• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה ערפדית (ניצחון לעיירה!)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
כי מה שדארק סית' עושה זה שהוא רואה שגם גאלאן נתן דוגמה מוקצנת (למרות שגאלאן מראש הודיע שזו דוגמה מוקצנת) ואומר "זה גם מה שאני עשיתי, בדיוק כמו גאלאן, אז אתם לא יכולים להאשים אותי", למרות שהוא אמר שזה דוגמה מוקצנת רק אחרי שתפסו אותו אומר את זה. זה נראה לי כמו ניסיון התחמקות, ומשום מה זה עובד לו נורא טוב.

העוג הברברי אמר/ה:
כי מה שדארק סית' עושה זה שהוא רואה שגם גאלאן נתן דוגמה מוקצנת (למרות שגאלאן מראש הודיע שזו דוגמה מוקצנת) ואומר "זה גם מה שאני עשיתי, בדיוק כמו גאלאן, אז אתם לא יכולים להאשים אותי", למרות שהוא אמר שזה דוגמה מוקצנת רק אחרי שתפסו אותו אומר את זה. זה נראה לי כמו ניסיון התחמקות, ומשום מה זה עובד לו נורא טוב.

טעות. אמרתי שגאלאן עשה בדיוק כמוני, לא אני בדיוק כמו גאלאן. יחי ההבדל המעט גדול יותר מקטן! ואתה מוזמן להאשים אותי, כמו שאתה עושה עכשיו למעשה. אתה מאשים ואני מסביר. אתה לא מאמין. הטיעון שלי לא משתנה. אם אתה לא רוצה להאמין לי וזה מפריע לך יותר מידי אתה יכול להצביע לי.

עוג (זה לעוג ספציפית)- אתה מעוות את הדברים. אם זכור לי נכון (והאמת שזכור לי מאוד נכון) הדוגמא המוקצנת הראשונה נתנה על ידי, לא על ידי גאלאן. חוץ מזה, הסברתי את זה אז ולא היית לך שום בעיה עם זה.

מסכים אם דראגולד, אני חושב שהעניין הוא די מיצה את עצמו, צריך לזכור אותו כמשהו שקצת מחשיד את דארק סית אבל אין טעם לחזור עליו,

בכול מקרה אין לי ממש חשודים, בו נראה מה כן ראיתי

דרגוניין : בעד ציד לורקרים ובתחילת המשחק די היה שפוט של גאלאן, שזה קצת מוזר לאור העובדה שהוא שחקן שכן מבין קצת(זו לא המאפייה הראשונה לו)

דארק סית ונקסטורל : שניהם עשו טעות, עכשיו כנראה שזו באמת טעות, אבל תמיד צריך לזכור את זה

ירין : השתמש פעמיים בטיעון משחק קודם היית לורקר (ומאפיונר, גם אם זה לא נכון) שזה לא ממש טיעון, ומאז די נעלם, (לא עבר הרבה זמן אבל עדיין)

וזה די זהו, אין ממש לורקרים שלא מגיבים בכלל, מצד שאני הרבה אנשים לא מגיבים הרבה(אני ביניהם מודה), למרות שתכלס אין כול כך הרבה מה להגיב אליו אז אני מניח שזה הגיוני, לפחות בשלב הזה.

Dark sith אמר/ה:
חוץ מזה, הסברתי את זה אז ולא היית לך שום בעיה עם זה.
דבר ראשון- אני מבקש ציטוט

דבר שני- זה שהייתי עסוק עם הסיום של ממלכות שבורות ולא הגבתי קצת זמן *לא אומר* שהסכמתי אם כול מה שנאמר, אם זה העניין (וברגע שתביא את הציטוט נדע במה העניין).

אוקי.

במשך רוב הזמן לא הגבת. ואז הגבת תגובה אחת ששיקפה את זה שלא קראת כלום ממה שכתבתי, או שחלטת להתעלם מזה.

Dark sith אמר/ה:
לא ניסיתי לתפור עליך תפקיד. לא אמרתי שאתה מאפיונר.
yarinarc אמר/ה:
"נכון שאתה לא רוצה?"- אתה מנסה לרמוז משהו?

לא. לא ניסיתי לרמוז.

אני כותב מישו כי ככה אני כותב. זה לא הופך את זה לשגוי. זה סלנג. באמת בתכוונתי לכתוב אליו, פשוט כתבתי מהר.
עוד פעם. המשפט היה בצחוק. ניסיתי להוכיח את הנקודה שהאשמות שווא לא מתבססות על כלום חוץ ממשפט אחד.
הנה תגובה שלי באותו עמוד.

העוג הברברי אמר/ה:
Dark sith אמר/ה:
האשמות שווא הן לא דרך טובה ליצור דיון. הן יכולות להביא ללינץ' מיותר על תושב עייריה ולא על מאפיונר. זו הצבעה אקראית.
האשמות שווא פוגעות יותר מחוסר דיון.

ירין- מה זאת החבירה הזאת לעוג, אתה לא רוצה שמישו יחשוב שאתה קשור עליו איכשהו. נכון? נכון שאתה לא רוצה?
א- הסבירו כאן אחרים, וגם אני הסברתי, למה כרגע גם האשמות שווא עוזרות לדיון.

ב- אתה מנסה לרמוז משהו? כי נראה כרגע שאתה סתם מאשים את ירין (ואותי) בלי שום סיבה רק בגלל שהסכמנו אחד עם השני על משהו. על פי ההיגיון הזה, כול מי שמסכים עם מישהו אחר שניהם מאפיונרים?

הנה תגובה שלך אחרי כמה הודעות.

זו התגובה היחידה שלך בכל הוויכוח. תגובה שמתעלמת מכל מה שכתבתי לפני. או שאתה מעוניין לפתוח את זה שאתה גם ככה די מתעלם ממה שאני כותב? או שאני פשוט טועה.

טייגר- אני רוצה לשים את המקרה עם גאלאן בצד שניה. אני חושב (ויכול להיות מאוד שאני טועה) שגאלאן כתב באותה הודעה שהוא קיצוני כי אף אחד לא הבין את זה בהודעה שלי. אתם יכולים לטעון שלא. בכל מקרה גאלאן צריך לאשר את אחת מהטענות.

לא עשיתי את זה אקטיבית בגלל המקרה איתך, לא זכרתי אותו כשכתבתי את ההודעה (..אני חושב. ישנתי כמה פעמים מאז, אני לא זוכר במאה אחוז מה עבר לי בראש באותו הרגע).

את המשפט הוספתי בגלל שלאנשים (טומאץ, אני מסתכל עליך) יש היסטוריה ארוכה של לא להבין את הדוגמאות המוקצנות שלי. שזה לחלוטין באשמתי, ולכן אני מסביר אותן. אני רוצה להאמין שהייתי כותב את אותו המשפט בהודעה שלא במאפיה, אבל שוב עבר זמן מאז. לא שזה מאוד רלוונטי לדעתי, אבל מה שתרצו.

נקסטורל בלית ברירה אני לוקח את המילה שלך ועוזב את הנושא. אני מקווה בכל ליבי שזה אומר שתפסיקו עם ההסתייגויות חסרות המשמעות האלו, אבל באמת אי אפשר לדעת אם התנהגת ברשלנות או בזדון. אז מחמת הספק, אני לא מצביע (..כרגע. אני לא מכחיש שאתה בראש רשימת ה"אנשים שצריך להסתכל עליהם" שלי).

עוג ומכריו אני לא חושב שמה שסית' עושה זאת התחמקות. כמו שטייגר אמר לפני כמה עמודים, קשה מאוד להעביר את הטון שלך באינטרנט. אני קראתי את המשפט הזה בטון שאני מאמין שהוא התכוון שיקראו אותו (כשאני מכוון לטון הזה, אני שם את הסמיילי ' :P ' , גם לא במאפיה. דרך מעולה לגרום לאנשים להבין שאתה לא רציני כרגע. בGITP נהוג לצבוע בכחול הודעות שנאמרות בצחוק, אבל הנסיון של פסקי להכניס את זה לפונדק נכשל :P ), בזמן שאתם קראתם אותו בטון אחר. אני הנחתי שזה היה בצחוק מההתחלה (לא הצחיק אותי, אבל מילא), מבחינתכם זה נסיון להתחמק. אני לא באמת יכול לדעת אם אני צודק או שאתם צודקים והוא נתפס לטיעון הזה כהמלטות, אבל זה נשמע לי קצת מופרך.

גאלאן אמר/ה:
עוג ומכריו אני לא חושב שמה שסית' עושה זאת התחמקות. כמו שטייגר אמר לפני כמה עמודים, קשה מאוד להעביר את הטון שלך באינטרנט. אני קראתי את המשפט הזה בטון שאני מאמין שהוא התכוון שיקראו אותו (כשאני מכוון לטון הזה, אני שם את הסמיילי ' :P ' , גם לא במאפיה. דרך מעולה לגרום לאנשים להבין שאתה לא רציני כרגע. בGITP נהוג לצבוע בכחול הודעות שנאמרות בצחוק, אבל הנסיון של פסקי להכניס את זה לפונדק נכשל :P ), בזמן שאתם קראתם אותו בטון אחר. אני הנחתי שזה היה בצחוק מההתחלה (לא הצחיק אותי, אבל מילא), מבחינתכם זה נסיון להתחמק. אני לא באמת יכול לדעת אם אני צודק או שאתם צודקים והוא נתפס לטיעון הזה כהמלטות, אבל זה נשמע לי קצת מופרך.
אווו מישהו שמבין אותי בנושא הסמיילים :D
בכל מקרה, אני מסכים כאן עם גאלאן, כל אחד יכול לקרוא את זה בטון אחר. פעם הבאה פשוט תסביר את זה בהודעה שלך, סית'

Dark sith אמר/ה:
טייגר- אני רוצה לשים את המקרה עם גאלאן בצד שניה. אני חושב (ויכול להיות מאוד שאני טועה) שגאלאן כתב באותה הודעה שהוא קיצוני כי אף אחד לא הבין את זה בהודעה שלי. אתם יכולים לטעון שלא. בכל מקרה גאלאן צריך לאשר את אחת מהטענות.

הוא "the tiger" וזה נורא מבלבל כשאתה עושה את זה, במיוחד כשאתה מדגיש את השם.

2MUCH אמר/ה:
לא הייתי שחקן מאפיה לדוגמה בימים האחרונים, מצטער. אני מתכוון לשנות את זה ע״י חזרה כמה עמודים אחורה וחיפוש קצוות חוט. נראה אם יצא מזה משהו.
שום דבר. בתיק גאלאן נגד נקסטורל הגעתי למסקנה שאין דרך לדעת אם זה שקר או שגיאה גסה ביחד עם ניסוח אומלל. לא מצאתי שום חשודים חדשים.
בקשר לטענה שידע ממאפיות קודמות לא קביל אצלנו, אני לא מסכים. יש לזה תקדימים במשחקי מאפיה קודמים, וההיכרות שלנו זה עם זה היא אחד מהכלים שלרשותינו, אז למה לא להשתמש בו?
אם דרגוניאן מאפיונר, איך נדע? הרי הוא קיבל צו 8 ומי יודע כמה זמן יעבור עד שהוא יוכל להגיב.

גאלאן 1 (עוג)
עוג 1 (גאלאן)
נקסטורל 2 (דני, דארקמו)
דרקונים 1 (מוזר)
הטייגר 1 (טייגר)
מרתוס 2 (נקסטורל, דרקונים)
גנדלף 1 (דרגוניין)
דארק סית' 1 (ירין)

צריך 8 ללינץ'.

הערה: דרגוניין נרשם לפני שהמבצע בעזה החל, ולכן מבחינתי זה בסדר שהוא לא כאן, מאפיונר או לא.

לא נמצאים:

yariniac - חוזר ב21 ביולי.
דרגוניין - קיבל צו 8 (מילואים).

מוזר : הוא לא השתמש בטיעון משחק קודם היית לורקר, אלה "משחק קודם היית לורקר ומאפיונר ועכשיו אתה לורקר אז אולי אתה שוב מאפיונר" שלא רק שזה לא מדויק, זה בכלל לא נכון כי במשחק הקודם לא הייתי מאפיונר, אחרי הוא עשה בדיוק אותו הדבר אם טייגר(לא אני דא טייגר אלה טייגר)

טומאץ : צודק, אבל לא כדי להסתמך על זה יותר מידי פשוט כי זה לא אמין לחלוטין,

מי שכן קצת מחשיד אותי הוא מוזר, הוא די מתלרקר, שם הודעה מידי פעם, ואמור את דעתו לפעמיים, אני הולך לקרוא את העץ עוד פעם ולראות מה אגלה

הנה סוג של אוסף ההודעות של מוזר, ניסתי לתמצת אותן לשורה לכול הודעה(הן לא היו הרבה יותר ארוכות) מקווה שהצלחתי להבין את כולן נכון, שימו לב שבחלק ממהיקרים חיברתי בין הודעות קרובת שמדברות באותו נושא אז לא תנסו לספור את ההודעות שלו מפה

מוזר
הודעה ראשונה בעמוד 5, הצבעה אקראית, שימו לב שהמשחק זז בקצב ממש מהיר בזמן ההוא, ככה שזה שהוא הגיב בעמוד 5 לא אומר כלום על לורקריות, והוא כנראה הגיב לפניי רוב המשתמשים האחרים

עמוד 10 : הודעה די חסרת תוכן, סית מבטל את ההצבעה אקראית שלו בטענה שהיא חסרת חשיבות מוזר שואל למה (כי המשחק בשלב מתקדם מספיק שכבר לא צריך הצבעות אקראיות)

עוד הפעם בעמוד 11 : מגיב לגאלאן בנושא האשמות שווא

בעמוד הבא הוא טוען שעוג תוקפני מידי, ומעיר שלא לכולם יש זמן להגיב כול הזמן,

עוג עונה לו ומוזר מסביר עוד פעם, הפעם הוא טוען שאין לאנשים תמיד מה להוסיף לדיון

בעמוד 17 הוא חוזר מסביר למרתוס את החסרונות של חיסול לורקרים (למאפיה קל להתחמק מזה) ומציע פשוט לעבור על העץ ולמצוא דברים חשודים (שימו לב שזה אחרי שגאלאן כבר אמר שציד לורקרים לא יעבוד), באותו עמוד הוא מוסיף שהוא בעד חקירה ומקסימום יהיה דדליין

עמוד 19 : מסכים אם מרתוס וטייגר, בטענה שהודעות בלי הרבה תוכן הן לא דבר מחשיד בהכרח, כי אם נחשבים אותם כחשודות אנשים יקלעו לוויכוחים קטנוניים להאשים סתם כדי שיהיה תוכן בהועדה שלהם (הוא אומנם מסכים אם אנשים אחרים אבל מביא טיעונים משלו בערך), כמו כן הוא מציין שעוג שומר שבת

הוא טוען שלהאשים סתם עדיף על ציד לורקרים, כי בסתם האשמות יש יותר סיכוי למצוא מאפיונר, בציד לורקרים אין סיכוי לתפוס מאפיונר, בסתם האשמות הסיכוי פשוט קטן

כותב טענה בנוגע לאנשים דומיננטים במאפייה, בהרבה מאפיות היו כמה אנשים שהגיבו הרבה והרבה שחקנים שדי עקבו אחריהם,

עמוד 23 : מציין שקשה לעשות הקשרים בין המשחקים, כי מאפיונר חכם לא השתמש באותה הטכניקה פעמיים

טוען שנקסט לא נראה לו מאפיונר אלה שחקן של ממש מחוייב למשחק (אם הבנתי נכון, יכול הוא מדבר על משהו אחר,)

טוען שסית מתנהג כמו שחקן שרוצה שיהיה אקשן במאפיה, אלה אם הוא רוצה לרמוז לירין משהו או שהוא באמת חושד בו(דבר שהוא כבר טען שלא נכון)

טוען שגם סית וגם גאלאן התבדחו(בנושא הדין על ההודעות הלא רציניות) ושאין מה להתעסק בזה

והנה הגענו לפה : מסכים איתי על כול החשודים חוץ מעל ירין(בטענה שהטיעון שלו היה אולי לא רלוונטי, אבל לא טיעון מחשיד)

טוב בסך הכול אני חושב שאני פחות חושד במוזר, למרות שמתי לב שהוא כול הזמן מגן על לורקרים, אומנם בטענות הגיוניות אבל אם תגלו שהוא מאפיונר יום אחד הייתי מהמר שלפחות אחד השותפים שלו לורקר, כמו כן הוא מדבר ביחסית הגיון, יש לו טיעונים לא רעים אבל הוא לא ממש האשים מישהו במהלך המשחק(מצד שני זה נכון להרבה שחקנים פה ככה שזה לא באמת מחשיד),
מתישהו בקרוב אני יעשה אותו הדבר אם ירין דארק סית דרגוניין ונקסטורל

The tiger- אני מצטער להגיד לך שפשוט עברת על ההודעות של מוזר בלי להעלות אף נקודה אמיתית. אם אתה מתכוון לעשות את זה עוד פעם, אז עדיף שתחזור עם תובנות ותרשום אותם בין ההערות. כמו כן- ציטוטים יעזרו.

בכל מקרה, אני גם מתכוון לעשות את זה בעצמי.

ואני מצטער אם נשמעתי פוגעני. היוזמה שלך ברוכה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה