• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[מו"ד 4] [5/5] [פעיל] בתוך כלא הזמן

IN
החץ של הקס פוגע בנול שכמעט הצליח להתחמק, ישר בחזה. הנול משמיע צרחה חייתית ושולף את החץ מגופו, כשהוא מכוסה בדם. שניה אחר כך הוא משתתק ומתחיל לבהות באוויר, בעקבות ההשפעה של חצי האלף.
שניה אחרי החץ, מתעופפים עוד ארבעה סכינים לכיוון הנולים. הנול הפגוע חוטף אחד מהם, משפריץ זרם של דם לתוך העיניים שלו. גם שני הנולים שלצידו סופגים את הסכינים בשאגה.
אבל כשסטארם מסתער, הנול המותקף כבר מוכן לגמרי, ומסיט את האלה בנהמה עם גרזן.
סטארם זז הצידה, מפנה מקום להתקפה של צל. הנול, שהיה עסוק בהתקפה של סטארם, נתפס לא מוכן על ידי שתי החרבות שמכות בלי רחמים. ארבעה זרמים של דם יוצאים מגופו של הנול, שנראה כבר על סף מוות.
שתי ההתקפות של אראניס פוגעות. החזיר משמיע צרחה חזירית כשהלהב משפד אותו, אבל הקליע לא גורם הרבה נזק לנול.

OUT
בשבילי-
נול1 - 35
נול2 - 13
נול3 - 10
נול4 - 50
חזיר אימים - 67
הפעולות של הנולים בזמן הקרוב. תנו לי להתאושש מהסיבוב הזה :roll:
בחיי, תרגיעו עם הגלגולים. היו פה רק איזה 2 התקפות שפספסו!

סטראם מתרחק מהנול הפצוע, מאמין שאין לו סיכוי להשפיע יותר ורץ אל החזיר. הוא מכה בו, וברקים מתחילים לרקד על גופו של החזיר
meta
11
אם פגעתי 12 נזק וחמש נזק מתמשך, ואם הוא תוקף באותו התור הוא לא מגלגל נגד הנזק המתמשך
אם פספסתי 6 נזק

IN
הנול הפחות פגוע שולף קשת פרימיטיבית עשויה מעצם בחיוך זדוני, מכוון לכיוון בריאן, ומשחרר את החץ בשריקה.
זה שלידו שולף גרזן אכזרי למראה, ומתנפל על סטארם, אבל הפציעה שלו מערערת אותו, והוא מפספס בתנועה מגושמת.
הנול השלישי מוציא גם גרזן, ובפרצוף מעוות מכעס הוא שולח מכה אכזרית לכיוון צל, שפוצעת אותו פצע אכזרי לאורך הכתף.
הנול הרביעי בוחר בקשת, ומשחרר חץ לכיוון הקס.
בינתיים, החזיר מסתובב במהירות לכיוון התוקף - אראניס. הוא מגרגר בכעס, ונוגח בו בכוח.

OUT
אני לא מאמין, גם הגלגול התקפה וגם הגלגול נזק (0...) של שני הקשתים היה אותו דבר!
אז בריאן והקס - 21 נגד דרג"ש, אם פגע אז 4 נזק.
צל - 12 נזק.
אראניס - 19 נגד דרג"ש, 13 נזק.

תורכם. ותשתדלו להיות יותר מקוריים מאשר סתם להרוג...
עריכה: גאלאן, רק עכשיו מתחיל סיבוב. אבל לא משנה, נחשיב את זה לסיבוב הקרוב.

OUT
תראו, אם זה לא ילך אני חושב שנחזור ליוזמה. ככה אני מרגיש שכל אחד מחכה לשני כי זה בעצם לא התור של אף אחד.
לדוגמה, שימו לב לתגובה שמעלי...הבחור מגיב, אבל לא חושב לתקוף! אה דרגולד? :flame:

OUT
גארל אמר/ה:
IN
הנול הפחות פגוע שולף קשת פרימיטיבית עשויה מעצם בחיוך זדוני, מכוון לכיוון בריאן, ומשחרר את החץ בשריקה.
זה שלידו שולף גרזן אכזרי למראה, ומתנפל על סטארם, אבל הפציעה שלו מערערת אותו, והוא מפספס בתנועה מגושמת.
הנול השלישי מוציא גם גרזן, ובפרצוף מעוות מכעס הוא שולח מכה אכזרית לכיוון צל, שפוצעת אותו פצע אכזרי לאורך הכתף.
הנול הרביעי בוחר בקשת, ומשחרר חץ לכיוון הקס...

שלושה מהנולים לא מעוורים? אני אעשה משהו בקרב אחרי שתענה, אני מבטיח :P .

OUT
וואו אחי זה כוח מוגזם...עד מתי הם מעוורים? לא שזה משנה משהו, כי גם ככה תוך סיבוביים אתם פותחים אותם...
בכל מקרה, היחיד שעדיין חוטף נזק הוא צל.
אז אני למדתי את הלקח - לתת מפלצות חזקות יותר. או שאתם מחרטטים אותי עם מספרים, או שהמפלצות פשוט חלשות מדי יחסית לדרגה.

OUT
זה כוח יומי... הם מעוורים עד סוף תורי, שאני אעשה עכשיו.

META
פעולה חופשית: דיבור
פעולה משנית: שליפת קנה והטלת קללת המכשף על נול 3, אני זוכה לתוסף 1+ להגנות עד סוף תורי הבא.
פעולת תנועה: פוסע משבצת אחורה מנול 2.
פעולה רגילה: אש מכשפות על נול 2 - 9 נגד תגובה :( . אני מניח שאין טעם לגלגל נזק.

IN
בריאן מגחך למראה הנולים שאינם יכולים לראות אותו. "בלי נהמות עכשיו? חבל". הוא שולף גליל עץ קצר מעוטר בסימנים מוזרים, ומכוון אותו אל אחד הנולים. צללים כמעט שקופים זורמים מין הקנה, חלקם פוגעים בנול והופכים אותו לחסר ריכוז וחלוש יותר, וחלקם עוטפים את בריאן ויוצרים מעין שריון עשוי צללים בגוונים שונים. בריאן מזנק לאחור, מתרחק מהנול, ומכוון אליו את הקנה, שכעת יוצאות ממנו להבות ירוקות, כחולות וכתומות, שזורמות לכיון הנול, אך מחטיאות אותו וכובות. בריאן מקדיר את פניו, ונראה שמבעד למעטה הצללים עורו נעשה מעט יותר כהה.

OUT
זה כוח יומי של נוכל דרגה 1. פרץ מעוור. גם אני שקלתי לעשות את זה אבל לא רציתי להסתכן בלהתקרב כל כך לנולים.
אתה לא צריך לחזק את האויבים. זה לא 3.5 ששתי חבורות עומדות אחת מול השנייה ונלחמות. יש יותר מדי כוח אש לקבוצה כמו שלנו. צריך לנהל את ההתקלות אסטרטגית הרבה יותר מעניין, אם יותר תנאי שטח, כדי שהכוח אש יתפזר.

OUT
לא דג, אתה לא מבין, המפלצות האלה לא מתקרבות לרמה שלכם, בלי קשר לגלגולים ה"מפתיעים" שלכם...
הם הרבה יותר חלשים. נכון שלא עשיתי פה משחק טקטי במיוחד (קצת קשה כשיש לך 4 לוחמים אותו דבר עם אותם התקפות לא מגוונות, אבל זה פשלה שלי), אבל בכל מקרה הם ממש חלשים. אני חושב שאתם יותר בכיוון של דרגה 7.

טוב... העדפתי שהשאר יתקפו לפני, אבל בסדר.
meth
קאפאפ בסיסית על החזיר 23 נגד דרגש 11 נזק. אם פגע אז אש מרקדת על אותו הנול, 3 נזק אש ויתרון קרבי עד סוף התור הבא שלי.
צעד פיה למשבצת מתחת לנול שתקפתי
in
אראניס מנחית עוד מכה על החזיר, ולפני שהוא מספיק להגיב, אראניס נעלם ומופיע ליד הנול שאותו סימן קודם לכן, וממשיך להמטיר עליו את האש הקסומה.
out
אם תוכל להוציא עוד מפה זה יעזור לי לתכנן את התור הבא.

OUT
אני אתאר לך לפי השיטה של נרוב: סמוך (קפא"פ) קרוב (עד 5 משבצות) רחוק (עד 10 משבצות) רחוק מאוד (עד 20 משבצות)
אז, יש את סטארם, צל וגורת' שסמוכים אחד אל השני, בריאן קרוב אליהם, החזיר רחוק מהם, אתה שהיית סמוך אליו ועכשיו אתה סמוך לגוש, והקס שקרוב אליו.
זה נראה לי שיטה נוחה לקרב בלי מפה.

אגב, בקשר לזה שביקשתי שתגיבו - ככל שתגיבו יותר מהר אתם תהיו יותר בעניינים ויהיה לכם קל יותר להמשיך. ככל שזה נמרח אתם כבר שוכחים מה קורה ואין לכם כוח להגיב, אז בואו נסיים את זה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה