברים שלי" הוא מחווה לחמישה שומרים שעומדים במעגל ומדברים.

נביא (טייגר ונקסטורל) -

IN
"שמן מכונות? לא, מה פתאום" הוא תוהה לעצמו. "אני פונדקאי, לא איזה ננס מזורגג".

ממלכה (דסט) -

IN
הברקים משיגים לו כמה שניות וההמון נסוג אחורה לבסוף. אולי הם התנהגו כשטופי מוח, אבל הם לא סתומים. הם התפזרו מהר, אך הטריק לא יעבוד שוב. הם יהיו מוכנים אל שורלאוודוס בפעם הבאה.

ממלכה(רוי)
שוראלוודוס ממהר לשנות מספר פרטים בהופעתו, להזיז חגורת כיסים מפה לשם, להפוך חלק כזה או אחר של גלימה, לסדר את הברדס בצורה שונה ולהחזיק את המטה הפוך. הוא מביט בהשתקפותו בעור החזיק המתוח על גבי החלונות, מרוצה מעצמו. הוא ממהר אל הפונדק של דנדליון בהופעתו החדשה, אך משתדל להיטמע בהמון

ממלכה (עוג) -

OUT
גלגול התגנבות?

ממלכה (דסט) -

IN
הוא מגיע אל הפונדק. הוא רואה את החלונות שבורים. שורלאוודוס פותח את הדלת ורואה את דנדליון שותה שיכר. "להפגת הכאב" הוא אומר. "התנגדתי לריטקט ועכשיו גם ללנטרוק. ההמון הרביץ לי. רוצה קצת?" הוא מציע לשורלאוודוס.

נביא (דינרבלו) -

IN
הם מחייכים.
"תפסו אותו. זרקו אותו לתא המעצר על ניסיון לשיחוד שומרים. אם הוא בורח חתכו את גרונו" הוא מורה לחמשת השומרים לעצור את לביוס. עוד שומרים מתקרבים למקרה שינסה לברוח. גאס מסתכל מרחוק בחשש. הוא לוחש ללביוס עם שפתיו שהוא יחזור עם עזרה כי הם יחשדו גם בו ונעלם לפני שיבחינו בו. הם מובילים אותו ברחוב הראשי של העיר. הוא מתנגד?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה