שחקן:
- משחק ב-
Strength of Thousands, נתיב ההרפתקאות של פאיזו שמתרחש באקדמיה קסומה. אני משחק את Celmoran, לשי דרואיד שנוצר כדי להגן על הכפר שלו ממגפת חרקים, ובמקביל בעיקר סקרן ללמוד עוד על העולם. עד כה הוא היה ילדותי מאוד, אך החל להתפתח בעדינות בעקבות חיזיון שקיבל וכישלונות אקדמיים. אנחנו בעיצומו של הספר השני ומנסים למצוא ראשת ארגון פשע כדי לשים לה סוף, בשעה שהדמות שלי מתחילה להתחבר לצד הזועם והפחות ילדותי בה.
- ממשיכים בקמפיין Ars Magica של
ג
גאלאן בו אני משחק לצד
העוג הברברי. אנחנו בעיצומו של
מסע הצלב האלביגנזי, ואני משחק שתי דמויות: Florianus, מג לבית Jerbiton האומנותי שנמצא במשימה בלתי נגמרת להקים רשת שתבריח ותציל חפצי תרבות ונוי מהצלבנים; ואת Pons lo Taciturn (פונס "השקט"), אלמן קתארי ואיש דת לשעבר שאיבד את אשתו ההריונית במסע הצלב, וכעת עסוק בלנסות ולשקם את חייו.
סיימנו את אביב 1220, העונה השנייה למשחק, ובמהלכה האחווה שלנו ניסתה לברר יותר על המתרחש במסע הצלב. זה היה כישלון מפואר למדי, וכל שגילינו הוא שהאחווה השנייה, הסמוכה אלינו, לוטשת עיניים אל המשאבים שלנו והציבה בפנינו אולטימטום להסתלק מהאזור או להסתכן בחרון אפם.
עכשיו קיץ 1220. בשעה שאחד המאגוסים נותר באחווה לטפל בעניינים עם השכנים האגרסיביים שלנו, פלוריאנוס המאגוס הקים צוות הסתננות לעיר נצורה במטרה להציל את חפצי התרבות שנותרו בה. מדובר במשימה מסוכנת מאוד, שכן קסמים בשיטה עובדים הרבה פחות טוב בערים מיושבות. בינתיים חצי מהקבוצה גורשה מהעיר לאחר שנחשדה כמרגלים, בשעה שפלוריאנוס והמלווה שלו הצליחו לזכות במעט זמן ולהציל קצת דברים, ומתכננים כיצד לשכנע את הכומר המקומי לתת בידו את החפצים והספרים שנותרו אצלו. בגדול התחושה היא די של Mission Impossible, כולל סצנת התגנבות מותחת בכנסייה ותחילת היפנוזה של חלק מאנשי העיר, וכל זאת כשפלוריאנוס בקושי מסוגל להטיל לחשים.