• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מיסתרי "דוב הים" [5\5 מקומות -התחלנו!]

אממ.... לא!
"אתה!" פונה ז'ואנט בתקיפות אל אנטוני. "דיי להתבטל. תפוס את מקומך לצידו של הבחור פה ורסקו את הדלתות. התותח ישמש כאייל נגח." לאחר דבריו אלו הוא לוקח מספר צעדים הרחק מהדלתות ועוקב אחר תנעותם של השניים כדי לראות אותם בפעולה.

פנית לאנטוני, אני ג'וני. תתרכז!

אופס.... סליחה נכון.
אוקיי זה חד פעמי, אל תוציאו ממני אידיוט עכשיו.

IN

ג'וני עושה תנועות סיבוביות בידיו, כנראה בשביל להתחמם. הוא ניגש אל התותח וביחד עם אנטוני מנסה לנגח את הדלתות.

IN:
אנטוני וג'וני גונחים במאמץ משותף ומגלגלים את התותח קדימה. הוא צובר תאוצה במהירות ומנגח את הדלת הכבדה. ייתכן שלפני שהעץ בבפינה נרקב כל כך היא היית דורשת עוד איזה מכה או שתיים, אבל במבצב זה היא מתבקעת ונשברת לחלקים כבר במהלומה הראשונה.
בפנים נמצא חדר מהודר. שטיחים נרקבים מרפדים אותו מקיר לקיר, והתבנית שבהם מתבררת כמפה של העולם החדש והים בים חופיו לחופי אירופה. בפינת החדר הרחוקה ניצבת מיטה נוחה למראה (למרות הסדינים המטונפים) ובמרכז החדר שולחן מעץ אלון, מוצק וחזק, בעל מגרות רבות. על השולחן נחה מקטרת מהודרת, מספר מסמכים קרועים שהוצמדו למקומם במסמרים ויומן עטוף בכריכת עור.
ז'ואנט-
מחשבה מוזרה חופלת בראשך כשאתה נכנס לחדר- אתה יודע שמדובר בחדרו של הקפטן. יתרה כך, אתה יודע שהמקטרת היא האהובה עליך, והצורך פשוט להרגע בישיבה מול השולחן ולעשן בה חזק מאוד. כל רגע שבו אתה עומד במקומך הוא מאבק. אתה שומע את קולך שלך מלחשש
"המגרה השלישית, ז'ואנט.... הטבק במגרה השלישית... אתה יודע שמצבו מצוין, תמיד הקפדת לשמור עליו בנרטיק חסין למים...."

"עכשיו קחו את התותח חזרה למקומו" ז'ואנט מפטיר מבלי להעיף מבט אל עבר ג'וני ואנטוני. "אנחנו לא רוצים שיתגלגל על אחד מאיתנו כתוצאה מהגלים".
לאחר דבריו אלו נכנס ז'ואנט אל החדר וניגש אל השולחן. הוא מעביר ליטוף קל על המקטרת ופותח את המגרה השלישית, בודק את תוכנה.

אנטוני מתעלם מדבריו של ז'ונאט, מתקדם אל החדר ומניח ידו על המיטה. הוא מנסה לבדוק אם ישנו בה לאחרונה(האם היא חמימה או קרה, האם היא עדיין נראית מזמינה ו 'ביתית' וכו'). רק לאחר שהוא בודק הוא מתחיל לגלגל את התותח חזרה.

ז'ואנט-
אתה מוצא נרתיק עור משומן בתור תיבת זכוכית הממוסמרת למגרה. אתה פותח את התיבה ואת הנרתיק ומוצא בתוכו עשרים חבילות קטנות מסודרות בשורות, מטרתן ברורה.

אנטוני- המיטה קרה והסדינים קרועים ומרופטים, אך המזרון נשמר לא רע, נראה נקי מפשפשים ו(בשעה זו של הלילה) מזמין למדי.

ג'וני נראה מאוד לא מרוצה מההשתלטות של ז'ונאט, אבל הוא גרר בעגמומיות את התותח בחזרה. לאחר מכן הוא רץ לחדר, מהמבט החטוף שלו בחדר הוא הסתקרן מאוד. ג'וני נכנס לתוך החדר ומנסה לגלות כמה שיותר פרטים עליו; הוא מוריד את השטיחים שעל הקירות כדי לחפש דלת נסתרת ( הוא שומר את המפות ליתר ביטחון), בודק את המגירות ומציץ במסמכים.

הוא מנסה להתרחק כמה שיותר מז'ונאט כדי שהוא לא יטיל עליו משימות נוספות, וגם בגלל השנאה שהולכת ומתממשת.

ז'ואנט פותח את אחת מחבילות הטבק ודוחס אותה אל המקטרת. לאחר מכן שולח את ידו אל כיס המקטורן הפנימי ושולף משם קופסת עץ דקה, ממנה הוא מוציא גפרור לפני שמחזיר אותה אל כיסו. לאחר הדלקה זריזה באמצעות חיכוך בשולחן הוא מקרב את הגפרור אל עבר המקטרת אשר קציה כבר יושב בפיו ומדליק אותה בזהירות. בתחילה הוא מוצץ אותה ארוכות ומתענג על הטעם עד שלאחר מספר שניות פולט עננת עשן ומתיישב על קצה השולחן, בוחן את החדר מסביבי.

דקה לאחר מכן, כאשר ג'וני מגיע לחדר עולה על פניו מבט מופתע שנעלם בין רגע. ז'ואנט ניגש אליו מאחור רגע לפני שהוא קורע את השטיח הראשון ומדבר אליו כך שפיו קרוב לאוזנו. "מה אתה חושב שאתה עושה?"

ג'וני כבר תכנן הכל בראש, הוא יימצא משהו, הוא יבחין במשהו שאף אחד אחר לא הבחין בו וכך יקבל אולי קצת הערכה מזו'נאט. כשהוא ניסה להוריד את השטיח הראשון לחישה חרישית הקפיצה אותו ממקומו.

"מה אני עושה? אהה..." פתאום ג'וני הבין שאולי לא כדאי שהוא יתחיל ככה לפרק את החדר.
"אלו מפות מעניינות מאוד! אני מציץ בהן" התחמק ג'וני באלגנטיות שאפילו הוא לא ציפה לה.
"אסור כבר להתענין בפרנסתי? אם אני לא אחקור, איך אני אלמד?" ג'וני היה מרוצה מעצמו, הוא השתמש בהיותו נווט כדי לתרץ את חוצפנותו.

ז'ואנט מוצץ את המקטרת ופולט עננת עשן נוספת לפני שהוא עונה לג'וני. "רעיון טוב" הוא אומר ולוקח צעד לאחור.
"גלה לאיזה איזורים שייכות המפות הללו ונסה להבין מאיזה נמל יצאה הספינה הארורה הזו." הוא אומר ומתיישב על השולחן. ז'ואנט מרים את היומן שלצידו ופותח אותו בידו הפנויה. "ואל תיגע פה בשום דבר לפני שתקבל את רשותי".
לאחר מילים אלו מתחיל ז'ואנט לקרוא את העמוד הראשון של היומן.

"העישון ישרוף לך את הריאות, אם תהפוך את זה לדבר קבוע" אמר טרויער כשניכנס לתא.
"גילת כבר לאיזה אזורים שייכים המפות? אם הייתי אמור לנחש על פי מה שנמצע על הסיפון, כמו האייל ניגוח, הייתי אומר של אמריקה בעיקר."

OUT:
חבר'ה, ממש ממש מצטער שלא הגבתי כל כך הרבה זמן, היו לי סיבות. עכשיו, נחזור לעסק:
IN:
ז'ואנט-
בתחילתו היומן די סטנדרתי. הוא מלא בקוארדינטות ותיאור של קשיים יומיומיים במסע. הכותב, קפטן מורטימר קריג, נשמע כמו בנאדם לעניין (אם לבטוח במה שהוא כותב). הכתיבה קצרה ותמציתית, כל משפט בעל משמעות ברורה. האותיות קטנות, צפופות, מסודרות וקריאות. אנגלית גבוהה, אך לא מליצית.
נראה שהקצין הראשון, טריסטן דואסטון, הוא ידיד טוב של הקפטן והתמונה המקבלת שלו, לפי תיאור מעשיו ביומן, היא של אדם כריזמטי, נאה ומוכשר ביותר.
בדף האחרון של היומן ישנו תיאוק קצר של סופה אימנית, שבסופה מצאו את עצמם נוסעי הספינה תוקעים על חוף, הספינה פגומה מאוד. הקפטן רושם תכנון עבודה שמטרתו היא מילוט מהיר ככל האפשר מהאי, שמתואר כ "מקולל".
"האנשים לחוצים, וכך גם אני. שאלוהים ישמור עלי, אבל יש במקום הזה רוחות רעות. כולנו מרגישים את זה, כמו אפלה שמחשיכה את השמיים הבהירים. ריגגס מצא מזבח של מקומיים, ולקח איתו צוות כדי לחפש במקום דברי ערך. הוא מאמין שמהטוטמים שנמצאים שם נוכל לאסוף מספיק עץ כדי לבצע את התיקונים בספינה, מה שיחסוך מאיתנו ימים של כריתת עצים מייגעת. העצים היחידם שראויים לשימוש בבניה נמצאים במרחק קילומטרים מהחוף."
קטע זה מהיומן נכתב לפני חודשיים, לפי התאריך בראש הדף. יום לאחר מכן, נרשמה רק פסקה אחת:
"ריגגס והבחורים חזרו, עם שלושה עמודי טוטם ואוצרות רבים- זהב וכסף, פסלוני עץ יפייפים... אולי יש לנו מזל שנסחפנו למרות הכל. צוות העבודה ביתק שניים מהטוטמים והתחיל לעבוד על התיקונים. נוכל לצאת לים שוב עוד יום יומיים.
קאלאיי מתעקש שנשמור את השלישי. הוא אומר שנוכל למצוא לו מחיר מוצלח מאוד בעולם החדש, עם בני שבטו (או שבט אחר כלשהו, קשה לי לעקוב אחרי הפוליטיקה הביזארית של ה "אינדיאנים" של קולומבוס). יש לי הרגשה שאוכל לסמוך עליו בעניין הזה."

לאחר מכן, נראה שקטע גדול מהיומן נקרע, הדפים פשוט נתלשו ממנו. לא כתוב עוד דבר מעבר לנקודה זו.

המפה היא מפה ציורית למדי, מלאה באיורין של מפלצות ימיות ובכיתובים מוזרים. בהיותה שטיח קיר, היא לא שימושית במיוחד.

"אממ... מה המפה מספרת?" גמגם ג'וני לז'ונאט לאחר שסיים לקרוא את היומן.
"היא לא אומרת הרבה, היא רק מפה ציורית כזאת" השלים ג'וני את דבריו.

"נו... אז מה היומן מספר?" שאל ג'וני את ז'ונאט בזהירות.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה