זה דווקא קאבר גאוני לדעתי, וזה כי בניגוד לסתם לנגן את המנגינה המקורית, בלקמור מתבסס על המנגינה המקורית ויוצר שיר שהוא שיר רוק כבד מוצלח לכל דבר. זה מרגיש כאילו זה יכול היה באותה המידה להכתב כמו שזה, בלי להיות קאבר של משהו - שזה משהו שקאברים רבים מפספסים וחושבים שהם יוצאים ידי חובה בזה שהם לוקחים את הניגון המקורי ומנגנים אותו עם דיסטורשן.the Nerubian אמר/ה:Rainbow - In the Hall of the Mountain King
במקור זו אחת היצירות הקלאסיות שזוכות להכי הרבה קאברים מצד להקות רוק ומטאל שונות. הקאבר של ריינבו לא מושלם והנעימה שלו לא טובה כמו זו של המקור, אבל הליריקה נאמנה לסיפור המקורי של פר-גינט ואוכלת בלי רחמים כל קאבר אחר ששמעתי. ליריקה כזו היא בדיוק מה שחסר ב"מצוד הטרולים" המקורי.
הליריקה של איבסן... לא הייתי קורא לזה ליריקה. זה בעיקר תיאור של שיטת הענישה הרווחת בממלכת הטרולים...Hominid אמר/ה:אכן. ולחשוב שברגע זה ממש אני מאזינה למקור, עם הליריקה של איבסן בחלון נפרדthe Nerubian אמר/ה:Rainbow - In the Hall of the Mountain King
במקור זו אחת היצירות הקלאסיות שזוכות להכי הרבה קאברים מצד להקות רוק ומטאל שונות. הקאבר של ריינבו לא מושלם והנעימה שלו לא טובה כמו זו של המקור, אבל הליריקה נאמנה לסיפור המקורי של פר-גינט ואוכלת בלי רחמים כל קאבר אחר ששמעתי. ליריקה כזו היא בדיוק מה שחסר ב"מצוד הטרולים" המקורי.![]()
יאפ, כמו שאמרתי: אוכלת בלי רחמים כל קאבר אחר ששמעתי.ODDin אמר/ה:זה דווקא קאבר גאוני לדעתי, וזה כי בניגוד לסתם לנגן את המנגינה המקורית, בלקמור מתבסס על המנגינה המקורית ויוצר שיר שהוא שיר רוק כבד מוצלח לכל דבר. זה מרגיש כאילו זה יכול היה באותה המידה להכתב כמו שזה, בלי להיות קאבר של משהו - שזה משהו שקאברים רבים מפספסים וחושבים שהם יוצאים ידי חובה בזה שהם לוקחים את הניגון המקורי ומנגנים אותו עם דיסטורשן.the Nerubian אמר/ה:Rainbow - In the Hall of the Mountain King
במקור זו אחת היצירות הקלאסיות שזוכות להכי הרבה קאברים מצד להקות רוק ומטאל שונות. הקאבר של ריינבו לא מושלם והנעימה שלו לא טובה כמו זו של המקור, אבל הליריקה נאמנה לסיפור המקורי של פר-גינט ואוכלת בלי רחמים כל קאבר אחר ששמעתי. ליריקה כזו היא בדיוק מה שחסר ב"מצוד הטרולים" המקורי.
אני מנגן ג'אז בשביל האתגר, בתור מוזיקה אני לא ממש מתחברדג אמר/ה:John Coltrane- Moment's Notice
אין אף ג'אזיסט לנחמה בפורום הזה?