• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[מו"ד 4] [5/5] [פעיל] בתוך כלא הזמן

OUT
אוקי, אכלתם אותה. כל מי שלא הגיב - ניפגש בסיבוב הבא :twisted:
IN
המחושלקרב מפספס את החזיר, אבל הגיצים מהחרב פוגעים בו והוא צווח כשעשן יוצא מגופו :mrgreen:
אחרי שבריאן מכשף את הנול, אראניס תוקף גם הוא את החזיר, מגדיל את הפצע הפתוח, ונעלם בסחרור בדיוק בזמן להתחמק מהנשיכה האכזרית, מופיע ליד הנולים ופוגע בנול עם הקליע שלו.
הנול צורח בכעס, קופץ הצידה ותוקף את אראניס כשהוא מאוגף. "אורקוס!" הוא נוהם, ושולח את הגרזן לצלעות של האשף.
הנול השני מנצל את ההזדמנות ומסחרר את הגרזן לכיוון רגליו של אראניס.
הנול השלישי נוהם על בריאן, ומזנק עליו עם גרזן שלוף לכיוון החזה.
האחרון שולף חץ ותוך שניה הוא מתעופף בזמזום לכיוון הקס.
החזיר המגודל שהותקף פעמיים, מסתובב בזעם לכיוון אסטראם ונוגח בו בכוח.

OUT
משום מה לכולם כמעט יצא התקפה 19 כולל תוסף..
אראניס - 19 נגד דרג"ש, 11 נזק. 21 נגד דרג"ש, 15 נזק.
בריאן - 19 נגד דרג"ש, 15 נזק.
הקס - 19 נגד דרג"ש, 14 נזק.
אסטראם - 22 נגד דרג"ש, 12 נזק.

כל אחד בתורו לתאר איפה הוא נמצא בערך.

בשבילי -
נול1 - 32
נול2 - 13
נול3 - 10
נול4 - 50
חזיר אימים - 50

out
ואו! עוד פעם לא נפגעתי!
meth
קאפאפ בסיסית נגד הנול שאני לידו 23 נגד דרגש 15 נזק, אם פגע אז חתך צל על הנול הבא הכי קרוב אלי, 3 נזק מוות והוא נעשה שרוע.

in
אראניס מתחמק בקלילות מהתקפתו של הנול ומשסף את בטנו של היצור, ובעוד הוא נאנח מכאב, אראניס משגר קליע שחור על נול אחר, הקליע פוגע ברגליו של היצור, ולמרות שהוא אינו מסב נזק רב הוא גורם לו לאבד את שיווי משקלו וליפול אל הרצפה.

out:
אני מבקש, סטראם ולא אסטראם. סטראם זה קיצור של סטראמיקודאן, שהוא שם ארוך בצורה מזעזעת שמחייבת קיצור.
in:
סטראם מכה בעוצמה עם אלתו (ולא חרבו. האמ האמ) וברקים מפזזים על גוף חזיר הבר. הברקים פורצים החוצה, מפריעים למי שמנסה לתקוף אותו ואת בריאן, שנמצא לידו
meta
מגן הכהן
התקפה 20 טבעי! (24 בסה"כ) לאחר רצף מייאש של גלגולים מתחת ל10 בהרפתקה במסנ, סוף סוף הSRD מוציא גלגולים טובים.
נזק: 12 נזק ברק, ואני ובריאן זוכים בתוסף 1+ לדרג"ש עד סוף תורי הבא

OUT
אני ממליץ לכולם לא לבזבז עוד כוחות יומיים כי ההתקלות הזו כבר גמורה, ולהתחיל לחגוג על כוחות התקלות :twisted: .
IN
הקס מתכופף ברגע האחרון שהחץ חולף מעל ראשו אני אראה לו מה זה לעשות קרב קשתים עם הקס! הוא טוען את רובה הקשת בזריזות ומחזיר ירייה מדויקת הישר לחזה של הנול.
OUT
להב התכסיסן.
+8 נגד דרג"ש. 2ק4+6 נזק.
23 בסך הכל. 10 נזק, ואני מוסיף עוד 2 לדרג"ש שלי נגד הנול הזה עד סוף התור הבא שלי.

OUT
טוב, לקח לי חצי שעה רק להבין מה קורה פה, ואני עדיין לא בטוח איפה אני נמצא.

META
פעולה משנית: קללת המכשף על חזיר הבר. שוב 1+ להגנות עד סוף תורי הבא.
פעולה רגילה: צעד ברוח זרה על הנול וחזיר הבר. 13 נגד קשיחות. יאררג. אני במצב עגום, עם כוח יומי ו-2 כוחות התקלות מנוצלים.
פעולת תנועה: פסיעה לצידו של סטארם, יציאה מהאיגוף.

IN
בריאן זועק נוכח מכת הגרזן החזקה, הצללים שמכסים אותו מתפזרים מעט, ועורו מאדים. בריאן הפצוע מניף את הקנה שלו אל מול פניו של הנול, אבל אז מפנה אותו לאחור ומכשף את חזיר הבר, שקופץ מעט ועוצר לרגע מחבטותיו בסטארם. בריאן לוחש מספר מילים, ומניף את הקנה במעגלים רחבים, מנסה לזמן משב רוח קסום, אבל אז פציעתו מחלישה אותו והוא לא אוזר את הכוחות הדרושים. הוא מקרטע לאחור צעד אחד, מתחמק מהישג גרזנו של הנול.

OUT
אני רואה שזה המריץ אותכם...
נשאר רק התור של הגמד הגבוה.
שתי הודעות:
הודעה ראשונה - מרתוס הודיע שהוא פורש.
הודעה שניה - כנראה שאני לא אוכל להגיב בשבועיים הקרובים, אז המשחק יוקפא בינתיים. אם אני כן אוכל להגיב...טוב, זה יהיה סבבה :)

IN
אראניס מחסל את הנול במכת חרב אחת לרוחב, והקליע שלו ביחד עם החץ של הקס משמידים יצור שני.
סטראם מסיים את העבודה עם החזיר אחרי כמה דקירות. הדקירה האחרונה חותכת לו בגב, והמחושל קרב משלים אותה עם ברק שסוחט מהחזיר צרחה אחרונה, לפני שהוא נופל.
בינתיים בריאן עסוק בלהגן על עצמו, כשגורת' נלחם בשני נולים ביחד. אחרי קרב קצר הוא מצליח לפגוע באחד הנולים, אבל הוא בעמדת נחיתות.
דמות שחורה נכנסת לתוך הקרב בלהבים שלופים ובוערים - ביחד עם הגוף של צל עצמו! "הנה התקפת פרידה", הוא אומר, ושני הנולים ההמומים נופלים בתוך שניות, ורגע אחר כך צל לילה נעלם מהמקום בלהבות, כשהוא משאיר אחריו את הנולים מתים.
הקס ואראניס רצים לכיוון שאר החבורה ההמומה.
"אני לא חושב שהוא מת, אבל ממש לא ברור לי מה קרה כאן. אנחנו יכולים רק לקוות שנפגוש אותו שוב", אראניס אומר אחרי כמה שניות של הלם.
אתם ממשיכים לעמוד שם, לא בדיוק יודעים מה לעשות, ואז הקס מתנער ומתחיל לחפש על הגופות. חוץ מהנשקים הפשוטים שלהם, הוא מוצא על הגופה של המנהיג שקיק קטן. הוא מתקרב אליכם, ואז פותח.
אחרי שניה הוא שולף משם פתק.

'אל מנהיג הנולים ארגול,
אני, נאתאר, מציע לך להצטרף אלי לכיבוש של כבשן היצירה..
יכול להיות ששמעת עליו כבר. במקרה שלא, ואם תבחר להצטרף אלי, השליח שנתן לך את המכתב הזה יסביר לך עליו.
אני מקווה מאוד שתסכים - אין לך מושג כמה תרוויח מזה. אבל אם תחליט שלא - אל תנסה להפריע לי או להתערב. אתה יודע למה אני מסוגל.
במקרה שתסכים, אני מפרט כאן את התוכנית שלי. שרוף את החלק הזה אחרי שתסיים...
--
--
--
--
שאר הפתק שרוף.

אחרי חיפוש על הגופות אתם מוצאים:
4 שריונות עור, 4 גרזני יד, 4 קשתות ארוכות, 4 אשפות חצים כמעט מלאות, שריון פרווה ואלת קרב כבדה.
חוץ מכל החפצים אתם מוצאים על המנהיג חמישים מטבעות זהב, ועוד עשרים וחמש מטבעות זהב ועשרים מטבעות כסף על שאר הנולים.
OUT
קיבלתם 1400 נק"ן, לחלק ל5 זה יוצא 280 לכל אחד.

IN
עורו של בריאן דוהה מצבעו האדום לגוון כחלחל, ואז מתקבע על החום הבהיר הרגיל שלו. "טוב, ברור שפני הצבוע הזה כבר לא יצטרף לנאתאר, מי שלא יהיה, לתוכניתו, מה שלא תהיה. כיבוש זה אף פעם לא דבר טוב להתערב בו. בואו נגיע כבר לעיירה הארורה." הוא ניגש לנולים המתים, אוסף את הפגיונות שלו, מנקה אותם על האדמה ומסחרר אותם בידיו כדי לבדוק את איזונם.

IN
אראניס עוצם עיניים לכמה שניות, מנסה להיזכר...
אתה נזכר בסיפור של כבשן היצירה - מפעל קסום שמייצר מכונות קרב, ומספרים שמשם הגיעו מחושלי הקרב גם. הוא נשלט בידי איזה יצור חזק, וגרם להרבה הרס. בסופו של דבר, מועצת האשפים של האזור, שכוללת גם את האח הבכור בצריח שבלסבורד, הצליחו לנעול את כבשן היצירה הזה לפני עשרים שנה. כל שאר הסיפור - איפה בדיוק הכבשן ומי שלט בו - היה מטושטש מאוד.

in
"הםם... כבשן היצירה הזה היה מפעל של מחושלי קרב אבל הוא לא פעיל כבר עשרים שנה.
הקוסמים מלסבורד הצליחו לחתום אותו, ואני דיי בתוח שהם הטילו לחשי אשלייה בכדי להסתיר את המקום.
אם האדם הזה באמת יצליח להשתלת על המקום הזה כל העמק יהיה בבעיה רצינית, אני לא הייתי רוצה לראות צבא של מחושלי-קרב צועד אל הבית שלי.
באו נלך לעיר וננסה ליידע את גילדת הקוסמים. אולי הם יוכלו לשפוך קצת אור על העניין".,

OUT
כן, ללסבורד.

IN
"כן, צריך להזהיר אותם מהמתכתיים המהלכים. אבל, לנו דווקא יש בשר, שצריך לנוח". בריאן מתיישב על סלע, ונח כ-10 דקות.

META
מנצל 2 פרצי ריפוי, ומחדש כוחות התקלות.

OUT
גם אני מנצל שני פרצי ריפוי ומתיישב לנוח.
IN
הקס מתיישב ואומר "אל תשכחו שסביר להניח שלא רק גנולים הוזמנו למסיבת הכיבוש. רב הסיכויים שצועדות עכשיו בדרכים עשרות מפלצות שונות ומשונות. צריך להסתכל על המפה ולמצוא דרכים פחות שגרתיות להגיע ללסבורד, כדי לא להתקל במפלצות כאלה עוד פעם".

IN
"בגלל זה אני חושב שעדיף שנחשוב על דרכים לא סלולות. אפשר לחתוך את דרך המלך דרך היערות או ההרים, וכך להמנע מהתקלויות ולהגיע מהר. אין לנו ציוד רב שצריך לסחוב. אני בטוח שנסתדר עם דרך לא רשמית".
OUT
אין לי מושג מה המפה של העולם הזה, אז אני אשמח לקישור כדי להבין מה הולך כאן.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה