• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מה מושפרץ מהרמקולים שלך?

the Nerubian אמר/ה:
Rainbow - In the Hall of the Mountain King

במקור זו אחת היצירות הקלאסיות שזוכות להכי הרבה קאברים מצד להקות רוק ומטאל שונות. הקאבר של ריינבו לא מושלם והנעימה שלו לא טובה כמו זו של המקור, אבל הליריקה נאמנה לסיפור המקורי של פר-גינט ואוכלת בלי רחמים כל קאבר אחר ששמעתי. ליריקה כזו היא בדיוק מה שחסר ב"מצוד הטרולים" המקורי.
זה דווקא קאבר גאוני לדעתי, וזה כי בניגוד לסתם לנגן את המנגינה המקורית, בלקמור מתבסס על המנגינה המקורית ויוצר שיר שהוא שיר רוק כבד מוצלח לכל דבר. זה מרגיש כאילו זה יכול היה באותה המידה להכתב כמו שזה, בלי להיות קאבר של משהו - שזה משהו שקאברים רבים מפספסים וחושבים שהם יוצאים ידי חובה בזה שהם לוקחים את הניגון המקורי ומנגנים אותו עם דיסטורשן.

Hominid אמר/ה:
the Nerubian אמר/ה:

במקור זו אחת היצירות הקלאסיות שזוכות להכי הרבה קאברים מצד להקות רוק ומטאל שונות. הקאבר של ריינבו לא מושלם והנעימה שלו לא טובה כמו זו של המקור, אבל הליריקה נאמנה לסיפור המקורי של פר-גינט ואוכלת בלי רחמים כל קאבר אחר ששמעתי. ליריקה כזו היא בדיוק מה שחסר ב"מצוד הטרולים" המקורי.
אכן. ולחשוב שברגע זה ממש אני מאזינה למקור, עם הליריקה של איבסן בחלון נפרד :)
הליריקה של איבסן... לא הייתי קורא לזה ליריקה. זה בעיקר תיאור של שיטת הענישה הרווחת בממלכת הטרולים...
ODDin אמר/ה:
the Nerubian אמר/ה:

זה דווקא קאבר גאוני לדעתי, וזה כי בניגוד לסתם לנגן את המנגינה המקורית, בלקמור מתבסס על המנגינה המקורית ויוצר שיר שהוא שיר רוק כבד מוצלח לכל דבר. זה מרגיש כאילו זה יכול היה באותה המידה להכתב כמו שזה, בלי להיות קאבר של משהו - שזה משהו שקאברים רבים מפספסים וחושבים שהם יוצאים ידי חובה בזה שהם לוקחים את הניגון המקורי ומנגנים אותו עם דיסטורשן.
יאפ, כמו שאמרתי: אוכלת בלי רחמים כל קאבר אחר ששמעתי.

ועכשיו רק בכדי לצאת ידי חובה, אפעיל איזה שיר ואשמע...
Anouk - Nobody's Wife

צריך לדעת מה הדברים הנכונים לשמוע. לאט לאט אתה מגלה שדברים שפעם לא אהבת אתה לא יכול להפסיק לשמוע. מוזיקה זה כמו ספרים. יש ספרים שישר אתה קורא והם לא משפיעים עליך, ויש ספרים שצריך ללמוד לאהוב והם משפיעים עליך עמוקות.

הנה קלאסיקה.

Miles Davis-So What

טרומבון ופסנתר.

כרגע בעיקר טרומבון, ואני במגמת הג'אז של תלמה ילין. מה אתה?

So What זה באמת קטע יפהפה.

אם אתה רוצה עוד:

John Coltrane-My Favorite Things

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה