• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חיפוש שחקנים מחפש שחקן או שניים למשחק אונליין במערכת מקורית

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא barak219
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

barak219

פונדקאי מהשורה
טווח גילאים
21+
מיקום בארץ / פלטפורמה
לא פלטפורמה ספציפית אבל לרוב, זום
שלום, שמי ברק ואני יצרתי מערכת משחק משלי. היום התחלנו את הקמפיין השלישי במערכת ואני מחפש עוד 2 שחקנים כדי לוודא שתמיד יהיו לי לפחות 3 שחקנים.

אנחנו נפגשים פעם בשבוע ביום ראשון דרך זום\דיסקורד אחרי שכולם מרדימים את הילדים. אנחנו שומרים את יום חמישי בתור backup.

מה משחקים? מערכת שאני הכנתי אשר מתבססת על בחירת perks ליצירת הדמות שאתם רוצים עם דגש על בחירת ציוד בעל משמעות, ניהול משאבים ועוד מכניקות מעניינות.

מה הסיפור? יש לכם רק מטרה סופית אחת, להפיל את השלטון של עיר מדינה אוטוקרטית. איך תעשו את זה? איך שבא לכם! אולי תרימו צבא? אולי תתנקשו בסמלי השלטון? אולי תגרמו למפלה כלכלית? אני מנסה את שיטת יצירת המשחק של the lazy dungeon master ולכן הסיפור פרגמטי ומובל על ידי השחקנים ואנוכי.

מה העולם? עולם שאני יצרתי בו הגזעים "הקלאסיים" יישבו ארץ מרוחקת המלאה בגזעים חדשים, הריסות של תרבויות נשכחות ואומרים שאי אפשר לזרוק אבן בלי לפגוע במקדש לאל אפל, הריסות של מבוך עתיק או איזה יצור או ישות משונים. המלך של העיר מתחיל לצבור כוחות, חלקם טבעיים וחלקם משמעותית פחות, ויש לו שאיפות להתרחב. מסיבה זו, ארגונים שונים החליטו לשתף פעולה כדי להפיל את המלך, בכל דרך אפשרית. בשביל לעשות זאת, תצטרכו למצוא בני ברית, משאבים, להכין תשתיות ותמיד להיזהר כי אתם לא יודעים במי אפשר לסמוך ובמי לא...

אני מחפש שחקנים שמוכנים לקבל את זה שהשיטה שאני מפתח משתנה ומתפתחת, שהם מכבדים ורוצים להנות ביחד. אני אשמח לשחקנים שגם אוהבים רול פליי.

רוצים לשמוע עוד? תשלחו לי הודעה ואני אספר לכם יותר על העולם, המערכת או הקבוצה :)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה