כמנחה
מנחה את משחק הפורום
נפילת הממלכות ל
גרגויל, כרגע הדמות שלו - ג'ונתן - נמצאת בשיחה קשה עם בן אלמוות יחיד שלא בדיוק אוהב אותה, והשאלה המרכזית שחוזרת בשיחה היא "למה לי לא להרוג אותך".
מנחה את ההרפתקה במלסטרה ל
I Am A Druid ושחקנית נוספת, שכרגע קצב הסשנים שלו הוא אחד בחודשיים-שלושה. כולנו עדיין מאמינים במשחק הזה אז אני מאמין שאולי נסיים את ההרפתקה הזו בעוד שנה-שנתיים, מקסימום שלוש.
בקבוצה הביתית, הקמפיין במשחקי הכס מתחמם: רמות גנים נכבשה, סר טריסטן (דמות שחקן) הפך להיות האביר הידוע "החרב הבוערת" וגם יש לו כוהנת אדומה שמשתמשת בטקס שהוא לא בדיוק מבין עד הסוף כדי לרפא אותו במהירות עצומה מפציעות; אחרי שעבר עם צבא של 500 איש בגשר מר, כמעט נהרג כשנכנס לחוד החד למסע ומתן (וגילה שהכוהנת שלו יכולה להרוג אנשים במהירות, בנעיצת מקלות והבערה שלהם) איבד את נושא הכלים שלו, וקיבל את ההודעה שהצבא של גשר מר בדרך אליו, הוא החליט פשוט להמשיך אל היעד הבא - וצעד (מינוס חמישים חיילים שנשלחו לבזוז שדות ולא חזרו) אל מעלה המלך, שם הוא פגש את אחיו!
בזירה השנייה, הלורד ג'ופרי טארלי (דמות השחקן השנייה, אחיו הגדול של סר טריסטן) החליט לבסוף באיזה צד הוא תומך במלחמה במערב, ושילם 20,000 דרקוני זהב (כהלוואה ללא ריבית) לראיגר טארגריין, נכד של המלך שנמצא במקום שמיני בסדר הירושה אבל הדרקון שלו מרשים בהחלט, כדי שיהרוג את לורד ג'ייסון. המהלך בוצע בהצלחה, סר טיילנד - האח הבוגד - עלה על כס צוק קאסטרלי, והוא מתכנן לחגוג את החתונה שלו עם וויסריה (מי שהתחילה את כל הבחישה הפוליטית וקישרה את לורד טארלי אל המערב) בימים הקרובים. לורד טארלי עדיין צריך להעביר בחצר המלכות באופן חלק את כיבוש רמות גנים, ואף שכולם מדברים על זה - אף אחד עדיין לא הגיע כדי לתבוע מהמלך להגיע לשם ולטפל בבעיה באמצעות הדרקונים שלו; ושני האחים שכעת נפגשו יצטרכו לטפל בבעיה הזו ביחד.
עדיין
מחפש קבוצה למסע בזמן, אם יהיו לפחות עוד שניים-שלושה (יש לי כבר אחד) שחקנים אולי זה יתגשם בחודש הקרוב. אולי.
כשחקן
במשחק הפורום
בית קורביט משחק את ג'ון אנריאן, חובש קרבי שההורים שלו נהרגו, על ידי שריפה באחוזה המשפחתית? וכעת מחפש תשובות בבית קורביט, שאלו קשורה כנסיית התבונה כוכבית שבה היו הוריו חברים. בדיוק נכנסו לבית קורביט, והאווירה מתחילה להפחיד.
במשחק הפורום
עיר ירח משחק את רוברט, חוליגן קשוח שכרגע צריך לגרום למשטרה לא לקחת את הכסף שקיבל על פעולה לא חוקית.
כסופר
טוב, זה אולי לא בדיוק משחק תפקידים, אבל טכנית כל מי שכותב ספר משחק משחק סולו שבו הוא משחק דמויות ויוצר סיפור ביחד-לבד...
אז בסיפור
הרפתקאותיו של רגולוס האכזר שמתפרסם כאן בפורום באופן שבועי, אני כבר בתחילת כתיבת הספר השני, התעלומות הופכות להיות מעניינות והכל מתקדם בעלילה הגדולה שטוויתי מראש-לפני שבועיים (כלומר בערך כשסיימתי את הספר הראשון). אם ספר של 18+ הוא לא מחוץ לתחום בשבילכם, בואו לקרוא!