• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[מו"ד 4] [5/5] [פעיל] בתוך כלא הזמן

IN
"איזה סוג של צרות? איזה צרות אתה מכיר? הוא תקף צבר יותר מדי כוח והתחיל לתקוף שיירות וכפרים. וכשאני אומר הוא, אני מתכוון למי ששלח את המכתב הזה שאתם מחזיקים. מי היו המאגים? זה היה לפני עשרים שנה...אני הייתי אז רק מאג צעיר בין עשרים בערך...שאר המאגים באו מהעיירות באזור. אני יודע על חלקם", הוא עונה.

סטראם מדבר בקרירות, ואפשר רק לנחש שזה בעקבות האמרה של הקוסם "...כבשן היצירה הוא מפעל ליצור גלמים, ואומרים שגם הגזע שלך נוצר משם". הוא אומר "אז אתה אומר שמישהו מתכוון להשתלט על מפעל עתיק ליצור מכונות מלחמה קטלניות, וכל מה שאתה עושה בעניין זה להפנות אותנו למישהו אחר? בשם איון, אתה לא מתכוון אפילו לפעול נגד זה? אין פלא שאנשים זקוקים להרפתקנים בחלק הזה של העולם, האנשים פה הם פשוט חסרי ישע לבדם!"

IN
"מתכוון להשתלט על מפעל ליצור מכונות מלחמה קטלניות...כמו שאמרתי, הקסם שהופעל שם הוא אדיר. חוץ מזה שיהיו לו עוד מכשולים גם אם הוא יצליח להיכנס לשם, אני מאמין. מישהו שלט שם, ואני לא חושב שהוא שמח למחשבה שמישהו יכנס לשם בקלות. אתה מצפה ממני לעזוב הכל וללכת לעצור לשם רק בגלל איזה מכתב שמצאתם על קבוצה קטנה של נולים?", הוא עונה בקור.

IN
"למה? אתה חושב שאנחנו יודעים על כל דבר שקורה בעמק? ופה מדובר על משהו מחוץ לעמק! עד שהוא לא התחיל לפעול, לא ידענו על המעשים שלו!", הוא עונה בכעס.

IN
הקס מעלה חיוך ידידותי שופע רצון טוב על פניו "אין צורך להתווכח ולהחליף האשמות. המצב כרגע מספיק קשה, לכן אנחנו צריכים לעזור אחד לשני. אתה תספר לנו מה ידוע על כבשן היצירה ועל המכשף, ואולי תסייע בידינו באמצעים אחרים, קסומים יותר" הוא מתבל את דבריו בנימת תחינה "ואנחנו נעצור את המכשף והנולים, ונמנע מהם להחריב את העמק, כולל ביתך שלך. מנימת דבריך עולה שהיחסים בינך לבין אותו נאתאר לא היו יחסי קרבה ורעות".

IN
"אתה עוד לא מבין? אני לא מכיר את נאתאר הזה! אני יודע רק קצת על מי שהיה פעם - ואולי עדיין - בתוך הכבשן עצמו. למרות שהשתתפתי בסגירה של המקום, אני לא יודע עליו הרבה. אבל כמו שאמרתי, אם אתם רוצים מידע אני יכול לשלוח אותכם אל מישהו שיוכל להסביר ולהדריך אותכם הכי טוב ב'טיול' הזה. אתם רוצים או לא?", הוא שואל קצת בעצבים.

IN
"קוראים לו אגלר, הוא אחד מהמאגים שארגנו את כל הסיפור. אני אודיע לו עליכם", הוא מראה לכם אבן קטנה לבנה.
אחרי דקה של חיפושים הוא נותן לכם מפה.
"הוא גר ביער מהצד הצפוני של יער קשב שמופרד על ידי הנהר. כשתגיעו לשם תשתמשו במפה הזאת. אני מקווה שזה יעזור לכם", הוא אומר.
"יש עוד משהו?"
OUT
אם סיימתם פשוט תגידו שאתם לא צריכים כלום ומה אתם עושים.

IN
אתם יוצאים מהמגדל כשבחוץ כבר חושך. אתם מחליטים על אחד הפונדקים בסביבה, ישנים ויוצאים בבוקר לכיוון היער.
אחרי בערך שלוש שעות של הליכה במזג אוויר קר ועננים אפורים, מתחיל לרדת גשם. בהתחלה חלש, אבל הוא מתחזק תוך שניות. תוך כמה דקות הקס מצליח להבחין במבנה קטן וישן על גבעה במרחק של כמה מאות מטרים.
OUT
האמת שעכשיו זה סתם אלתור קטן, אז תשתדלו לזרום, שיהיה מעניין :)

out
מעניין אם האלה שלי יכולה להתקלקל מהגשם. בכל זאת, מכשיר חשמלי :)
in:
זה פשוט עצוב איך הגשם גורם לאנשים לאבד כל חוש זהירות. אני בטוח שאם יש משהו אפל בבית הזה, אף אחד בעיר לא היה שם לב.
סטראם נמצא מעט מאחורי שאר החבורה, מודע לכך שבמקרה סכנה הוא יוכל להיות יעיל גם ממרחק אבל אם המקום לא מסוכן ויש אנשים בבית, עדיף שהם יראו את החברים היותר אנושיים של החבורה תחילה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה