• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מי מגיע לעולמות 2023?

ממה שאני שמעתי אייקון ישאר באותו מיקום בשנה הבאה בגלל עיקובים בבנייה המתוכננת בשטח של העירוני, אבל נושא רישוי העסקים פוגע קשה ברווחיות של הכנסים אז אני מקווה שאייקון ישרוד בשנה שלאחר מכן.
עד היום אייקון היה כנס ריווחי בטירוף, שסיבסד את העמותה ואת האגודה בעשרות אלפי שח בשנה.
ממש מוזר אם הם לא מצליחים להתמודד עם הוצאות על עוד מאבטחים וכיו״ב. בנימה אישית, עם הפיגועים הבלתי-פוסקים שיש בחודשיים-שלושה האחרונים, שמחתי ממש לראות את כל המאבטחים בעולמות. אז לפחות במובן הזה הדרישה של העירייה מוצדקת בהחלט.

עד היום אייקון היה כנס ריווחי בטירוף, שסיבסד את העמותה ואת האגודה בעשרות אלפי שח בשנה.
ממש מוזר אם הם לא מצליחים להתמודד עם הוצאות על עוד מאבטחים וכיו״ב. בנימה אישית, עם הפיגועים הבלתי-פוסקים שיש בחודשיים-שלושה האחרונים, שמחתי ממש לראות את כל המאבטחים בעולמות. אז לפחות במובן הזה הדרישה של העירייה מוצדקת בהחלט.
הבנתי שעיקר ההוצאות הנוספות הן על מהנדסי בטיחות שצריכים לערוך ביקורת בכל בוקר של כנס.

כן, מהנדסי בטיחות קיימים בכל כנס גדול שבונה מתחם. החריג זה אייקון שהפך לכנס עצום בגודלו תחת ההתנהלות של כנס קטן בבית-ספר - אם תסתכל על מתחם הדוכנים בתור מפגע חשמל/אש/בטיחות פוטנציאלי זה גם נשמע מוצדק. בשנה האחרונה הם יותר מקפידים, אבל פעם כל אחד היה יכול להביא מה שהוא רוצה, לחבר לחשמל איך שבא לו כולל בחיבורים לא…. בטיחותיים במיוחד.
זה דרך אגב היתרון של מלון שבונה עבורך את המתחם לעומת מקום כמו גני התערוכה שאתה צריך להגיש להם תוכנית מאושרת בידי מהנדס לפני שבכלל מתחילים הקמה.

הבעיה בישראל זה היוקר שלוקחים אנשי המקצוע. זה שדורשים שכנס עם אלפי אנשים יעמוד בסטנדרט של בטיחות קיים בכל מקום (והעלות הנוספת של הבטחון…)

ממה שהבנתי מועד האגודה, הם כרגע עובדים עם עו"ד על מנת לנסות ולקבל פטור מרישוי עסקים ובמידה וזה לא יצלח לחפש מקום אחר שבו הם לא יצטרכו רישוי עסקים (מבנה סגור )
עוד דבר חשוב, מבחינת המבנה של האגודה והעמותה הם צריכות כנס גדול ורווחי מאוד כי הכנסים הקטנים במקרה הטוב מחזיקים את עצמם. כך שהם לא יכולים לקבל ירידה מהותית ברווחיות של אייקון כי זה יפחית את שאר הפעילות של העמותות באופן ברור.

אולי זו דעה לא פופולרית אבל השאלה האם האינטרס שלך זה שלא יהיו מאבטחים כמו שצריך, שחיבורי החשמל יפוקחו בידי סגל הכנס (סטודנטים/ בני נוער וכיוב) במקום על-ידי אנשי מקצוע וכיו״ב
דרך אגב, כל מקום אחר ידרוש את זה מהם בעצמו, או שיספק את זה כחלק מהשירותים.

אולי זו דעה לא פופולרית אבל השאלה האם האינטרס שלך זה שלא יהיו מאבטחים כמו שצריך, שחיבורי החשמל יפוקחו בידי סגל הכנס (סטודנטים/ בני נוער וכיוב) במקום על-ידי אנשי מקצוע וכיו״ב
דרך אגב, כל מקום אחר ידרוש את זה מהם בעצמו, או שיספק את זה כחלק מהשירותים.
אני מסכים איתך שעדיף לא לחסוך על בטיחות (במיוחד כדי שלא נצטער על זה אחר כך), אני חושב שהפתרון הנכון לזה הוא לעבור למקום אחר שיוכל לספק את השירותים האלה ויהיה גם יותר מרווח ויתאים לעלייה בכמות האנשים שמגיעה לאייקון לאורך השנים. עם זאת, יש משהו נוסף שצריך לקחת בחשבון. אייקון התעצב בעשור האחרון סביב העירוני, במידה ויעברו מקום זה דבר ראשון יפגע בכמות האנשים שיגיעו (כמו שכל שינוי מקום פוגע) אבל ככל הנראה שזה ישנה משהו בחוויה של הכנס (לא ברמה פרקטית שאני יודע לנסח במילים) ולדעתי יש לא מעט שפוחדים משינוי כזה ואיך שהוא יתקבל בקרב הקהל.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה