• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה -

IN
גראנסיוס מתחמק מההתקפה השנייה, אך הראשונה חותכת בו. הוא נראה מופתע שאסאדר הגיע אליו, אבל הוא מחייך. הוא זז אחורה ומרים את השרביט שלו - "אפילו זאבים לא ירצו לגעת בגופה שלך אחרי שאני אסיים איתך!" הוא אומר, ופרץ אש זורק את אסאדר אחורה, ורגליו בוערות מכאב ומאש. רנגאר מחסל את אחד משטני הלגיון ועושה את דרכו אליו, בזמן שרוגל, מדמם מפצעיו, יורה בבזוקה שלו על שטן לגיון אחר. איווניס מתחמק ופוגע בשטן לגיון, מחסל אותו. פרילוס צועק לאסאדר "קום, הילחם, הרוג אותו! חסל אותו!" בזמן שאלתו מפספסת שטן אחד, והשטן פוגע בו. שני שטנים ניצבים אל מול אסאדר, מנסים להכות בו כשהוא מתחמק מהם.

META

פסיעה אחורה.
אש שורפת - 27 נגד תגובה, מניח שעבר. 24 נזק אש ואסאדר נדחף 5 משבצות אחורה נטוע עד סוף תורו הבא של גראנסיוס.
חנית לגיון - 22 נגד דרג"ש... פספוס.
חנית לגיון - 7 טבעי.

נביא -

IN
הם עולים למעלה, אך הקומה כולה חסומה על ידי שומרים.
"אין מעבר" אחד מהם אומר. "תתחפפו מכאן ותחזרו להילחם בחצר".

נביא -

IN
"תעוף מכאן" הוא דוחף את ארתור, שכמעט נופל במורד המדרגות. "אם אני אראה אותך שוב, אני אתקע בך את החנית שלי בעצמי. אף אחד לא הולך לפגוע באהובתו של גנרל אסאדר".

נביא -

IN
האיש מפיל את ארתור עם החנית ותוקע אותו בכף ידו, ודם נוזל בעוד ארתור מחניק את צעקת הכאב.
"ממזר! אתה חושב שאפשר לשחד אותי לפגוע בגנרל גריאון? אתה לא יודע כלום על הנאמנות שלנו, כלב נביא!" הוא אומר. "ואתם, שניכם, לכו מיד לחדרה של הגבירה אליאנה ותגנו עליה בחייכם! אפשרי שהמתנקשים חדרו לחדר שלה דרך טיפוס עד החלון. ושניכם באים איתי, או שהחבר שלך פה מת" הוא אומר לרונדון, מכוון את החנית שלו על הגרון של ארתור.

META

29 נגד דרג"ש (+2 יתרון קרבי, לא צפית את זה), 17 נזק ואתה מסומן.

ממלכה-
In
אסאדר נעצר במקומו, ומסתכל גראנסיוס בזעם "עדיין מתחבא מאחורי השדים שלך? פתאטי" הוא אומר לו "הרשה לי לנפץ לך את המגן" הוא אומר לו ומניף את החרבות כנגד השדים שלידו.
בשם הממלכה, האלים, המלך, וינסטון ואוליביה, הוא הולך להרוג אותו.
Meta
התקפה כפולה-
גלגולי התקפה- 15 ו-16 טבעי, אין לי כוח לכתוב את ההמשך, מניח שפגעו
פעולה משנית- Healing Lore
ניצול פרץ ריפוי, 21+ נק"פ

לעצמי
48 נק"פ
עמידות 10 לאש
נטוע

כוחות מנוצלים: הכוח של השריון והנעליים, Healing Lore, ציפורני הגריפון

IN
לרגע ארתור נראה מפוחד, לא ברור לו מה קורה, ואז הכול משתנה, ברגע אחד הוא הופך משומר מפוחד ללוחם חזר חרמים, הוא מזנק לעמידה ועניו מתמקדות בשומר שסמוך לזה שדקר אותו, ואז נראה שהזמן קופא, הוא ממלמל תפילה כולשהי, ניתן להרגיש קשר בינו לבין השומר, העניים שלהם מצתלבות, והאוויר בינם מזמזם, כאילו מצפה קרב, הלב של ארתור נשלח קדימה נע באטיות כאילו הוא עובר דרך דבש, אך למרות זאת השומר כאילו משותק לא מסוגל לנוע כלל, לחוד באוויר הסמיך שכאילו כולא אותו, ואז עליו פוגע בו, ונראה כאילו עד עכשיו הם היו לוכדים בענבר שלפטע מתנפץ, המצאיות עצמה כאילו מתעוות, השומרים שלצד השומר הזה נעלמים, נשאבים אל תוך האוויר עצמו ומוצאים עצמם מיחוץ למדרגות, צונחים מטה. ואז הוא מכה שוב, תוקף את השומר בכול כוחו ושוב נראה כאילו המצאיות נשברת, אבל הפעם סביב ארתור, שנראה כאילו הוא מוקף בלהבות שלא באמת שם
META
קם
מפעיל את השבואת איוב על השומר שבצד
שבירת מבנה
11+16=27 נגד דרג"ש
אני משגר כול יריב אחר בטווח 2 משבצות 5 משבצות
נזק : 16
נק פעולה
הד נקמה
התקפה 16+16=32 נגד דרג"ש
נזק 2+8=10 ועד סוף תורי כול יריב שתוקף אותי או מסיים או תורו סמוך לי סופג 9 נזק

ממלכה -

IN
"תראו מי שמדבר, כרגע אתה מוצף בהם" הוא אומר, ולאחר מכן מחזיק את המטה שלו גבוה. הוא יורה עוד קרן מעינו שמפספסת את אסאדר, ונראה שהאור על פניו רק גדל וגדל. "הגיע הזמן להחליף מקומות!" הוא צועק למעלה בקול מפלצתי יותר מן הרגיל, קול עבה ומוזר, בזמן ששני עמודים אפלים מקיפים את רנגאר ואת אסאדר, וכל אחד מהם חותך עשרות פעמים חתכים קטנים וכואבים בננס ובגנרל. אסאדר מרגיש שהוא נזרק אל עבר העמוד השני והוא רואה מרחוק את רנגאר שנזרק אל עבר העמוד בו הוא היה, וכשהם מגיעים אל העמודים האחרים הם נופלים על האדמה הקשה, רנגאר נופל על האדמה, חבול ופצוע. "לא! רנגאר, תתרומם!" צועק אליו פרילוס, חותך שד אחד לשניים. הוא עושה את דרכו אליו בזמן שאיווניס צועק "אני הולך לעזור להם!" ויורה בגראנסיוס חץ שפוגע לו הישר בכף היד, וההוביט מתכופף ומקלל נמרצות.

META
קרן בוערת - 16 נגד קשיחות, מניח שלא עבר.
רקדו, בובות שלי! - 20 טבעי! מוהאהאהאהא! :P
אסאדר ורנגאר סופגים 24 נזק (הפעם לא אש), ואתה נטוע (הצלה לסיום).

נביא -

IN
השומרים ההמומים צורחים בזמן שהם מועפים למטה, בזמן שהשומר הפגוע כמעט נופל, אך מנסה לתקוע את החנית שלו בארתור ונכשל.
"רוץ!" צועק לו רונדון, מפספס מחוסר הריכוז שבצעקה.

נביא -

IN
השומר נופל מת, גופתו מתגלגלת על המדרגות. "תגבורת, תגבורת!" קורא אחד השומרים, בזמן שרונדון צועק אל ארתור "אני אעקב אותם!"
ארתור רץ ימינה וחולף על חדרים נעולים. הוא שומע צעקות כאב משמאל, אבל זה כנראה המלך הפצוע וללכת לשם תהיה התאבדות. הוא רואה שני חדרים, אחד לימינו ואחד לשמאלו, שאחד מהם זה כנראה החדר של אליאנה הזאת, המאהבת של הגנרל אסאדר.

נביא -

IN
הוא רואה שם כמה נשים מתחבאות. "לא! סגור את הדלת! אנחנו רק מנקות, בבקשה, בבקשה!" הן צורחות.
צעקות הקרב נשמעות מהמשך המסדרון. רונדון צורח כשהוא תוקף, ולמרות כמה צעקות כאב הוא שומע מתכת פוגע במתכת... רונדון לא יחזיק הרבה זמן.

OUT
http://www.listenonrepeat.com/watch/?v=Mw4O9pN-a1g

IN
"אני לא כאן כדי לפגוע בכן, אלה בכדי להגן אליכן" עונה להן ארתור באציליות ויוצא לבדוק את הדלת השנייה, תוך שהוא ממשיך להקשיב, לכול אדם שיעבור במסדרון, למקרה שאחת הנשים תצא או ששומר יגיעה

ממלכה-
In
אסאדר מסתכל, והכול משתנה, הוא מסתכל פתאום מהמקום שבו היה רנגאר, ורנגאר במקומו, מוקף שדים. הוא מרגיש את הכאב אוחז בו, אך לא נותן לו להשפיע עליו. הוא מסתכל מהמקום של רנגאר, ורואה פתאום את כול שדה הקרב. בני בריתו נלחמים בעדר שדים, רנגאר מוקף, גראנסיוס צוחק. הכול בכאוס.
הכול בכאוס
אסאדר מבין לפתע, הכול בסכנה. הטירה גם בכאוס, הבנות של וינסטון, חבריו, המלך, פארגוס.
אליאנה
הוא צועק צעקת קרב, מתמלא במרץ מחודש וזז בין השדים של גראנסיוס, ומתחיל להתקדם במהירות לעבר גראנסיוס. מהירות כמעט על טבעית. הוא מונע מהרצון שלו להגן על חבריו, אהובתו, האנשים של הממלכה.
בשפתיו אסאדר מבטא את שמות חבריו. "פרילוס, רנגאר..." הוא אומר ומגיע למרחק קרוב מגראנסיוס, שצועק בזעם "איווניס, רוגל..." הוא אומר, ומגיע ממש קרוב אליו, למרחק הנפת חרב "אליאנה, אליאנה, אליאנה" הוא לוחש ומניף את החרב שלו, וגראנסיוס צורח בכאב.
הוא שולף את החרב מבטנו "אתה לקחת ממני הרבה, ממזר, אבל מה שלא ידעת שבדרך לקחת ממני גם את הרחמים אליך" הוא אומר לו ונועץ את החרב בבטנו "ועכשיו הזמן לסגור חשבונות" הוא אומר לו. הדם מבטנו של גראנסיוס זורם על ידו של אסאדר. מבט מפחיד נראה על פניו של אסאדר, שהוא מתענג על כול טיפת דם שיוצאת מגראנסיוס. על כול טיפת דם שאוליביה ווינסטון איבדו, גראנסיוס יקבל פצע נוסף.
Meta
פעולה משנית- צעד מעודד
פסיעה 2 משבצות וניצול משב מרענן, 21+ נק"פ (פסיעה, אז אין התקפות מזדמנות)
פעולת תנועה- לעבר גראנסיוס
פעולה רגילה- התקפה בתנועה
אסאדר זז 6 משבצות לפני ההתקפה (ומעורר התקפה מזדמנת אחת)
גלגול התקפה ראשון: 14+17=31 נגד דרג"ש
פגיעה: 5+1+10+9+5=30 נזק כפור ויתרון קרבי, פיספוס חצי נזק ועדיין יתרון קרבי
גלגול התקפה שני: 20 טבעי! האהא!
נזק: 30+9+5+5+8=57 נזק כפור

לעצמי-
45 נק"פ
עמידות 10 לאש

כוחות מנוצלים: הכוח של השריון והנעליים, Healing Lore, ציפורני הגריפון, צעד מעודד, התקפה בתנועה, משב מרענן

ממלכה -

IN
גראנסיוס צועק בכאב כשהחרבות חותכות בו, אך השיריון בלם הרבה מהנזק. הוא מסתכל על אסאדר, פניו בוהקות.
"אותי לא תיקח, גריאון! אני אחסל אותך! אני אשרוף אותך ואת כל מי שיקר לך!" הילת אש מקיפה אותו, חורכת את אסאדר ולא מאפשרת לו הזדמנות לנסות ולהכות בגראנסיוס. הוא פוסע אחורה ויורה מעינו עוד קרן, שהפעם פוגעת באסאדר ומכאיבה לו.
פרילוס מכה באחד השטנים, ואסאדר מתעודד... חבריו איתו, אנשיו איתו. הוא לא יפול. הוא לא יפול!
רוגל, רנגאר ואיווניס מתרכזים כאיש אחד - איווניס יורה עוד קליע בגראנסיוס ופוגע בו קשות, רוגל תוקע מזלג בעינו של שטן ארבע פעמים וצורח בעוד הוא לוקח סכין ומשסף את גרונו ורנגאר מחסל שני שדים במכה אחת, ולמרות שעוד באים, נראה שיש להם סוף.

META
גראנסיוס מדמם.

מגן אש - 19 טבעי. 20 נזק אש והוא מקבל +4 לכל ההגנות שלו עד סוף תורו הבא. אם תתקוף אותו, תחטוף נזק אש.
פסיעה אחורה.
קרן בוערת - עוד 19 טבעי. 29 נזק אש, ואתה סופג מחסר -2 לגלגולי ההתקפה והנזק שלך.

אתה מקבל פרץ ריפוי מפרילוס, בנוסף לכך שאיווניס ורוגל שניהם קיבלו 20 טבעי. העיקר גראנסיוס לא :(

נביא -

IN
החדר השני ריק מלבד מיטה וארון. הוא מתקרב אל הארון ופותח אותו... ואין שם כלום. "עכשיו! תברחו! תברחו לחדר של הוד מעלתו!" צורח אחד השומרים כשהוא סוגר את הדלת, והמנקות צועקות לעזרה ובורחות.
שני השומרים נעמדים אל מול הדלת. "זה רק אנחנו ואתה, רוצח!" הוא אומר.
רונדון נלחם כרגע בשני שומרים - הוא פצוע וחבול, אבל שניים מהם נפלו. הוא שומע צרחות ורואה מרחוק הרבה נשים רצות.

OUT
כיוון שנקסטורל לא פה, כרגע אתה שולט בו בזמן שארתור מדוב"ש.

IN
רונדון מהסס לרגע, ואז מגיע להחלטה, הוא מטיח את חרבו ברצפה, והאדמה עצמה רועדת, שורשים יוצאים מימנה ומתקיפים את הכול מי שבאזור, כולל את הנשים
META
שורשים של סלע
20 טבעי
17 נזק
מי שיוצא מהאזור ההתקפה נופל שרוע וסופג 4 נזק

נביא -

IN
כל הנשים נופלות, וכמעט כולן מתות... כולן חוץ מאחת. רונדון תוקע את חרבו בה, מנסה לא לחלל את הגופה - הוא לא כרת את ראשה, אלא חתך מהיר ונקי בליבה.
"לא!" צורח אחד השומרים ומסתער על רונדון. הוא מפספס ונופל, כשארתור יוצא מדמם וחבול מהחדר, ודם נוזל על הרצפה כשהדלת נפתחת. "הם מתים, זוז!" הוא אומר לו, ושניהם יורדים, כמעט מתים, ומנסים לברוח מן הטירה - אפשרי שהם יברחו דרך הכאוס שבחצר, או דרך כניסת המשרתים.

נביא -

IN
"אל תתנו להם לעבור! אל תתנו להם לעבור!" צורח אחד השומרים שעוד בחיים, אך ארתור ורונדון דוחפים את כל מי שמנסה להגיע אליהם, נאבקים להגיע אל כניסת המשרתים.
"תהרגו אותם! עכשיו!" צועק מישהו כששלושה חצים מרובי קשת מפספסים אותם. הם מנסים לאבד אותם ברחובות, אך אין להם מושג מה מוביל לאיפה. פלוגת חיילים המונה שלושה אנשים, שניים מהם פצועים באופן קשה מהקרב עם רונדון, נשלחו אחריהם. "תתפסו את הרוצחים!" אחד מהם אומר.

ממלכה-
In
אסאדר מסתכל על גראנסיוס ונע במהירות, שנייה לאחר שהוא זז, עומד מולו וסופג את הקרן שלו. "אל תיסוג" הוא אומר לו ומניף את חרבו, משסף אותו בחדות, וגראנסיוס לא מצליח להתרכז ויורה את האש שלו על אסאדר לא בכול כוחו, ואסאדר עומד מולו בזעם, בלי שום פגע. אחת החרבות ננעצת עמוק בתוך גראנסיוס, גורמת לו להתפתל בכאב "זה בשביל אוליביה, ככה היא הרגישה, ותאמין לי שבגיהינום אליו אני אשלח אותך תרגיש הרבה יותר גרוע". הוא אומר לו. מולו הוא רואה את אמו נשרפת בלהבות, הזעם בוער בו.
החרבות ננעצות שוב "זה בשביל וינסטון, על מה שעשית לו, ממזר" הוא אומר לו, לעיני רוחו הוא רואה את וינסטון, אחת מהחרבות משתחררת וננעצת שוב "אתה תקבל בחזרה את כול מה שהם הרגישו, את הכול" הוא אומר לו.
"תתפלל לאל השקר שלך, הדבר האחרון שנותר לך לעשות" הוא אומר לו ושולף את החרבות, פרץ דם נשטף על הרצפה, ואסאדר מסתכל על גראנסיוס מלמעלה, ראשו מסתיר לגראנסיוס את השמש. גראנסיוס מבין מה עובר לאסאדר בראש באותו רגע, וזה מצמרר.
אני אשיג את נקמתי, הוביט, אם תרצה בכך ואם לא
Meta
הפרעה מיידית- Cross-Body Parry (נתיב מופת)
התקפה ראשונה: 18 טבעי
פגיעה: 6+4+3+4+2+5 (מטרת הציד, רגישות ותוסף זריזות מהכוח, זה כול הפלוסים)=24 נזק כפור וגראנסיוס מוחלש ומעורר יתרון קרבי עד סוף תורי הבא
התקפה שנייה: 13+17+2-2=30 נגד תגובה
פגיעה: 1+4+5=10 נזק כפור
תגובה מיידית- שיפור עמדות לתזוזת 2 משבצות, כך שהוא לא ברח
פעולה רגילה- התכתשות נמרצת (בלי לזוז 6 משבצות, כי אני נטוע)
התקפה ראשונה: 20 טבעי! יאי!
פגיעה: 10+9+5+2+3=29 נזק כפור והמטרה הלומה
התקפה שנייה: 5 טבעי, מניח שפספוס
פעולה משנית- מכת יד חלשה
התקפה: 11+17=28 נגד דרג"ש (אני מניח שפיספוס, אם לא אני אגלגל נזק)
הצלה נגד נטוע- 12

לעצמי-
66 נק"פ
עמידות 10 לאש
2- להתקפה ונזק

כוחות מנוצלים: הכוח של השריון והנעליים, Healing Lore, ציפורני הגריפון, צעד מעודד, התקפה בתנועה, משב מרענן, מכת יד חלשה, התכתשות נמרצת, שיפור עמדות

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה