• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מיסתרי "דוב הים" [5\5 מקומות -התחלנו!]

Out,
סורי, לא שמתי לב שהמשכנו.

In
"של איזה אזור?" שואל ז'ואנט, מדגיש את המילה האחרונה ומגלגל את עיניו.
הוא סוגר את היומן ומניח אותו על השולחן, בוחן את המגרות בעודו מחכה לתשובה.

"שום אזור.. זאת מפה דמיונית". אמר ג'וני למרות שבכלל לא היה בטוח בזה.

ג'וני פסע באיטיות לעבר ז'ונאט אך שמר מרחק מסוים ממנו. "אפשר לראות את היומן?

"לא." פוסק ז'ואנט. "זה לא מכובד לפלוש לפרטיותו של אדם"
זה מה שחסר לי עכשיו... דיבורים על קללה בתוך הצוות
.
לאחר דברים אלו תופס ז'ואנט את היומן ומכניס אותו לאחד מכיסיו הפנימיים של המקטורן שלו.

Out
את השבוע הבא אני אעביר בברצלונה בכדי לספוג קצת עומק למשחק הדמות שלי. מקווה שתיהיה התקדמות עד אז (אני עוד מחכה לתשובה בנוגע לתכותלת המגרות)

היא קצת לא זזה בגלל שאתה קצת לא מזיז אותה. אני רוצה להמשיך, אבל שים לב נגיד למה שזו'נאט אמר לגבי תכולת המגירות.

אני עוד מחכה לתשובה בנוגע לתכותלת המגרות

גם אם זה לא ממש חשוב זה יכול לקדם, כי מי ששאל ימשיך לחקור במקום להיות תקוע ולחכות לתשובה...

או, לא שמתי לב. שיט.
IN:
המגירות לא מכילות עוד שום מקור עניין- מצפן, מסמכי סוחר ופרטים אישיים רבים.
אתם לא מוצאים אף דלת סודית.

המסמכים מראים שהספינה נשאה מטען כבד של סחורות רבות מספרד למושבות החדשות. בעיקר צמר משובח של כבשים אירופאיות, שפשוט לא ניתן למצוא ביבשת של קולומבוס.
תאריך היציאה שלן הספינה היה לפני כמה חודשים.

ג'וני זורק את המסמכים בכעס על הרצפה. "בחיים לא נגלה שום דבר על הספינה הזאת מהחדר הזה!", צעק פתאום. "אנחנו צריכים לרדת לבטן הספינה, אם גם שם אין אף אחד אני משתגע", ג'וני הלך בהפגנתיות לכיוון הירידה לבטן הספינה. רגע אחד לפני שהוא עזב את החדר הוא כאילו חיכה למשהו ואז הסתובב ושאל " מי איתי?".

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה