• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה-
In
"זו הרוח, לא?" שואל אסאדר בחיוך ומניף את שתי חרבותיו בהצלבה נגד בובת העץ. "חכה רגע" הוא אומר לפרילוס ולוקח מהנשקים שנמצאים באזור האימונים אלת עץ, לוקח מפרילוס את חרב העץ ונותן לו את האלה "תנסה רגע את זה, אולי אם זה תצליח יותר, ראיתי הרבה כוהנים שמשתמשים בנשק הזה" הוא אומר לפרילוס.

ממלכה -

IN
הוא אוחז את האלה בידו, מניף אותה כמה פעמים, ונותן אותה חזרה לאסאדר. "אני אוהב יותר את החרב" הוא לוקח אותה, וממשיך להתאמן עם רנגאר.

נביא (רונדון) -

IN
"איך חשבת על זה?" הוא עונה לו בציניות, עדיין כועס. "אין לנו מספיק ספינות לשחרר את המצור של סטרויס, בטח שלא בזמן. כל הספינות שלנו מנצלות את זה שהספינות של בולדווין כבר לא בנמלים שלו ותוקפות אותם. בנוגע לאסטרטגיה, על מה חשבת?"

ממלכה -

IN
"שמעת? אומרים שסטרויס יצליח לחצות את הארץ" אומר פרילוס בהתרגשות, מתחמק ממכה של רנגאר. "נו, ויש שמועות שאומרות שהוא לא יצליח, או שהוא כבר מת על ידי הכוחות של ברסאיוס. שמועות הן שמועות, פרילוס".

נביא (טייגר) -

IN
נער עושה את דרכו אל ארתור. "סליחה, אדוני המפקד, סליחה" הוא אומר בחשש. "המפקד השני... הוא קרא לך. פגישת אסטרטגיה".

ממלכה -

IN
"אחד המשרתים בארמון. הוא אמר לי שדוד שלו הוא חייל של סטרויס, והוא שמע ממנו לפני חודשיים שהם מתכוונים לצעוד אם ברסאיוס יאיים על הבירה. והוא הבטיח לי שלורד דלדראק תמיד שומר על מילתו".

ממלכה-
In
אסאדר מהנהן ״לא הייתי מציע לך להקשיב לכול מה שהמשרתים אומרים. יכול להיות שהוא המציא את זה, או הגיוני יותר- שמע את השמועה ממישהו אחר והוסיף את זה שדוד שלו חייל של סטרויס כדי שתאמין לו. מילים הן כמו מים אם אין להן הוכחה״ הוא אומר.

ממלכה -

IN
"למה שמישהו ישקר לגבי דודו? ועוד חייל של סטרויס, זה לא כמו לומר שהוא הרפתקן נועז או גיבור אגדי שהרג דרקון. אתם חשדנים מדי" הוא צוחק בזמן שהוא פוגע ברנגאר בכתף, אך איש הכפרים מחזיר לו מכה עם האלה בבטן שמשטחת אותו על הרצפה. "פגעתי בך חזק מדי?" הוא שואל, עוזר לו לקום, ופרילוס טופח על בטנו ועל שריון העור שמגן עליה. "קצת, אבל השריון ספג את הרוב. אני לא אפרוש מזה, פוחד להילחם בי?"
"על זה אתה תקבל מכות בבטן עד שתקיא" אומר רנגאר בחצי חיוך בעוד הוא מכה אותו שוב בבטן עם האלה ולאחר מכן נסוג מהתקפתו של פרילוס.

ממלכה -

OUT
ביקשת ממני להריץ לנפח הטירה.

IN
נפח הטירה, איש גדול ושרירי בשם ראנדאר, נמצא בסדנת עבודתו. הוא לא לובש חולצה, מזיע כולו ובעל שיער שחור פרוע. עשן סמיך עולה אל השמיים בזמן שהוא מקרר שתי חרבות ענקיות ומגן שהוא חישל. הוא מסתכל על אסאדר בפנים עסוקות למחצה, ואומר בפשטות "החרבות יהיו מוכנות עוד שלושה ימים. אמרתי את זה לפחות לשני נערים אתמול. אין צורך לשלוח לורד בשביל להזכיר לי את עבודתי" הוא פורע את שערו, מחכה שהמתכת תתקרר במים.

ממלכה-
In
אסאדר שולף את שתי החרבות שלו ומניח אותם מול הנפח "הייתי רוצה שתחזק את הקסם שבחרבות האלו." הוא מבקש "ואם יש לך גם שריון קשקשים קסום כול שהוא, אני אשמח. אתה תקבל תשלום בהקדם" הוא אומר לו.

נביא -

IN
ארתור נכנס ורואה את הנטריוס בדיוק מתיישב על כיסא, בעוד פיטבארוס עומד ומחכה. "הגעת" הוא אומר. "אפשר להתחיל. דבר, רונדון".

ממלכה -

IN
"אני לא יכול לחזק את הקסם בחרבות, אבל אני יכול להשחיז אותן ולבקש מאחד המגים המתמחים לעשות את השאר. זה יטופל על מחר, הלורד. ובנוגע לשריון שלך, אני אשיג לך אחד שתאהב, שמעתי על איך נלחמת בפאנדל באמיצות".

נביא
"הייתי מעדיף שהנביא יהיה כאן, אבל מילא" רונדון עונה, "הזמנתי אותכם לכאן כדי לדבר על האסטרטגיה שלנו, כיוון שיש כמה דברים שאני רוצה לעשות לפני הצעדה. הדבר הראשון הוא לשלוח פלוגה של לוחמים שמכירים את העיר, עדיף מבני המעמד הנמוך. אנשים שיתחזו לפליטים ויצטרפו לשיירות הפליטים המובילות לבירה, ושם- כאשר הקרב יתרחש- הם יוכלו לפתוח את השערים מבפנים." רונדון עוצר, "כמו כן, חשבתי על הרעיון של הקמת פלוגת עכברושים שתכנס לעיר דרך הביוב ותוכל לזרוע כאוס בעיר- להרעיל את מאגרי המזון ועוד. אני רוצה, כשנגיע לחומות, לחלק את הצבא לפלוגות קטנות וניידות ולהקים פלוגות קישור מהירות על מנת לקשר ביניהן. אני רוצה להשאיר פלוגות מאסף בכפרים שבפרברי הבירה על מנת למנוע איגוף ולפרוש את צבאנו בצורת קשת על החומות. כמו שאתם רואים, חשבתי על זה הרבה. אז, מה דעתכם?"

ממלכה -

OUT
ביקשת ממני להריץ.

IN
כעבור שבוע בערך, מגיע מכתב על ידי נער שליח. "לורד אסאדר, בשבילך" הוא אומר, ומביא את המכתב. "הוא לא אמר מי הוא, רק שהוא מכר שלך ושתיפגשו בקרוב. הוא לבש גלימה והיה נמוך" הוא אומר, ומגיש לו את המכתב.
אסאדר פותח אותו, וקורא מה רשום בפנים.

היא צרחה כשהיא נשרפה בעודה בחיים. הוא צרח כשהאחיין שלו רצח אותו וכשהוא ראה שהעיר האהובה שלו נהרסה לעד.
אתה תמות בעינויים בלתי נסבלים. החברים שלך ישרפו באש הגיהנום שלי, הם יבכו לרחמים.
אני הרגתי את המשפחה שלך, ואני בא להרוג אותך.

גראנסיוס.

נביא -

IN
"לפתוח את השער מבפנים?" פיטבארוס צוחק בקול גדול. "כמה מטומטם אפשר להיות? אתה חושב שהם לא יציבו שמירה של מאות אם לא אלפי חיילים על השערים? לקבוצה עלובה של חיילים יהיה סיכוי, בהנחה שהקונטרול הזה לא יחשוף אותם קודם? ומה אמרת, להרעיל את מאגרי המזון של העיר? זה עלול לעבוד, בהנחה שנמצא מספיק רעל ומספיק אנשים, אבל ברסאיוס לעולם לא יסכים לזה. בנוגע לפיצול הצבא, אני מאמין שעלינו להישאר ביחד עד אשר נגיע לעיר. להם כנראה יהיה את היתרון המספרי, אלא אם מבצר הסערה תומך בכם ואוזארד לא יגיע. כל עוד היתרון המספרי לצידם, עלינו להישאר מגובשים ולהלום בהם כאגרוף אחד, ולא כאצבעות חלושות".

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה