סליחה רוי.
העוג הברברי אמר/ה:כי מה שדארק סית' עושה זה שהוא רואה שגם גאלאן נתן דוגמה מוקצנת (למרות שגאלאן מראש הודיע שזו דוגמה מוקצנת) ואומר "זה גם מה שאני עשיתי, בדיוק כמו גאלאן, אז אתם לא יכולים להאשים אותי", למרות שהוא אמר שזה דוגמה מוקצנת רק אחרי שתפסו אותו אומר את זה. זה נראה לי כמו ניסיון התחמקות, ומשום מה זה עובד לו נורא טוב.
דבר ראשון- אני מבקש ציטוטDark sith אמר/ה:חוץ מזה, הסברתי את זה אז ולא היית לך שום בעיה עם זה.
הנה תגובה שלי באותו עמוד.Dark sith אמר/ה:לא ניסיתי לתפור עליך תפקיד. לא אמרתי שאתה מאפיונר.
yarinarc אמר/ה:"נכון שאתה לא רוצה?"- אתה מנסה לרמוז משהו?
לא. לא ניסיתי לרמוז.
אני כותב מישו כי ככה אני כותב. זה לא הופך את זה לשגוי. זה סלנג. באמת בתכוונתי לכתוב אליו, פשוט כתבתי מהר.
עוד פעם. המשפט היה בצחוק. ניסיתי להוכיח את הנקודה שהאשמות שווא לא מתבססות על כלום חוץ ממשפט אחד.
העוג הברברי אמר/ה:א- הסבירו כאן אחרים, וגם אני הסברתי, למה כרגע גם האשמות שווא עוזרות לדיון.Dark sith אמר/ה:האשמות שווא הן לא דרך טובה ליצור דיון. הן יכולות להביא ללינץ' מיותר על תושב עייריה ולא על מאפיונר. זו הצבעה אקראית.
האשמות שווא פוגעות יותר מחוסר דיון.
ירין- מה זאת החבירה הזאת לעוג, אתה לא רוצה שמישו יחשוב שאתה קשור עליו איכשהו. נכון? נכון שאתה לא רוצה?
ב- אתה מנסה לרמוז משהו? כי נראה כרגע שאתה סתם מאשים את ירין (ואותי) בלי שום סיבה רק בגלל שהסכמנו אחד עם השני על משהו. על פי ההיגיון הזה, כול מי שמסכים עם מישהו אחר שניהם מאפיונרים?
אווו מישהו שמבין אותי בנושא הסמייליםגאלאן אמר/ה:עוג ומכריו אני לא חושב שמה שסית' עושה זאת התחמקות. כמו שטייגר אמר לפני כמה עמודים, קשה מאוד להעביר את הטון שלך באינטרנט. אני קראתי את המשפט הזה בטון שאני מאמין שהוא התכוון שיקראו אותו (כשאני מכוון לטון הזה, אני שם את הסמיילי '' , גם לא במאפיה. דרך מעולה לגרום לאנשים להבין שאתה לא רציני כרגע. בGITP נהוג לצבוע בכחול הודעות שנאמרות בצחוק, אבל הנסיון של פסקי להכניס את זה לפונדק נכשל
), בזמן שאתם קראתם אותו בטון אחר. אני הנחתי שזה היה בצחוק מההתחלה (לא הצחיק אותי, אבל מילא), מבחינתכם זה נסיון להתחמק. אני לא באמת יכול לדעת אם אני צודק או שאתם צודקים והוא נתפס לטיעון הזה כהמלטות, אבל זה נשמע לי קצת מופרך.
Dark sith אמר/ה:טייגר- אני רוצה לשים את המקרה עם גאלאן בצד שניה. אני חושב (ויכול להיות מאוד שאני טועה) שגאלאן כתב באותה הודעה שהוא קיצוני כי אף אחד לא הבין את זה בהודעה שלי. אתם יכולים לטעון שלא. בכל מקרה גאלאן צריך לאשר את אחת מהטענות.
שום דבר. בתיק גאלאן נגד נקסטורל הגעתי למסקנה שאין דרך לדעת אם זה שקר או שגיאה גסה ביחד עם ניסוח אומלל. לא מצאתי שום חשודים חדשים.2MUCH אמר/ה:לא הייתי שחקן מאפיה לדוגמה בימים האחרונים, מצטער. אני מתכוון לשנות את זה ע״י חזרה כמה עמודים אחורה וחיפוש קצוות חוט. נראה אם יצא מזה משהו.