חודש של התחלות חדשות מבחינתי!
כשחקן
סשן ראשון של חלאות ונבלים (כן כן, עם
Adran ) עבר בהצלחה! אני משחק את דוקטור איכבוד גור, רופא מפוקפק שמתעסק בהנדסה גנטית והיה צריך לעזוב את מקום העבודה הקודם שלו לאחר שהם גילו שהוא גנב מהם ציוד למעבדה שלו. המטרה שלו היא להבין את הקשר הגנטי אל ה
דרך (הקסם הפסיוני של העולם), וכיצד ליצור כך משתמשי דרך באופן מלאכותי. רציתי לשחק "מדען מטורף" כבר תקופה, ואני שמח שסוף סוף יש לי את ההזדמנות!
כמנחה
סשן 0 של הולכי האבן עבר בהצלחה! הקמפיין הרשמי של משחק התפקידים של הקוסמיר שסוגר קצת חורים בסיפור. הדיבור הוא על לסיים את הקמפיין הזה (שהוא עד דרגה 7) ולאחר מכן להמשיך להרפתקאות חוצות-קוסמיר. הקבוצה שלנו מעניינת וכוללת ממזרה של סדיאס ששם משפחתה רודף אותה, שומר פשוט המרותק מהתרבות השינית ומעריץ את אדולין קולין, מאזין שרוצה להפוך לארטיפבריאן הטוב ברושאר, ומדלג עולמות מסקדריאל שמחפש את אחיו.
יהיה מעניין, ואני מחכה למשחק!
לא התחלנו החודש, אבל עדיין התחלה. משחק הפורום שלי - בנפול דממה - הגיע לקרב הראשון שלו! אבן דרך לכל הדעות. חבורה של הרפתקנים מדופלמים נקראו לעזור למסדר הזכוכית להציל את העולם מאיום קרב, 40 שנה לאחר שהאלים נעלמו. הם הגיעו אל היער האדום, יער עתיק שבו אמור להיות העתק שהם מחפשים, למדו טיפה היסטוריה וכעת נלחמים כדי להציל אותו מפלישה של צמחי-מתכת משונים.
אני מאוד נהנה להריץ את המשחק, וכבר תקופה שלא היה לי פורקן יצירתי כמו זה. אחד היתרונות בלהריץ בפורום זה שאפשר לכתוב תיאורים סיפוריים וציוריים בצורה שפחות מסתדרת לי כשאני משחק ועם אימרסיה לדמות.
פרויקטים
לא לגמרי קשור לתחביב, אבל הכרזנו על התאריך לכנס
מדלגי העולמות של קהילת קוראי סנדרסון הישראלית! בתקווה יצליח ושנה הבאה נתרחב גם לרצועת משחקי תפקידים
מוזמנים לעקוב
בפייסבוק או
באינסטגרם אם זה מעניין אותכם