• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה -

IN
"כן, טיפלת בפאנדל לעכשיו. נראה שהיד שלך לא קשה מספיק בכדי לשמור אותה מאסונות שוב ושוב" הוא אומר, בזמן שהוא מוציא ספר ומושיט אותו לוולדר, אומר לו לשים אותו באוהל שלו - כספי ממלכת דורטר. כנראה הספר החזק ביותר בכל הממלכה - הוא מכיל פירוט ענק של ההוצאות וההכנסות של כל הבתים השונים, בנוסף להסכמי מסחר עם שאר העולם. אם יש דבר אחד שקונטרול אמר לו באחד הימים כשכולם אכלו בחדר האוכל, זה שאלפארי קסוול הוא אדם מסודר עם ראש למספרים.
הוא חושב שהוא רואה שמץ של שמחה בעיניו של אלפארי כשהוא לוקח את הספר.
"הוד מעלתך, יש לי עבודה רבה בענייניה הכלכליים של הממלכה. אני אחזור אליה" הוא אומר בקביעה. ריקן מנסה להסתיר את זעמו.
"פארגוס הציע לטפל בהוצאות בזמן שהיית בבירה האלפית".
"הארכמג לא יגע ברשומותיי" הוא אומר בקביעה חזקה עוד יותר, וחוזר לאוהלו. וולדר מושך בכתפיו. "אין כמו אבא, הוד מעלתך. האדם הנפלא ביותר בכל דורטר" הוא צוחק, ואסאדר לא בטוח אם לורד אלפארי שמע את זה. הוא לא בטוח אם היה אכפת לו.

ריקן מביט בוולדר ואומר לו בקול קר שעליו למסור לו דיווח במידה ולורד סטרויס ישלח משהו. וולדר מהנהן ונשאר במחנה אביו, בזמן שהשניים עושים את דרכם חזרה אל העיר.
"מבין למה הוא בלתי נסבל?" אומר ריקן. "אני רק מקווה שדלדראק יגיע. בולדווין הוא חברה טובה, אבל יש גבול עד כמה שאני יכול להיות איתו ולא עם שאר הלורדים" הוא מתמתח.
כשהם מגיעים, הוא אומר לפארגוס שהוא לא הפסיד שום דבר.
"הוא שוב התעקש לקרוא לי ארכמג במקום לקרוא לי בשמי?" שואל פארגוס בקול של יודע את התשובה.
"כן" עונה לו ריקן. "זה לא משנה. נפגשתי איתו, עשיתי את חובתי. שירקב עם החשבונות והמיסים כל עוד הוא לא מטריד אותנו".

עוד חמישה ימים עברו בטירה, עד עכשיו עבר כמעט חודש. יש עוד שלושה ימים לפני הקרב ולורד סטרויס לא נראה באופק.
אסאדר התעורר מאוחר היום. הוא היה ער כל הלילה שעבר ודיבר על האסטרטגיות שעלו על דעתו עם המלך ולורד בולדווין. הוא אדם נחמד, בולדווין. חברותי.
אליאנה נכנסת לחדרו כשהוא קם. "הוא ביקש שתבוא לחדר השלטון. אני אבוא איתך" אומרת אליאנה, ורוגל מצטרף אליהם. לאחר שאסאדר מתלבש במהירות הוא פוסע בן המסדרונות בכדי לראות את המשרתים מצביעים עליו ומתלחשים. משהו קורה פה.
אסאדר הולך אל חדר השלטון - דיוקנים של כל בני קראנדאן נתלים פה על מסגרות זהב משובצות אבני יהלום. ובמרכז, מעל הכס עשוי הזהב, דיוקנות של ג'רארד ושל ריימונד. ליד כס השלטון יש כס צנוע יותר, עשוי עץ משובח, שכנראה נועד ליועץ המלך - פארגוס. הארכמג הזקן נוכח שם. על הכס יושב ריקן, הכתר הזהוב לראשו, והוא מקשיב לסר ג'וארו שעומד בפניו. קהל הלורדים עומד אל מול הכס, אך משאיר דרך למי שירצה לעבור. קונטרול המבורדס צופה מן הצד, ולידו עומד וולדר. מלפני שניהם עומד עוד איש צעיר, שערו חום ועיניו תואמות, והוא מחזיק קסדה פשוטה לצידי גופו. "ולכן, הוד מעלתך, לורד סטרויס יוכל להגיע בזמן, בתנאי שמבצר הסערה לא הקשיב למילותיו של הבוגד" סר ג'וארו קד בפניו פעם נוספת וחוזר לאסופת הלורדים שעומדת במרחק מכס השלטון. הלורדים הגדולים האחרים יושבים על כס לצידו של המלך - לורד אלפארי קסוול ולורד ווילפרד בולדווין. בעוד ווילפרד מחייך אל אסאדר, אלפארי בוחן אותו בדממה.

"דיווח טוב" אומר ריקן, שיושב על הכס עם שריון מלא, כפי שנודע שהוא עושה.
"מספיק. גריאון הגיע" ריקן אומר וקם מהכס. האולם כולו כופף את ברכו, עד שהמלך מאפשר להם לעמוד, די במהירות לטעמו של אסאדר.
"בוא וגש, לורד אסאדר גריאון" אומר ריקן, בבירור עייף מן הרשמיות אך עושה זאת בכל זאת. אסאדר ניגש אליו, מכופף את ברכו, ושומע את מילותיו. חרבו של ריקן נוגעת בכתפו השמאלית.
"בשם כוחם של האלים והכוח של שושלת קראנדאן, אני מכתיר אותך לגנרל הצבאות שלי - אתה תפקד, תילחם, תדמם ותמות למען דורטר. האם אתה מקבל את השבועות הללו?", וחרבו של ריקן נוגעת בכתפו הימנית.
"אני מקבל" אומר אסאדר בקול שקט.
"אם כך, קום, גנרל אסאדר. מי יתן וכולם יראו בך סמל לניצחון שלנו על כוחות המורדים" אומר ריקן, וכשאסאדר קם כל האולם מוחא כפיים. סר ג'וארו מביט במבט גאה. איווניס מוחא כפיים בשמחה, בזמן שרוגל ואליאנה מתבדחים, ורוגל אף מניף את התפוז שלו אל על כסימן לשמחתו. פרילוס מניף את סמלו הקדוש אל על ומחייך, והאולם מתמלא במחיאות כפיים נלהבות של הלורדים, חלק מהם מניפים את אגרופם הקמוץ בשמחה.
"אסאדר! אסאדר גריאון!" הם צועקים, ולפתע דלתות האולם נפתחות. ניתן לשמוע את ההמונים צועקים מהרחוב קריאות הידד, אך לא רק השם גריאון עולה.
יש גם סטרויס.

"הסטרויסים כאן! הסטרויסים כאן!" צועק הנער שפתח את הדלתות, וניתן לראות שכל מי שבאולם רוצה לנהור החוצה... אך עליהם לחכות לאישור מהגנרל החדש שלהם.
"נתונה לכם רשותי" אומר אסאדר, ולאחר עוד סיבוב קריאות ענק ומחיאות כפיים שנראה שלא נפסקות, הלורדים נוהרים החוצה, ווילפרד בולדווין איתם. אלפארי עוקב בשקט ובאיטיות אחריהם בעוד קונטרול מחייך בדממה.
אסאדר, ריקן ופארגוס עושים את דרכם החוצה מן האולם. הם רואים ששערי העיר נפתחו לרווחה ואלפי פרשים נכנסים פנימה לצהלות האנשים - דגליו של לורד סטרויס, חזיר הבר על הרקע הירוק, מונפים לכל עבר.
מבין הפרשים יוצאת חוליית אנשים ובראשה אדם עם שער לבן ומקריח, אך שזוף כהוגן מהשמש. הוא מחייך אליהם ולאחר שהוא עוצר הוא יורד מהסוס.
"הוד מעלתך! גנרל גריאון! ארכמג פארגוס!" אומר אחד מהפרשים, "יש לי הכבוד להציג בפניכם את לורד דלדראק סטרויס, אשר חצה את ארצות הסופה במסע בלתי אפשרי בכדי להילחם למען הממלכה, ולפקד יחד עם הוד מעלתו, הגנרל אסאדר ושאר הלורדים הגדולים! מי יתן ודורטר תחיה לעד, כי כעת אנו יודעים שננצח!" הוא צועק, והעיר מריאה לכבוד הניצחון הקרב.

דלדראק סטרויס קם ומוריד את ברכו בפני ריקן. הוא לא נותן לו להיות על ברכו יותר משתי שניות, וכבר מרים אותו ללחיצה חמה. פארגוס מהנהן אליו בחיוך כשהוא לוחץ את ידו, אך את אסאדר לורד סטרויס מחבק.
"גנרל אסאדר, הא?" הוא אומר בחיוך. "זהו כבוד אמיתי לפגוש אותך, בן דורטר אמיתי. המעשים שלך הראו לכולנו שקרבות לא נקבעים רק על ידי המספרים, אלא גם על ידי האמונה וכוחו של המפקד... איתך ועם הצבא שלנו, אין סיכוי שנפסיד. למען דורטר!" הוא קורא ומרים את חרבו אל-על, ושאר הלורדים מצטרפים אליו. אסאדר מרים את שתי חרבותיו, החדשות שקיבל מהנפח, וגל תשואות מקבל אותם.

"דבר כזה דורש משתה, הוד מעלתך" אומר לו פארגוס.
"משתה לפני הקרב? אין שום סיכוי" עונה ריקן, לקול האכזבה מהאנשים.
"הוד מעלתך... משתה יהיה הדבר אשר יראה את המורל" אומר פארגוס, ואסאדר נדהם לראות שיש באיש הזקן רוח צעירה יותר מכל מי שמסביב.
ריקן שוקל זאת, ומחייך מעט כשהוא מכריז על המשתה שיבוא. "פתחו את החביות, ארגנו את השולחנות, יש לנו משתה מחר בערב!" הוא מכריז לקול התשואות.

OUT
אתה באופן רשמי אפי. עלה לדרגה 11.

נביא -

IN
רגע לפני שהם יוצאים החוצה, נער אחד מגיע ומביא לארתור ורונדון את הדברים החדשים שלהם. נראה שהנפח השתכנע אחרי הכל.
"אני רוצה להראות לכם... את זה" הוא מוציא אותם אל האנשים, והם שומעים גל תרועות. אנשים, אורקים, אלפים וגובלינים ושאר הגזעים נמצאים כאן, מריעים להם ולברסאיוס. "האנשים הללו מעריצים אתכם בכל אשר תלכו. מעשיכם היוו השראה לכולנו... אני מודה לכם" הוא אומר בחיוך, "ומאחל לכם הצלחה. אני אפגש איתכם בקרב הסופי. אני סומך רק עליכם לביצוע המשימה הזאת, המפקדים הגדולים - ארתור ורונדון!" הוא צועק את שמם, והקהל מריע. "חברים! אנו עומדים על סף עידן חדש! אנחנו נצעד אל הבירה, אנחנו נביס את המלך המושחת ואנחנו נביא שלום ומזור לכל אשר נגיע! זה יקח לנו זמן, זה יקח לנו מאמץ, אבל אנו נצליח! בהנהגתי, העולם שלנו יהיה שווה בשביל כל אדם, דורטר תהיה מספיק רחבה בכדי לקבל כל אחד, לא משנה מאיזו ארץ בא או מהו צבע עורו! אז חברים, התחילו לצעוד! התחילו לצעוד אל עבר הניצחון!" הוא קורא בקול, ופיטבארוס מגיח מאחור וקורא קריאת קרב, מרים את חרבו אל האוויר. רונדון מרים את חרבו ומגנו החדשים וארתור מרים את חרבו ומגנו החדשים, וארתור מרים את החרב הגדולה שלו, שזוהרת באדום כשהשמש נוגעת בה.

הם התגנבו בחשכה אל העיר. קומץ אנשים שהודיעו להם מראש קיבלו אותם, הרחק מעין השומרים. לעבור את החומות היה החלק הקל - הם התגנבו בלילה והציגו מסמכים מזוייפים, ועם הקסם של הנטריוס איש לא ראה שרונדון הוא לא בן אנוש. שערו שחור, עיניו חומות, הוא נראה כמו כל אחד ממוצע. ארתור רק הפך את ההצגה למשכנעת יותר בעזרת שריונו, שעיטורי האשלייה שהנטריוס הצמיד לו נעשו בעזרת הידע של גאס. כל אחד מהשניים איחל להם הצלחה וחיבק אותם לפני שיצאו.
"אנחנו רוצים להתגייס" זאת היא השורה היחידה שאמרו להם לומר. אחד השומרים קלט את המסר ושכנע את האחרים. הוא הוביל אותם למחבוא שלהם ובירך אותם בהצלחה.
המחבוא, בית קטן שרחוק ככל האפשר מהארמון ומקונטרול, היה מרוהט עם שתי מיטות. הם הגיעו שלושה ימים לפני הקרב. באותם הצהריים אסאדר גריאון התמנה לגנרל ולורד סטרויס הגיע, חצה בלילה את הארצות שלהם. העיר לא הייתה נאמנה מספיק בכדי לעצור אותו. הבקבוקון הקטן שהנטריוס נתן להם לבקשתם היה בכיסו של ארתור. רעל חזק, אך מספיק רק לאיש אחד. או אישה אחת, למען האמת.

OUT
אתם באופן רשמי אפים. עלו לדרגה 11.

ממלכה-
In
אסאדר מרגיש את הזיעה על מצחו. גם וינסטון נאם לפני הקרבות שלו. גם אבא שלו. הוא מרגיש את העול של שניהם על גבו, ובכול זאת, הוא לא מתכוון לאכזב אותם. פרילוס טופח על גבו בחברות ורנגאר עומד מרחוק, מחייך אליו, בעוד אסאדר עולה לבמה. הוא מעביר את מבטו על הקהל, אלפי חיילים שכולם נושאים אליו את עיניהם, מצפים לשמוע את הנאום שלו. הוא מרגיש לרגע שהוא לא מוכן, אבל המילים פשוט יוצאות מפיו, כאילו רגש חזק ממנו מניע אותו. רגש של אחריות כלפי האנשים האלו.

"חיילי הממלכה,
אנחנו עומדים היום לקראת מלחמה גדולה. האויב יגיע לשערינו בעוד שלושה ימים, ואחריו- עשרות אלפי חיילים, המונהגים על פי תורת השקר שלו.
כולנו איבדנו משהו במלחמה הזאת, חבר, מפקד, בן משפחה או משהו אחר. הנביא, הטוען להביא שוויון, בעצם מביא רק אסונות וכאב, מנהיג אחריו ברברים שיפגעו בנו.
הנביא הזה רוצה לשבור את רוחנו, לנפץ את החומות שלנו, להפיל אותנו ולהרוס את הממלכה שלנו. הוא ניסה וימשיך לנסות לשבור את רוחנו. הוא פשוט לא יודע את מי הוא תוקף.
כול אחד ואחד מכם עומד כאן ממטרה אחרת. חלקכם עומדים כאן בגלל רגש חובה או נאמנות, חלקכם בגלל התהילה והזהב, חלקכם בגלל הנקמה. אבל כאשר עת המשבר מגיעה, כולנו מתאחדים תחת דגל אחד, הדגל של ממלכת דורטר. אנחנו עומדים כאן, מאוחדים, נגד הכאוס של הנביא ותורת השקר שלו.
אני לא אשקר לכם, הקרב הזה הולך להיות קשה. נאבד בו אנשים טובים שעומדים לצידנו כעת. אבל כול מי שעומד כאן כעת מקדם את המטרה שלנו, המטרה שלנו לצדק, לאמת, לסדר. וכול עוד אנחנו מאוחדים, אנחנו ננצח.

לחיי דורטר!" אסאדר מכריז לבסוף. והחיילים מריעים גם הם בקול "לחיי דורטר!" כולם ביחד. אסאדר מרגיש את האחדות בין האנשים, את הקשרים בין כולם שמאחדים אותם תחת המטרה המשותפת הזו. האחדות הזאת תביא אותם לניצחון, כך הוא מאמין. בתוך ליבו, הוא מרגיש תחושת השלמה, אביו ודודו היו מרוצים ממנו ברגע זה.

נביא
רונדון מקלל בשקט כאשר הוא שומע על סטרויס וגריאון. "אני מקווה שהצבא שלנו יוכיח את עצמו בקרב, ורציתי להתאמן עם פיטבארוס. חבל" רונדון אומר, נשכב על אחת המיטות, לא שאכפת לו במיוחד. "אז, להרעיל את אריאנה או איך שלא קראו לה, איפה היא נמצאת בכלל?" רונדון מדבר בלחש. "ומעכשיו, תקרא לי ניאלדו" הוא אומר, "אי אפשר להיות יותר מדי בטוח מאחורי קווי האויב".

"כדאי שנשתמש בבקבוקון ביום לפני הקרב, כשהארמון יהיה עמוס. אף אחד לא ישים לב לעוד זוג שומרים"

ממלכה -

IN
בבוקר של יום המשתה, ישיבת המלחמה נפתחה רשמית.
ריקן ואסאדר ישבו שם ראשונים. הוא הודיע לו ראשון לפני ששיגר הודעה לשאר הלורדים.
הראשון שהגיע היה לורד אלפארי. הוא נכנס בשקט, הספר לצידו, ובירך אתכם לשלום. "הוד מעלתך, לורד אסאדר" הוא אמר בשקט, התיישב.
"מה מצב הכוחות שלך?"
"מעולה. בני אימן אותם לצאת אל הקרב והפיח בהם אומץ, והאלד מדגים את קישורי הלחימה שלו בפני כולם כדי שילמדו כיצד להילחם".
"רעיון טוב. אמור לי, איך האלפים הגיבו ברגע שנחתם ההסכם?" שואל ריקן, ונראה שעיניו של אלפארי מחייכות מעט כשהוא מדבר.
"בכעס. ברגע שההסכם המקורי והעותק נחתמו", הוא לא פוסח על ההעלבה לריקן בסיפור, "הקיסר האלפי ציווה מיד שאעזוב את הארצות, בכדי להשיג את התגבורת כמה שיותר מהר. בעוד שהלכתי משם ידעתי שאם זה תלוי בהם לא אעזוב חי את הארצות שלהם, אז כל השומרים שלי שמרו על האוהל אישית. בלילה הראשון, שלושה מתנקשים נתפסו. בלילות שלאחר מכן המספר נע בין אחד לשניים" הוא אומר וממשיך, "הם נהרגו והמשכנו. כשראיתי את המחנה של לורד דלדראק, לקחתי מחסה שם ואמרתי לו שגם הוא בסכנה. הוא טרח להקשיב לי ממש לקראת הסוף, אז המתנקש שנשלח אליו כמעט סיים את העבודה. לאחר מכן הייתי עמוק בתוך דורטר, עושה את דרכי לפה, והם וויתרו. האלפים למדו על מי הם יכולים ועל מי לא" הוא אומר בסיפוק עצמי.
פארגוס נכנס לחדר, וכשמבטו נח על אלפארי הוא הופך לקר וקשה. מבטו של קסוול גם הוא מתקשה.
"ארכמג".
"פארגוס".
"ארכמג" עונה לו אלפארי, והמתח בהחלט מורגש באוויר. פארגוס מתיישב לצידו של ריקן, כועס ופגוע. לורד ווילפרד בולדווין נכנס לאחר מכן, לוחץ את ידו של כולם עד שהוא מגיע לקסוול.
"אז, שמעתי שנתת לאלפים האלה שיעור על דורטר, הא?" הוא אומר, צוחק בעוד הוא מתיישב.
"שיעור על קסוול" הוא עונה לו, והמתח חוזר במעט לאוויר.
לורד דלדראק סטרויס מגיע, קד בפני המלך ולוחץ את ידו של כל אחד... עד שהוא מגיע לאלפארי.
"תודתי עדיין נתונה לך שהצלת את חיי" הוא אומר בנוקשות, כנראה גם הוא שונא אותו.
"אנחנו זקוקים לך בכדי לנהל את הכוחות" עונה לו קסוול.
"אז, ספר לי, איך הצלחת לעבור בארצות הסערה?" שואל ריקן, בבירור מרגיש נוח יותר כשארבעה מהאנשים בשולחן הם אנשים שהוא רואה כחברים.
"הגעתי ממש ליד המבצר, והדיווחים אמרו לי שברסאיוס יוצא בעוד יומיים. ידעתי שברגע שהוא יצא אין לי סיכוי להגיע אליכם, אז לקחתי את הסיכון. צבאו של ברסאיוס היה עסוק במשתים בכדי לעודד את המורל, וכל השומרים שהוצבו שם חוסלו. כן, היו הרבה שומרים, אבל אנשי העיר לא הודיעו כלום על כך שצבאי עובר שם. החיילים אומרים שכשאחרון הגדודים עבר בדרך לדורטר, הם צעקו משמחה את השם סטרויס, לוחם הממלכה" הוא בבירור גאה בכך. "ועכשיו, הגיע הזמן להילחם. מה התוכניות שלנו, הוד מעלתך?" הוא שואל אותו.

"יש לנו שתי חזיתות. הם לא מצפים שנוציא צבא החוצה, אז הם יביאו מכונות מצור. אנחנו נביא צבא החוצה כשהם יחשפו את המכונות הללו, יחידות פרשים שהמטרה שלהם היא בפשטות לחסל את כל הבליסטראות של ברסאיוס. היחידות שלך, סטרויס, הן המובחרות ביותר" הוא עונה, ודלדראק מהנהן. "אני מציע שנעשה את זה בדרך הפיצול - היחידות שלי יתחלקו לשני טורים גדולים, בכדי שהקשתים שלהם יאלצו לפנות לשני כיוונים שונים כדי לירות עלינו. זה יקנה לנו זמן".
"אני והמגים שלי נוכל להאיר את השריונות שלכם בכדי שהם יסנוורו אותם" אומר פארגוס, ובולדווין חושב שזהו רעיון מצויין.
"לאחר מכן, הם לא יעזו לפרוץ את החומות. אני בטוח שבשלב הזה הם יפנו למצור, ולכן אנחנו נעשה את הבלתי צפוי - אנחנו נצא מהחומות לחלוטין" הוא אומר, ולורד דלדראק וגם לורד ווילפרד המומים.
"זה... זה לא המעשה הנבון" אומר לו בעדינות סטרויס.
"זה טמטום. החומות שלנו והשער הם ההגנה הכי חזקה, אין לנו סיבה לזנוח אותה" אומר אלפארי.
"בהחלט יש. קונטרול גילה קנונייה של ברסאיוס להביא בן ברית מסתורי כדי שיטפל בשערים שלנו. אנחנו לא יודעים מהו, אבל הדברים נאמרו על ידי פיטבארוס וברסאיוס עצמם. סימן שהם בטוחים לגבי השערים, ורוצים לתת לנו להילכד בעיר" אומר פארגוס, בבירור שמח על ההזדמנות להשתיק את קסוול. "במקום שזה יהפוך לקברנו הגדול, אם נשאיר הגנה מתאימה של אלף חיילים על השער ונצא, נוכל לטפל באיום הזה ולאחר מכן לסגת אל החומות".
"לא כולנו נוכל לסגת בפחדנות מהשורות האחוריות, ארכמג" עונה לו קסוול, עכשיו שמח על ההזדמנות להשתיק אותו. "המגים יוכלו לסגת, כמו תמיד. הלוחמים לא".
"אני נאלץ להסכים עם אלפארי" אומר דלדראק, לא מרוצה מכך. "פארגוס, לכם תהיה נסיגה קלה בהרבה מאשר לנו. האבידות לא יצדיקו את המהלך".
"תסמכו עליו" אומר ווילפרד, והשולחן פונה אליו. "הוא יודע מה הוא אומר. תסמכו עליו. פארגוס עבר עשרות קרבות, אפילו יותר ממני וממך, לורד דלדראק" הוא אומר, וסטרויס מהנהן.
"אני... אני בוטח בך, ארכמג פארגוס. אני מאמין שהידע שלך גדול משלנו בנושאים הללו" סטרויס אומר, ומשתדל לחייך לעבר פארגוס. המחווה מתקבלת על ידי האיש הזקן בעיניים בוהקות.
"אם זוהי התוכנית שלכם, אשתף פעולה. אני עדיין טוען שזהו טמטום. הצפון לא יגיע בזמן בכדי לסייע לנו, אז מאזן הכוחות יהיה שווה. זהו לא סוד שהחיילים שלו נאמנים יותר משלנו. אם הנסיגה הזאת תהיה תבוסה, צבאנו ישבר לנאמנים ולבוגדים חדשים. אני לא אשאר בשדה הקרב לבד, ולכן אסוג איתכם. אבל הנסיגה הזאת עלולה לעלות לנו בקרב" הוא אומר בפשטות.
"גנרל גריאון, היית שקט. יש לך הצעות כלשהן אלינו?" ריקן אומר, בזמן שהמשרתים מביאים מפה גדולה ורחבה והרבה מאוד כלים - אדומים לקראנדאן, ירוקים לסטרויס, לבנים-זהובים לקסוול וכחולים לבולדווין.

ממלכה-
In
אסאדר מהרהר לעצמו כול המועצה "אני מסכים, היציאה מהחומות אולי מסוכנת, אבל בלעדיה אנחנו נפסיד." הוא אומר "ויתרון המגרש הביתי עדיין לטובתנו גם בחוץ, במיוחד עם נעבוד על להכין את שדה הקרב שם." הוא אומר. לאחר מכן הוא מסתכל על פארגוס "פארגוס, האם תוכל לשים במרחק מה מהחומה ערפל שיפריד בנינו לביניהם? בתור תוקפים, הם יהיו חייבים להתקדם, ואנחנו נוכל להתארגן מחוץ לערפל ולראות מי יוצא מהערפל בכול הזמן גם אם נצא מהחומות. בעצם, אנחנו ניצור לנו חומות מערפל" הוא מסביר.

ממלכה -

ממלכה -

IN
"כן. אני גם אוכל לדאוג שהערפל ימשיך למשך כמה זמן שנצטרך" הוא אומר. המועצה ממשיכה בדיבורה במשך שעות, ולבסוף נסגרת תוכנית מסודרת לקרב הסופי.

דבר ראשון, כוחותיו הרכובים של לורד סטרויס יצאו אל עבר מכונות המצור וינטרלו אותן. הם יצאו בשני טורים בכדי לעקב ולבלבל את הקשתים, ולאחר מכן יסגו לחומות.
אם התוקפים יסתערו על החומות, הערפל של פארגוס יגיח והמגנים יסתערו עליהם בכוונה לחסל את האיום על השער. אם התוקפים ישארו בעמדתם, הצבא יצא אליהם.
נקבע גם סדר ההנהגה - הצבא הימני יונהג על ידי לורד אלפארי, הצבא השמאלי יונהג על ידי לורד דלדראק, המרכז על ידי ריקן ובולדווין יספק תמיכה לכל הצדדים שקורסים. אין לאפשר להפסד גדול אחד לשנות את נאמנותם של הרבה אנשים.

בנוסף לכך, אם הם יפרצו לעיר, הכוחות שנשארו להגן יתקעו בשופרות ואנשי דורטר ידעו מיד לסגת אל עבר העיר ולחפות עליה. מגים יוצפנו באזורים מיוחדים, רחובות יחסמו וקונטרול עצמו יגן בדרכו שלו - הוא יזהה את הגנרלים החשובים לנביא, אלו שמאחדים את החיילים שלהם, וישלח אליהם מתנקשים. הוא גם יתנקש בעצמו, אם המצב ידרוש זאת. סר ג'וארו קוטאן ינהיג את ההגנה וירוויח מספיק זמן בכדי שצבא דורטר יגיע העירה בכדי לחסל את הצבא. לסר ג'וארו תוכניות משלו, שכוללות חסימת רחובות, איגוף ושימוש באסטרטגיית הפרד ומשול.

OUT
אם אסאדר סגור עם התוכנית, אני אריץ למשתה.

ממלכה -

IN
המשתה התחיל לקראת הערב. חצר הארמון לא יכולה להכיל שמונים אלף איש, ולכן כל לורד עשה משתה פרטי משלו. כשאסאדר התארגן, הוא חשב קצת על לורד אוזארד... להם אין משתים. הם נלחמים בצפון הקפוא הזה בעבדים.
"גנרל" אחד הנערים המשרתים קטע את מחשבותיו. "הגיעה השעה לצאת. לא כדאי שתפסיד את נאום המלך" הוא אומר, ואסאדר יוצא, לבוש בשריון הרשמי והטקסי החדש שהזמין מהנפח. סמלו של בית גריאון, הזאב והמטה עליו, היה מוטבע על לוחית השריון.
כשהוא הגיע, הוא ראה שהמשתה עוד לא התחיל - כל חיילי בית קראנדאן עזרו להביא את הכוסות, את החביות ונראה שהמשרתים שמחים גם הם, כי הוקל להם בעבודה. הוא ראה את פארגוס, לבוש כולו בכחול רשמי, ואת ריקן - היה מוזר לראות את המלך ללא שריון. על פניו היה מבט רציני, ולעומת כל הנוכחים, הוא שתה מכוס זכוכית מלאת מים.
מקום נשמר לו ליד המלך. הוא התיישב, וראה את כל חבריו מתיישבים גם הם בשולחן הארוך - הם התיישבו ביחד, צוחקים ומנפנפים לאסאדר. אליאנה חייכה לעברו, רוגל המבושם מעט נופף וקפץ מהכיסא שלו, ורנגאר החזיק אותו במקום. פרילוס עצמו עזר לנערים המשרתים.

לאחר כשעה בערך, הכל היה מוכן - אסאדר לא ראה מחייו כל כך הרבה אנשים, כל כך הרבה אוכל... בשר וירקות וביצים, לחם ועוגות ומה לא... השפע היה כל כך גדול שאסאדר לא היה בטוח ממה לאכול.
המשתה היה בעיצומו, חיילים מגדפים וצוחקים בכל עבר, הלורדים של בית קראנדאן מדברים ביניהם בלחץ או בתקווה, ואסאדר מדבר עם חבריו, עם המלך ועם הארכמג. ריקן קם פתאום, והאנשים השתתקו אט-אט. נראה שהמלך שוקל מה לומר.

"אני לא אדם של נאומים" הוא אומר, מודה. "ובכל זאת, אתם צריכים להקשיב לי קצת לפני שתחזרו לשתות ולהשתכר" הוא אומר, וקצת צחוק עצבני נשמע מהאנשים. "אבל אני אדם של פעולה. ואני אומר לכם, כשברסאיוס והמורדים שלו יגיעו לפה עוד יומיים, הם לא ידעו מה פגע בהם" הוא אומר, והאנשים מתחילים להריע. "כי אני מבטיח לכם, חיילי, שהקרב הזה יהיה הדבר הכי חשוב שתעשו אי פעם - אתם מגנים על הבית שלכם, על הבירה שלכם, על המשפחה שלכם ועל כל מה שחשוב לכם. זאת החובה שלכם, האמת שלכם" הוא אומר, וגל תשואות מהאנשים מראה את ההסכמה של הקהל, "זאת המולדת שלנו, לא של הממזרים האלה. זאת האדמה שלנו, ואנחנו לא ניתן פיסה ממנה בלי שנמות קודם. אלו הם הבתים שלנו, התרבות שלנו והאלים שלנו, לא האל האחד של האידיוט המנופח הזה שמסתובב כל יום עם המטה שלו. אז כן, הוא ישתמש במטה האגדי שלו, המטה שניצח מלחמות כבר בעבר..." הוא אומר, והקהל משתתק, "הוא שמר אותו לרגע הזה, אתם יודעים. אבל יש לי שאלה אליכם, חיילי... האם מטה עוזר כנגד חרב?" הוא שואל, והקהל צועק "לא!".
"נכון מאוד. מטה לא עוזר כנגד חרב. מטה לא עוזר כנגד כדורי אש" הוא מצביע על פארגוס, והקהל מריע, "מטה לא עוזר כנגד אומץ" הוא מצביע על אסאדר והקהל מריע, "ומטה לא עוזר כשאין לך ראש!" הוא מרים את ידו למעלה, והקהל מריע קולנית. "גובלינים, אורקים, בני אנוש, ושלל הבוגדים שמציפים את הצבא שלו, אין זה משנה. אני מבטיח לכם, חיילי, שאחרי הקרב הזה יהיו רק סוג אחד של מורדים" הוא אומר, והקהל משתתק. "מורדים מתים" הוא אומר בשקט ובפרצוף קר, והקהל משתגע. כוסות מוצמדות, קריאות הילול נשמעות, וריקן יושב חזרה במקום שלו. "סיפרתי לך את סיפורו של המטה של ברסאיוס?" הוא שואל את אסאדר, ועיניו מראות שהוא מרוצה מנאומו.

ממלכה-
In
אסאדר מקשיב לנאום. זה נאום טוב, והוא יודע את זה, זה הנאום שהחיילים היו צריכים, והוא מוחא כפיים בסופו ומרגיש גם בעצמו בטוח יותר. כאשר המלך חוזר להתיישב ומדבר על המטה, אסאדר מניד בראשו "לא ידעתי אפילו שיש למטה הזה סיפור" הוא אומר לו.

ממלכה -

OUT
http://www.listenonrepeat.com/watch/?v=lChS4ZJtTXQ

IN
"יש לו סיפור. המטה הזה, שמו מטה הנביא כיום, עבר הרבה זמן בתורשה בין כוהן גדול אחד למשנהו, אך רק ברסאיוס באמת התמקצע בו. השאר החליטו ללכת על אלות, חרבות ושאר הדברים. ברסאיוס החליט שהמסורת חשובה יותר, ולכן למד להשתמש בו ככלי נשק לכל דבר. המטה הזה מחזיק כוח עצום בתוכו, וברסאיוס שמר את זה בכדי להפתיע את החיילים שלו ושלנו בכוחו. תצפה לניסים בקרב" הוא אומר, בבירור כועס מכך. לאחר עוד חצי שעה של משתה, ריקן טופח על כתפו של פארגוס. "טוב, נמאס לי מכך" הוא אומר, מצביע על כל החיילים השיכורים. פארגוס נראה מאוכזב במקצת. "הם זקוקים למנהיג, הוד מעלתך".
"הם זקוקים לשיכר, אז תנו להם כמה שיותר. אני הולך לישון, אף פעם לא אהבתי משתים" הוא אומר, מהנהן אל אסאדר בשעה שהוא עוזב.
"המוות של ריימונד הרס בו כל שמחת חיים..." ממלמל פארגוס בעצב, מסרב לאכול יותר מהמעט שאכל.

כשריקן עושה את דרכו מהשולחן שבאמצע החסר, אסאדר מביט על הלילה היפה - כוכבים בכל עבר. כבר שעה מאוחרת, ועדיין אור הלפידים והכוכבים יפה יותר מאי פעם. המבנים שסביב חצר הארמון, בעיקר נועדו לאספקה ואחסון הכלים והאוכל, מסתירים מעט מהכוכבים, אך זהו מראה מרהיב בכל זאת. הוא חשב שהוא ראה צל למעלה, על אחד הגגות.... הוא שתה יותר מדי. לא.
הוא רואה כמה אנשים קמים, נראים פחות שיכורים מהשאר. הם עושים את דרכם אט-אט אל כמה מפקדים שהוא מזהה, לורדים זוטרים, אך לא אל עבר הוד מעלתו. רק אחד מהם עושה...
אסאדר רואה פלדה זורחת לאור הלפידים.
פארגוס מזהה את הסכנה באופן מיידי. ריקן כבר עסוק בללכת אל הארמון והוא לא שומע את המתנקש בין כל הרעש של המשתה, אך הרעש במהרה הופך לצרחות. החיילים שעשו את דרכם בשקט שולפים חרבות ותוקעים אותם בלבבות האנשים שהיו לידם, מתחילים לצאת למסע הרג. באמצע הכאוס, פארגוס קם, כשאיש מאחוריו מנסה לרתק אותו אל הרצפה. אסאדר מרגיש זרועות חזקות מאחוריו והוא רואה שגם חבריו בצרות, אך הוא עסוק בעצמו - הוא תופס מזלג אחד ותוקע אותו היישר ביד שאוחזת את גרונו. האיש צורח, והוא מסתובב אליו, מצליח לשלוף את חרבו ולבעוט אותו אחורה. האיש, לבוש כולו בשריון ממלכה, מסתכל עליו בשנאה ומנסה לתקוף אותו עם חרבו - אסאדר חוסם, מתחמק אחורה וחותך את גרונו של האיש. פארגוס יורה ברק בפניו של המתנקש שנשלח אליו וצורח "ריקן, תסתובב!". המלך מסתובב רק בכדי שפגיון יתקע היישר במקום בו היה אמור להיות ליבו - אך התזוזה אפשרה לפגיון לפגוע במקום אחר בבית החזה. המלך ההמום מקבל ברך בבטנו מהמתנקש, וחתך חדש נפתח על לחיו. הוא נופל על הרצפה, זוחל משם, כשפיצוצים מתחילים לפגוע בחיילים. קסם מעורב כאן.
ריקן זוחל כשהמתנקש תופס אותו, אך עיניו של פארגוס נדלקות כברק - "לא" הוא אומר, ויורה גל הדף שפוגע במתנקש, זורק אותו היישר אל הקיר. ריקן נאבק לזחול בזמן שחייל אחר עושה את דרכו אליו, אך אסאדר כורת את ראשו לאחר מאבק קצר. חיילים אחרים חוסמים את פארגוס ואת אסאדר מלהגיע לריקן, בזמן שריקן תופס קרש עץ של אחד השולחנות שהתפוצצו. הוא נאבק לקום, וכשהמתנקש מנסה לתקוע את פגיונו היישר בראשו של המלך, הוא חוסם עם פיסת העץ. הם נאבקים לרגע, עד שכוחו של המלך גובר עליו וזורק אותו לאחור, מכה בו פעם אחת בפניו עם הקרש. בעוד הוא מסתובב, צורח ריקן "עכשיו!" וברק נורה מפארגוס היישר אל עבר פיסת העץ, מבעיר אותה לחלוטין. המתנקש מנסה לתקוע את סכינו ברגלו של המלך, אך הוא מוחץ את ידו ברגל אחת וחובט בו עם הקרש. אסאדר, מוקף בארבעה חיילים, מצליח לחסל את כולם לאחר מאבק של כדקה, אך בזמן הזה ריקן והמתנקש מתגוששים על האדמה. פארגוס מוקף גם הוא חיילים שלא נותנים לו מנוח, עד שלבסוף המתנקש זורק את פיסת העץ של ריקן, וכששניהם קמים הוא תופס את גרונו של המלך ומחזיק את סכינו עליו, עומד למשוך ולסיים את חייו. ריקן תוקע מרפק בבטנו של האיש, ובעוד הוא מתקפל המלך תופס את הסכין עם שיניו, מסתובב וחותך את גרונו של האיש ההמום. המתנקש קורס מדמם אל הרצפה, בזמן שעוד חיילים מתקדמים אל ריקן.
"לא!" צורח פארגוס, ועיניו בוהקות בשחור - ידיים אל מתות עולות מן הרצפה, מכשילות את כל מי שעמד לפגוע במלך. הן גוררות אותן אחורה, מכות אותן, קורעות מבשריהן בעוד פארגוס מבעיר את האזור סביבו, הורג את כל הבוגדים שמקיפים אותו. אסאדר, כמעט אבוד בכאוס, מצליח לאתר את פרילוס מגן על אליאנה מרחוק מספיק זמן בכדי שהיא תברח לחדרה. איווניס ורוגל עומדים גב אל גב כנגד עוד ועוד חיילים שמגיעים אליהם, כולם בוגדים שהסתננו. ריקן זוחל, מסוייע על ידי שומריו, בזמן שהארכמג צורח "אני חייב להציל אותו! אסאדר, תגן על הטירה בכל מחיר! בכל מחיר!" הוא צורח כשהוא רץ אחריו, גלימתו קרועה מחתכי סכינים וחרבות. אסאדר רואה שדים מופיעים בכל עבר, לובשי שריון שחור ואפל. יש רק אדם אחד שיזמן שדים באמצע העיר כדי לחסל את כולם.

"אני בא אליך, גריאון!" הוא שומע את הצעקה כשהקרן פוגעת בו, היישר מתוך הקהל - החיילים השיכורים נכנסו לעמדת לחימה כנגד הצבא הפולש, בעוד שגראנסיוס, עם עינו הבוערת והמטה המוחזק בידו, מסתכל באסאדר בכעס. "ואני בא להרוג אותך" הוא מפוצץ את האזור סביבו, והאש מתחילה להשתולל ולאחוז באסאדר.

META
עין בוערת - 20 טבעי (איזו פתיחת קרב), 24 נזק אש. אסאדר סופג -2 לנזק ולגלגולי ההתקפה שלו עד סוף תורו הבא של גראנסיוס.

קבצים מצורפים

ממלכה-
In
האזור של אסאדר מתפוצץ, ועשן שחור עולה ממנו. האנשים מסתכלים בהלם כאשר הגנרל החדש נעלם בין העשן והאש. לפתע, פלדה נוצצת בתוך העשן.
אסאדר יוצא בהליכה, שתי החרבות בידיו, ומבט זועם על פניו. "פרילוס, מאחורי" הוא אומר לכוהן. פרילוס מבחין שהוא... מחייך "אני חיכיתי לך!" הוא צועק לגראנסיוס "הפעם, אני לא אתן לך לברוח!" הוא צורח לו. האש כמעט ולא הכאיבה לו. הוא מסתער על אחד משטני הלגיון ומסתער אליו, משסף את שטן הלגיון בשתי החרבות.
"אני כאן! ממזר!" הוא צועק לו, וזורק לכיוונו את ראשו של שטן הלגיון. "בוא וקח אותי אם תוכל!"
Meta
הפרעה מיידית- שריון הגנה יסודנית
אסאדר זוכה בעמידות 10 לנזק אש עד סוף ההתקלות
פעולה משנית- שליפת שתי החרבות
פעולת תנועה- תנועה לכיוון שטן הליגיון ב-T27 (היחיד שאני יכול להגיע אליו בלי הסתערות, ואני סומך לרגע זה על איווניס ורוגל. אם פרילוס מגיע לכיווני, אז נוכל להתקרב אחד לשני בקרוב)
פעולה רגילה- התקפה כפולה
התקפה ראשונה: 16+17-2= 31 נגד דרג"ש
פגיעה: 8+4-2=10 נזק כפור, בנוסף, הוא סובל מרגישות 5 לנזק כפור, כך שהוא סובל מ-5 נזק כפור נוסף ומעורר יתרון קרבי (בהודעות הבאות אני ארשום פשוט 5+ בנזק ו"יתרון קרבי" ואוסיף 2+ לכול ההתקפות אחרי הפגיעה הראשונה

לעצמי-
71 נק"פ
עמידות 10 לנזק אש
מחסר 2- להתקפות ולנזק עד סוף התור הזה (מסתיים אחרי ההודעה הזו)

כוחות מנוצלים: הכוח של השריון

ממלכה -

IN
"בשמחה" הוא אומר בזמן שפרילוס מגיע אל מאחורי אסאדר, מגן על גבו משטני הלגיון שמתקרבים. גראנסיוס מפוצץ שוב את האדמה, אך הפעם מתחתיהם - פרילוס נמלט מן המהלומה, אבל לא אסאדר.
"אתה שלי, מזדיין אחד. אתה הולך למות בצרחות!" עינו בוערת בעוצמה, ואורה מתפשט מעט אל פניו. כשהוא רואה שהשריון של אסאדר ספג את רוב הנזק, הוא המום לשנייה, אך צועק, "זה לא ישנה! אתה לא תברח ממני!"
שלושה שטני לגיון מנסים לפגוע באסאדר, אך רק אחד מהם מצליח לחדור את השריון החדש - המהלומה כואבת, אך לא כמו של גראנסיוס.
רוגל נסוג אט-אט אל עבר אסאדר בזמן שאיווניס צועק "משרתים! משרתים, תביאו את הנשקים שלנו!" הוא צורח לחבורת נערים מפוחדים, שמצייתת במהירות ורצה אל הארמון.

META

פיצוץ סדיסטי - 26 נגד תגובה, 16 נזק אש ו10 נזק אש מתמשך (הצלה לסיום). הפיצוץ פספס את פרילוס.

ממלכה-
In
אסאדר חוסם בחרבותיו את עוצמת האש, מרגיש את הקור והחום של החרבות והאש נלחמים ביניהם בידיו. האש עוברת את החרבות ופוגעת בשריונו, שסופג את מרבית הנזק, אבל אסאדר מרגיש את החום צורב אותו. ההוביט הזה חזק, אבל הוא הולך להרוג אותו.
"זה כול מה שאתה יכול?" הוא שואל אותו, והאש נפסקת, האסאדר מניף את החרבות שהוצלבו בשביל לחסום את המכה אל עבר שני שטני הלגיון, בעוד הלהבים שנלחמים בין רתיחה לקיפאון בוהקים בזוהר מהפנט.
אסאדר הולך כמה צעדים אל עבר גראנסיוס ומסתכל על שטני הלגיון בזלזול 'עוד כמה מהם אני אצטרך להרוג עד שאגיע להוביט?' הוא שואל את עצמו בלבו.
Meta
גלגול הצלה נגד נזק מתמשך (לא שזה באמת חשוב אבל...)- 6+5=11
פעולה רגילה- התקפה כפולה
התקפה ראשונה: 14+17=31 נגד דרג"ש
פגיעה: 7+4+5=16 נזק כפור
התקפה שנייה: 9+17=26 נגד דרג"ש
פגיעה: 3+4+5=12 נזק כפור
פעולת תנועה- פסיעה לעבר גראנסיוס
פעולה משנית- סימון גראנסיוס כמטרת הציד

לעצמי-
49 נק"פ
עמידות 10 לנזק אש

כוחות מנוצלים: הכוח של השריון

ממלכה -

OUT
http://www.listenonrepeat.com/watch/?v=Mw4O9pN-a1g

IN
גראנסיוס יורה עוד קרן מעינו על אסאדר, שמרגיש שהפעם היא צורבת יותר. הכוח גדל אצל ההוביט, ופניו זוהרים עוד יותר. הוא נראה מאיים ביותר, אך הוא ימות.
"אני הולך לחתוך אותך, לשרוף אותך, לשמוע אותך צורח. איבדתי את הדרגה שלי בגללך ובגלל פאנדל, אתה הולך לשלם על זה!" הוא צורח, והקרן מכאיבה לאסאדר... אך הוא כמעט מגיע אליו. עוד מעט. עוד מעט.
"מאנורה, תני לי מכוחך!" צועק פרילוס בזמן שהוא חותך את ראשו של אחד מהשדים, אך נפגע מאחר בגבו. אחד השטנים פוסע בכדי לחסום את אסאדר מלהתקרב להוביט, נראה שהוא למד את הלקח מפאנדל. הצלקות על ידיו עדיין מראות את זה.
"גם אתה, כוהן מזדיין. כולכם הולכים להישרף!" הוא אומר, ומפוצץ שוב את האדמה סביבם, ופרילוס צורח בכאב כשהאש מטפסת עליו. רנגאר נכנס עם הנשקים שלו ושל החברים שלו ומביא את הנשקים של רוגל ואיווניס. "אתה הולך לשלם על זה, הוביט מזדיין אחד! אני הולך לגרום לך לצרוח בכאב על מה שעשית לאסאדר ולפאנדל!"
היא צרחה כשהיא נשרפה בכאב.

META
קרן בוערת - 31 נגד תגובה, 18 נזק אש ואתה סופג -2 להתקפות ולנזק שלך עד סוף תורך הבא.
פיצוץ סדיסטי - 21 נגד תגובה... אני מניח שזה לא עובר לאסאדר, אבל לפרילוס כן.

חנית שטן לגיון - 11 נגד דרג"ש... פספס.
חנית שטן לגיון מהסיבוב הקודם עשה 6 נזק רגיל ועוד 4 אש אם אתה זז בתורך, סליחה ששכחתי לכלול זאת.

in
לאחר דיון קצר, הוחלט להסתנן עכשיו, בעקבות השמועה על ההתקפה בארמון, הם נעים בשקט, משכנעים את מי שצריך בלי שום בעיה, כשהם נכנסים לארמון ארתור נעצר לרגע, נדהם מהכאוס שמתכולל שם, צופה במרחץ דמים של אנשים ושדים שנגרם בעקבות גראנסיוס, ואז הם נעים במהירות, מנצלים את הכאוס כדי להיכנס פנימה, רק כשהם כבר בתוך המסדרונות ארתור נושם לרחבה, ומודה לאל האחד שגראנסיוס בצד שלהם, הבחור הזה יותר שטן מפיטבורס הוא חושב לעצמו ואז מנהנה את ראשו, צריך להתרכז במשימה.
META
חוכמת רכוב כנגד ד"ק 22, היה לי תוסף 20 ו7 בקובייה (התרחש בסקייפ)

נביא -

OUT
אכן אמרתי לך את כל אלה בכדי לחסוך הודעה קטנה וחסרת משמעות.

IN
הם רואים פיצוצים מרחוק ושומעים צרחות וקללות, וחושבים שהם רואים את האדמה בוערת וצרחה של מישהו.
"-לך לחתוך אותך, לשרוף אותך, לשמוע אותך צורח. איבדתי את הדרגה שלי בגללך ובגלל פאנדל, אתה הולך לשלם על זה!", הם מזהים את קולו של גראנסיוס.
"מאנורה, תני לי מכוחך!" צועק מישהו.
"גם אתה, כוהן מזדיין. כולכם הולכים להישרף!" גראנסיוס צועק והאדמה נשרפת ומתפוצצת שוב, וצרחה גדולה של מישהו נשמעת בעוד שהוא כנראה נשרף.
"אתה הולך לשלם על זה, הוביט מזדיין אחד! אני הולך לגרום לך לצרוח בכאב על מה שעשית לאסאדר ולפאנדל!" נשמע קול של מישהו אחר.

הם ממשיכים בדרכם אל עבר הארמון, נכנסים מכניסת המשרתים. יש שם שלושה שומרים, וארתור מרמה אותם במהירות ומתחבב עליהם מספיק בזמן הכאוס הזה בכדי לשכנע אותם שהוא במשימה להגן על הארמון. בפנים, בתוך המסדרונות, הם שומעים את החיילים קוראים לתגבורת. "המלך נפצע! הוא נפצע! הארכמג מטפל בו, תשמרו על החדר העליון!" אומר אחד מהשומרים בבהלה, מדבר אל כולם ואל אף אחד. הם רואים נשים בורחות, חיילים רצים להוות תגבורת ושומעים את הפיצוצים מבחוץ.

נביא -

IN
הוא מסתכל עליו בבלבול. "מה... מה? אני, אני לא יודע! אני בסך הכל חייל פה. אבל אם היא המאהבת של הגנרל אז היא בטח בחדרים למעלה, עם המלך וכל האנשים החשובים" הוא אומר.

ממלכה-
In
אסאדר מסתכל על גראנסיוס "אני אסיים את זה עכשיו" הוא אומר לפרילוס ומתחיל לרוץ, עובר בין שלושה שטני לגיון שתוקפים אותו, ומתקדם לעבר גראנסיוס במהירות אדירה. הוא רואה את האימה שבפניו של גראנסיוס שהוא מתקרב במהירות כזו. העיניים שלהם נפגשות, העין האדומה של גראנסיוס עם העיניים החומות הבהירות של אסאדר. העיניים בוערות מזעם, של שניהם.
"זה הקרב האחרון שלנו, והקרב שבו תמות!" הוא אומר לו.
הם נפגשים, אש וחרב, ואסאדר חותך את היד של גראנסיוס. הוא רואה שם צלקת ישנה, מפגיעה מהקרב הקודם, הם חוזרים על אותו הדבר. אבל הפעם, מישהו מהם ימות.
שצף של דם יוצא מהיד של גראנסיוס. ואסאדר רואה לפתע מראה אחר, וינסטון, מדמם מהיד שלו, מאותה החרב. אסאדר מסתכל, על גראנסיוס שוב.
"אתה ביקשת את זה" הוא אומר לו ומניף את החרב שוב לכיוונו בכול כוחו.
Meta
פעולת תנועה- לכיוון גראנסיוס
ניצול נקודת פעולה
פעולת תנועה נוספת- לכיוון גראנסיוס
פעולה רגילה- הסתערות ועם הכוח של הנעליים ציפורני הגריפון
גלגול התקפה ראשון: 18+17-2=33 נגד דרג"ש
פגיעה: 10+4+9+5-2=26 נזק כפור והוא מעורר יתרון קרבי עד סוף תורו הבא
גלגול התקפה שני: 12+17+2-2=29 נגד דרג"ש
פגיעה: 6+9+5-2=19 נזק כפור

לעצמי
41 נק"פ, בדיוק למדמם
2- להתקפות ונזק עד סוף התור
עמידות 10 לאש

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה